Jump to content

GEEDOO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GEEDOO

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

GEEDOO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Καλησπερα. Την μπαταρια με τα 3100 που βρισκω στο διαδικτυο, την εχει δοκιμασει καποιος;
  2. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω!
  3. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Δεν το έχω πειράξει. Είμαι με 5.1 και R09 αφού δεν παίρνει άλλη.
  4. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία. Το τελευταίο 15% φεύγει πολύ εύκολα. Σε 2-3 λεπτά από όταν βγάλει το μήνυμα χαμηλή μπαταρία, πέφτει από το 15% στο 0. Το ίδιο εύκολα φαίνεται να φορτίζει τα αρχικά %. Επίσης εύκολα φεύγουν τα πρώτα % από το 100% π.χ. στο 97% αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Έχω ελέγξει αν τρέχουν διάφορες εφαρμογές και γίνεται αυτό, αλλά δεν φαίνεται κάτι. Για παράδειγμα μπορεί να είμαι με wifi στο fb με browser και σε 2-3 λεπτά από 15% να μου κλείσει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Καμιά ιδέα τι να ελέγξω;
  5. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Μην βγάλεις το protector που έχει ήδη. Έκανα το λάθος να το αφαιρέσω, ενώ δεν είχε πρόβλημα, για να βάλω ένα των 6€ που πήρα. Η τοποθέτηση του νέου δεν πήγε καλά και έτσι έμεινα 2 βδομάδες χωρίς protector, μόνο με μια θήκη. Και μόνο λόγω των δαχτυλιών, δεν αξίζει να το βγάλεις. Σε εξωτερικό χώρο δεν είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με όταν είχε το δικό του. Επίσης το νέο που έβαλα είναι καλύτερο από το πρώτο, αλλά βλέποντας τη διαφορά προσωπικά θα κρατούσα το αρχικό που έκανε μια χαρά τη δουλειά του και όταν εμφάνιζε αρκετές φθορές θα το άλλαζα.
  6. GEEDOO

    Doogee X5 pro

    Είχα το ίδιο πρόβλημα λόγω μιας samsung sd card class 6, που ακόμα και άδεια μου δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα. Βγάλε τη και δοκίμασε.
×
×
  • Create New...