evris2013 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Απόλυτη ως προς τι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Απόλυτη ως προς τι; Αν κάποιος θέλει smartphone έχει εκατοντάδες επιλογές, από 100 ευρώ έως 1000-1500 και δύο λειτουργικά, ενώ κάθε μέρα βγαίνουν και άλλες που διαφοροποιούνται -πλέον- ελάχιστα αναμεταξύ τους. Εμένα μου αρκεί το 950 με τα WM10. Τη δουλειά μου την κάνω, τα emails/ημερολόγιο/χάρτες τα έχω, αξιοπρεπείς φωτογραφίες βγάζω, ασφαλής στα δεδομένα μου «αισθάνομαι», ο browser μέχρις στιγμή μια χαρά ανταποκρίνεται. Κομπλέ είμαι. Δε θέλω κάτι άλλο σε τηλέφωνο (smartphone). Οπότε "απόλυτη"=ολοκληρωμένη ως προς την παροχή χαρακτηριστικών/δυνατοτήτων που δεν μπορούν να προσφερθούν από τις υπάρχουσες mobile συσκευές. Ως προς τη διαφοροποίηση σχετικά με αυτές. Μια τέτοια δυνατότητα είναι η σμίκρυνση του laptop που να συνδυάζει και τηλέφωνα. Μπορεί να υπάρξουν και άλλες δυνατότητες/διαφοροποιήσεις. Δε τις χρειάζονται όλοι, αλλά θα βολέψει αρκετούς. Δεν είναι εύκολη η «σμίκρυνση» και δεν εξαρτάται μόνο από τη MS (λογισμικό). Τα W10Arm στο 950 τέτοιου τύπου -ανεπίσημο- project είναι, αλλά δεν υπάρχει ευχρηστία/αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Kαλησπερα :) Εχει πάρει κανείς μπαταρια από το fix Mobile? Θέλω για 950 κ για 950xl!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Kαλησπερα :) Εχει πάρει κανείς μπαταρια από το fix Mobile? Θέλω για 950 κ για 950xl!!! Έχω πάρει για το 950 πριν 6 μήνες. Μια χαρά. Αν έχει ακόμη ενημέρωσε... ίσως πάρω άλλη μία να την έχω για του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Έχω πάρει για το 950 πριν 6 μήνες. Μια χαρά. Αν έχει ακόμη ενημέρωσε... ίσως πάρω άλλη μία να την έχω για του χρόνου. Εχουν ετοιμοπαραδοτες!! Θα πάρω κ θα δω πως είναι!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Σαν να χάλασε η μπαταρία με το τελευταίο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σε κάθε απντέιτ θα χαλάει και κάτι διαφορετικό χωρίς να αποκαθίσταται. Στο επόμενο μπορεί να αχρηστευτούν οι κάμερες. Μέχρι τον Δεκέμβρη δεν θα μείνει τίποτα όρθιο από τις συσκευές μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Kαλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει μια άλλη συσκευή android. Μπορεί κάποιος να μου πεί άν μπορούμε και πως, να μεταφέρουμε μηνύματα χωρίς sd? Όπως καταλαβαίνετε basic user. Έυχαριστώ πολύ. Edited October 7, 2019 by MotoFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Μπορεί το λειτουργικό να τελείωσε για τη συσκευή, αλλά η κάμερα του ανταγωνίζεται επάξια τα νέα κινητά με τις πολλαπλές κάμερες!!! Edited October 20, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Έχει τον τελευταίο καιρό (κάνα μήνα) το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του χωρίς λόγο, παγώνει η οθόνη οπότε πρέπει να κάνω εγώ επανεκκίνηση, η μπαταρία η μανίσια ακόμα έχει χάσει την απόδοσή της. Μου στέλνει κάποιο μήνυμα η συσκευή ή μου φαίνεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Μπορεί το λειτουργικό να τελείωσε για τη συσκευή, αλλά η κάμερα του ανταγωνίζεται επάξια τα νέα κινητά με τις πολλαπλές κάμερες!!! Πραγματικά πολύ καλό ακόμα παρά την ηλικία του. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις για το apn mms;έχω cosmote what's up και δε μπορώ να στείλω mms.δοκίμασα από το ιντερνέτ αλλά δε βρισκω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις για το apn mms;έχω cosmote what's up και δε μπορώ να στείλω mms.δοκίμασα από το ιντερνέτ αλλά δε βρισκω ακρη Καλύτερα να ρωτήσεις στο νήμα της cosmote. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα. Επίσης μπορείς να βγάλεις την κάρτα sim, να το ανοίξεις το τηλέφωνο και μετά να την βάλεις πάλι για να έρθουν οι ρυθμίσεις αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 σε ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Μετά από καιρό έβγαλα από το συρτάρι το lumia 950xl και του έκανα το τελευταίο update... σαν Windows Phone μόνο για κλήσεις και η κάμερα αξίζει, έφυγαν σχεδόν όλες οι εφαρμογές... κρίμα. Για να πειραματιστώ του πέρασα Windows 10 arm με dual boot να έχω και τα δύο,μεν έχουν φτάσει σε καλό σημείο αλλά το βασικό πρόβλημα ειναι οτι δεν βολεύει η μικρή οθόνη για τα Windows 10 ακόμα και με την εφαρμογή Windows Phone c shell. Επίσης αλλά προβλήματα είναι ότι η μπαταρία φεύγει αέρας και όποτε θυμάται φορτίζει και δεν κάνει τα patch update παρότι έχει ελεύθερα περίπου 5 Gb...αυτα πρόλαβα να δω. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να περάσουν εφαρμογές από Android η κάποια custom rom από Android μιας και η Microsoft τα παράτησε εντελώς. Edited November 17, 2019 by panoslvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μετά από καιρό έβγαλα από το συρτάρι το lumia 950xl και του έκανα το τελευταίο update... σαν Windows Phone μόνο για κλείσεις και η κάμερα αξίζει, έφυγαν σχεδόν όλες οι εφαρμογές... κρίμα. Για να πειραματιστώ του πέρασα Windows 10 arm με dual boot να έχω και τα δύο,μεν έχουν φτάσει σε καλό σημείο αλλά το βασικό πρόβλημα ειναι οτι δεν βολεύει η μικρή οθόνη για τα Windows 10 ακόμα και με την εφαρμογή Windows Phone c shell. Επίσης αλλά προβλήματα είναι ότι η μπαταρία φεύγει αέρας και όποτε θυμάται φορτίζει και δεν κάνει τα patch update παρότι έχει ελεύθερα περίπου 5 Gb...αυτα πρόλαβα να δω. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να περάσουν εφαρμογές από Android η κάποια custom rom από Android μιας και η Microsoft τα παράτησε εντελώς. Τι διάρκεια μπαταρίας έχεις με τα windows on arm? Όταν λες οτι φορτίζει όποτε θυμάται τι εννοείς? Τι δεν λειτουργεί αυτή την στιγμή σε windows on arm? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Τι διάρκεια μπαταρίας έχεις με τα windows on arm? Όταν λες οτι φορτίζει όποτε θυμάται τι εννοείς? Τι δεν λειτουργεί αυτή την στιγμή σε windows on arm? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά:) Αν το χειρίζεσαι συνέχεια σε 3 με 4 ώρες φεύγει η μπαταρία, τώρα που το πρόσεξα καλύτερα απο υπολογιστή με usb φορτίζει κανονικά, με φορτιστή μια φορτίζει μια δεν φορτίζει.. δεν ξέρω τι να πω...αν το έχεις σε dual boot το γυρνάς στο Windows Phone και είσαι σίγουρος για την φόρτιση. Δοκίμασα και την sim πριν λίγο, την ενεργοποίησα μέσα από της ρυθμίσεις λειτουργούσε αλλά ήθελα να βρω τρόπο να σταματήσω την κλήση και δεν μπορούσα και το ακουστικό είχε χαμηλό ήχο, θέλει ακόμα κάποια πράγματα και δεν βολεύει η μικρή οθόνη για arm. Μπορείς να το κάνεις dual boot για να πειραματιστείς... Βάζω και κάποιες photo.. https://imgur.com/a/UpYHdLT Edited November 17, 2019 by panoslvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Αν το χειρίζεσαι συνέχεια σε 3 με 4 ώρες φεύγει η μπαταρία, τώρα που το πρόσεξα καλύτερα απο υπολογιστή με usb φορτίζει κανονικά, με φορτιστή μια φορτίζει μια δεν φορτίζει.. δεν ξέρω τι να πω...αν το έχεις σε dual boot το γυρνάς στο Windows Phone και είσαι σίγουρος για την φόρτιση. Δοκίμασα και την sim πριν λίγο, την ενεργοποίησα μέσα από της ρυθμίσεις λειτουργούσε αλλά ήθελα να βρω τρόπο να σταματήσω την κλήση και δεν μπορούσα και το ακουστικό είχε χαμηλό ήχο, θέλει ακόμα κάποια πράγματα και δεν βολεύει η μικρή οθόνη για arm. Μπορείς να το κάνεις dual boot για να πειραματιστείς... Βάζω και κάποιες photo.. https://imgur.com/a/UpYHdLT Σε ευχαριστώ πολύ. Να δω πότε θα το πάρω απόφαση να ασχοληθώ. Έχω το δεύτερο 950XL και κάθεται από το καλοκαίρι για αυτό το σκοπό Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Να δω πότε θα το πάρω απόφαση να ασχοληθώ. Έχω το δεύτερο 950XL και κάθεται από το καλοκαίρι για αυτό το σκοπό Αν έχεις χρόνο αξίζει να ασχοληθείς και ας μην είναι ακόμα έτοιμο αλλά πάντα σε dual boot. Εγώ το έκανα έτσι για να πειραματιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Αν έχεις χρόνο αξίζει να ασχοληθείς και ας μην είναι ακόμα έτοιμο αλλά πάντα σε dual boot. Εγώ το έκανα έτσι για να πειραματιστώ. Κι εγώ από περιέργεια και για την εμπειρία χρήσης ήθελα να το κάνω. Μέχρι δεύτερο 950XL αγόρασα για αυτό το λόγο, αλλά η καθημερινότητα δεν με έχει αφήσει να το προχωρήσω... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Παιδιά έχω το dual sim, όποιος το θέλει πμ. γιατί σε λίγο καιρό θα έρθει καινούριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι η συσκευή μου είναι αόρατη στο Bluetooth. Εγώ μπορώ να δω άλλες συσκευές και να στείλω αρχεία. Το να με δουν και να στείλουν σ' εμένα, δεν γίνεται. Εννοείται ότι ενεργοποιώ το bt. Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Edited January 4, 2020 by gvargiam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι η συσκευή μου είναι αόρατη στο Bluetooth. Εγώ μπορώ να δω άλλες συσκευές και να στείλω αρχεία. Το να με δουν και να στείλουν σ' εμένα, δεν γίνεται. Εννοείται ότι ενεργοποιώ το bt. Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth έχει επιλογή να είναι η συσκευή ορατή ή όχι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Παιδες καλησπερα. Μπορειτε να μου πειτε αν λειτουργει το store; Θελω να παρω ενα 950 xl απλα για πειραματισμο σαν δευτερη συσκευη και διαβαζω οτι 14 ιανουαριου εληξε η υποστηριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Στις 14 Ιανουαρίου σταμάτησαν οι ενημερώσεις ασφαλείας του λειτουργικού. Λειτουργεί το store. Λογικά μέχρι τέλος του '21. Για τα υπόλοιπα δες εδώ: http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23447_Status_report_for_April_2019_a.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts