GiannisSma Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα σας! Έχω κάνει τις ρυθμίσεις για τον ήχο που έχουν αναφερθεί εδώ στο νήμα αλλά υπάρχει ένα θεματάκι. Σε οποίο επίπεδο και αν έχω την ένταση είναι μόνιμα φουλ. Είτε το έχω στο τελευταίο επίπεδο είτε στο πρώτο η ένταση είναι η ίδια. Η μόνη που αλλάζει είναι των πολυμέσων(μουσική, βίντεο κλπ). Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό? Σχετικά με το διάγραμμα της μπαταρίας στις ρυθμίσεις εκείνο που είχα αναφέρει στο #821 το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για το διάγραμμα της μπαταρίας. Στο κάνει συνέχεια; Ή την πρώτη φορά; Προσωπικά κάτι μου λέει για κάποιο τηλέφωνο, και αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με το ότι αρχικά είχε λάθος ημερομηνία/ώρα και επειδή είχε ξεκινήσει να δουλεύει με αυτήν, μετά όταν του έθεσα τη σωστή το διάγραμμα βγήκε κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για το διάγραμμα της μπαταρίας. Στο κάνει συνέχεια; Ή την πρώτη φορά; Προσωπικά κάτι μου λέει για κάποιο τηλέφωνο, και αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με το ότι αρχικά είχε λάθος ημερομηνία/ώρα και επειδή είχε ξεκινήσει να δουλεύει με αυτήν, μετά όταν του έθεσα τη σωστή το διάγραμμα βγήκε κάπως έτσι. Όχι από την αρχή μου το κάνει και η ημερομηνία και η ώρα είναι από το δίκτυο αυτόματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εφαρμογή για dual sim με 160 χαρακτήρες?ποια λέτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εφαρμογή για dual sim με 160 χαρακτήρες?ποια λέτε? Go sms pro και νομίζω πως και το handset SMS πλέον υποστηρίζει και 2κάρτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εφαρμογή για dual sim με 160 χαρακτήρες?ποια λέτε? για sms εχω αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.banana.studio.sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 πρώτον, όπως φαίνεται στο screenshot που βάζω (έκανα upload σε σελίδα επειδή δεν ανέβαινε η φωτό εδώ) στο σχέδιο 1 έχω κι εγώ το κενό στο διάγραμμα της μπαταρίας. θυμάμαι καλά ότι τις συγκεκριμένες ώρες το κινητό δούλευε με χρήση Hotspot. το άναψα και το έσβησα 3 φορές. επιπλέον το έβαλα το βράδυ για πλήρη φόρτιση ενώ ήταν κλειστό. μήπως, μετά το τελευταίο βήμα (φόρτιση ενώ είναι σβηστό) χάνεται το ιστορικό ; πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό. δεύτερον, όπως φαίνεται στο σχέδιο 2, αν ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση μπαταρίας μέσα σε ένα 8ωρο (χωρίς χρήση, μόνο wifi και τηλεφωνία ενεργά) μου χάνει μόνο 4% . αλλά είναι ρίσκο επειδή δεν έρχονται ειδοποιήσεις, ούτε χτυπάει το ξυπνητήρι. σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοποιημενη η εξοικονόμηση, έχω δει να χάνω μέχρι και 20%, απλά να κάθεται με σβηστή οθόνη, χωρίς να χρησιμοποιηθεί το κινητό (τηλεφωνία και WiFi ενεργά) . το επισημαίνω αυτό επειδή αναφέρθηκε ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία μετά το τελευταίο update. όχι, δεν ευθύνεται μόνο το update αλλά και οοοοολες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στο παρασκήνιο. τρίτον, πριν λίγες μέρες είχα γράψει ότι είχα πρόβλημα με Hotspot και Wind. μετά από απενεργοποίηση και ενεργοποίηση συσκευής, και αναμονή στην οθόνη για pin των sim καρτών (μέχρι να σβήσει και μετά να την ανάψω για να βάλω τα pin) , το πρόβλημα δεν εμφανίζεται. http://postimg.org/image/smzjr0hg7/ ελπίζω να κάνετε την συσχέτιση και με την συμπεριφορά των δικών σας κινητών και να καταλήξουμε κάπου. τέλος, για SMS χρησιμοποιώ το chomp sms, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την χρήση Dual Sim από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οταν εχουμε ενεργη την εξοικονομηση μπαταριας, εχουμε καποιο ουσιαστικο μειονεκτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οταν εχουμε ενεργη την εξοικονομηση μπαταριας, εχουμε καποιο ουσιαστικο μειονεκτημα? Οχι ιδιαιτερο.Ολα δουλευουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Γεια σας και χρόνια πολλά. Παρέλαβα τη συσκευή από Κίνα με πρόβλημα στον ήχο.Έκανα τις ρυθμίσεις που προτείνονται αλλά ελάχιστη βελτίωση. Όταν βάζω να παίξει κάποιο βίντεο από το youTube μετά από κανα τρίλεπτο δυναμώνει ο ήχος και ακούγεται στο μέγιστο. Ωραία λέω φτιάχτηκε.Αμ δε! Μόλις το ανοιξεις ή σε καλέσουν στο τηλέφωνο δεν ακούγεται καθόλου. Φλασάρισα την ρομ 5 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις που έπρεπε.Τώρα έχει την 9 κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Γεια σας και χρόνια πολλά. Παρέλαβα τη συσκευή από Κίνα με πρόβλημα στον ήχο.Έκανα τις ρυθμίσεις που προτείνονται αλλά ελάχιστη βελτίωση. Όταν βάζω να παίξει κάποιο βίντεο από το youTube μετά από κανα τρίλεπτο δυναμώνει ο ήχος και ακούγεται στο μέγιστο. Ωραία λέω φτιάχτηκε.Αμ δε! Μόλις το ανοιξεις ή σε καλέσουν στο τηλέφωνο δεν ακούγεται καθόλου. Φλασάρισα την ρομ 5 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις που έπρεπε.Τώρα έχει την 9 κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Για χαρα. Ποια rom φλασαρες???Απο που την βρηκες?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το κενό στο διάγραμμα της μπαταρίας δεν προέκυψε μετά απο κάτι, το κάνει από το 1ο άνοιγμα της συσκευής. Χωρίς σιμ χωρίς sd χωρίς κάποια εφαρμογή εγκατεστημένη. Από τότε το παρατηρώ γιατί κοιτάω καθημερινά και πολλές φορές την μέρα τι μου έχει καταναλώσει μπαταρία και πόση ώρα κυρίως κοιτάω την οθόνη και τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για χαρα. Ποια rom φλασαρες???Απο που την βρηκες?? Μαλλον απο εδω http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2015/11/download-latest-android-lollipop-51_8.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μαλλον απο εδω http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2015/11/download-latest-android-lollipop-51_8.html Ή και από εδώ: http://www.needrom.com/download/doogee-x5-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για χαρα. Ποια rom φλασαρες???Απο που την βρηκες?? Κοιτα ...και το δικο μου ηρθε με προβλημα στο ηχειο του ...ακουγεται ελαχιστα και πριμαριστα.....και κατεληξα στο οτι φταιει το ηχειο του.... Το ανοιξα και εβαλα παραλληλα μια αλλη καψα που ειχα και επαιξε κανονικα ... Οποτε ζητησα απο τον κινεζο να μου στειλει κουτρα το ανταλακτικο και θα το αλλαξω Ειναι προτιμοτερο απο το να το στειλω πισω και μετα να μου στειλει καινουργιο... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας και χρόνια πολλά. Παρέλαβα τη συσκευή από Κίνα με πρόβλημα στον ήχο.Έκανα τις ρυθμίσεις που προτείνονται αλλά ελάχιστη βελτίωση. Όταν βάζω να παίξει κάποιο βίντεο από το youTube μετά από κανα τρίλεπτο δυναμώνει ο ήχος και ακούγεται στο μέγιστο. Ωραία λέω φτιάχτηκε.Αμ δε! Μόλις το ανοιξεις ή σε καλέσουν στο τηλέφωνο δεν ακούγεται καθόλου. Φλασάρισα την ρομ 5 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις που έπρεπε.Τώρα έχει την 9 κάποια ιδέα; ΕυχαριστώΚοιτα ...και το δικο μου ηρθε με προβλημα στο ηχειο του ...ακουγεται ελαχιστα και πριμαριστα.....και κατεληξα στο οτι φταιει το ηχειο του.... Το ανοιξα και εβαλα παραλληλα μια αλλη καψα που ειχα και επαιξε κανονικα ... Οποτε ζητησα απο τον κινεζο να μου στειλει κουτρα το ανταλακτικο και θα το αλλαξω Ειναι προτιμοτερο απο το να το στειλω πισω και μετα να μου στειλει καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ...............Φλασάρισα την ρομ 5 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις που έπρεπε.Τώρα έχει την 9 κάποια................... Αυτα γραφει το παλικαρι,αυτο ρωταω,τις rom τις ξερω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κοιτα ...και το δικο μου ηρθε με προβλημα στο ηχειο του ...ακουγεται ελαχιστα και πριμαριστα.....και κατεληξα στο οτι φταιει το ηχειο του.... Το ανοιξα και εβαλα παραλληλα μια αλλη καψα που ειχα και επαιξε κανονικα ... Οποτε ζητησα απο τον κινεζο να μου στειλει κουτρα το ανταλακτικο και θα το αλλαξω Ειναι προτιμοτερο απο το να το στειλω πισω και μετα να μου στειλει καινουργιο... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτα ...και το δικο μου ηρθε με προβλημα στο ηχειο του ...ακουγεται ελαχιστα και πριμαριστα.....και κατεληξα στο οτι φταιει το ηχειο του.... Το ανοιξα και εβαλα παραλληλα μια αλλη καψα που ειχα και επαιξε κανονικα ... Οποτε ζητησα απο τον κινεζο να μου στειλει κουτρα το ανταλακτικο και θα το αλλαξω Ειναι προτιμοτερο απο το να το στειλω πισω και μετα να μου στειλει καινουργιο... :worry: Μας τρομοκρατείς!! Λέτε βρε παιδιά η τελευταία παρτίδα λόγω φόρτου παραγωγής να βγείνει ελλατωματική;;; Μου εκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.... Προχθές το παράγγειλα απο banggood ..... :confused: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 :worry: Μας τρομοκρατείς!! Λέτε βρε παιδιά η τελευταία παρτίδα λόγω φόρτου παραγωγής να βγείνει ελλατωματική;;; Μου εκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.... Προχθές το παράγγειλα απο banggood ..... :confused: :( Μην φοβασαι... Μιλησα με τον κινεζο και θα μου στειλει το ανταλακτικο και θα μου πληρωσει την επισκευη η οποια του ειπα οτι θα κοστισει 10 €... Πολυ καλυτερο απο το να το εστελνα πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Θα βγάλεις τη ζελατίνα και μετά θα βάλεις το γυαλί. Εγώ θα άφηνα τη ζελατίνα μέχρι να γίνει χάλια, και στη συνέχεια θα την αντικαθιστούσα. Λάθος ! με την ζελατινα σπαει οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λάθος ! με την ζελατινα σπαει οθόνη. Καλα και με το γυαλακι εαν την φαει καλα δεν θα αντεξει,το εχω καταφερει και αυτο,αλλα ναι εχεις μια καλυτερη σιγουρια με το Tempered Glass.Ειδικα εαν ειναι καποιο καλο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEEDOO Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Ακόμα δεν έχω παραλάβει το glass, αλλά όταν έρθει, αμέσως θα βγάλω τη ζελατίνα και θα το βάλω. Edited December 28, 2015 by GEEDOO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλα και με το γυαλακι εαν την φαει καλα δεν θα αντεξει,το εχω καταφερει και αυτο,αλλα ναι εχεις μια καλυτερη σιγουρια με το Tempered Glass.Ειδικα εαν ειναι καποιο καλο.:) Με το temperded glass και οχι ψευτικο η οθονη δεν σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λάθος ! με την ζελατινα σπαει οθόνη. Λάθος για σένα. Για εμένα που δεν μου έχει σπάσει ποτέ οθόνη με τον τρόπο που μεταχειρίζομαι τα τηλέφωνα, και το οποιοδήποτε προστατευτικό το θέλω μόνο και μόνο για να αποφύγω γρατζουνιές(σε οθόνη σαν το Χ5 που δεν πρέπει να πρόκειται για γυαλί τύπου Gorilla), μια χαρά είναι η ζελατίνα. Ειδικά με τον τρόπο που είναι τοποθετημένη από το εργοστάσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Για χαρα. Ποια rom φλασαρες???Απο που την βρηκες?? Φλάσαρα την Νο5 και μετα εκανα αυτοματες αναβαθμίσεις. Τίποτα.Μετά πέρασα την τελευταία Νο9 από το XDA Πάλι ακούγεται ελάχιστα,σε κάποιες κλήσεις ακούγεται δυνατά (1 στις 50) και κατόπιν το τέρας ησυχάζει...Μου φαίνεται πως λειτουργεί όποτε θέλει... FREE GOOGEE θα έπρεπε να το λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Με το temperded glass και οχι ψευτικο η οθονη δεν σπάει. Οκ οτι πεις,δεν μπορω να σε πισω εγω τωρα οτι δεν ειμαι ελεφαντας και γραφω εδω.......:lol: @Mark_K Αστα σπαει και παρασπαει,εαν φαει καλα την τπυμπιτσα.....εδω με τζαμακι,καλο,εσπασε σε ενα s6 που ειχα,αλλα επεσε σε πλακα πεζοδρομιου σαγρε και απο περιπου 3 μετρα υψος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλάσαρα την Νο5 και μετα εκανα αυτοματες αναβαθμίσεις. Τίποτα.Μετά πέρασα την τελευταία Νο9 από το XDA Πάλι ακούγεται ελάχιστα,σε κάποιες κλήσεις ακούγεται δυνατά (1 στις 50) και κατόπιν το τέρας ησυχάζει...Μου φαίνεται πως λειτουργεί όποτε θέλει... FREE GOOGEE θα έπρεπε να το λένε... Φιλε μου επεσες προφανως σε καποιο ελατωματικο κομματι,δεν ειναι ουτε το 1 ουτε το τελευταιο.Εδω στις καλυτερες οικογενειες γινονται αυτα.Εγγυηση εχεις προφανως.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts