arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εντάξει τηλεφωναρα το v10 αλλά ανοιξτε δυνατες εφαρμογες διπλα διπλα σε τελευταίους επεξεργαστες (με διπλο σκορ στο antutu) και η διαφορά είναι τεραστια..Μη λεμε και οτι θελουμε.Οπως και τα βαρια site ανοιγουν και ρολαρουν καλυτερα! Φιλε μου χωρις παρεξηγηση αλλα μπορεις να πεις συγκριτικα με ποιες συσκευες ? ευχαριστω Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εντάξει τηλεφωναρα το v10 αλλά ανοιξτε δυνατες εφαρμογες διπλα διπλα σε τελευταίους επεξεργαστες (με διπλο σκορ στο antutu) και η διαφορά είναι τεραστια..Μη λεμε και οτι θελουμε.Οπως και τα βαρια site ανοιγουν και ρολαρουν καλυτερα! Εγω δίπλα σε S7 edge δεν έχω δει τέτοια διαφορά σαν αυτή που περιγράφεις. Τεράστια διαφορά; Ούτε λόγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλησπερα Φιλοι μου Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα. Ειμαι αναμεσα στο Note 4 Ν910F και στο Lg v10 σε τιμη ειναι λιγο πιο ακριβο το sammy αλλα δεν με πειραζει αυτο καποιες αποριες καθολη την διαρκεια της αναζητησης μου θελω να θεσω. ποια θα ειναι πιστευετε η διαχρονικοτητα των μοντελων αυτων? αν το xda θα υποστηριζει το sammy περισσοτερο απο την lg και αντιθετα? μεχρι στιγμης με μια προχειρη ματια η sammy εχει περισσοτερες roms απο οτι η lg. μου αρεσει να rootαρω και να περναω καινουριες rom. (για παραδειγμα ειμαι κατοχος ενος galaxy s3 i9300 και η παραμετροποιηση του απο το site της xda ειναι υπεραρκετη) ποια ειναι η γνωμη σας? ευχαριστω Το Note 4 edge είναι του 2014 και το άλλο του 2015 το v10 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο multitasking. Το Note 4 edge η sum όπου να είναι θα το ξεχάσει τελείως δεν βλέπω να παίρνει καμία αναβάθμιση κατά 99% όπου να είναι πάμε σε note 6 θα πάει 6.0 (αν δεν έχει πάει ) και τέλος έχει καλύτερη υποστήριξη από το v10 32 gb στο xda από όσο κοίταξα βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και μια ρομ για το v10 32gb αλλά πιστεύω ότι σαν πιο νέα συσκευή θα έχει καλύτερη υποστήριξη από την Lg .Αν θες συσκευή και να παίζεις με roms nexus 6p η one plus 2. ( το βασικό χάνεις εγγύηση σε όλες πια φαίνετε εκτός nexus και one plus από τις γνώστες ) Α κάτι βασικό το note 4 edge έχει καλύτερη μπαταρία. Εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή του 2014 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Τι παει να πει δυνατες εφαρμογες; και καποιες σελιδες που ειναι βαριες ανοιγουν 2 δευτερα αργοτερα και;Εδω ο υπολογιστης αργει στις βαριες σελιδες αναλογικα παντα.Και βεβαια δεν ειναι το πανισχυροτερο τηλεφωνο του πλανητη αλλα κατα παγκοσμια ομολογια των δοκιμαστων ανα τον κοσμο ειναι το ποιο ομοιογενες που κυκλοφορησε και με 2 λειτουργιες σε παγκοσμια πρωτη.Καποιοι απο εμας το αγαπησαμε γιαυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα θελαμε να ειναι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το Note 4 edge είναι του 2014 και το άλλο του 2015 το v10 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο multitasking. Το Note 4 edge η sum όπου να είναι θα το ξεχάσει τελείως δεν βλέπω να παίρνει καμία αναβάθμιση κατά 99% όπου να είναι πάμε σε note 6 θα πάει 6.0 (αν δεν έχει πάει ) και τέλος έχει καλύτερη υποστήριξη από το v10 32 gb στο xda από όσο κοίταξα βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και μια ρομ για το v10 32gb αλλά πιστεύω ότι σαν πιο νέα συσκευή θα έχει καλύτερη υποστήριξη από την Lg .Αν θες συσκευή και να παίζεις με roms nexus 6p η one plus 2. ( το βασικό χάνεις εγγύηση σε όλες πια φαίνετε εκτός nexus και one plus από τις γνώστες ) Α κάτι βασικό το note 4 edge έχει καλύτερη μπαταρία. Εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή του 2014 . με το post σου με βοηθας αρκετα στην επιλογη. Nομιζω οτι το v10 μαλλον ειναι σε πρωιμο σταδιο και θα ειναι οπως στο g4 που εχει αρκετες roms στο xda. επισης πιστευω πως εχει κατασκευαστει ετσι ωστε να μην ειναι απαραιτητες οι πολλες αναβαθμισεις ή οι αλλαγες σε roms... με τα λεγομενα σου τωρα η ζυγαρια πεφτει περισσοτερο στο v10 ....:) Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Και εγώ αυτο θα κοιτούσα .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το Note 4 edge είναι του 2014 και το άλλο του 2015 το v10 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο multitasking. Το Note 4 edge η sum όπου να είναι θα το ξεχάσει τελείως δεν βλέπω να παίρνει καμία αναβάθμιση κατά 99% όπου να είναι πάμε σε note 6 θα πάει 6.0 (αν δεν έχει πάει ) και τέλος έχει καλύτερη υποστήριξη από το v10 32 gb στο xda από όσο κοίταξα βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και μια ρομ για το v10 32gb αλλά πιστεύω ότι σαν πιο νέα συσκευή θα έχει καλύτερη υποστήριξη από την Lg .Αν θες συσκευή και να παίζεις με roms nexus 6p η one plus 2. ( το βασικό χάνεις εγγύηση σε όλες πια φαίνετε εκτός nexus και one plus από τις γνώστες ) Α κάτι βασικό το note 4 edge έχει καλύτερη μπαταρία. Εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή του 2014 . Δεν αναφέρεται στο note edge, αλλά στο note 4, το απλό. To note edge παίζει σε παράλογα υψηλή τιμή, και δεν έχει λόγο καν να το συζητάμε. Επίσης, (το note edge) δεν έχει καλύτερη μπαταρία, από το v10, βασικά χειρότερη έχει. Το V10 λογικά-με τα μέχρι ως τώρα δεδομένα, ως ένα χρόνο νεώτερη συσκευή, θα πάρει μια επιπλέον αναβάθμιση(σ.σ. android Ν), ενώ το note 4, λογικά σταματάει στην Μ, που δίνεται αυτόν τον καιρό. Όπως, του απάντησα και σε άλλο νήμα, το note 4, έχει λόγο να το κοιτάξει μόνο για το s-pen. Όπως, του απάντησα και σε άλλο νήμα & συμφωνώ μαζί σου φυσικά, αν θέλει να πειράζει τη συσκευή, μονόδρομος το nexus 6p. Ούτε εγώ θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή του 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το ίδιο ισχύει και για τα 2 νοτε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εντάξει τηλεφωναρα το v10 αλλά ανοιξτε δυνατες εφαρμογες διπλα διπλα σε τελευταίους επεξεργαστες (με διπλο σκορ στο antutu) και η διαφορά είναι τεραστια..Μη λεμε και οτι θελουμε.Οπως και τα βαρια site ανοιγουν και ρολαρουν καλυτερα! Αν έχεις υπομονή θα το κανω δίπλα σε iPhone Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το ίδιο ισχύει και για τα 2 νοτε 4 Με τη μικρή λεπτομέρεια ότι το απλα note 4 κάνει 420 & το edge κάνει 590. Εκτός αυτού, ο φίλος παραπάνω δεν ρώτησε για το N.edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπερδεφτικα παιδιά αλλα και τα 2 ειναι ακριβά ακόμα και σαν επιδόσεις χρήση είναι ίδια .Είχα το 4 και το έδωσα για το multitasking ηταν λίγο εκνευριστικό και ειχα φάει σκαλωμα με το nexus 6 τοτε .Αλλά ηταν φοβερό κινητό τότε .Οχι για να το πάρεις τώρα σε αυτήν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Φιλε μου χωρις παρεξηγηση αλλα μπορεις να πεις συγκριτικα με ποιες συσκευες ? ευχαριστω Παιδια περασα απο Note 5 , s6 edge+ και meizu pro 5..Ολα ηταν αισθητά γρηγορότερα,άσχετα αν θα καταληξω σε v10 πάλι. Τα Note 5 k s6 edge+ ηταν χαλια στο multitasking σε lollipop και ας εχουν 4gb ram αλλα πλεον σε Μ εχουν μεταμορφωθει πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Δεν αναφέρεται στο note edge, αλλά στο note 4, το απλό. To note edge παίζει σε παράλογα υψηλή τιμή, και δεν έχει λόγο καν να το συζητάμε. Επίσης, (το note edge) δεν έχει καλύτερη μπαταρία, από το v10, βασικά χειρότερη έχει. Το V10 λογικά-με τα μέχρι ως τώρα δεδομένα, ως ένα χρόνο νεώτερη συσκευή, θα πάρει μια επιπλέον αναβάθμιση(σ.σ. android Ν), ενώ το note 4, λογικά σταματάει στην Μ, που δίνεται αυτόν τον καιρό. Όπως, του απάντησα και σε άλλο νήμα, το note 4, έχει λόγο να το κοιτάξει μόνο για το s-pen. Όπως, του απάντησα και σε άλλο νήμα & συμφωνώ μαζί σου φυσικά, αν θέλει να πειράζει τη συσκευή, μονόδρομος το nexus 6p. Ούτε εγώ θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή του 14. Φιλοι μου σας ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δινετε. πραγματικα ειναι αρκετα κατατοπιστικες ωστε να επιλεξω ποια συσκευη θα με συντροφευει και θα με βοηθαει.... παρολαυτα οπως ο bas13 μου ειπε σε αλλο νημα καλο ειναι να ανοιξω ενα καινουριο topic ωστε να ειμαστε off στην συζητηση περι του v10 αλλα και του note 4 . Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες σας. παω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6696079#post6696079 Edited May 1, 2016 by arhos Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Σωστό, αρκετά με τις συγκρίσεις, ας επιστρέψουμε στα του V10 και μόνο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Φοβερό τηλέφωνο, το καλύτερο που είχα, αλλά τη ρουφάει τη ρημάδα τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας. Παραδέχομαι ότι κάνω βαριά χρήση του κινητού αλλά τρεις φορές την ημέρα φόρτιση δεν παλεύεται. Βρήκα και παράγγειλα από το amazon.de (http://www.amazon.de/Heliomax-Ersatz-Batterie-Ladeger%C3%A4t-Kabel/dp/B01DRQMY4S?ie=UTF8&ref_=pe_386171_130943561_TE_3p_dp_1) δύο μπαταρίες 3500 mAh μαζί με φορτιστή στα 21,4 ευρώ και χωρίς μεταφορικά. Της ίδιας μάρκας μπαταρία είχα πάρει και για το 4x που είχα και φτούρισε γύρω στο χρόνο. Ελπίζω και οι δύο αυτές να κρατήσουν ανάλογο διάστημα, 12 ευρώ το χρόνο για μπαταρία είναι κάτι που μπορώ να ανεχτώ. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά :) αρχικά είχα και εγω την αίσθηση ότι φευγει γρήγορα η μπαταρία ( ευτυχώς φορτίζει και γρήγορα :happy:) μετά απο τις πρώτες φορτίσεις θεωρώ ότι έχει στρώσει και έχει καλύτερη διαχείριση συν ότι και με το greenify ενεργοποιημένο υπάρχει επιπλέον όφελος:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το εχεις κάνει root; Γιατί το greenify χωρίς root (και ακόμα περισσότερο χωρίς Xposed) είναι άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδιά σε πόση ωρα περιπου φορτίζει απο τελείως άδειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το εχεις κάνει root; Γιατί το greenify χωρίς root (και ακόμα περισσότερο χωρίς Xposed) είναι άχρηστο. Στο συγκεκριμένο όχι, έχω την αίσθηση όμως ότι δουλεύει εφοσον δίνεις την δυνατότητα πρόσβασης στην εφαρμογή, μπορει οχι στο 100% αλλά βλέπω οτι κάνει δουλειά. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδιά σε πόση ωρα περιπου φορτίζει απο τελείως άδειο; Κατ αρχας δεν κανει να το αδειαζουμε τελειως εκτος απο μια φορα στο εξαμηνο για πληρη συντηρηση της χωρητικοτητας στο 15 με 10 η το μινιμουμ 5% ειναι οτι πρεπει γυρω στη μιαμιση ωρα παντως εχει φορτισει Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAOS Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κάνει κάποιος root στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κάνει κάποιος root στη συσκευή; Καλησπερα,χρονια πολλα σε ολους παιδια,μεχρι προχθες που ειδα στο xda δεν υπαρχει root για την 6 εκδοση,μονο στην 5.1 μπορεις Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλημέρα, χρόνια πολλά. Τα video σε slow motion που γράφουμε με το V10 μπορούμε να τα δούμε στο κινητό και πως (εννοώ σε slow motion) ή τα βλέπουμε έτσι μόνο στο pc ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλημέρα, χρόνια πολλά. Τα video σε slow motion που γράφουμε με το V10 μπορούμε να τα δούμε στο κινητό και πως (εννοώ σε slow motion) ή τα βλέπουμε έτσι μόνο στο pc ? Χρόνια πολλά! Με τον μαμά video player σου έχει επιλογή χ1, χ1/2, χ1/4, χ1/8. Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω το G4 αλλά έχω απογοητευθεί από τη μπαταρία. Το v10 τι λέει σαν μπαταρια σε σχέση με το G4? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts