takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αυτό το κουκλι δεν μπαίνει σε θήκες......ενα τεμπερετ μπροστά και τέρμα, μέχρι εκεί, κινητό κομψοτέχνημα πήραμε και όχι τουβλακι Lego....άποψη μου για να προλάβω διάφορα, παρεμπιπτόντως είχαμε και συνάντηση για καφέ με φίλους από το νήμα του g4 , όμορφο κινητό αλλά σαν το μωρό μας κανένα:rolleyes: Εγώ καλώς ή κακώς όσα κινητά έχω πάρει τα βάζω σε θήκη και δεν παίρνω το ρίσκο σε ενδεχόμενο πτώσης να πάθει το οτιδήποτε. Και δεν μιλάω για οθόνη ακόμα και ένα γδαρσιμο - χτύπημα στο ατσάλι (?) που έχει στο πλάι θα μου την δώσει στα νεύρα. Μια καλή και ποιοτική θήκη νομίζω κρίνεται απαραίτητη. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έτσι όπως τα λέει ο φίλος άρχοντας είναι τα πράματα! Ένα καλό tempered glass και με λίγη προσοχή είναι αρκετό. Αυτά τα κινητά δεν ειναι για θήκες.. Γιάννη μου το g4 σου με το χρυσό καπάκι πραγματικά πανέμορφο:D:D στο είπα ότι εαν δεν είχα φάει σκαλωμα με το v10 θα το έπαιρνα ασυζητητί. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εάν το μετανιωσες και σκέφτεσαι για ανταλλαγή είμαι μέσα!! Θηρία λέμε! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εάν το μετανιωσες και σκέφτεσαι για ανταλλαγή είμαι μέσα!! Θηρία λέμε! Γιάννη :D κάτσε φρόνιμα:lol::lol: καλό το g4 αλλά εδώ μιλάμε για Α' εθνική κινητό, ολόκληρο θηρίο έδωσα για να το πάρω, ας τα χαρούμε όπως και να έχει, με θήκες η χωρίς, αυτό μετράει:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έτσι ακριβώς αυτό είναι το σημαντικό! :D καλοδουλευτα να είναι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλημερα,εχω το κινητο εδω και 4 ημερες και εχω παρατηρησει οτι παντοτε οταν το ενεργοποιω μου βγαζει την εξης σημειωση (καρτα sd samsung διαθεσιμογια την μεταφορα εικονων και αλλων αρχειων πολυμεσων,και απο κατω εχει να διαλεξω αναμεσα σε2 υπομενου,εξερευνηση και εξαγωγη.το κανει σε εσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Κουκλι είναι το άσπρο ρε παιδιά...μπορεί κάποιος κάτοχος να ανεβάσει φωτο?αλλου το βλέπω σαν άσπρο η σαν κρεμ, μπερδεύτηκαμε... ευχαριστώ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 25, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλημερα,εχω το κινητο εδω και 4 ημερες και εχω παρατηρησει οτι παντοτε οταν το ενεργοποιω μου βγαζει την εξης σημειωση (καρτα sd samsung διαθεσιμογια την μεταφορα εικονων και αλλων αρχειων πολυμεσων,και απο κατω εχει να διαλεξω αναμεσα σε2 υπομενου,εξερευνηση και εξαγωγη.το κανει σε εσας Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες συσκευές... φυσιολογικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Οκ γιατί και εγώ σήμερα το πήρα και δοκιμασα ota αλλά δεν. Καλημερα παιδια για οσους δεν εχουν παρει την 6,κατεβαστε το lg bridge συνδέστε το κινητο με usb και πατηστε στην εφαρμογή για update,θα σας την κανει μεσα σε ενα τέταρτο,μου φαινεται πως με την 6 εχει βελτιωθει καπως η μπαταρία Send from my LG v10 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κουκλι είναι το άσπρο ρε παιδιά...μπορεί κάποιος κάτοχος να ανεβάσει φωτο?αλλου το βλέπω σαν άσπρο η σαν κρεμ, μπερδεύτηκαμε... ευχαριστώ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Για μαυρο πηγαινα αλλα μιλησα με φιλο απο εδω στο φορουμ που το εχει σε μαυρο και μου ειπε να ριξω μια ματια στο λευκο,να μην το απορρίψω....Αυτο ηταν,ερωτας με τη πρωτη ματια,κατευθειαν πηγα και το πηρα σε λευκο και δεν το μετάνιωσα στιγμη Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Παίδες καλημέρα. Επειδή έχω δεί το κινητό στα χέρια φίλων στην πάτρα και στα δύο χρώματα και τα οποία είναι πανέμορφα, σας λέω ότι το λευκό πάει προς γλυκό μπέζ και δεν είναι λευκό. Την 6 την έχει περάσει ο jonmic εδώ και 3 εβδομάδες και είναι το κινητό σούπερ, επίσης φίλε τάκη, οι φωτό απο το sait που ανέβασες ενώ μιλάει για Spigen είναι Obliq, θήκη την οποία την έχει ο jonmic και δεν είναι ευχαριστημένος γιατί δεν καλύπτει το κάτω μέρος του τηλεφώνου καλά και θέλει να πάρει μια Spigen. Edited April 25, 2016 by manfles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Βλέπω ότι γινόμαστε όλο και περισσότεροι κι αυτό είναι ευχάριστο!!!!:) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Γνησιοτατη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/d2f26b2c905ac383f844d961da85428e.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/3fd0c81659eab1f7e13024f83bab8bb8.jpg Αν πάτε από εκεί χωρίς παραγγελία από το ιντερνέτ έχει 23,90€ για παραγγελία και παραλαβή από εκεί 19,90€ Τους επισήμανα και το λάθος στο site Edited April 25, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Παίδες καλημέρα. Επειδή έχω δεί το κινητό στα χέρια φίλων στην πάτρα και στα δύο χρώματα και τα οποία είναι πανέμορφα, σας λέω ότι το λευκό πάει προς γλυκό μπέζ και δεν είναι λευκό. Μία φώτο αν είναι εύκολο? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/f11e1a785bdc80fdaa115143060bdb78.jpg Αυτό ειναι το άσπρο? Edited April 25, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μία φώτο αν είναι εύκολο? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/f11e1a785bdc80fdaa115143060bdb78.jpg Αυτό ειναι το άσπρο? Ναι φίλε μου αυτό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ναι φίλε μου αυτό Κούκλα.... Δε μπαίνει σε θηκη ρε παιδιά αυτόοοοο!!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Και επιβεβαίωση από το site της spigen https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/9082c03333b050c18389715bc93ba617.jpg Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Κούκλα.... Δε μπαίνει σε θηκη ρε παιδιά αυτόοοοο!!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Καλημέρα :) Έτσι ακριβώς, όπως και το g2 σε λευκό που ήταν κουκλι έτσι και το V δεν μπαίνει σε θήκη:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Και επιβεβαίωση από το site της spigen https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/9082c03333b050c18389715bc93ba617.jpg Οποτε ολα καλα!;):) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Η ουσία είναι ότι όποιο χρώμα και να επιλέξεις, έχεις ένα κινητό-κόσμημα! Εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω με την σειρά μου, είναι αν κάποιος έχει ψαχτει για ασύρματο φορτιστή ή για powerbank, και αν υπάρχουν συμβατές με το V10 συσκευές στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Η ουσία είναι ότι όποιο χρώμα και να επιλέξεις, έχεις ένα κινητό-κόσμημα! Εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω με την σειρά μου, είναι αν κάποιος έχει ψαχτει για ασύρματο φορτιστή ή για powerbank, και αν υπάρχουν συμβατές με το V10 συσκευές στην αγορά. Εγω προσωπικα οχι 5 ωρες οθονη και 29 συνολο επαρκουν Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εγω προσωπικα οχι 5 ωρες οθονη και 29 συνολο επαρκουν Μεικτή χρήση ή μόνο wifi? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Με ασπρο g2 ηταν μονοδρομος το μαυρο v10 για εμενα. Παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως το κινητο ειναι φοβερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μεικτή χρήση ή μόνο wifi? Μικτη με 4τζι ολα ανοιχτα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μικτη με 4τζι ολα ανοιχτα Μια χαρά, εγω με την χρήση που κάνω έχω δει μέχρι 5:30 ώρες στην μέρα αλλά μόνο όταν δουλεύω μόνο wifi. Όταν είμαι στη δουλεία και δουλεύω μόνο 4G περίπου για 9 ώρες το περισσότερο που έχω δει είναι 4 ώρες. Βέβαια χτες πέρασα την 6.0 πριν ήμουν με lollipop και για αυτή την έκδοση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μια χαρά, εγω με την χρήση που κάνω έχω δει μέχρι 5:30 ώρες στην μέρα αλλά μόνο όταν δουλεύω μόνο wifi. Όταν είμαι στη δουλεία και δουλεύω μόνο 4G περίπου για 9 ώρες το περισσότερο που έχω δει είναι 4 ώρες. Βέβαια χτες πέρασα την 6.0 πριν ήμουν με lollipop και για αυτή την έκδοση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Και εγω εχω λολιποπ αν δεν ερθει οτα η αλλη δεν κουνιεμαι απο εδω εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την χρηση που του κανω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts