Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2015 http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2015/07/oneplus-2-invites.jpg Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για ότι έχει να κάνει με τις παραγγελίες του OnePlus 2, από που το πήραμε, τι πληρώσαμε, θα προσφέρονται και θα ζητούνται οι (δωρεάν) προσκλήσεις (invites) και θα συζητάμε γενικότερα για αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Θα ηθελα μια προσκληση ευχαριστώ.... topgunidis@gmail.com Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 θελω μια προσκληση αν ειναι δυνατον lampisd@gmail.com ευχαριστω πολυ! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotroop Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Όποιος έχει κάποια προσκληση για το one plus two παρακαλώ να μου τη στείλει στο mail troopteo@gmail.com Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_kp Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κι εγώ θέλω μία πρόσκληση! :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! :rolleyes: tonia_mx@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 με λος του φορουμ μου εδωσε προσκληση αλλα δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω επειδη λεει οτι εινια μονο για το κατοχο που εχει σταλει...ποια ειναι η διαδικασια για να μπορεσω να το παραγγειλω? Υ.Γ.ευχαριστω παρα πολυ το μελος Shuffle που μου εστειλε την προσκληση εστω και αν δεν μπορεσω να τη χρησιμοποιησω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Χρειαζοταν ενα τετοιο θεμα για συζητησεις επι του θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 με λος του φορουμ μου εδωσε προσκληση αλλα δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω επειδη λεει οτι εινια μονο για το κατοχο που εχει σταλει...ποια ειναι η διαδικασια για να μπορεσω να το παραγγειλω? Υ.Γ.ευχαριστω παρα πολυ το μελος Shuffle που μου εστειλε την προσκληση εστω και αν δεν μπορεσω να τη χρησιμοποιησω! Δύο ενδεχόμενα παίζουν. Είτε το παραγγέλνει το μέλος που στην έδωσε και του δίνεις τα λεφτά το οποίο καταλαβαίνω πως είναι μάλλον δύσκολο. Το άλλο είναι ένα κόλπο να αλλάξει το μέιλ του invite με το δικό σου. Ο οδηγός είναι στα αγγλικά και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στα σχόλια επιβεβαιώνουν οτι λειτουργεί. Ps. Εμένα μου ήρθε η πρόσκληση και το παρήγγειλα σήμερα. Ξέρουμε αν θα δώσουν στους κατόχους shareable invites? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά μια πρόσκληση και προς τα εδώ αν γίνεται. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη συσκευή αλλά από τον Ιούλιο που περιμένω δεν έχω λάβει τπτ. tsihri @ gmail . com Ευχαριστώ :) Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 και εγω ενδιαφερομαι για προσκληση, δωστε και σωστε... iliminator2 papaki gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μία είτε και για δύο προσκλήσεις. Επικοινωνία με pm είτε στο ssakel68 (at) gmail (dot) com . Ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κι εδώ καμιά πρόσκληση παιδιά! :D htrul18 (at) gmail (dot) com Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 όσοι λάβατε πρόσκληση, την λάβατε ως κάτοχοι του opo ή είχατε δηλώσει ενδιαφέρον και την πήρατε με σειρά προτεραιότητας; και αν ισχύει το δεύτερο τι σειρά είχατε περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εγώ ως πρώην κάτοχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 αγαπητοι φιλοι αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να με βοηθησει με Invite θα ημουν πολυ χαρουμενος! pm me πλζ Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 όσοι λάβατε πρόσκληση, την λάβατε ως κάτοχοι του opo ή είχατε δηλώσει ενδιαφέρον και την πήρατε με σειρά προτεραιότητας; και αν ισχύει το δεύτερο τι σειρά είχατε περίπου; Εγώ δεν ήμουν ούτε πρώην κάτοχος ούτε παλιό μέλος στο φόρουμ είχα μπει νωρίς όμως στις λίστες και προσκάλεσα αρκετά μέιλ με το λίνκ που βγάζει. Απο τη θέση 40472 μου στείλαν το invite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εγώ δεν ήμουν ούτε πρώην κάτοχος ούτε παλιό μέλος στο φόρουμ είχα μπει νωρίς όμως στις λίστες και προσκάλεσα αρκετά μέιλ με το λίνκ που βγάζει. Απο τη θέση 40472 μου στείλαν το invite. 40472;;;;!!!!! μάλλον εγώ με τη σειρά που έχω.... δεν το βλέπω για μέσα στο 2015..... :cry: οπότε αν κάποιος δεν θέλει την πρόσκλησή του ας με έχει υπ'οψιν του.... (toliosx8@gmail.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) 40472;;;;!!!!! μάλλον εγώ με τη σειρά που έχω.... δεν το βλέπω για μέσα στο 2015..... :cry: οπότε αν κάποιος δεν θέλει την πρόσκλησή του ας με έχει υπ'οψιν του.... (toliosx8@gmail.com) Η σειρά αλλάζει εύκολα. Περισσότερα στο πμ ;) Σήμερα στο φόρουμ της oneplus ανακοίνωσαν οτι οι κάτοχοι θα λάβουν απο 3 shareable invites ο καθένας. Edited October 2, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Αντε μαγκες κεραστε κανα invite ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α κ που κοιτας την σειρα σ;; ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://oneplus.net/invites?kolid=ERYTHC Μαγκες το invite μου Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 γιατι να μην μπορει καποιος να δωσει απλα το λινκ στον αλλον και οχι τους κωδικους για το λογαριασμο ιμειλ του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 σκεφτομαι να το αγορασω μεσω geekbuying αλλα δεν ξερω τι παιζει με το paypal... ακομα ειναι αξιοπιστο το site?? θα ειναι ετοιμο για ευρωπη? η πρεπει να ζητησω root και τα συναφη?? Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Οφείλω να ευχαριστήσω τον elnino072004 ο οποίος αφιλοκερδώς και με αρκετά πμ εκατέρωθεν , με βοήθησε να παραγγείλω το oneplus 2 εκ μέρους φίλου. Αν τηρησει τα λεγομενα της η oneplus (3 sharable invites σε οσους αγορασαν το 2) , οι νεες προσκλησεις θα δοθούν αμέσως και ανοιχτά σε αυτο το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (3 sharable invites σε οσους αγορασαν το 2) , οι νεες προσκλησεις θα δοθούν αμέσως και ανοιχτά σε αυτο το νήμα. Αν γίνει θα είμαστε καλά! Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Κάνε μια αναζήτηση εντός φορουμ με την λέξη Geekbuying ΕΠίσης, ΤΡΙΑ νήματα έχει εδώ για το OnePlus 2, δεν βρίσκεις απαντήσεις στις απορίες σου??? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Να ενημερώσω ότι δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο; Για το geekbuying υπάρχει ξεχωριστό thread εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313 Όσον αφορά τη συσκευή που σε ενδιαφέρει, απευθύνσου σε ένα από τα υπάρχοντα thread ανάλογα τη θεματολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts