gregpap2016 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 :) Καλημέρες, ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση. Σε ότι αφορά τα ακουστικά της ευρωπαϊκής έκδοσης, τα quadbeats 3 δεν είναι, που υπάρχουν σε διάφορα unboxing video; τόσο χάλια είναι ;:lol: Ειναι αυτα που λες αλλα ειναι toned by AKG και καλα με καλυτερη ποιοτητα ηχου, καλυτερο μπασο κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου το φερανεεεεεε... Μαυρο. Χιχιχι Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) :) Καλημέρες, ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση. Σε ότι αφορά τα ακουστικά της ευρωπαϊκής έκδοσης, τα quadbeats 3 δεν είναι, που υπάρχουν σε διάφορα unboxing video; τόσο χάλια είναι ;:lol: Δεν ξέρω αλλά τα quadbeat 2 που είχα αγοράσει είναι κλάσεις ανωτέρα Τώρα περιμένω κάτι κινέζικα γνήσια....Χαχα....χμ.. LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Edited June 9, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Έτσι ακριβώς! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο μόνο όταν είναι συνδεδεμένη δλδ έχω το wifi ανοιχτό είμαι έξω και με κλειστή οθόνη δεν ψάχνει αλλά αν είναι ήδη κάπου συνδεδεμένο και έχω κλειστή την οθόνη τότε μένει συνδεδεμένο. Αν ομως φύγω και δεν έχω ανοίξει την οθόνη δεν ψάχνει για καινούργιο wifi μέχρι να ανοίξω την οθόνη... Τα λέω σωστά; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Στο μόνο όταν είναι συνδεδεμένη δλδ έχω το wifi ανοιχτό είμαι έξω και με κλειστή οθόνη δεν ψάχνει αλλά αν είναι ήδη κάπου συνδεδεμένο και έχω κλειστή την οθόνη τότε μένει συνδεδεμένο. Αν ομως φύγω και δεν έχω ανοίξει την οθόνη δεν ψάχνει για καινούργιο wifi μέχρι να ανοίξω την οθόνη... Τα λέω σωστά; Με κλειστή οθόνη κλείνει το wifi αν το βάλεις στη ρυθμιση οχι Αλλοιως ειναι παντα ανοικτο... Τέλος LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Edited June 9, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Έγινε η παραγγελία του LG WATCH URBANE... Αύριο θα πέσει συγχρονισμός με το V10... Τιμή 185€+7.5€ αντικαταβολή μεταφορικά...... Για να δούμε θα το χαρώ το smartwatch..; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 με μπερδεψατε ρε παιδια..... το βραδυ που απενεργοποιω το wifi αυτο ειναι ανοοιχτο? και οταν ειναι κλειστη η οθονη το wifi απενεργοποιητε την ημερα? μπερδευτηκα...συγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με κλειστή οθόνη κλείνει το wifi αν το βάλεις στη ρυθμιση οχι Αλλοιως ειναι παντα ανοικτο... Τέλος LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Ναι αυτό το είπαμε... Στην άλλη επιλογή όμως αν είναι ήδη συνδεδεμένο δεν βγαίνει. Μόνο αν χάσει το σήμα δεν ξανά κάνει αναζήτηση με σβηστεί οθόνη. Εσείς ποια από της 3 επιλογές χρησιμοποιείτε; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 με μπερδεψατε ρε παιδια..... το βραδυ που απενεργοποιω το wifi αυτο ειναι ανοοιχτο? και οταν ειναι κλειστη η οθονη το wifi απενεργοποιητε την ημερα? μπερδευτηκα...συγνωμη Οι ρυθμισεις που λέμε ειναι στο advanced με ανοικτό τον διακόπτη του wifi αμα κλείσεις τον διακοπτη είναι κλειστό ετσι κι αλλοιως LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 με μπερδεψατε ρε παιδια..... το βραδυ που απενεργοποιω το wifi αυτο ειναι ανοοιχτο? και οταν ειναι κλειστη η οθονη το wifi απενεργοποιητε την ημερα? μπερδευτηκα...συγνωμη Αν το βάλεις στο όχι κάθε φορά που κλείνεις την οθόνη κλείνει και το wifi ασχετος αν στην δεύτερη οθόνη δείχνει ότι είναι ανοιχτό. Απλά να ξέρεις ότι οταν σβήνεις την οθόνη και σβηνει και το wifi τότε χρησιμοποιεί δεδομένα οπότε αν θέλεις να μην τα χρησιμοποιήσεις τότε τα κλείνεις χειροκίνητα. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Ναι αυτό το είπαμε... Στην άλλη επιλογή όμως αν είναι ήδη συνδεδεμένο δεν βγαίνει. Μόνο αν χάσει το σήμα δεν ξανά κάνει αναζήτηση με σβηστεί οθόνη. Εσείς ποια από της 3 επιλογές χρησιμοποιείτε; [ATTACH]65442[/ATTACH] LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Edited June 9, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ειναι αυτα που λες αλλα ειναι toned by AKG και καλα με καλυτερη ποιοτητα ηχου, καλυτερο μπασο κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου το φερανεεεεεε... Μαυρο. Χιχιχι Μαύρο να σε φάει....χαχα...το πήρες τελικά...καλομιλητο LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μαύρο να σε φάει....χαχα...το πήρες τελικά...καλομιλητο LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Ευχαριστω πολυ. Για να κλεισουμε το MLT τι πληκτρολογουμε; Βασικα που βρισκεται το μοντελο του τηλεφωνου; Ειναι το S/N ή το IMEI; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
com Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Γεια σας παιδια, πριν 3 βδομαδες παρελαβα κι εγω το κινητο αλλα τωρα σταματησε να λειτουργει η καμερα του, κοιταξα στο ιντερνετ που ειχε μερικες προτασεις αν συμβει αυτο αλλα δεν εγινε κατι, εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Αν και μαλλον δεν γλιτωνει το σερβις.. Επισης μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει την μπαταρια για καποιο λογο και λεει μη εγκυρη μπαταρια και κλεινει. Η μπαταρια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση σωστα; Οποτε πρεπει να αγορασω αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλημέρες :):) με γειά και καλομιλητα τα νέα θηρία :D:D Έχει μοσχοπουλησει το V10, καμμία προμήθεια θα πάρουμε....:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Γεια σας παιδια, πριν 3 βδομαδες παρελαβα κι εγω το κινητο αλλα τωρα σταματησε να λειτουργει η καμερα του, κοιταξα στο ιντερνετ που ειχε μερικες προτασεις αν συμβει αυτο αλλα δεν εγινε κατι, εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Αν και μαλλον δεν γλιτωνει το σερβις.. Επισης μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει την μπαταρια για καποιο λογο και λεει μη εγκυρη μπαταρια και κλεινει. Η μπαταρια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση σωστα; Οποτε πρεπει να αγορασω αλλη; Έχεις δοκιμάσει αρχικά ένα factory reset? Αν δοκίμασες και δεν άλλαξε κάτι μάλλον πας για σέρβις Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ευχαριστω πολυ. Για να κλεισουμε το MLT τι πληκτρολογουμε; Βασικα που βρισκεται το μοντελο του τηλεφωνου; Ειναι το S/N ή το IMEI; Απαντηστε μου ενας Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Απαντηστε μου ενας Πληκτρολόγησε *#546368#*960# και μετα SVC Menu -> LDΒ -> LDB Setting -> Disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πληκτρολόγησε *#546368#*960# και μετα SVC Menu -> LDΒ -> LDB Setting -> Disable Χίλια ευχαριστώ Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πληκτρολόγησε *#546368#*960# και μετα SVC Menu -> LDΒ -> LDB Setting -> Disable τι κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Γεια σας παιδια, πριν 3 βδομαδες παρελαβα κι εγω το κινητο αλλα τωρα σταματησε να λειτουργει η καμερα του, κοιταξα στο ιντερνετ που ειχε μερικες προτασεις αν συμβει αυτο αλλα δεν εγινε κατι, εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Αν και μαλλον δεν γλιτωνει το σερβις.. Επισης μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει την μπαταρια για καποιο λογο και λεει μη εγκυρη μπαταρια και κλεινει. Η μπαταρια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση σωστα; Οποτε πρεπει να αγορασω αλλη; Κάνε ένα back up από την εφαρμογή της LG (είναι εξαιρετικοτατη και θα σου επαναφέρει ακόμα και τις όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει σε φακέλους) και κάνε ένα factory reset.... (δεν πιστεύω να έβαλες καμία περίεργη εφαρμογή με δικαίωμα στη κάμερα...;; ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Γεια σας παιδια, πριν 3 βδομαδες παρελαβα κι εγω το κινητο αλλα τωρα σταματησε να λειτουργει η καμερα του, κοιταξα στο ιντερνετ που ειχε μερικες προτασεις αν συμβει αυτο αλλα δεν εγινε κατι, εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Αν και μαλλον δεν γλιτωνει το σερβις.. Επισης μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει την μπαταρια για καποιο λογο και λεει μη εγκυρη μπαταρια και κλεινει. Η μπαταρια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση σωστα; Οποτε πρεπει να αγορασω αλλη; Φιλε μου πας για αλλαγη πλακετας οσον αφορα το θεμα με την μπαταρια. Το ιδιο επαθα και εγω. Procordia θα πας και σε καμμια 10αρια μερες θα το παρεις Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παιδια καμένος με lg g4 εγινε αναστροφή πώλησης με το σερβις δεν νομιζω να κανουν νερα,θα δω διαφορα με το v10 Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πότε το έπαθες;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 τι κανει αυτο? "Από ότι φαίνεται η LG εχει συμπεριλάβει στις συσκευές της ένα snooper app ("MLT") που εκ προεπιλογής είναι ενεργοποιημένο. Λέγεται ότι κατά πάσα πιθανότητα εξυπηρετεί το support ελέω απομακρυσμένης υποστήριξης, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτο παρακολουθεί τις δραστηριότητες μας ή αν καταγράφει τη θέση GPS, μαζί με τα όποια στοιχεία μπορεί να είναι συγκεντρώθηκαν, όπως πχ κλήσεις, εφαρμογές, root, κλπ. " "all data is collected and placed on /mpt partition, it seems not to be per reboot, but actually kept during flash and upgrades." source: osarena.net | xda Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Παίδες μη μας μπερδευτε με αλλα μοντέλα Αυτό με το να μη δουλεύει η κάμερα μου θυμιζει απόνερα αλλου camera.apk Αλλα επανερχεται η στοκ με επανεκινηση LG V10 ΤΟ 10 ....ΤΟ ΚΑΛΟ Edited June 9, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts