komias2 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχω βάλει εγώ με το που πήρα το κινητό την TEMPERED GLASS LG V10 0.2 MM 9H , σκέτη χωρίς θήκη, μια χαρά φαίνεται να εφάπτεται, αλλά δεν έχω εμπειρία από TEMPERED GLASS για να ξέρω τι να προσέξω και να μεταδόσω εδώ. Την είχα πάρει από το skroutzομάγαζο που πήρα και το κινητό στα 10 ευρώ. Ελαφρά προεξέχει στο πάχος σε σχέση με το υπόλοιπο κινητό (πάνω κάτω και πλάγια, αφού ήδη αυτά είναι στο ίδιο επίπεδο), αλλά εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμάσατε να μιλήσετε με κάμερα στο Skype; Η μπροστινή κάμερα λειτουργεί σχεδόν ικανοποιητικά, η πίσω όμως (αν θέλει κανείς να δείξει κάτι με την πίσω) είναι εντελώς χωρίς focus σε μένα. Έξω από το Skype η κάμερα δουλεύει κανονικά. Αν κανείς δοκιμάσει βιντεοκλήση στο Skype ας μας πει εδώ Λογικο δεν ειναι να εξεχει οποιαδηποτε προστασια οθονης;ακομα και η μαμισια κανει δοντι σε οοοοολα τα κινητα ετσι ειναι οσο για το skype ειναι η μπροστινη καμερα τι προβλημα εχετε ;αν θες να δειξης κατι γυρνα την μπροστινη καμερα η πισω ειναι για φωτο βιντεο και εχει το αναλογη ρυθμιση οχι για skype πατε και βρισκεται κατι θεματα και Αποριες που με ξεπερνανε λεμε.Το κινητο ειναι κορυφη και βλεποντας το τζι5 σημερα λεω ευτυχως που πηρα το v10 δε του λειπη τπτ και ειναι και πιο ομορφο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το κινητο ειναι κορυφη και βλεποντας το τζι5 σημερα λεω ευτυχως που πηρα το v10 δε του λειπη τπτ και ειναι και πιο ομορφο.:) Αυτό ξανά πες το !:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ΤΩΡΑ μαλιστα μεταφραση υπαρχει?:O Βασικά κρατάς τις τελευταίες τρεις γραμμές: Είναι πιο αποδοτική από LCD και OLED (περισσότερη διάρκεια μπαταρίας) Απεικονίζει περισσότερα χρώματα από LCD. Είναι ανερχόμενη τεχνολογία, κατά τα άλλα είναι ίδια με LCD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μερικές πληροφορίες για την οθόνη στην οποία με έχει εντυπωσιάσει και το μαύρο ! LG V10 has an IPS Quantum Display... QUANTUM DOT LCD Features*: It reproduces colors 20% better than the LCD screen on the LG G3, meaning you can actually see more colors. It has 50% higher contrast ratios than regular LCD screens, creating sharp images and immersive movies. It’s also 25% brighter, which makes things easier to see in bright light and can save your battery. *Sources: http://sonictech101.blogspot.com.tr/2015/01/display-tech-amoled-lcd-and-quantum-dot.html http://lowdown.carphonewarehouse.com/news/lg-g4-ips-quantum-display-explained/30097/ Έλα ρε θηρίο το πήρες το V10!!!!!! Απο που το πήρες;;; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με τσακωσες βρε ? Απο Σκρουτζομαγαζο ! Απιθανο κινητο ! Δε το περιμενα. Κρατείτε...έως το επόμενο.:lol::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με τσακωσες βρε ? Απο Σκρουτζομαγαζο ! Απιθανο κινητο ! Δε το περιμενα. Κρατείτε...έως το επόμενο.:lol::cool: Μια χαρα :) Τυχαία σε βρήκα εδω μιας και μονο στην αρχή είχα μπει οταν πρώτο άνοιξε το νήμα με την συσκευή :p Μπομπα το κινητό κρίμα που δεν έβγαζε ενα λιγο πιο μικρών διαστάσεων. Ποιο G5 και κουραφέξαλα. Μετα το g2 αυτο η πιο πλήρες και όμορφη συσκευή της LG μακραν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Νόμιζα ότι εδώ γράφουμε ό,τι απορίες έχουμε, και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, ώστε να καταλαβαίνουμε αν έχουμε κάποιο θέμα στη συσκευή ή είναι κοινά σε όλους κάποια πράγματα που εντοπίζουμε (έστω και παραμικρά για κάποιους). Αν έχεις σκάσει αρκετά χρήματα για ένα κινητό, θέλεις να δουλεύει τέλεια ή όπως προβλέπεται τέλος πάντων, γι' αυτό γίνονται οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις, ώστε αν εντοπίσεις πράγματα που μόνο σε σένα πάνε "παράξενα" να φροντίσεις να τα διορθώσεις όσο είσαι ακόμη στην εγγύηση. Και ναι, δεν καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχω μια εκπληκτική πίσω κάμερα, γιατί να μην υπάρχει δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω με το σωστό focus, σε μια εφαρμογή που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μικρό "Θέμα" για κάποιους, πιο σημαντικό για κάποιους άλλους όμως ίσως. Λογικο δεν ειναι να εξεχει οποιαδηποτε προστασια οθονης;ακομα και η μαμισια κανει δοντι σε οοοοολα τα κινητα ετσι ειναι οσο για το skype ειναι η μπροστινη καμερα τι προβλημα εχετε ;αν θες να δειξης κατι γυρνα την μπροστινη καμερα η πισω ειναι για φωτο βιντεο και εχει το αναλογη ρυθμιση οχι για skype πατε και βρισκεται κατι θεματα και Αποριες που με ξεπερνανε λεμε.Το κινητο ειναι κορυφη και βλεποντας το τζι5 σημερα λεω ευτυχως που πηρα το v10 δε του λειπη τπτ και ειναι και πιο ομορφο.:) Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Νόμιζα ότι εδώ γράφουμε ό,τι απορίες έχουμε, και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, ώστε να καταλαβαίνουμε αν έχουμε κάποιο θέμα στη συσκευή ή είναι κοινά σε όλους κάποια πράγματα που εντοπίζουμε (έστω και παραμικρά για κάποιους). Αν έχεις σκάσει αρκετά χρήματα για ένα κινητό, θέλεις να δουλεύει τέλεια ή όπως προβλέπεται τέλος πάντων, γι' αυτό γίνονται οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις, ώστε αν εντοπίσεις πράγματα που μόνο σε σένα πάνε "παράξενα" να φροντίσεις να τα διορθώσεις όσο είσαι ακόμη στην εγγύηση. Και ναι, δεν καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχω μια εκπληκτική πίσω κάμερα, γιατί να μην υπάρχει δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω με το σωστό focus, σε μια εφαρμογή που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μικρό "Θέμα" για κάποιους, πιο σημαντικό για κάποιους άλλους όμως ίσως. Ναι δε σε κρινω φιλε μου απλα μου φανηκε περιεργο να θες την πισω καμερα για skype.δεν ειχα προθεση Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι δε σε κρινω φιλε μου απλα μου φανηκε περιεργο να θες την πισω καμερα για skype.δεν ειχα προθεση OK, κανένα πρόβλημα. Δεν είναι κακό να παρατηρούμε διάφορα, να κρατάμε και ενεργό αυτο το forum μια που είμαστε και λίγοι που έχουμε το τηλέφωνο αυτό στα χέρια μας. Πάντως από ό,τι βλέπω χαίρομαι που πήρα το V10 και δεν περίμενα το G5!!!! Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδιά επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής του κινητού μπορείτε να μου πείτε αν έξω στο φως την ημέρα βλέπεις άνετα στη 2η οθόνη αν έχεις κάποια ειδοποίηση; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εχω να πω οτι το κινητο με εχει αφησει εκπληκτο και πολυ ικανοποιημενο εκανα και μια δοκιμη να το δουλεψω ως τηλεφωνο βρε αδερφε και ειδα το εξης.Εχοντας σε συνεχη συγχρονισμο fb. Viber. email. Gmail. Καιρος .Καποιες κλησεις και μηνυματα ποσταρισμα σε φβ κλπ και σερφαρισμα με συνολο ανοιχτης οθονης 1,31 λεπτα ειναι ενεργο 32 ,45 λεπτα και υπομενουν θεωρητικως 19. 37 λεπτα και ποσοστο μπαταριας υπολειπομενο 42%. Πειτε μου δεν ειναι αξιολογο και εννοειται η δευτερη οθονη ενεργη και η αριστη φωτεινοτητα του στο αυτοματο.ΠΡΩΤΗ φορα δεν εχω βρει κατι να γκρινιαξω το κινητο αυτο ειναι φανταστικο καλυτερα να παρει ο κοσμος αυτο παρα το G5 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής του κινητού μπορείτε να μου πείτε αν έξω στο φως την ημέρα βλέπεις άνετα στη 2η οθόνη αν έχεις κάποια ειδοποίηση; Και η δευτερη οθονη εχει αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας οποτε ναι βλεπεις εκτος αν καποιοι απο εμας εχουν πρεσβυωπια λογω των μικρων χαρακτηρων και συμβολων Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τελικά είναι δικαρτο; βγαίνει δικαρτο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 πολύ όμορφο κινητό, με ψήνει άσχημα αν κατέβει κοντά στα 400.ο bootloader είδα ότι ξεκλειδώνει, γυρίζει όμως σε στοκ πάλι όπως το g3 για να περάσει την εγγύηση ή έχουμε τα όμορφα του g4 που στην 6 δεν ξανακλειδώνει? πολύ σημαντικό αυτό Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 πολύ όμορφο κινητό, με ψήνει άσχημα αν κατέβει κοντά στα 400.ο bootloader είδα ότι ξεκλειδώνει, γυρίζει όμως σε στοκ πάλι όπως το g3 για να περάσει την εγγύηση ή έχουμε τα όμορφα του g4 που στην 6 δεν ξανακλειδώνει? πολύ σημαντικό αυτό Εγω λεω να μη ξεκλειδωσετε τπτ το κινητο ειναι φανταστικο μην πειραματιστειτε καλυτερα. Με το συμπαθιο γνωμη μου.Δικαρτο δεν ξερω αν κυκλοφορει γενικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγω λεω να μη ξεκλειδωσετε τπτ το κινητο ειναι φανταστικο μην πειραματιστειτε καλυτερα. Με το συμπαθιο γνωμη μου.Δικαρτο δεν ξερω αν κυκλοφορει γενικα. ε δεν μπορώ, θέλω μόντες, έχω το μικρόβιο, πρώτα κοιτάω αν παίζει cyanogenmod και μετά όλα τα άλλα :lol: Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τελικά είναι δικαρτο; βγαίνει δικαρτο; Ναι βγαίνει αλλά όχι στην Ευρωπαϊκή έκδοση....το μοντέλο που έχω εγώ ειναι το Ν961 DUAL SIM και απλά τα σπάει.....είναι φανταστικό σε όλα του....και memory card και 2 σιμ και αποσπομενη μπαταρία και υπέρυθρες και fm radio και την καλύτερη κάμερα και το καλύτερο βιντεο....τι πιο ολοκληρωμένο.....τρελαίνομαι.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 πολύ όμορφο κινητό, με ψήνει άσχημα αν κατέβει κοντά στα 400.ο bootloader είδα ότι ξεκλειδώνει, γυρίζει όμως σε στοκ πάλι όπως το g3 για να περάσει την εγγύηση ή έχουμε τα όμορφα του g4 που στην 6 δεν ξανακλειδώνει? πολύ σημαντικό αυτό Που είδες ότι ξεκλειδώνει ο bootloader; Το ρωτάω γιατί με ενδιέφερε και εμένα αυτό το κινητό, αλλά από ότι έχω διαβάσει μόνο η έκδοση για T-mobile έχει ξεκλειδώσιμο bootloader. Αυτός είναι και ο λόγος που με αποτρέπει από να το αγοράσω. Όσο καλό και αν είναι, τί να το κάνω αν δεν έχω στοιχειώδη δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή που μου ανήκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παντως στο DUAL SIM N961 έχει βγει ρουτ και ξεκλείδωμα της 800- 20 μπάντας LTE (και πολλών ακομα) με απόλυτη επιτυχία.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι βγαίνει αλλά όχι στην Ευρωπαϊκή έκδοση....το μοντέλο που έχω εγώ ειναι το Ν961 DUAL SIM και απλά τα σπάει.....είναι φανταστικό σε όλα του....και memory card και 2 σιμ και αποσπομενη μπαταρία και υπέρυθρες και fm radio και την καλύτερη κάμερα και το καλύτερο βιντεο....τι πιο ολοκληρωμένο.....τρελαίνομαι.... Από εξωτερικό η Ελλάδα; Αυτό είναι το αμερικάνικο μοντέλο; Με απογοήτευσε το g5 οπότε πρέπει να κινηθώ σιγά σιγά για το v10 μόλις πέσει λιγάκι και η τιμή... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Που είδες ότι ξεκλειδώνει ο bootloader; Το ρωτάω γιατί με ενδιέφερε και εμένα αυτό το κινητό, αλλά από ότι έχω διαβάσει μόνο η έκδοση για T-mobile έχει ξεκλειδώσιμο bootloader. Αυτός είναι και ο λόγος που με αποτρέπει από να το αγοράσω. Όσο καλό και αν είναι, τί να το κάνω αν δεν έχω στοιχειώδη δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή που μου ανήκει; και εγώ για αυτήν είδα και χάρηκα αλλά όταν διάβασα το μοντέλο απογοητευτικα. κρίμα τέτοιο κινητό να μην έχει υποστήριξη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Από εξωτερικό η Ελλάδα; Αυτό είναι το αμερικάνικο μοντέλο; Με απογοήτευσε το g5 οπότε πρέπει να κινηθώ σιγά σιγά για το v10 μόλις πέσει λιγάκι και η τιμή... Από εξωτερικό αλλά υπάρχει και στο Σκρουτζ αλλά με 1 χρόνο εγγύηση.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Από εξωτερικό αλλά υπάρχει και στο Σκρουτζ αλλά με 1 χρόνο εγγύηση.... Δώσε και κάποια χώρα που θα μπορούσαμε να το πάρουμε....Αφού ξέρεις ότι έχω επαφές σε όλο τον κόσμο. Μπαταρία ; Skype δουλεύει καλά ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 8Από εξωτερικό αλλά υπάρχει και στο Σκρουτζ αλλά με 1 χρόνο εγγύηση....στο σκρουτζ σε ποιο κατάστημα το βρήκες, γιατί το κοίταξα σήμερα και δεν το βρήκα κάπου. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτο με το ξεκλείδωμα χωρίς να χάνεται η εγγύση είναι διαπιστωμένο ; Παίζει τίποτα καλό στο XDA ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτο με το ξεκλείδωμα χωρίς να χάνεται η εγγύση είναι διαπιστωμένο ; Παίζει τίποτα καλό στο XDA ; Μπορείς να ξαναπεράσεις την αρχική του rom και να ουσιαστικά να είναι η συσκευή σαν καινούργια. Βέβαια να έχει υπόψη ότι μιλάμε για μη ευρωπαικό μοντέλο άρα θα περιοριστείς στην εγγύηση του καταστήματος και μόνο και όχι στην αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts