Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα! Παρέλαβα σήμερα την παραγγελία που έγινε 15 Νοεμβρίου από gearbest. Ξεκίνησα να κάνω root και να συνεχίσω με TWRP και Xposed πριν περάσω οτιδήποτε από τα δικά μου apps και αρχεία για να το σετάρω το κινητό με την σειρά που θέλω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: δοκίμασα αρχικά με το update.zip που βρήκα σε αυτό(#202) το post αλλά μου έβγαζε το μήνυμα καμία εντολή, έπειτα κάνοντας αναζήτηση στο θέμα βρήκα αυτό(#474) και μου βγάζει το ίδιο. Η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής: Ρυθμίσεις->Σχετικά με..->Ενημερώσεις Συστήματος->Τοπικές ενημερώσεις και επιλέγω το .zip αρχείο που θέλω. Κάνει επανεκκίνηση ξεκινάει η διαδικασία και μου βγάζει σφάλμα!. Δοκίμασα να μπω και στο recovery πατώντας Vol Up+Power και επιλέγω Recovery Mode, ξεκινάει να φορτώνει και μου βγάζει μήνυμα που λέει καμία εντολή. Το κινητό με το που το άνοιξα είχε την R07 και έκανα τις δύο αναβαθμίσεις και είμαι στην R09 τώρα. Καμία λύση?? Edited by GiannisSma

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο φιλε Γιαννη!

Δυστυχως που δεν μπορω να σε βοηθησω. Δεν ρουταρισα εγω ουτε το απλο ουτε το προ. Θεωρησα οτι δεν χρειαζοταν μιας και ηρθαν καθαρα και δουλεψαν απροβληματιστα. Αλλα εσυ σαν πολυ πιο νεος....δεν κρατιεσε!:p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλοριζικο φιλε Γιαννη!

Δυστυχως που δεν μπορω να σε βοηθησω. Δεν ρουταρισα εγω ουτε το απλο ουτε το προ. Θεωρησα οτι δεν χρειαζοταν μιας και ηρθαν καθαρα και δουλεψαν απροβληματιστα. Αλλα εσυ σαν πολυ πιο νεος....δεν κρατιεσε!:p

Έτοιμα τα είχα τα αρχεία από χθες που τσέκαρα το τρακινγκ και είδα ότι επιτέλους έφυγε από Αθήνα! Ήταν Ελλάδα από 4 Δεκεμβρίου! Και μόλις το άνοιξα έκανα τα update και δοκίμασα για root απευθείας αλλά κάτι μας κάνει νερά Βαγγέλη! Θέλω να το σεταρω πρώτα και την Δευτέρα που θα το έχω δουλέψει θα γράψω και τις εντυπώσεις μου!

Τρια-τρια μου ερχονται.........:lol:

http://i64.tinypic.com/dwfd3o.jpg

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα στην παρέα! Παρέλαβα σήμερα την παραγγελία που έγινε 15 Νοεμβρίου από gearbest. Ξεκίνησα να κάνω root και να συνεχίσω με TWRP και Xposed πριν περάσω οτιδήποτε από τα δικά μου apps και αρχεία για να το σετάρω το κινητό με την σειρά που θέλω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: δοκίμασα αρχικά με το update.zip που βρήκα σε αυτό(#202) το post αλλά μου έβγαζε το μήνυμα καμία εντολή, έπειτα κάνοντας αναζήτηση στο θέμα βρήκα αυτό(#474) και μου βγάζει το ίδιο. Η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής: Ρυθμίσεις->Σχετικά με..->Ενημερώσεις Συστήματος->Τοπικές ενημερώσεις και επιλέγω το .zip αρχείο που θέλω. Κάνει επανεκκίνηση ξεκινάει η διαδικασία και μου βγάζει σφάλμα!. Δοκίμασα να μπω και στο recovery πατώντας Vol Up+Power και επιλέγω Recovery Mode, ξεκινάει να φορτώνει και μου βγάζει μήνυμα που λέει καμία εντολή. Το κινητό με το που το άνοιξα είχε την R07 και έκανα τις δύο αναβαθμίσεις και είμαι στην R09 τώρα. Καμία λύση??

Ριξε μια ματιά στο ποστ 204 και 531

Edited by mplevris
Μανώλης

Aλλη λύση αν δε δουλεύει μέσα απο ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο ειναι με κλειστό κινητό να μπεις στο recovery και εκει που γράφει καμμιά εντολή με το ξαπλωμένο ρομποτάκι,πατάς και κρατάς πάλι για περίπου 10-15" (όχι παραπάνω γιατι θα κάνει reboot) το volume up + power,τα αφήνεις,περιμένεις λίγο και μπαίνει στο stock recovery 3e.Εκει πηγαίνεις στο apply update.zip from sd card και φλασάρεις το update.zip που κατέβασες.

Aλλη λύση αν δε δουλεύει μέσα απο ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο ειναι με κλειστό κινητό να μπεις στο recovery και εκει που γράφει καμμιά εντολή με το ξαπλωμένο ρομποτάκι,πατάς και κρατάς πάλι για περίπου 10-15" (όχι παραπάνω γιατι θα κάνει reboot) το volume up + power,τα αφήνεις,περιμένεις λίγο και μπαίνει στο stock recovery 3e.Εκει πηγαίνεις στο apply update.zip from sd card και φλασάρεις το update.zip που κατέβασες.

Προσπαθώ σχεδόν μια ώρα έχω μετρήσει όλους τους χρόνους και 10 και 11 κλπ κλπ αλλά δεν μπαίνει στο 3e με τίποτα! Κάνει επανεκκίνηση και ανοίγει κανονικά..

Είναι λίγο "μπελαλίδικο" μέχρι να το πετύχεις αλλά σίγουρα λειτουργεί.Θέλει να αφήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα.Επόμενη λύση αν δε μπορείς να το πετύχεις αυτό,ειναι να φλασάρεις μέσω sp flash tools το twrp recovery και να κάνεις απο εκει το root.

Είναι λίγο "μπελαλίδικο" μέχρι να το πετύχεις αλλά σίγουρα λειτουργεί.Θέλει να αφήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα.Επόμενη λύση αν δε μπορείς να το πετύχεις αυτό,ειναι να φλασάρεις μέσω sp flash tools το twrp recovery και να κάνεις απο εκει το root.

Δοκίμασα και με sp flash με οδηγίες και αρχεία από αυτό το θέμα στο xda. Έκανε εγκατάσταση υποτίθεται το recovery αλλά πατώντας το vol up + power όπως λέει μου βγάζει τις 3 επιλογές πατάω στο recovery και μου βγάζει πάλι καμία εντολή!

καλησπερα. νεος κατοχος και εγω του συγκεκριμενου κινητου. Εχω κανει ολες τις ενημερωσεις και θα ηθελα να ρωτησω αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις θα εμφανιστουν κινεζικες εφαρμογες? Τα updates θα χρειαστει να ξαναγινουν?

καλησπερα. νεος κατοχος και εγω του συγκεκριμενου κινητου. Εχω κανει ολες τις ενημερωσεις και θα ηθελα να ρωτησω αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις θα εμφανιστουν κινεζικες εφαρμογες? Τα updates θα χρειαστει να ξαναγινουν?

Κινεζια δεν ειχε μεσα απο το εργοστασιο,οποτε τιποτε δεν θα γινει.

Νομίζω πως ναι

Δοκίμασα και με sp flash με οδηγίες και αρχεία από αυτό το θέμα στο xda. Έκανε εγκατάσταση υποτίθεται το recovery αλλά πατώντας το vol up + power όπως λέει μου βγάζει τις 3 επιλογές πατάω στο recovery και μου βγάζει πάλι καμία εντολή!

Και εγώ την R09 έχω και μπαίνει κανονικά στο stock recovery με τον τρόπο που σου έγραψα και γενικά όλα γίνονται όπως πρέπει..Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι παίζει με τη δική σου συσκευή

Και εγώ την R09 έχω και μπαίνει κανονικά στο stock recovery με τον τρόπο που σου έγραψα και γενικά όλα γίνονται όπως πρέπει..Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι παίζει με τη δική σου συσκευή

Άντε με τα κουμπιά θέλει κάποια δευτερόλεπτα είναι μπελαλιδικο αλλά και με sp που φλάσαρα να κάνει το ίδιο? Θα το συνεχίσω αύριο να δοκιμάζω το απόγευμα που θα έχω γυρίσει σπίτι.

Νομίζω πως ναι

ναι σε τι? και στα 2?

Και κατι ακομα. Μιας και εχω κανα 2 χρονια να παρω καινουριο κινητο. Αυτο με τη 12ωρη πρωτη φορτιση, τελικα ειναι μυθος ή οντως πρεπει να το κανουμε?

Edited by vasilisk

Καλοριζικο φιλε Γιαννη!

Συμφωνω ειναι ετοιμα χωρις να πειραξεις τιποτα !!!

Εγώ είχα το λάθος ήμουν σίγουρος! Με ταυτόχρονο πάτημα 10" και άφησα ταυτόχρονα μπήκε τελικά και το πέρασα κανονικά!

με γεια και καλομίλητο :)

μην ξεχάσεις μετά από λίγες μέρες χρήσης να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μας.

προσωπικά ΠΑΝΤΑ κάνω επαναφορά όταν παραλαμβάνω συσκευή με αρχεία (κινητό, τάμπλετ, λάπτοπ κτλ) . θέλω να είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιώ το εργοστασιακό image, ΧΩΡΙΣ να έχει μπει χέρι από κάποιον άλλον ενδιάμεσα. ποιος ξέρει τι επιπλέον εφαρμογές θα έχουν περαστεί από τον χι υπάλληλο του ψι κινεζομάγαζου στο (λέμε τώρα) quality control τμήμα ;

μετά τα updates, όποτε κάνεις επαναφορά θα έχεις το τελευταίο update. δηλαδή, είσαι με την R09 ; μετά από επαναφορά με την R09 θα ξεκινήσεις. αν για κάποιο λόγο θες να κάνεις downgrade ακολουθείς άλλη οδό (φλασάρισμα παλαιότερης rom) .

με γεια και καλομίλητο :)

μην ξεχάσεις μετά από λίγες μέρες χρήσης να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μας.

προσωπικά ΠΑΝΤΑ κάνω επαναφορά όταν παραλαμβάνω συσκευή με αρχεία (κινητό, τάμπλετ, λάπτοπ κτλ) . θέλω να είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιώ το εργοστασιακό image, ΧΩΡΙΣ να έχει μπει χέρι από κάποιον άλλον ενδιάμεσα. ποιος ξέρει τι επιπλέον εφαρμογές θα έχουν περαστεί από τον χι υπάλληλο του ψι κινεζομάγαζου στο (λέμε τώρα) quality control τμήμα ;

μετά τα updates, όποτε κάνεις επαναφορά θα έχεις το τελευταίο update. δηλαδή, είσαι με την R09 ; μετά από επαναφορά με την R09 θα ξεκινήσεις. αν για κάποιο λόγο θες να κάνεις downgrade ακολουθείς άλλη οδό (φλασάρισμα παλαιότερης rom) .

Καλημερα. Ηδη η πρωτη εντυπωση ηταν ευχαριστη μιας και ειχα ξεμεινει (απο επιλογη) τα τελευταια χρονια με το blade στην 2.2. :) Δεν ξερω αν ερχονται σε ολους ετσι, αλλα ειχα την εντυπωση τα καινουρια κινητα οταν τα ανοιγεις σε βγαζει στην οθονη επιλογης γλωσσας. Αυτο μπηκε κατευθειαν στην πρωτη οθονη του launcher στα αγγλικα. Παντως ηταν σφραγισμενο, και η μπαταρια ειχε και ταινια στους ακροδεκτες για να μην χρησιμοποιειται. Οποτε ενας λογος παραπανω να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Το google play φανταζομαι θα ειναι παλι εκει μετα ε?

Καλημερα. Ηδη η πρωτη εντυπωση ηταν ευχαριστη μιας και ειχα ξεμεινει (απο επιλογη) τα τελευταια χρονια με το blade στην 2.2. :) Δεν ξερω αν ερχονται σε ολους ετσι, αλλα ειχα την εντυπωση τα καινουρια κινητα οταν τα ανοιγεις σε βγαζει στην οθονη επιλογης γλωσσας. Αυτο μπηκε κατευθειαν στην πρωτη οθονη του launcher στα αγγλικα. Παντως ηταν σφραγισμενο, και η μπαταρια ειχε και ταινια στους ακροδεκτες για να μην χρησιμοποιειται. Οποτε ενας λογος παραπανω να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Το google play φανταζομαι θα ειναι παλι εκει μετα ε?

Φιλε ειναι ενα απο τα πλεον απροβληματιστα vfm αυτην την στιγμη,και επαναφορα να κανεις ολα θα ειναι στην θεση τους μετα.

Πραγματικο διαμαντακι ειναι,ειδικα στα λεφτα που κοστιζει...........:)

Βασικα ακυρο δεν νομιζω πως θα πρεπει να ξανακανεις τα update! ;)

Εκτος απο τη χωρητικοτητα (32gb), ξερουμε αν υποστηριζει μεχρι καποιο συγκεκριμενο τυπο sd καρτας? πχ UHS-1, UHS-2, UHS-3, class 10 κτλπ

Εκτος απο τη χωρητικοτητα (32gb), ξερουμε αν υποστηριζει μεχρι καποιο συγκεκριμενο τυπο sd καρτας? πχ UHS-1, UHS-2, UHS-3, class 10 κτλπ

Δυστηχώς οχι... :(