Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που ζητάς και στην τιμή που ορίζεις το βρίσκεις άνετα και εδώ Ελλάδα και ούτε να μπλέκεις με κινέζους αμερικανούς κτλ.

Πέρνα μια βόλτα από τα μεταχειρισμένα...

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις βρήκα και πωλητή από Αγγλία...από εκεί δεν έχει τελωνείο σίγουρα

Που είναι η ενότητα των αγγελιών να κοιτάξω?

Honor Play, Mate 20 Pro

Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν προϋποθέσεις τις οποίες δυστυχώς δεν πληρείς ακόμα ώστε να μπορείς να δεις. Σου στέλνω pm.

Βρίσκω και το Η961 σε πολύ καλές τιμές περίπου στα 230eur...να προτιμήσω αυτό?Βασικά σε αυτή την τιμή ακόμα και κάνα 60αρι eur τελωνείο πάλι με συμφέρει....αρκεί να δουλεύει το τηλέφωνο και να έχει κανονική rom μέσα με ελληνικά play store κλπ...

το 961 είναι dual sim αν σε ενδιαφέρει,αν όχι καλύτερα από Ελλαδα,όπως και να το κάνεις θα έχει υπόλοιπο εγγύησης

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Ξαναγεια σας μετα απο καιρο. Τσεκαρετε οσοι ενδιαφερεστε και τη σελιδα του κινητου την ελληνικη γιατι καποιοι πουλανε τα κινητα τους και με εγγυηση
Βαριέμαι που ζω!!! :D

• Administrators
Ξαναγεια σας μετα απο καιρο. Τσεκαρετε οσοι ενδιαφερεστε και τη σελιδα του κινητου την ελληνικη γιατι καποιοι πουλανε τα κινητα τους και με εγγυηση

Νομίζω ότι κανένας μας δεν έχει καταλάβει τι θέλεις να πεις! :confused:

Modpic.gif

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ..

σχεδον 2 βδομαδες με το με το θηριο ..!:):)

νομιζω για τα λεφτα που το βρηκα οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει ever ...

το κινητο ειναι Τ Ε Ρ Α Σ και επιμενω βαζει κατω σημερινες ναυαρχιδες στο χαλαρο ..!

ταχυτατο ....

4 giga ram ..

οθοναρα ...

ραδιο

Αποσπώμενη Μπαταρία

υπερυθρες

ΚΑΜΕΡΑ απιστευτη ..

ηχος απο τα ακουστικα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ...

Δακτυλικό αποτύπωμα

δεν λαγκαρει ουτε για αστειο ..ανοιγω ποσες εφαρμογες και δεν καταλαβαινει τιποτα ...!

το note 4 μπροστα του ειναι καρβουνιαρης ..

επισης με χει βολεψει απιστευτα η δευτερη οθονη πανω ..! οτι εφαρμογη εχεις ανοιξει πριν με ενα κλικ την εχεις μπροστα σου ..ειναι σαν ενα μινι multitasking !

πραγματικα δεν εχω να βρω ουτε ενα αρνητικο ...(ισως μονο το ηχειο που το περιμενα λιγο πιο δυνατο μια και ειχα καλομαθει με το g4 ..)!

η lg πραγματικα εχει βγαλει συσκευαρες ...λιγο παραπανω να προσεχε θα ηταν χωρις ανταγωνιστη σημερα ...

Edited by freddaras

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ..

σχεδον 2 βδομαδες με το με το θηριο ..!:):)

νομιζω για τα λεφτα που το βρηκα οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει ever ...

το κινητο ειναι Τ Ε Ρ Α Σ και επιμενω βαζει κατω σημερινες ναυαρχιδες στο χαλαρο ..!

ταχυτατο ....

4 giga ram ..

οθοναρα ...

ραδιο

Αποσπώμενη Μπαταρία

υπερυθρες

ΚΑΜΕΡΑ απιστευτη ..

ηχος απο τα ακουστικα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ...

Δακτυλικό αποτύπωμα

δεν λαγκαρει ουτε για αστειο ..ανοιγω ποσες εφαρμογες και δεν καταλαβαινει τιποτα ...!

το note 4 μπροστα του ειναι καρβουνιαρης ..

επισης με χει βολεψει απιστευτα η δευτερη οθονη πανω ..! οτι εφαρμογη εχεις ανοιξει πριν με ενα κλικ την εχεις μπροστα σου ..ειναι σαν ενα μινι multitasking !

πραγματικα δεν εχω να βρω ουτε ενα αρνητικο ...(ισως μονο το ηχειο που το περιμενα λιγο πιο δυνατο μια και ειχα καλομαθει με το g4 ..)!

η lg πραγματικα εχει βγαλει συσκευαρες ...λιγο παραπανω να προσεχε θα ηταν χωρις ανταγωνιστη σημερα ...

Έχει αρκετά αρνητικά η συσκευή...

Πρώτον και κυριότερο η μπαταρία. Κρατάει 3.5-4 ώρες οθόνης maximum, και όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο την πίνει για πλάκα.

Σε έναν γάμο ήθελα να πάω από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, , GPS πηγαινέλα, και να τραβήξω και καμιά 50αριά φωτογραφίες, και κόντεψε να τελειώσει η 2η μπαταρία που είχα μαζί μου.

Και ένα δεύτερο αρνητικό είναι η οθόνη με τα αποτυπωμένα ίχνη που αφήνει. Θα τα δεις στην πορεία...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει αρκετά αρνητικά η συσκευή...

Πρώτον και κυριότερο η μπαταρία. Κρατάει 3.5-4 ώρες οθόνης maximum, και όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο την πίνει για πλάκα.

Σε έναν γάμο ήθελα να πάω από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, , GPS πηγαινέλα, και να τραβήξω και καμιά 50αριά φωτογραφίες, και κόντεψε να τελειώσει η 2η μπαταρία που είχα μαζί μου.

Και ένα δεύτερο αρνητικό είναι η οθόνη με τα αποτυπωμένα ίχνη που αφήνει. Θα τα δεις στην πορεία...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό με την μπαταρία το ήξερα από πριν..θα έχω πάντα μαζί μου ρεζέρβα οπότε δεν με πειράζει. Το θέμα της οθόνης δεν το είχα ούτε στο LG V 4 οπότε ούτε εδώ έχω άποψη... Για την ώρα η οθόνη δουλεύει σούπερ...Και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

Γνήσιο είναι,το κοίταζα προχτές...διάβασε κάνα 2 σελίδες πιο πίσω....τελικά παράγγειλα το H961N (δίκαρτο) από Αγγλία για να μην ρισκάρω τελωνείο...
Honor Play, Mate 20 Pro

χρόνια πολλά σε όλους....

μετά από 11 μήνες με το κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό τέρας v10 αφήνω την παρέα....

το πούλησα και περιμένω ένα s7 edge...μεταχειρισμένο βέβαια...τα οικονομικά δεν επιτρέπουν ανοίγματα:X

ελπίζω να μην μου λείψει η γρηγοράδα και η ομαλότατη λειτουργία του v10.

....στο διάστημα που το κράτησα,δεν μου έκανε ποτέ κιχ και η μπαταρία,που ακούω διαμαρτυρίες,με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο....στην χρήση που έκανα βέβαια...ο καθένας έχει την δική του ιδιαιτερότητα στην χρήση μιας συσκευής και δύσκολα μπορουμε να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης.

....και πάλι χρόνια πολλά σε όλους:respect:

2i6fhs-5.png

Γνήσιο είναι,το κοίταζα προχτές...διάβασε κάνα 2 σελίδες πιο πίσω....τελικά παράγγειλα το H961N (δίκαρτο) από Αγγλία για να μην ρισκάρω τελωνείο...

την καλύτερη επιλογή έκανες

κατά τήν γνώμη μου

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι γνησιο αυτο η μαιμου?

Αξιζει η αγορα

http://m.ebay.com/itm/182480275400?_mwBanner=1

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

παιδιά καλό είναι να σιγουρεψτε ότι έχουν την b20,και για τους δύο το λέω

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Edited by akalos

• Administrators
παιδιά καλό είναι να σιγουρεψτε ότι έχουν την b20,και για τους δύο το λέω

Στα specifications πάντως του Η900 δεν αναφέρει την B20:

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600),

12(700), 29(700), 30(2300)

https://www.frequencycheck.com/models/ARXmv/lg-v10-h900#frequencies

Modpic.gif

To ίδιο ισχύει και για το Η961...800αρα δεν εχει αλλά δεν με απασχολεί αυτό...δεν το δουλευω το 4g ιδιαιτερα....και νομίζω οτι η κοσμοτε στην Αθήνα πιανει απο αλλη μπάντα 4g...
Honor Play, Mate 20 Pro

To ίδιο ισχύει και για το Η961...800αρα δεν εχει αλλά δεν με απασχολεί αυτό...δεν το δουλευω το 4g ιδιαιτερα....και νομίζω οτι η κοσμοτε στην Αθήνα πιανει απο αλλη μπάντα 4g...

φίλε μου αν πας ταξιδακι θα σου χρειαστεί, μπορεί να μην πιάνει το 3g και να έχεις 4g με b20 λόγω εμβέλειας

η μέσα σε κτίρια, απλά το αναφέρω γιά να το ξέρεις και να προχωρήσεις στην αγορά του

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

57e11e595c979af3d5246471ae44fe38.jpg

Άφωνος με την κάμερα

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ακόμα είναι νωρίς........... ;)

Αν μπορείς ανέβασε την κάπου σε πλήρη ανάλυση να την δούμε.

Και ακόμα είναι νωρίς........... ;)

Αν μπορείς ανέβασε την κάπου σε πλήρη ανάλυση να την δούμε.

και ειναι με ζουμ πανω η photo ετσι ?

και ο γλαρος παει "σφαιρα" ;) :)

οκ μολις μπορεσω θα το κανω ;)

Ξεκλείδωμα Band 20 κλπ στον κωδικό όπου 901 ανάλογα με το μοντέλο βάλτε 960 ή 961 κλπ

στον dialer πληκτρολογήστε:

*#546368#*901#

Edited by ckrasos

άμα την κλειδώσεις παπαλα οι κλήσεις,εδώ είναι να έχεις και b20 και LTE/wcdma/gsm auto στίς ρυθμίσεις,για να κάνεις/δέχεσαι κλήσεις

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Edited by akalos

Παιδιά χρόνια πολλά! Μια μια λίγο περίεργη απορία θέλω να συζητήσουμε. Κάνα δυο εκδόσεις του Viber πριν είχα φτιάξει έτσι τις ρυθμίσεις των notifications που όταν ερχόταν μήνυμα και πχ σέρφαρα στον chrome ή έκανα οτιδήποτε άλλο, εμφάνιζε προεπισκόπηση του μηνύματος στη δεύτερη οθόνη και μέχρι εκεί. Ούτε ενοχλητικά pop ups, ούτε τίποτα. Καμία ενόχληση στην κυρίως οθόνη. Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις κι έχοντας απενεργοποιήσει τόσο τα notifications pop ups όσο και τα light screen on messages κλπ μου πετάει pop up στο πάνω μέρος της οθόνης και μου σπάει οικτρά τα νεύρα, ιδίως όταν παίζω παιχνίδι. Να σημειώσω εδώ (γιατί θα τρελαθώ) , ότι στην παλιά έκδοση που το είχα πετύχει αυτό, είχα στο on το light screen for messages (και δεν τα πετούσε στην κυρίως οθόνη αλλά στη δεύτερη) ενώ τώρα είναι στο on είτε στο off μου πετάει pop ups. Και όλα στο off να τα βάλω πάλι pop ups μου πετάει. Το πιο κουλό το άφησα για το τέλος. Βγάζω την παρούσα έκδοση και βάζω μια παλιά που βρήκα και πάλι δεν έφτιαξε όπως το θέλω! Στο μεταξύ δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο κινητό (που θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία στο ότι πλέον αντιμετωπίζει αλλιώς τα notification του Viber). Θα το σπάσω. Πείτε μου καμία γνώμη κι εσείς αφού το δοκιμάσετε!