Jump to content

teotroop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teotroop

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

teotroop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όποιος έχει κάποια προσκληση για το one plus two παρακαλώ να μου τη στείλει στο mail troopteo@gmail.com Ευχαριστώ. :)
  2. Παίδες καλημέρα ,

    Προσπαθώ να κάνω restore το iphone4 και καθως πάει να γίνει η διαδικασία μου πετάει ενα σφάλμα και δεν μπορεί να το κάνει....Διαβασα εδώ ότι πρέπει να μπώ στο host file των windows και να σβήσω μια γραμμή και θα μαι οκ, αλλα όταν το κάνω δεν μπορεί να μου αποθηκεύσει το αρχείο γιατι λέει δεν έχω permissions.Κανείς καμιά ιδεά τι να κάνω?

  3. Παίδες χρόνια πολλά και καλή χρονιά να χουμε, Έχω παραγγείλει το One plus απο 17/12 και απο τις 23/12 είναι πλέον στη θυρίδα του mailboxde. Έχει γίνει ήδη πληρωμή των 19 ευρώ για να σταλεί απο το mailboxde με express shipping μέσω ups standard σε μένα και μάλιστα είναι σε status '' ready to send''. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα 29/12 είναι ακόμα εκεί και έχει κολλήσει (μεσολαβούσαν βέβαια οι αργίες 25,26 και το σ/κ 27,28). Πίστευα ότι η προώθηση θα γινόταν σήμερα αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.Είναι λογικό αυτό ή να στείλω κανένα mail στο mailboxde να δώ τι παίζει?Ξέρει κανένας σε πόσες εργάσιμες το στέλνουν αυτοί?
  4. [/color] ΕΙΣΑΙ ΟΚ .ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ MAILBOXDE ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ STATUS ΣΕ COMPLETE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜAIL ΜΕ ΤΟ TRACKING NUMBER ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ LIVE ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜAILBOXDE (ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ DHL ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ). ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗ . --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  5. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEE-8N1E-WS9F-2NCM AΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ/Α ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
  6. Επίσης μια πρόσκληση και απο μένα για όποιον θέλει απλα απ' ότι βλέπω λήγει αύριο https://account.oneplus.net/invite/claim/GLLS-JOWP-NHAQ-PBM2
  7. έκανα, τους ενημέρωσα κίολας με mail για την αλλαγή , φάνηκε να την πήρε αλλά μου στείλαμε μήνυμα απο την oneplus ότι η παραγγελία είχε ήδη φύγει ...Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα στη παραλαβή του απο το mailboxde?Έστειλα και μήνυμα στο support του mailboxde για το θέμα αλλα για την ώρα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γώ αυτό πιστεύω . Μπορούν να κάνουν διασταύρωση πιστεύω και με το όνομα. Απλά αγχώθηκα γιατί στο mail που μου στείλε το mailboxde όταν άνοιξα λογαριασμό ,διαβάζοντας εκ των υστέρων τα ψηλά γράμματα είδα ότι το τονίζανε 2-3 φορές να αναγράφεται το ID .
  8. Παίδες καλημέρα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει παρακαλώ. Στις 17 του μηνός η oneplus.net άνοιξε τις προσκλήσεις λόγο χριστουγέννων για παραγελλία απο το site. Έτσι πήρα την απόφαση να αποκτήσω τη συσκευή μιας και εδώ και καιρό ήθελα να την πάρω αλλα δεν είχα αποφασίσει αν θα το κάνω μέσω κάποιου κινέζικου site ή απο την ίδια την εταιρία. Κάνω λοιπόν την παραγγελία με το γνωστό τρόπο του mailboxde.com μιας και η συσκευή δεν υποστηρίζεται για απευθείας αποστολή Ελλάδα. Το θέμα μου είναι οτι ενώ η παραγγελία έγινε αποδεκτη (τρόπος πληρωμής μέσω Paypal) και οι διευθύνσεις οκ εν τούτις παρατήρησα ότι στη shipping addrress έχω ξεχάσει να αναγράψω το ID και το Mailboxde.com e.K.. Βασικά δεν το ανέγραψα καθώς δεν το ζήταγε στη διεύθυνση και θεώρησα ότι δεν ήταν απαραίτητο.....Βλέποντας όμως εκ των υστέρων τον οδηγό μάλλον θ' πρεπε. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα στη αποστολη σ' αυτούς στο mailboxde και μετά σε μένα ??Αν ναι τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...