MrGeo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Παιδες αποφασισα και εγω να στειλω το κινητο για service γιατι εχω το "καλσσικο" μικρο-θεμα με το noice-cancelling mic και εκτος του οτι με κουραζει επιπλεον σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη. Στο θεμα επειδη ειχα ρουτ περασα την τελευταια 8.0.0 και σημερα πηγα να κλειδωσω το bootloader ετσι ωστε να μην εχω θεμα με την εγγυηση, αλλα οταν πηγα να δω αν οντως δεν εχω το TWPR και μπηκα στο recovery μου εβγαλε το "no command". Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο και αν μπορω κανονικα να το κλειδωσω; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Παιδες αποφασισα και εγω να στειλω το κινητο για service γιατι εχω το "καλσσικο" μικρο-θεμα με το noice-cancelling mic και εκτος του οτι με κουραζει επιπλεον σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη. Στο θεμα επειδη ειχα ρουτ περασα την τελευταια 8.0.0 και σημερα πηγα να κλειδωσω το bootloader ετσι ωστε να μην εχω θεμα με την εγγυηση, αλλα οταν πηγα να δω αν οντως δεν εχω το TWPR και μπηκα στο recovery μου εβγαλε το "no command". Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο και αν μπορω κανονικα να το κλειδωσω;Αν δεν το έχεις κλειδώσει, περνά την official recovery και έπειτα κλείδωσε το αλλά δεν νομίζω να νοιάζονται για το αν θα είναι κλειδωμένο ή όχι. Το θέμα είναι να μην είναι πειραγμενο. Αλλά καλού κακού κλείδωσε το. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Αν δεν το έχεις κλειδώσει, περνά την official recovery και έπειτα κλείδωσε το αλλά δεν νομίζω να νοιάζονται για το αν θα είναι κλειδωμένο ή όχι. Το θέμα είναι να μην είναι πειραγμενο. Αλλά καλού κακού κλείδωσε το. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περασα, οπως περναω παντα, την τελευταια εκδοση μεσω adb και τωρα δεν εχω κινητο.. εβαλα την 8.0.0 και boot-αρε κανονικα αλλα δεν λειτουργουσε τπτ. Δλδ δεν εμπαινε στις ρυθμισεις, ουτε update μπορουσε να κανει ουτε τπτ.. Σκεφτομαι να περασω μονο την twrp recovery για να φλασαρω μια custom rom γιατι εχω μεινει χωρις κινητο. Μετα απο bootloop αν κανω flash custom recovery και επειτα custom rom θα εχω θεμα με brick. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Όσοι αλλάξατε μπαταρία στο επίσημο σέρβις στους Αμπελόκηπους πόσο χρόνο έκανε για να το παραλάβετε; Αυθημερόν ή την επόμενη μέρα; Και σας έσβησαν τα πάντα μέσα όπως στην αλλαγή πλακέτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δοκίμασε με άλλο άτομο να μιλήσεις ... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk το κανει και με άλλες συσκευες,πρεπει να εχει θεμα με το noice cancelation mic,να παρω το μαγαζι που το αγορασα η το service? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 το κανει και με άλλες συσκευες,πρεπει να εχει θεμα με το noice cancelation mic,να παρω το μαγαζι που το αγορασα η το service?Δεν έχω ιδέα, πάρε καλύτερα την αντιπροσωπεία αλλά με άλλη συσκευή για να μη υπάρχουν τέτοια ζητήματα όταν θα τους μιλάς. Επειδή έχω το 5Χ, δεν ξέρω τι ισχύει περί εγγύησης για το 6Ρ. Αλλά νομίζω πως ασχολείται και η Procordia. Αν μπεις στη σελίδα τους, θα βρεις και τον αριθμό τηλεφώνου για το Huawei Service Centre. Δεν ξέρω τι θα σου πουν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν έχω ιδέα, πάρε καλύτερα την αντιπροσωπεία αλλά με άλλη συσκευή για να μη υπάρχουν τέτοια ζητήματα όταν θα τους μιλάς. Επειδή έχω το 5Χ, δεν ξέρω τι ισχύει περί εγγύησης για το 6Ρ. Αλλά νομίζω πως ασχολείται και η Procordia. Αν μπεις στη σελίδα τους, θα βρεις και τον αριθμό τηλεφώνου για το Huawei Service Centre. Δεν ξέρω τι θα σου πουν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο επισκεωη πριν το καλοκαιρι στην Μιχαλακοπουλου στο επισημο service (αλλαγη καπακιου απο σαβουρα) το σερβις ειναι μεν huawei αλλα συνεργαζεται με procordia .Η αποδειξη κλπ ειχε πανω στα στοιχεια της .Αψογο σερβις αλλα μεγαλη αναμονη λογο ελειψης στοκ Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Απο επισκεωη πριν το καλοκαιρι στην Μιχαλακοπουλου στο επισημο service (αλλαγη καπακιου απο σαβουρα) το σερβις ειναι μεν huawei αλλα συνεργαζεται με procordia .Η αποδειξη κλπ ειχε πανω στα στοιχεια της .Αψογο σερβις αλλα μεγαλη αναμονη λογο ελειψης στοκΤο ότι έχει έλλειψη το ξέρω, περίμενα 36 ημέρες μέχρι να έρθει σε εμένα πλακέτα. Για το 5Χ. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ξεκίνησε η επίσημη ΟΤΑ του Android 8 στην Αμερική. Λογικά δεν θα αργήσει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Λέτε να μας κρεμάσει σήμερα η Google με το update ? (Ναι είμαι ανυπόμονος :D) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκίνησε η επίσημη ΟΤΑ του Android 8 στην Αμερική. Λογικά δεν θα αργήσει και εδώ. Επιτελους !!! και πολυ το αργησαν πιστευω !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Λέτε να μας κρεμάσει σήμερα η Google με το update ? (Ναι είμαι ανυπόμονος :D) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους !!! και πολυ το αργησαν πιστευω !!Μου θυμίζει η εποχή όπου πέρυσι, η Google καθυστέρησε το 7.0 στο Nexus 6 ... Μάλλον βλέπω να μας ζοριζει αρκετά η Google. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πάντως από το πρωί αραια και που κάνω ανανέωση στα update .Τπτ το καινούριο ,ούτε κάποιο σάιτ έχει γράψει ότι βγήκε το update ή έστω το security patch του Σεπτεμβρίου Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πάντως από το πρωί αραια και που κάνω ανανέωση στα update .Τπτ το καινούριο ,ούτε κάποιο σάιτ έχει γράψει ότι βγήκε το update ή έστω το security patch του ΣεπτεμβρίουΚαι εγώ σιγά σιγά να αναρωτιέμαιγιατι ακόμη δεν το δίνει.... Ούτε στα Pixel δεν έχει δώσει την ενημέρωση. Ενώ η Nokia το έδωσε πρώτη πρώτη την ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Όσοι αλλάξατε μπαταρία στο επίσημο σέρβις στους Αμπελόκηπους πόσο χρόνο έκανε για να το παραλάβετε; Αυθημερόν ή την επόμενη μέρα; Και σας έσβησαν τα πάντα μέσα όπως στην αλλαγή πλακέτας; Σε μια ώρα είναι έτοιμο. Προτείνουν να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά αν δεν θες δεν στο κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Σημερα το εστειλα κι εγω για αλλαγη οθονης λογω burn που μου εκαναν τα "κουμπια" back-home κτλ στην οθονη + αλλαγη μπαταριας με δικια μου επιθυμια με 10€ αν θυμαμαι μου ειπαν. Η οθονη ειναι λογικα στην εγγυηση μεσα γιατι το εκανε απο μονο του στα ξαφνικα. Λογικα, αυριο θα εχω νεα τους που θα το παραλαβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Και εμένα έχει burn in αλλά σε πολύ μικρό βαθμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα το θεωρήσουν ελαττωματικό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ένα μέλος του Project Fi έλαβε ενημέρωση σε Android Oreo σήμερα. (Και επισης ζητώ συγγνώμη για το ότι δεν ανέβασα το σκρινσοτ στο Flickr ) Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Θα το πάρουμε το update όπως και να έχει πρώτοι από όλους,το θέμα είναι να είναι ορατές οι βελτιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Και εμένα έχει burn in αλλά σε πολύ μικρό βαθμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα το θεωρήσουν ελαττωματικό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ειναι κατι που εχει γινει απο μονο του και θεωρειτε εργοστασιακο προβλημα και απο την στιγμη που ειμαι μεσα στη εγγυηση, πρεπει να την αλλαξουν. Αν δεν την αλλαξουν τωρα που ανοιξαν προσφατα και θελουν πελατες ικανοποιημενους, να ειναι ετοιμοι και για την δυσφημιση. Δεν θεωρω πως κατι που εγινε απο μονο του και ειναι μεσα στην εγγυηση οτι παιζει ρολο το μεγεθος του burn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Τι στο καλό συμβαίνει με την σελίδα "Android Beta" δεν την φορτώνει με το τίποτα σήμερα!!! :wacko: Σε εσάς φορτώνει ?? (Sent from Galaxy Tab S2) Edited September 11, 2017 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Τι στο καλό συμβαίνει με την σελίδα "Android Beta" δεν την φορτώνει με το τίποτα σήμερα!!! :wacko: Σε εσάς φορτώνει ?? (Sent from Galaxy Tab S2)Ούτε σε εμένα μπαίνει. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εμένα ηρθε!Δεν είμαι σε beta! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ήρθε και σε εμένα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Και σε μένα 991.4 mb Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Και σε μένα 991.4 mb Sent from my Nexus 6P using TapatalkΚαι σε εμένα στο 5Χ Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts