akis71 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Εδώ http://www.lg.com/cz/telefony/lg-H960-lg-v10 και εδώ http://www.lg.com/ae/mobile-phones/lg-H960-new-premium-look-smartphone είναι τα μόνο μέρη εκτός Κορέας και ΗΠΑ που έχει εμφανιστεί το V10. Και είναι το μοντέλο που απευθύνεται για όλο το κόσμο και δυστυχώς είναι 32GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Βλέποντας το βίντεο δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από την απόδοση της μπαταρίας αλλά και την φωτεινότητα της οθόνης του V10. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Από λίγο που είδα το βίντεο την έχει στο auto. Γενικά από βίντεο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για φωτεινότητα. Αν έχει τη φωτεινότητα του g4, θα είναι απλά κορυφή. Για μπαταρία, τα πράγματα είναι ψιλοδεδομενα, απλά μαζί με τη συσκευή θα πάρουμε και μια 2η. (Μην πω και 3η :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Και Σλοβακια......... http://www.lg.com/sk/telefony/lg-H960-lg-v10 Πάντως φαινεται ότι το Ευρωπαικό θα έιναι με 32GB ..... Λίγο με απασχολεί με την υπάρξη της SD (ειδικά αν είναι και χαμηλότερη τιμή λόγω 32GB).... Σtο θέμα της μπαταρίας είχα διαβάσει στο review του GSMARENA ότι η LG έχει υποσχεθεί καλύτερη αυτονομία στο ευρωπαικό μοντέλο... ϊσως και αυτό να έχει να κάνει και την ύπαρξη των 32GB....... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Από λίγο που είδα το βίντεο την έχει στο auto. Γενικά από βίντεο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για φωτεινότητα. Αν έχει τη φωτεινότητα του g4, θα είναι απλά κορυφή. Για μπαταρία, τα πράγματα είναι ψιλοδεδομενα, απλά μαζί με τη συσκευή θα πάρουμε και μια 2η. (Μην πω και 3η :lol: ) Δυστυχώς στο βίντεο δείχνει ότι μετράει την φωτεινότητα της οθόνης με ειδικό μετρητή. Το v10 αποδίδει στο 83% την φωτεινότητα που αποδίδουν το note 5 και το 6p στο 50%. Αν δεις και τις μετρήσεις στο gsmarena το note 5 δίνει maximum brightness 630 nits όταν το v10 δίνει maximum brightness 430 nits. Υπάρχει δυστυχώς θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης. Λάβε υπ' όψη σου ότι το g4 αποδίδει maximum brightness στα 530 nits. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δυστυχώς στο βίντεο δείχνει ότι μετράει την φωτεινότητα της οθόνης με ειδικό μετρητή. Το v10 αποδίδει στο 83% την φωτεινότητα που αποδίδουν το note 5 και το 6p στο 50%. Αν δεις και τις μετρήσεις στο gsmarena το note 5 δίνει maximum brightness 630 nits όταν το v10 δίνει maximum brightness 430 nits. Υπάρχει δυστυχώς θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης. Λάβε υπ' όψη σου ότι το g4 αποδίδει maximum brightness στα 530 nits. Κρίμα αν ισχύουν όλα αυτά. Θέλω να το δω και από κοντά, γιατί πιθανόν στα δικά μου μάτια μπορεί οι διαφορές να είναι αμελητέες, πάντως όπως και να χει δεν "ξεκινάμε'' καλά :mad: :!: Καλά το 6p τόσο καλά τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δυστυχώς στο βίντεο δείχνει ότι μετράει την φωτεινότητα της οθόνης με ειδικό μετρητή. Το v10 αποδίδει στο 83% την φωτεινότητα που αποδίδουν το note 5 και το 6p στο 50%. Αν δεις και τις μετρήσεις στο gsmarena το note 5 δίνει maximum brightness 630 nits όταν το v10 δίνει maximum brightness 430 nits. Υπάρχει δυστυχώς θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης. Λάβε υπ' όψη σου ότι το g4 αποδίδει maximum brightness στα 530 nits. δεν εχει θεμα η οθονη, ετσι ειναι οι LCD αντιθετα με τις αμολεντ, γενικα οι αμολεντ αποδιδουν χαμηλα πιο εντονο φως απο οτι οι LCD . Παντως εγω βρισκω πιο εντυπωσιακες τις αμολεντ αλλα τις LCD πιο ξεκουραστες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Καλά είναι ολα αυτα τα τεστ αλλα αν δεν το δω ζωντανό, εγω προσωπικά, δεν μπορω να ειμαι σίγουρος για θέματα (ειδικά) οπως η οθόνη. Για παράδειγμα, προσωπικά βρισκω την οθόνη του g3 απαράδεκτη. Σκοτεινή, με μουντά και άτονα χρώματα. Άλλοι την βρίσκουν εξαιρετική! Τώρα για την μπαταρία, νομιζω οτι το είπαμε ολοι απο την πρωτη στιγμή οτι είναι ανεπαρκής. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι οτι είναι αποσπωμενη. Σε δευτερόλεπτα βαζεις την δεύτερη και ξεμπέρδεψες. Ουτε φορτιστές, ουτε power banks, ουτε τίποτα. Απο την άλλη σκέφτομαι οτι τα εχω βγαλει περα με το SGS4, οτι χειρότερο πέρασε απο τα χερια μου απο πλευράς αυτονομίας. Απλά λοιπον, δεν με προβληματιζει. Για τα 32gb μνημης, ενα εχω να πω: SD !!!!!!!!!!!! Να συμπληρώσω όμως, οτι πλεον απόκτησε αντίπαλο στα μάτια μου και πολλα θα εξαρτηθούν απο τις τιμές και πως αυτές θα διαμορφωθούν. Ο αντίπαλος? Το εξαιρετικό και επίσης πανέμορφο Huawei Mate 8. https://www.androidpit.com/huawei-mate-8-price-release-date-specs-and-rumors Απλα τιτανομαχια! Edited November 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλά είναι ολα αυτα τα τεστ αλλα αν δεν το δω ζωντανό, εγω προσωπικά, δεν μπορω να ειμαι σίγουρος για θέματα (ειδικά) οπως η οθόνη. Για παράδειγμα, προσωπικά βρισκω την οθόνη του g3 απαράδεκτη. Σκοτεινή, με μουντά και άτονα χρώματα. Άλλοι την βρίσκουν εξαιρετική! Τώρα για την μπαταρία, νομιζω οτι το είπαμε ολοι απο την πρωτη στιγμή οτι είναι ανεπαρκής. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι οτι είναι αποσπωμενη. Σε δευτερόλεπτα βαζεις την δεύτερη και ξεμπέρδεψες. Ουτε φορτιστές, ουτε power banks, ουτε τίποτα. Απο την άλλη σκέφτομαι οτι τα εχω βγαλει περα με το SGS4, οτι χειρότερο πέρασε απο τα χερια μου απο πλευράς αυτονομίας. Απλά λοιπον, δεν με προβληματιζει. Για τα 32gb μνημης, ενα εχω να πω: SD !!!!!!!!!!!! Να συμπληρώσω όμως, οτι πλεον απόκτησε αντίπαλο στα μάτια μου και πολλα θα εξαρτηθούν απο τις τιμές και πως αυτές θα διαμορφωθούν. Ο αντίπαλος? Το εξαιρετικό και επίσης πανέμορφο Huawei Mate 8. https://www.androidpit.com/huawei-mate-8-price-release-date-specs-and-rumors Απλα τιτανομαχια! Το g3 γενικά είχε θέμα με την οθόνη και δεν γίνεται σύγκριση. Γενικά πάντως όλοι μιλούν με πολύ καλά λόγια για την οθόνη του v10 και στην πράξη δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές και από καλύτερες (amoled) για τον μέσο χρήστη. Τα 32 GB ούτε λίγα είναι ειδικά όταν υπάρχει και sd αλλά... Δεν μου αρέσει να με βλέπουν σαν πελάτη β κατηγορίας. Δεν μου κάθεται καλά όταν στις ΗΠΑ που είναι και φθηνότερο (λόγο φορολογίας βέβαια) δίνουν και 200GB sd σε προσφορά και εμένα να μου λένε πάρε λιγότερο εσωτερική και αν δεν σου φτάνει αγόρασε κάρτα. Εφόσον βέβαια ισχύει αυτό με τα 32GB και δεν είναι τυπογραφικό λάθος καθώς στην τουρκία εμφανίστηκε το H960TR με 64GB. Εκτός παλι εάν το TR στο τέλος μπήκε μόνο και μόνο γιατί διαφέρει στο μέγεθος μνήμης. Όσο για την τιτανομαχία σου νομίζω δεν υπάρχει καμιά κόντρα. Δεν είδαμε μεν το Mate 8 αλλά θεωρώ ότι το v10 απευθύνεται σε κάποιο που θέλει κορυφαίες Multimedia δυνατότητες ενώ το Mate 8 σε αυτούς που ψάχνουν τις κορυφαίες επιδόσεις + αυτονομία. Το κοινό τους είναι το μεγάλο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Χμμμ..... Μην υποτιμάς την κάμερα που βάζει η Hua. Και εγω στην αρχή δεν την υπολόγιζα αλλα με το Ρ8 που εχω τώρα εχω πάθει την πλάκα μου. Και απ' οτι διαβάζω στο mate 8 θα είναι σαφως ανώτερη. Για τον ήχο τώρα δεν ξέρω. Θα δούμε στις 26 του μήνα που θα το παρουσιάσουν. Βέβαια ολα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικά γούστα και εκτιμήσεις απο οτι διαβαζουμε μιας και δεν έχουμε δει ζωντανό κανενα απο τα δυο. Αναμονή λοιπόν και ...... off topic mode off. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Η συσκευη εμφανιστικε στα επισημα ευρωπαικα σαιτ της lg,οχι στο ελληνικο,οποτε φανταζομαι το περιμενουμε στα κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Για να δουμε τι θα δουμε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την κυκλοφορία του στην Ελλάδα; Το έχει αγοράσει κανέις απο Ευρωπαικό μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Κάθε μέρα κοιτάω αλλά τιποτις ακόμα.... Εν αναμονή..... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Εφοσον δεν κυκλοφόρησε εν όψη Χριστουγέννων, λογικα παμε για την νεα χρονιά. Καλό 16 λοιπόν. Συν του οτι, διαβαζω οτι τα ταλεντα τα δικα μας εδω δεν θα το φερουν. Σκρουτζομαγαζα λοιπον! Edited December 18, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εφοσον δεν κυκλοφόρησε εν όψη Χριστουγέννων, λογικα παμε για την νεα χρονιά. Καλό 16 λοιπόν. Συν του οτι, διαβαζω οτι τα ταλεντα τα δικα μας εδω δεν θα το φερουν. Σκρουτζομαγαζα λοιπον! Καλα σαν εταιρια δε μπορει να φερει 100 κομματια να δη πως θα παει;και να πραξει αναλογα;δεν ειναι ιδιαιτερο κοστος γιαυτους ασε που θα φυγουν στο φτερο ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αραγε αν το παραγγειλω απο εξω Ελληνικο μενου θα εχει και θα δουλευει στα 4τζι δικτυα μας; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν είναι Ευρωπαϊκό ναι. Λογικα δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Κραταω μια επιφύλαξη για την 800αρα 4G. Και εγω είμαι απογοητευμενος. Επειδή ταυτόχρονα κοιτάω και για το mate 8, αν έρθει αυτό κανονικά Ελλάδα (που απ' οτι φαίνεται θα έρθει), θα στραφώ εκεί. Αλλιώς θα δω τι με συμφέρει απο κανένα Amazon. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν είναι Ευρωπαϊκό ναι. Λογικα δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Κραταω μια επιφύλαξη για την 800αρα 4G. Και εγω είμαι απογοητευμενος. Επειδή ταυτόχρονα κοιτάω και για το mate 8, αν έρθει αυτό κανονικά Ελλάδα (που απ' οτι φαίνεται θα έρθει), θα στραφώ εκεί. Αλλιώς θα δω τι με συμφέρει απο κανένα Amazon. Στο gsm arena λεει πως υποστηριζει 800αρα 4τζι Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τοτε ολα καλά. Μακάρι να το φέρουν και σκρουτζομαγαζα και να κυκλοφορήσει , μπας και έτσι πιεστεί και η εδώ αντιπροσωπία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τοτε ολα καλά. Μακάρι να το φέρουν και σκρουτζομαγαζα και να κυκλοφορήσει , μπας και έτσι πιεστεί και η εδώ αντιπροσωπία. Αντε ντεεε τι περιμενουν ας φερουν απο 2 κομματια πχ να μη ξοδευτουν και η κινηση θα δειξη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κακά τα ψέματα, όμως! Αμα δεν πέσει και η ανάλογη διαφήμιση. ..... Και ποιος θα διαφημίσει? Το σκρουτζομαγαζο? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B019DV8V8Y/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=lg%20v10&language=en_GB&qid=1450872608&s=telephone&sr=1-3 Τουλάχιστο έχουμε τιμουλα...... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Για οποιον θελει και μπορει να παραγγηλει εδώ το ευρωπαικο με Ελληνικα κανονικα και 2 χρονια εγγυηση.....αλλα δυστυχος την 800 δεν...ουτε θα την υποστοιριζει.... http://gr.mobileshop.eu/ Απλα βαλτε στην αναζητιση το ''LG V10'' Tο δινει στα 685 την εκδοση 64g/4g σε όλα τα χρωματα..... Edited December 23, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 To leather δεν κατάλαβα. Έχει βγει με leather back? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Για οποιον θελει και μπορει να παραγγηλει εδώ το ευρωπαικο με Ελληνικα κανονικα και 2 χρονια εγγυηση.....αλλα δυστυχος την 800 δεν...ουτε θα την υποστοιριζει.... http://gr.mobileshop.eu/ Απλα βαλτε στην αναζητιση το ''LG V10'' Tο δινει στα 685 την εκδοση 64g/4g σε όλα τα χρωματα..... Το μοντέλο που περιγράφεις δεν ειναι το ευρωπαϊκό. Το ευρωπαϊκό ειναι το Η960 έρχεται με 32 GB (προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αφου με την SD ειμαι καλυμμένος) και επιπλέον υποστηρίζει ολες τις μπάντες μαζι και την 800αρα.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts