Jump to content

Κινητή τηλεφωνία της CYTA

vastegial_74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφαιρέθηκαν όσα off topic ξεκίνησαν από αναφορά στη σταθερή της Cyta. Όποιος θέλει να τοποθετηθεί για αυτήν, μπορεί να το κάνει στο αρμόδιο θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220752&page=171

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως ενεργοποιουμε τα 500mb; Με ήρθε μήνυμα ότι πέρασα τα 80% αλλά δεν με ήρθε κάποιο που να λέει πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα mb.

Λοιπόν σήμερα έμαθα ότι δεν γίνεται να ανανεώσω με κάποιο πακέτο τα mb. Ενώ σε άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα στην αρχή με είπαν ότι όταν φτάσω στο όριο θα με έρθει μήνυμα που να λέει ότι με 5€ θα μπορώ να έχω άλλα 500mb. Δλδ δεν ξέρουν που πάνε τα 4 στην υπηρεσία τους. Οπότε αναζήτηση ξανά για κάποιο άλλο δίκτυο...

Edited by CjGeorgio
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• 1 month later...
Τελικά έκανα διακοπή από την Cyta μιας και πλέον είμαι Γερμανία έκανα σύνδεση εδώ. Το κόστος για την διακοπή είναι 64€.
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Τελικά έκανα διακοπή από την Cyta μιας και πλέον είμαι Γερμανία έκανα σύνδεση εδώ. Το κόστος για την διακοπή είναι 64€.

Το κόστος διακοπής εξαρτάται από τους μήνες συμβολαίου που σου απομένουν.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

• 1 month later...
Δεν έχει κρυφές χρεώσεις, σήμα vodafone, αξίζει τιμολογιακά. Δεν έχει 4g.

• 3 weeks later...
Καλησπερα σε ολους. Με πηραν τηλεφωνο απο τη Cyta και μου εκαναν μια προσφορα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα τη βοηθεια σας οποιος γνωριζει ειναι οτι οταν τους ρωτησα αν εχουν 4G μου ειπαν ναι αλλα εγω νομιζω δεν εχει 4G η CYTA. Οποιος γνωριζει εαν εχει ας βοηθησει.

Καλησπερα σε ολους. Με πηραν τηλεφωνο απο τη Cyta και μου εκαναν μια προσφορα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα τη βοηθεια σας οποιος γνωριζει ειναι οτι οταν τους ρωτησα αν εχουν 4G μου ειπαν ναι αλλα εγω νομιζω δεν εχει 4G η CYTA. Οποιος γνωριζει εαν εχει ας βοηθησει.

Όχι, δεν έχει 4G η Cyta.

Όχι, δεν έχει 4G η Cyta.

Ευχαριστω πολυ.. Το περιεργο ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης μου λεει ναι εχουμε εξαλλου χρησιμοποιουμε τις κεραιες της vodafone και εχουμε ακριβως οτι κ εκεινη αρα ναι. Επισης μου ειπε οτι δινουν και 4G καρτες σιμ. Οτι να ναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο!!! Συνεχισε ετσι cyta μεχρι και στα αυτονοητα να λες ψεματα! :mad:

Ευχαριστω πολυ.. Το περιεργο ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης μου λεει ναι εχουμε εξαλλου χρησιμοποιουμε τις κεραιες της vodafone και εχουμε ακριβως οτι κ εκεινη αρα ναι. Επισης μου ειπε οτι δινουν και 4G καρτες σιμ. Οτι να ναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο!!! Συνεχισε ετσι cyta μεχρι και στα αυτονοητα να λες ψεματα! :mad:

Απο την αρχη της κινητής της η συτα απεδειξε ότι δεν την νοιαζει να παρει πελάτες, άλλοι είναι οι λόγοι που δημιουργήθηκε 4η εταιρια κινητής...

• 2 weeks later...
Ενημερωτικά...η cosmote απο συγκεκριμένο τμήμα δίνει το L https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__cosmote-mobile-l/section/COSMOTE-mobile από 54€ στα 15€ για μία γραμμή και 11€ σε οικογενειακό με σταθερό cosmote και το δίνει μόνο σε συνδρομητές cyta

Ενημερωτικά...η cosmote απο συγκεκριμένο τμήμα δίνει το L https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__cosmote-mobile-l/section/COSMOTE-mobile από 54€ στα 15€ για μία γραμμή και 11€ σε οικογενειακό με σταθερό cosmote και το δίνει μόνο σε συνδρομητές cyta

Επίσης η cyta απο συγκεκριμένο τμήμα δίνει με 15€ 1000' προς όλους και 1GB + επιπλέον εκπτώσεις στο σταθερό σου + το cyta4u!!!

TCL 40 NXTPAPER

Επίσης η cyta απο συγκεκριμένο τμήμα δίνει με 15€ 1000' προς όλους και 1GB + επιπλέον εκπτώσεις στο σταθερό σου + το cyta4u!!!

Που μπορούμε να βρούμε αυτή την προσφορά?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Σε κατάστημα ή συνεργάτη, αρκεί να κάνεις 24μηνα συμβόλαια σε κινητο, σταθερό και ίντερνετ. Δες και στο σαιτ της σιτα, εξηγει σε ενα πινακακι.

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν υπάρχει στο site. Είναι ειδική όπως δίνουν και οι άλλες για να μην σε χάσουν από πελάτη.

TCL 40 NXTPAPER

Μου ήρθε sms με δώρο 1GB από 25/3 ως 31/3. Μια χαρά! Θεωρώ τα δώρα της CYTA καλύτερα γιατί έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τις άλλες 3 εταιρίες.

TCL 40 NXTPAPER

Μου ήρθε sms με δώρο 1GB από 25/3 ως 31/3. Μια χαρά! Θεωρώ τα δώρα της CYTA καλύτερα γιατί έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τις άλλες 3 εταιρίες.

7 ημέρες είναι η "μεγαλύτερη διάρκεια" σε σχέση με άλλες εταιρείες?

Τι είναι αυτά που γράφεις......

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

7 ημέρες είναι η "μεγαλύτερη διάρκεια" σε σχέση με άλλες εταιρείες?

Τι είναι αυτά που γράφεις......

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε σχέση με τα σαββατοκύριακα πχ που δίνουν οι άλλοι, ναι θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο το δώρο. Το προηγούμενο δώρο που μας είχε δώσει είχε διάρκεια 15 μέρες. Υπήρχε δώρο σε άλλη εταιρία με τέτοια διάρκεια; Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο.

TCL 40 NXTPAPER

• 1 month later...

δεν ξερω τι ματσακονιες κανουν στην Ελλάδα αλλα στην Κύπρο δεν ξεχωρίζει καρτοκινητα από συμβόλαια....

https://www.cyta.com.cy/roaming-like-at-home

Sent from my L200 using Tapatalk

ps μήνυμα με 2 λεπτά;;;;... δεν ειναι ασχημο, καιρός να ξεθάψω το κυπριακό μου νούμερο.....

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

δεν ξερω τι ματσακονιες κανουν στην Ελλάδα αλλα στην Κύπρο δεν ξεχωρίζει καρτοκινητα από συμβόλαια....

https://www.cyta.com.cy/roaming-like-at-home

ps μήνυμα με 2 λεπτά;;;;... δεν ειναι ασχημο, καιρός να ξεθάψω το κυπριακό μου νούμερο.....

10 Ευρώ για 300 Mb... βλεπω στη Cyta

Δεν νομιζω τα εδω δικτυα να εχουν προβλημα να στο δωσουν με τετοιες τιμες.

10 Ευρώ για 300 Mb... βλεπω στη Cyta

Δεν νομιζω τα εδω δικτυα να εχουν προβλημα να στο δωσουν με τετοιες τιμες.

κοιτα χρεωσεις φωνής και μηνυμάτων εκτός πακέτου

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Κοινοποίηση

• Create New...