than0s7 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εμένα δουλεύει μια χαρά. Reeboot έκανες? Δοκίμασες επανεγκατάσταση εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εμένα δουλεύει μια χαρά. Reeboot έκανες? Δοκίμασες επανεγκατάσταση εφαρμογής? τα πάντα έχω κάνει όπως είδες και στο άλλο μήνυμα. clear cache και data. uninstall και install αλλά και beta. τα μόνο permission που έχω κλειστό είναι αυτό των sms που δεν το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς για αυτό το σκοπό!!! δεν είναι ότι είναι η καθημερινότητα μου οι κλήσεις του messenger αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω τι φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Απο που εισαι? Από Αθήνα. Αν γνωρίζεις κάτι... Sent from neXus Edited October 27, 2016 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Μήπως οι συσκευές που θα δοθούν στη τιμή της προσφοράς, είναι προβληματικές; Μόνο εγώ το σκέφτομαι έτσι; Παραδοσιακά να το πάμε και τα LG G και τα Motorola 6, είχαν τα θεματάκια τους σε τέτοιες προσφορές. Edited October 27, 2016 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μήπως οι συσκευές που θα δοθούν στη τιμή της προσφοράς, είναι προβληματικές; Μόνο εγώ το σκέφτομαι έτσι; Παραδοσιακά να το πάμε και τα LG G και τα Motorola 6, είχα τα θεματάκια τους σε τέτοιες προσφορές. Όπως και τα flex 2 που είχαν βγάλει... Γενικά τους φοβάμαι λιγάκι Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σε κατάστημα που ρώτησα..ούτε για δείγμα.. και για το HTC το ίδιο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Σε κατάστημα που ρώτησα..ούτε για δείγμα.. και για το HTC το ίδιο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενώ το είχαν δεν το έχουν γιατί το έχουν "κλεισει" αλλοι; ή δεν το έχουν γενικά. .; Λογικά ... θα το βγάλουν και οι άλλες αλυσίδες όπως με Huawei p9 lite... Edited October 27, 2016 by jipakos Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ενώ το είχαν δεν το έχουν γιατί το έχουν "κλεισει" αλλοι; ή δεν το έχουν γενικά. .; Λογικά ... θα το βγάλουν και οι άλλες αλυσίδες όπως με Huawei p9 lite... Δεν μπόρεσε να προμηθευτεί ούτε ένα. Κι επειδή είναι φίλος μου, μου είπε μαλωσα κιόλας. Βέβαια μπορείτε να βρείτε ήδη σε αγγελίες σφραγισμένα στα 300 ευρώ..κλασσικά η ίδια ιστορία. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 ρε παιδιά στο zoom συγκεκριμένα στις φωτογραφίες γιατί είναι τόσο χαλια? δεν είναι καθόλου smooth.... επίσης για κάποιο περίεργο λόγο με το google keyboard δεν μπορώ να γράψω με τίποτα σπάει νεύρα... αλλα πατάς αλλα γραφει... <<όχι δεν έχω την αυτόματη διόρθωση ανοιχτή...! >> γενικά έχω ξενερώσει παρα πολύ με αυτό το κινητό... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) http://s10.postimg.org/rjz1x5hax/Screenshot_20161023_051152.png ξερει κανεις τι παιζει? Edited October 27, 2016 by asteras84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εμένα μου το κάνει στα 13% . Πιστεύω τα επεξε ή μπαταρία μας Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πόσο καιρό το έχετε;.. εμένα ένα μήνα ή μπαταρία έχει φυσιολογική συμπεριφορά. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 τωρα κατεβαινει κατω απο 20%... Δεν καταλαβαινω τι εχει... Το ειχε ξανακανει αυτο το αποτομο στο 30% παλιοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δεκεμβρη εγώ μου το έχει κάνει 3 φορες Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ακόμα και στην αργή ταχύτητα είναι πιο smooth ο stock. Πίστεψε με ήμουν fan του Nova για χρόνια και για να κάνω την αλλαγή, είδα διαφορά Πάντως εγώ διαφορά δεν βλέπω που τα εναλλασσω κιόλας. Στη beta ο Nova έβαλε και τα shortcuts της 7.1 για όσους αναρωτήθηκαν σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Από δεύτερα την αποχαιρετω την συσκευή. Την δίνω παιδιά και θα περιμένω κάτι καλό να πάρω. Δυστυχώς προσωρινά θα την βγάλω με ένα s3 Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Στα 160€ η τιμή του στη Vodafone το δεκαημερο 1-10/11 λογω έναρξης των εκπτώσεων. Sent from my Nexus 6P Ρε παιδια 1-10 Νοεμβριου δε λετε?? Αρα η προσφορα δεν ισχυει ακομα....πως το πηραν καποιοι και δεν υπαρχει καν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Από δεύτερα την αποχαιρετω την συσκευή. Την δίνω παιδιά και θα περιμένω κάτι καλό να πάρω. Δυστυχώς προσωρινά θα την βγάλω με ένα s3 Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατι?τη δινεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 γιατι?τη δινεις? Με κούρασε αυτό με την 7, αν και τουμπανο τηλέφωνο λογο χεριών δε είμαι για κινητό 5,7 είμαι μέχρι 5 άντε 5,2 με κούρασε στο χέρι Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoufasGR Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=H5OfJZsJKO4 Ο τύπος έχει Android 7.1.1 στο 6Ρ τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 κι εμεις έχουμε.... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Και δεν μασαει ακόμα το 6p!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Στην εκδοση 7.0, εχετε προσεξει πως αφηνει πολυ λιγη διαθεσιμη μνημη ακομα και με 5 εφαρμογες? Στο παλιο μου oneplus one, καμια 8-9 εφαρμογες ειχα ανοιχτες και ειχα 1.5gb ελευθερο. Στο nexus ειδα ακομα και 0,95 ελευθερη μνημη. Ειναι κανενα bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Λογικό είναι. Και 4ραμ να είχες μπορεί να έβλεπες το ίδιο. Μην σε ανησυχεί Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ναι όντως καταναλώνει ποιο πολύ άλλα δεν σημαίνει κάτι όμως στην απόδοση,για την ιστορία πρώτο σε καταναλώσει είναι το σύστημα android σε έμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts