tolisfz6 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μήπως κάποιος με P1c72, ροοτ και να του δουλεύει η β20 να κάνει screen shot στο Network Signal Guru ,band locking - LTE Εκεί μπορείτε να βλέπετε τις LTE band Το δικό μου έχει β1 β3 β7 και τις κινέζικες Μια από τα ίδια και εγώ... Χωρίς να έχω καταφέρει να την ξεκλειδωσω...[ATTACH]66709[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μια από τα ίδια και εγώ... Χωρίς να έχω καταφέρει να την ξεκλειδωσω...[ATTACH]66709[/ATTACH] Μεγάλη ταλαιπωρία για το τίποτα είμαι σίγουρος ότι σε κανένανδεν δουλεύει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lma Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) αμα κολησε θα πρεπει να βγαλεις την μπαταρια, (οχι και τοσο ευκολο αλλα) εχει βιντεακια γι αυτο και αμα χρειαστει να φορτωσεις τους driver για το com port στο pc σου. http://www.androidbrick.com/download/qualcomm-qdloader-hs-9008-edl-usb-driver/ unbrick video Edited May 1, 2017 by lma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 αμα κολησε θα πρεπει να βγαλεις την μπαταρια, (οχι και τοσο ευκολο αλλα) εχει βιντεακια γι αυτο και αμα χρειαστει να φορτωσεις τους driver για το com port στο pc σου. http://www.androidbrick.com/download/qualcomm-qdloader-hs-9008-edl-usb-driver/ unbrick video Σε ποιον απαντάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sim83 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια..... Στο QFIL βρισκω το αρχειο QCN το οποιο κατεβασα, test.zip(για την Β20) αλλα δεν μπορω να πατησω κανενα κουμπι ουτε το backup ουτε το restor. Ξερει κανενας τι γινετε? Αν αλλαξω εταιρια και παω cosmote παλι πρεπει να βαλω την Β20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ειναι root το τηλεφωνο? Αν οχι θελει root, αν ναι φταινε οι drivers δεν αναγνωριζει την port. Κατεβαστε το kingroot (οχι απο το market) εβγαλε one click root (μαλλον) εγω δεν εχω καταφερει σημερα φτανει στο 56% και σταματαει. Λογικα θα το διορθωσουν, θα δοκιμασω παλι αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sim83 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε ευχαριστω. Ναι ειναι ρουτ το τηλεφωνο. Ποιους drivers πρεπει να ξανα περασω ομως? Συγνωμη που ρωταω αλλα δεν ξερω και πολλα. Τα κανω μηχανικα οτι βλεπω απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Υπαρχουν ολα στο πρωτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 ρε παιδες, μεγαλη ταλαιπωρια..... θελω να λαμβανω ντατα εν αλλαξ απο τις καρτες και μου δινει μονο απο τη μια, την σλοτ 2. τα ΑΡΝ ειναι πανομοιοτυπα και στις 2. μπορει κανεις να δωσει τα φωτα του? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Εγω παντως δεν εχω θεμα εναλλασω κανονικα μεταξυ wind k cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εγω παντως δεν εχω θεμα εναλλασω κανονικα μεταξυ wind k cosmote. εμενα παλι αρνειται πεισματικα. by default οταν το πηρα εδινε στην θυρα 1. επειδη ειχα καρτα ντατα πηγα σε ενα καταστημα βοδα και βρηκα ενα τσακαλι και μου το γυρισε στην θυρα 2, αλλα δεν ειχε χρονο να μου εξηγησει τι και πως γιατι ειχε πολυ κοσμο στο μαγαζι, γινοταν της κακομοιρας. τωρα που εχω ντατα και στις 2 και θελω να λαμβανω αμφιδρομα, το τσακαλι εχει φυγει απο το συγκεκριμενο μαγαζι :blink: και ακρη δεν βρισκω. (εννοειται πως εχω δοκιμασει οτι δυνατοτητα δινεται μεσα απο το μενου, στα δικτυα και στις καρτες σιμ) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lma Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Σε ποιον απαντάς? Σε ποιον απαντάς? nikgre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 εμενα παλι αρνειται πεισματικα. by default οταν το πηρα εδινε στην θυρα 1. επειδη ειχα καρτα ντατα πηγα σε ενα καταστημα βοδα και βρηκα ενα τσακαλι και μου το γυρισε στην θυρα 2, αλλα δεν ειχε χρονο να μου εξηγησει τι και πως γιατι ειχε πολυ κοσμο στο μαγαζι, γινοταν της κακομοιρας. τωρα που εχω ντατα και στις 2 και θελω να λαμβανω αμφιδρομα, το τσακαλι εχει φυγει απο το συγκεκριμενο μαγαζι :blink: και ακρη δεν βρισκω. (εννοειται πως εχω δοκιμασει οτι δυνατοτητα δινεται μεσα απο το μενου, στα δικτυα και στις καρτες σιμ) Οταν ενεργοποιεις τα data κατω απο τα δυο βελακια σου γραφει το ονομα της εταιρειας που εχεις συνδεθει. Εκει διπλα εχει και ενα βελακι ........πατα εκει στο ονομα και θα σου ανοιξει το μενου με ποια καρτα θελεις να συνδεθεις και κανεις επιλογη Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Τελικά ρε παιδιά θα πάρουμε νουγκατ εμείς? έχουμε καμία πληροφορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το χρειαζεσαι για κατι συγκεκριμενο? Ειναι τοσο απροβληματιστο το τηλεφωνο που εμενα δεν με καιει και τοσο τουλαχιστον. Περισσοτερο φοβαμαι οτι θα δημιουργησει προβληματα με bugs κλπ. Παρα θα προσφερει κατι καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) To κινητο ειναι αριστο οσο καιρο τον εχω αλλα με τις φωτο σε εσωτερικους χωρους χωρις φλας δεν ειμαι ευχαριστημενος Εχω δοκιμασει πολλα προγραμματα (footej (μικρη βελτιωση), open camera, HD camera) αλλα παιζει θορυβος Εχουμε καποιο κολπο ή καποιο αλλο προγραμμα ? Edited May 16, 2017 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το χρειαζεσαι για κατι συγκεκριμενο? Ειναι τοσο απροβληματιστο το τηλεφωνο που εμενα δεν με καιει και τοσο τουλαχιστον. Περισσοτερο φοβαμαι οτι θα δημιουργησει προβληματα με bugs κλπ. Παρα θα προσφερει κατι καινουργιο. Απλά θέλω να το ρουταρω για να διαγράψω εφαρμογές κ να καταλήξω στην επίσημη ρομ.ειμαι απολύτως ευχαριστημένος από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 To κινητο ειναι αριστο οσο καιρο τον εχω αλλα με τις φωτο σε εσωτερικους χωρους χωρις φλας δεν ειμαι ευχαριστημενος Εχω δοκιμασει πολλα προγραμματα (footej (μικρη βελτιωση), open camera, HD camera) αλλα παιζει θορυβος Εχουμε καποιο κολπο ή καποιο αλλο προγραμμα ? Δοκιμασα πολλες εφαρμογες και απο οτι ειδα με το Better camera σε night mode εχω πολυ λιγοτερο θορυβο πχ μια συγκριση σε παρα πολυ μεγαλο ζουμ http://oi63.tinypic.com/a11htw.jpg Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lma Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τελικά ρε παιδιά θα πάρουμε νουγκατ εμείς? έχουμε καμία πληροφορία? Να κοιτας εδω ! Lenovo Android 7.0 Nougat update: release date and device list http://www.theandroidsoul.com/lenovo-android-7-0-nougat-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Τις τελευταίες μέρες στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Τί παίζει; Edited May 21, 2017 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τις τελευταίες μέρες στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Τί παίζει; Εμένα μου την έβγαλε από την πρώτη σχεδόν μερα που άνοιξα το κινητό και επειδή δεν χρησιμοποιώ τον launcher της lenovo το έκανα απεγκατάσταση χωρίς περαιτέρω προβλήματα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εμένα μου την έβγαλε από την πρώτη σχεδόν μερα που άνοιξα το κινητό και επειδή δεν χρησιμοποιώ τον launcher της lenovo το έκανα απεγκατάσταση χωρίς περαιτέρω προβλήματα Σίγουρα δεν χρειάζεται και για κάτι άλλο; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Σίγουρα δεν χρειάζεται και για κάτι άλλο; πάνω από 6 μήνες το έχω διαγράψει και αφού δεν χρησιμοποιώ το launcher lenovo δεν έχω κάποιο πρόβλημα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 πάνω από 6 μήνες το έχω διαγράψει και αφού δεν χρησιμοποιώ το launcher lenovo δεν έχω κάποιο πρόβλημα Ωραία θενκς Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Βάλτε open camera με iso 400 και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στις σκοτεινές φώτο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts