Amyntaios Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 η μόνη διαφορά ΟΤΑ update και του update μέσω LG bridge είναι ότι η πρώτη είναι ασύρματη όπως λένε τα αρχικά ΟΤΑ Οn Τhe Αir και η δεύτερη περίπτωση ενσύρματη η ασύρματη μεσολαβούντος του υπολογιστή και του internet. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα μεσω LG Brigde... Ιδια rom θα ειναι ειτε OTA ειτε μεσω USB(LG Bridge) :) Να και κάτι που αγνοούσα. Θεωρούσα ότι η ΟΤΑ ειναι patch με το update ενώ μέσω LG bridge περνάς όλη τη ROM :confused: :confused: :confused: Κάπως έτσι τέλος πάντων. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Να και κάτι που αγνοούσα. Θεωρούσα ότι η ΟΤΑ ειναι patch με το update ενώ μέσω LG bridge περνάς όλη τη ROM :confused: :confused: :confused: Κάπως έτσι τέλος πάντων. Το ίδιο ακριβώς είναι και μέσω bridge δεν χάνεις δεδομένα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βλέπω λέτε για θήκες κι έχω αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ωστόσο δεν χρησιμοποιώ το finger scanner. Ο τύπος στο βίντεο βρίσκει κάποιο πρόβλημα με αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βρε παιδιά δεν το έχει φέρει κανένα μαγαζί ακόμα,να το δω live να ψηθώ περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βρε παιδιά δεν το έχει φέρει κανένα μαγαζί ακόμα,να το δω live να ψηθώ περισσότερο; Δεν το έχει φέρει η αντιπροσωπεία επίσημα Αθήνα πιστεύω θα το έχουν.. Θα σου πούνε τα παιδιά που είναι απο κει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν το έχει φέρει η αντιπροσωπεία επίσημα Αθήνα πιστεύω θα το έχουν.. Θα σου πούνε τα παιδιά που είναι απο κει Στις γνωστές αλυσίδες δεν το χω πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν το έχει φέρει η αντιπροσωπεία επίσημα Αθήνα πιστεύω θα το έχουν.. Θα σου πούνε τα παιδιά που είναι απο κει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Βρε παιδιά δεν το έχει φέρει κανένα μαγαζί ακόμα,να το δω live να ψηθώ περισσότερο; Μπα εγώ δεν το βρήκα πουθενα. Το πήρα χώρις να το έχω δει live και δεν το μετάνιωσα καθόλου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μπα εγώ δεν το βρήκα πουθενα. Το πήρα χώρις να το έχω δει live και δεν το μετάνιωσα καθόλου Το ιδιο και γω αλλά ολο και κάτι είδαμε...δε μπορεί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το ιδιο και γω αλλά ολο και κάτι είδαμε...δε μπορεί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Καλημέρα :happy: Έτσι ακριβώς....είχα δει ότι βίντεο κυκλοφορούσε στο YouTube :lol::lol: αν και ήμουν εξ αρχής σίγουρος ότι έχει κάτι ιδιαίτερο το V10 :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σίγουρα είναι κουκλί ειδικά στο λευκό. Έχω βαρεθεί την σειρά Ζ της σονυ και θέλω μια αλλαγή ,αλλά κολλάω λίγο στην αυτονομία του :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σίγουρα είναι κουκλί ειδικά στο λευκό. Έχω βαρεθεί την σειρά Ζ της σονυ και θέλω μια αλλαγή ,αλλά κολλάω λίγο στην αυτονομία του :worry: Θέλει ακόμα στρώσιμο η μπαταρία μου Αλλα το 5ωρο sot το χω με wifi και λιγότερο data.. Παιχνίδια δεν παίζω...σε ολα τα αλλα τα γνωστα ειμαι μέσα...gps και τα συναφη χωρίς λόγο κλειστά,μια μέρα τη βγάζω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα wifi τουλάχιστον πριν από το βράδυ , είμαι όλη μέρα στον δρόμο με δεδομένα ανοιχτά από τις 9.00 το πρωί μέχρι 18.00 το απόγευμα , 2 λογαριασμούς μεηλ,Facebook messenger, browsing και τηλέφωνο, οπότε το power bank πρέπει να το έχω σε ετοιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γμτ αλτσχάϊμερ μου... Θυμίστε μου σας παρακαλώ πως παίρνουμε φωτό από μια οθόνη μας ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Capture+ η power + volume down μαζί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edit:Έχω βαλει στα home buttons το capture+ και δεν παλεύω πλέον με κουμπιά Edited May 18, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Capture+ η power + volume down μαζί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edit:Έχω βαλει στα home buttons το capture+ και δεν παλεύω πλέον με κουμπιά Και αυτο ειναι το σωστο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ...... Edit:Έχω βαλει στα home buttons το capture+ και δεν παλεύω πλέον με κουμπιά Έλα βοήθα λίγο ακόμα... :rolleyes: Για δώσε οδηγίες πως το έκανες αυτό και από που ? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έλα βοήθα λίγο ακόμα... :rolleyes: Για δώσε οδηγίες πως το έκανες αυτό και από που ? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Ρυθμίσεις - προβολή - πλήκτρα αφής αρχικής οθόνης - συνδυασμός πλήκτρων Και ανέβασε στη μπάρα αυτό που λέει capture + https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/bb75fabd38854bc499d686ef9613c144.jpg Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Ακριβώς....Βάλε και τις ειδοποιήσεις και είσαι κομπλέ...το μισώ αυτό το τηλέφωνο...σας στο πα???? Sent from my LG-H960 using Tapatalk :p Edited May 18, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Αυτή η λειτουργία που μικραινει την οθόνη για να την δουλεύεις με ένα χέρι είναι φοβερή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/035fba064a54626b35df1ac512ba8117.jpg Ακριβώς....Βάλε και τις ειδοποιήσεις και είσαι κομπλέ...το μισώ αυτό το τηλέφωνο...σας στο πα???? Sent from my LG-H960 using Tapatalk :p Γιατί? :p :p :p Edited May 18, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Ρυθμίσεις - προβολή - πλήκτρα αφής αρχικής οθόνης - συνδυασμός πλήκτρων Και ανέβασε στη μπάρα αυτό που λέει capture + https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/bb75fabd38854bc499d686ef9613c144.jpg Μα ναι γμτ... αυτό βάζω (εμένα βέβαια το λέει "λήψη + " ) και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αλλά όταν το πατάω μου βγάζει λευκή σελίδα για σημειώσεις... wtf !?! A! και με ταυτόχρονο power + volume down δεν δουλεύει !! ΑΚΥΡΟ !! Το βρήκα ... Είχα βάλει στις ρυθμίσεις του capture+ στυλ "χαρτί"... Edited May 18, 2016 by harmon17 Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gagaras Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Να ρωτήσω κάτι, ξέρετε αν υποστηρίζει uhs-1 u3 micro sd card ? ή την u1 μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Μα ναι γμτ... αυτό βάζω (εμένα βέβαια το λέει "λήψη + " ) και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αλλά όταν το πατάω μου βγάζει λευκή σελίδα για σημειώσεις... wtf !?! A! και με ταυτόχρονο power + volume down δεν δουλεύει !! Πάνω δεξιά στις τελίτσες πάτα και διάλεξε απο paper style...οχι τη λευκή....την 05:30 Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited May 18, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μα ναι γμτ... αυτό βάζω (εμένα βέβαια το λέει "λήψη + " ) και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αλλά όταν το πατάω μου βγάζει λευκή σελίδα για σημειώσεις... wtf !?! A! και με ταυτόχρονο power + volume down δεν δουλεύει !! Δες αυτο το βιντεο ολοκληρο για να σε κατατοπισει πληρως για το τηλεφωνο ή πηγαινε στο 150 λεπτο για να δεις αυτο που θες για το στιγμιοτυπο οθονης Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Να ρωτήσω κάτι, ξέρετε αν υποστηρίζει uhs-1 u3 micro sd card ? ή την u1 μόνο? Υποστηρίζει κανονικά και u3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muftrap_1980 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Η δεύτερη οθόνη στο φως του ήλιου και γενικότερα της ημέρας,όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο πάντα, δεν διακρίνεται σχεδόν καθόλου. Με το που πατάω να ξεκλειδώσω και ανάβει η οθόνη ,η υπογραφή μου έχει τέρμα φωτεινότητα μια χαρά.Το ίδιο ισχύει και στα δικά σας με την φωτεινότητά της όταν είναι κλειστή η κύρια οθόνη; Edited May 18, 2016 by muftrap_1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts