Fredometrios Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μήπως έχεις βάλει tempered glass και σκεπάζει τους αισθητήρες και επηρεάζει και την αφή σε ορισμένα σημεία; οχι γυμνό το εχω..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 οχι γυμνό το εχω..:p Πάντως εγώ με tempered glass δεν έχω τέτοια προβλήματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παιδες τωρα τελευταια εχω δυο θεματακια. Πρώτον πολλες φόρες δεν βγαζει το πληκτρολόγιο στα πεδία που ειναι για συμπλήρωση σε διάφορα site πατάω και απλα βγαίνει ο κέρσορας πανω αλλα πουθενα πληκτρολόγιο για να πατήσω πρεπει να πατησω 2-3 φορες να παω μπρος πίσω στην σελίδα και μετα θυματε να βγει. Problem νο2 μερικές φορες κατι παίζει με τον αισθητήρα της κλισης πάνω και μενει η οθονη κλειστη ενω το εχω τραβήξει απο το αυτί μου. Νομίζω ολα ξεκινησαν απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις και ας το εκανα hard reset εχει παρατηρήσει κανενας καποιο απο αυτα? Κατεβασε ένα πρόγραμμα( aida64) και δες αν δουλευει ο αισθητήρας φωτος.(Βαλε το χερι απανω και δες αν μηδενιζει ) Να δουμε αν είναι θεμα συσκευης η λειτουργικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Κατεβασε ένα πρόγραμμα( aida64) και δες αν δουλευει ο αισθητήρας φωτος.(Βαλε το χερι απανω και δες αν μηδενιζει ) Να δουμε αν είναι θεμα συσκευης η λειτουργικου. Την έχω κατεβάσει αυτή την εφαρμογή. Πως γίνετε αυτό που λες; Edit: Το βρήκα. Εκεί που λέει light sensor και τρέχουν τα νούμερα. Κατέβηκε ως 0,95 με tempered glass! Edited June 28, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Την έχω κατεβάσει αυτή την εφαρμογή. Πως γίνετε αυτό που λες; Edit: Το βρήκα. Εκεί που λέει light sensor και τρέχουν τα νούμερα. Κατέβηκε ως 0,95 με tempered glass! Αμα τον καλυψεις καλα πρεπει να μηδενισει.Εγω τον καλυψα με ένα πακετο τσιγαρα και μηδενισε. Με το χερι γυρω στα 0,25 εγραψε. Χωρις καμια προστασια στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioun Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Ειλικρινά διαβάζοντας όλα αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω, προβληματίστηκα αρκετά για το εάν πρέπει να γράψω και εγώ κάτι ή όχι, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Επειδή δεν είμαι και μικρός, (κοντεύω σχεδόν τα 58) νοιώθω την ανάγκη να σας πω και εγώ δυο πράγματα σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα και τα λογισμικά τους. Ξεκινώντας επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω μερικές ντουζίνες από δαύτα στο σπίτι και άλλα τόσα στην αποθήκη μιας και δεν θέλω να τα ξεφορτωθώ για καθαρά χαζούς λόγους. Φανταστείτε ότι μιλάμε για συλλογή αποτελούμενη από τα πρώτα κινητά (τύπου παντόφλας) NOKIA – ERICSON κλπ. μέχρι λίγο αργότερα στα λίγο πιο κυριλέ μπανανοειδή τύπου NOKIA με το λογότυπο <<κόσμο>> της cosmote στην κάτω μεριά του συρταρόματος. Και πάει λέγοντας. Ύστερα βγήκαν πρώτη φορά τηλέφωνα με κάμερα και τρέχαμε σαν μ@λ@κοπιτουρες να τα αγοράσουμε λες και δεν είχαμε στο σπίτι φωτογραφικές μηχανές. Μάλιστα η siemens είχε βγάλει και φλάς που κούμπωνε στο κάτω μέρος του κινητού (κάπου τα έχω και δαύτα). Λίγο μετέπειτα σκάσανε μύτη τα κινητά Nakia – siemens με λογισμικό Symbian (sx-1) κλπ.(πάλι τρέχαμε σαν γουδιά). Ας μην γίνομαι όμως πρηξοτέτοιος και ας πάμε στο σήμερα. Έχω στην <<κατοχή>> μου από φρεσκαδούρα τα εξής: 1) Microsoft 550 – 640 – 950XL DS + DOCK STATION 2) SAMSUNG GRAND NEO DS – DUAL ACTIVE (από Ινδίες εισαγωγή) -- S7 3) IPHONE 5S – 6 4) XIAOMI NOTE 4X – 4giga RAM, 64 giga rom 10 core στα 2,1 (όχι από πλαίσιο μιας και το πλαίσιο πουλάει το note 4 απλά το οχταπύρηνο που δεν έχει καμμιά σχέση με το άλλο. 5) ΝΟKIA 230 DS Το δια ταύτα: 1) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου και σε εξυπηρετεί. 2) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που μπορείς απλά να αγοράσεις. 3) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που άμα στο κλέψουν ή το ξεχάσεις κάπου δεν θα το κλαις κάνα χρόνο Κολλήματα – ξεκολλήματα κλπ. Αφού ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θες μην το μετανιώνεις μετά το θεωρώ μεγάλο λάθος. Απλά κράτα το Λογισμικά Τα λογισμικά που δεν κολλάνε λογικό είναι να είναι αυτά του <<κλειστού κώδικα>> αναφέρομαι στο iOS kai στο MS Το android είναι ανοιχτού κώδικα και για τον λόγο αυτό υπόκειται σε συνεχείς αναβαθμίσεις από οιονδήποτε ανεξέλεγκτα σχεδόν με αποτέλεσμα η ram των κινητών να μην είναι ποτέ αρκετή. (βλέπε τα καινούργια κινητά που κατασκευάζονται με ram 6 η 8 giga κλπ. Συμπέρασμα Όλα τα κινητά έχουν ημερομηνία λήξεως όπως τα γιαούρτια, πρώτα από όλα όμως <<τελειώνουν>> τα ANDROID (με ότι αυτό συνεπάγετε για τον καταναλωτή, μιας και ο απώτερος σκοπός των εταιριών είναι να πετάξεις το παλιό σου κινητό και να πάρεις καινούργιο. (οι άλλες εταιρίες λογισμικών απλά το κάνουν με άλλο τρόπο π.Χ. απαξίωση λογισμικού τους – εφαρμογών ή σταμάτημα υποστήριξης σε παλιότερα μοντέλα κλπ. Το μπαλάκι λοιπόν είναι απλά δικό μας. Φιλικά πάντα και με όλο τον σεβασμό σε όλους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. ...... Φιλικά πάντα και με όλο τον σεβασμό σε όλους μας. Καλησπέρα φίλε kioun. Χρήσιμες οι παρατηρήσεις και κυρίως οι εμπειρίες σου. Στο μόνο σημείο που θέλω να κάνω μια επισήμανση(χωρίς να κάνω σύγκριση των λειτουργικών) είναι στο σημείο που αναφέρεσαι στη διαχείριση της Ram. Η διαχείριση της μνήμης (ανάθεση, απελευθέρωση, διαχείριση κατακερματισμένων τμημάτων κ.τ.λ.) δεν έχει να κάνει -κατά τη γνώμη μου- με το αν ένα λειτουργικό είναι κλειστού ή ανοικτού κώδικα. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στις αναβαθμίσεις και την πιθανή «καθυστέρηση» (πιο αργή απόκριση της συσκευής) που επιφέρει μια νέα αναβάθμιση. Που φυσικά είναι λογικό. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο AggelosMo πιο πίσω κάθε όροφος είναι λογικό να επιφέρει καθυστέρηση. Για να επικοινωνήσει το νέο ρετιρέ με το ισόγειο χρειάζεται να εγκαταστήσουμε πιο γρήγορους ανελκυστήρες (επεξεργαστές), έτσι ώστε η εμπειρία χρήσης (γρήγορη απόκριση) να παραμένει σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα φίλε kioun. Χρήσιμες οι παρατηρήσεις και κυρίως οι εμπειρίες σου. Στο μόνο σημείο που θέλω να κάνω μια επισήμανση(χωρίς να κάνω σύγκριση των λειτουργικών) είναι στο σημείο που αναφέρεσαι στη διαχείριση της Ram. Η διαχείριση της μνήμης (ανάθεση, απελευθέρωση, διαχείριση κατακερματισμένων τμημάτων κ.τ.λ.) δεν έχει να κάνει -κατά τη γνώμη μου- με το αν ένα λειτουργικό είναι κλειστού ή ανοικτού κώδικα. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στις αναβαθμίσεις και την πιθανή «καθυστέρηση» (πιο αργή απόκριση της συσκευής) που επιφέρει μια νέα αναβάθμιση. Που φυσικά είναι λογικό. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο AggelosMo πιο πίσω κάθε όροφος είναι λογικό να επιφέρει καθυστέρηση. Για να επικοινωνήσει το νέο ρετιρέ με το ισόγειο χρειάζεται να εγκαταστήσουμε πιο γρήγορους ανελκυστήρες (επεξεργαστές), έτσι ώστε η εμπειρία χρήσης (γρήγορη απόκριση) να παραμένει σταθερή. Μάλλον αυτό το τελευταίο και κάτι άλλα δικά της, που δεν τα ξέρουμε ακόμα, προσπαθεί να κάνει η Microsoft με την επόμενη αλλαγή της! Θέλει να προσπεράσει αντί να ακολουθεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 1995-2017 μόνο νοκια και wm. Με τη αναβάθμιση του Ιουνίου, ξεπεραστηκε η υπομονή μου. Αντι να διορθωνουν χαλάνε. Θα μεοδηγησουν προς άλλες ατραπούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 1995-2017 μόνο νοκια και wm. Με τη αναβάθμιση του Ιουνίου, ξεπεραστηκε η υπομονή μου. Αντι να διορθωνουν χαλάνε. Θα μεοδηγησουν προς άλλες ατραπούς. Επιλογές υπάρχουν άπειρες, δεν θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Επιλογές υπάρχουν άπειρες, δεν θα το μετανιώσεις. Λες να μην το ξέρει!.... ;) Edited June 29, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Παιδιά έχει κατεβάση κάποιος την .447 στο XL για να μας πει την εμπειρία του ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Αλλα τα wm είναι πολύ καλό και είναι κρίμα που το χαντακωνουν συνεχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παιδιά έχει κατεβάση κάποιος την .447 στο XL για να μας πει την εμπειρία του ?? Δεν ήρθε σε κανέναν επίσημα. Μόνο στον υπολογιστή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ψαχνώ πολύ καιρό για να βρώ δίκαρτο xl αλλά δεν βρίσκω. Εάν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας μου στείλει ενα πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ψαχνώ πολύ καιρό για να βρώ δίκαρτο xl αλλά δεν βρίσκω. Εάν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας μου στείλει ενα πμ. Αντίθετα εγώ που δεν έψαχνα αποκλειστικά για δίκαρτο, το πέτυχα με τη πρώτη! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ψαχνώ πολύ καιρό για να βρώ δίκαρτο xl αλλά δεν βρίσκω. Εάν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας μου στείλει ενα πμ. Στα περισσότερα "γνωστά" μαγαζιά όντως δείχνει εξαντλημένο ή μη διαθέσιμο. Οπότε λογικά κοιτάς απο αγγελίες ή κανα ebay. Ένα καινούριο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής: Όταν είναι κλειστό το κινητό για κάποιες ώρες και μετά το βάζω για φόρτιση κάνει μόνο του εκκίνηση. Δε με ενοχλεί καθόλου ας τα κάνει αυτά :lol: απλά λέω μήπως είναι κάποια λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Στα περισσότερα "γνωστά" μαγαζιά όντως δείχνει εξαντλημένο ή μη διαθέσιμο. Οπότε λογικά κοιτάς απο αγγελίες ή κανα ebay. Ένα καινούριο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής: Όταν είναι κλειστό το κινητό για κάποιες ώρες και μετά το βάζω για φόρτιση κάνει μόνο του εκκίνηση. Δε με ενοχλεί καθόλου ας τα κάνει αυτά :lol: απλά λέω μήπως είναι κάποια λειτουργία. Πάντα έτσι ήταν τα wm. Δεν φορτίζουν σβηστά οπότε όταν τα βάζεις στο ρεύμα εκκινούν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Πάντα έτσι ήταν τα wm. Δεν φορτίζουν σβηστά οπότε όταν τα βάζεις στο ρεύμα εκκινούν. A ok thanx για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Στα περισσότερα "γνωστά" μαγαζιά όντως δείχνει εξαντλημένο ή μη διαθέσιμο. Οπότε λογικά κοιτάς απο αγγελίες ή κανα ebay. Ένα καινούριο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής: Όταν είναι κλειστό το κινητό για κάποιες ώρες και μετά το βάζω για φόρτιση κάνει μόνο του εκκίνηση. Δε με ενοχλεί καθόλου ας τα κάνει αυτά :lol: απλά λέω μήπως είναι κάποια λειτουργία. Έχω δει και σε bay και χρυσή ευκαιρία. Ένας είναι στη xe και ζητά 300 ευρώ. Παρόμοιες τιμές και στο ebay. 300 ευρώ για κινητό μεταχειρισμένο δύο ετών είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Έχω δει και σε bay και χρυσή ευκαιρία. Ένας είναι στη xe και ζητά 300 ευρώ. Παρόμοιες τιμές και στο ebay. 300 ευρώ για κινητό μεταχειρισμένο δύο ετών είναι πολλά. 300:shock: Πάρα πολλά όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δες στο insomnia εκεί έχουν βρει και με 150 το xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ευχαριστώ παιδιά θα κοιταξω και εκεί. Αν βρει κάτι κάποιος μη διστάσετε για πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μεγάλη ευκαιρία παιδιά,640xl με ραγισμένο καπάκι και πρόβλημα στο μικρόφωνο 150ευρώ σε γειτονικό φορουμ,έχουν τρελαθεί κάποιοι χαχαχα!! Άσχετο αλλά είδα που λέτε παραπάνω για 950χλ μεταχειρισμένο και δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μεγάλη ευκαιρία παιδιά,640xl με ραγισμένο καπάκι και πρόβλημα στο μικρόφωνο 150ευρώ σε γειτονικό φορουμ,έχουν τρελαθεί κάποιοι χαχαχα!! Άσχετο αλλά είδα που λέτε παραπάνω για 950χλ μεταχειρισμένο και δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Με αυτά τα προβλήματα ούτε στα 99€ δεν θα το έπαιρνα! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts