PERIKLIS_15 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δοκίμασε κανείς στο μοντέλο 4G να βάλει novago; Τρέχει; Ρωταω γιατί στο kitkat δεν τρέχει. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δοκίμασε κανείς στο μοντέλο 4G να βάλει novago; Τρέχει; Ρωταω γιατί στο kitkat δεν τρέχει. Δεν γνωρίζω καθώς έχω OTE TV :( Αλλά και σε μένα, από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση, δεν δουλεύει το Fox Play. Υποπτεύομαι πως μάλλον φταίει το Factory reset που έκανα αμέσως μετά την αναβάθμιση και την επανεγκατάσταση του προγράμματος. Ρώτησα ήδη την τεχνική υποστήριξη της Fox play και αναμένω απάντηση :zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolius78 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδιά καλημέρα,παρήγγειλα το μοντέλο με το 4g θα μου έρθει μάλλον Δευτέρα,αλλά 'εχω λίγο <<τρομάξει>> με τα θέματα που έουν δημιουργηθεί (5.01 κυρίως),όταν έρθει θεωρείτε πως αξίζει να αναβαθμιστεί ή ακόμα έχει τις <<παιδικές ασθένειες>> που έχετε αναφέρει κατα καιρό.αυτό που με νοιάζει είναι να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδιά καλημέρα,παρήγγειλα το μοντέλο με το 4g θα μου έρθει μάλλον Δευτέρα,αλλά 'εχω λίγο <<τρομάξει>> με τα θέματα που έουν δημιουργηθεί (5.01 κυρίως),όταν έρθει θεωρείτε πως αξίζει να αναβαθμιστεί ή ακόμα έχει τις <<παιδικές ασθένειες>> που έχετε αναφέρει κατα καιρό.αυτό που με νοιάζει είναι να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.ΕυχαριστώΣυνονόματε, πρέπει να είσαι ο ίδιος και στο Lenovo forum. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/LENOVO-TAB-2-A10-70-lollipop-issues-report-everybody/m-p/2273921#M28893 Σου απάντησα και εκεί. Το κάνω copy-paste και εδώ. Fellow greek, I will answer you in myphone.gr as well. I have the exact same tablet. I just installed Lollipop with all the updates. And done the factory reset after the update. All is well with the speed and responsiveness of the tablet. The only thing is with the WiFi signal, which seems to have dropped a line, after the update from KitKat. If it comes with KK, try it out and if you like it, stick with it. But Lollipop is fine as well now. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolius78 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Χαχαχα,ναι ,εκανα και εκει,ευχαριστω συνονοματε να εισαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolius78 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα παιδιά ,μολις μου ήρθε το 4g μοντέλο,είνια πολύ καλό το έχω ακόμα kit kat ,έχω ένα θέμα νομίζω,ενω βάζω κάρτα sim που έχω ,η οποία λειτουργεί κανονικά στο παλιό τάμπλετ που έχω σε αυτό,ενω το βλέπει κανονικά,οταν πάω να συνδεθώ με τα δεδομένα επάνω αριστερά που έχει τις μπαρες σύνδεσης και μου βγάζει ένα κοκκινο χ,λές και δεν βρίσκει σήμα.Λέτε να είναι καμένο το τσιπάκι του 4g;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ΑΠό ότι βλέπω μόνο εγώ έχω το συγκεκριμμένο πρόβλημα. Έχω το ταμπλετ περιπου ένα 5μηνο. Έχω πρόβλημα με τι φόρτιση. Το είχε ξανακάνει μια φορά στην αρχή αλλά έκτοτε ήταν μια χαρά. Τι θέλω να πω. Το ταμπλετ το φορτίζω κάθε βράδυ. Χτες που ξύπνησα και ενω το είχα όλο το βράδυ να φορτίζει μόλις το ανοίγω στη δουλειά, διαπιστώνω ότι έχει πέσει η μπαταρία στο 15%(σαν να μη φόρτιζε όλο το βραδυ). Το έβαλα σε μια θύρα υπολογιστή , και το μεσημέρι που γύρισα σπίτι το έβαλα να φορτίζει με το φορτιστή του.Το έκλεισα κι όλας Από τότε μέχρι και τώρα έχει φτάσει στο 70% και συνεχίζει η φόρτιση αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Δεν το έχω κάνει ρουτ και τώρα σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά . Ξέρει κανείς τίποτα η να απευθυνθώ στη Lenovo ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν πιστεύω η επαναφορά να σου λύσει το πρόβλημα, πίγενε το στο κατάστημα που το πήρες και δες η lenovo έχει κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης για όσο χρειάζεται να διορθωθεί το δικό σου. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ΑΠό ότι βλέπω μόνο εγώ έχω το συγκεκριμμένο πρόβλημα. Έχω το ταμπλετ περιπου ένα 5μηνο. Έχω πρόβλημα με τι φόρτιση. Το είχε ξανακάνει μια φορά στην αρχή αλλά έκτοτε ήταν μια χαρά. Τι θέλω να πω. Το ταμπλετ το φορτίζω κάθε βράδυ. Χτες που ξύπνησα και ενω το είχα όλο το βράδυ να φορτίζει μόλις το ανοίγω στη δουλειά, διαπιστώνω ότι έχει πέσει η μπαταρία στο 15%(σαν να μη φόρτιζε όλο το βραδυ). Το έβαλα σε μια θύρα υπολογιστή , και το μεσημέρι που γύρισα σπίτι το έβαλα να φορτίζει με το φορτιστή του.Το έκλεισα κι όλας Από τότε μέχρι και τώρα έχει φτάσει στο 70% και συνεχίζει η φόρτιση αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Δεν το έχω κάνει ρουτ και τώρα σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά . Ξέρει κανείς τίποτα η να απευθυνθώ στη Lenovo ; Κάτι τέτοιο είχα πάθει και εγώ. Σε μία συγκεκριμένη πρίζα στο δωμάτιο μου φορτίζει πιο αργά και από το θάνατο. Σε άλλη κανονικά. δοκίμασε να αλλάξεις πρίζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Κάτι τέτοιο είχα πάθει και εγώ. Σε μία συγκεκριμένη πρίζα στο δωμάτιο μου φορτίζει πιο αργά και από το θάνατο. Σε άλλη κανονικά. δοκίμασε να αλλάξεις πρίζα. Μπα το εχω δοκιμάσει σε τουλαχιστον 4 διαφορετικές πρίζες. Το φόρτισα τελικά μετά από σχεδόν 2 μέρες 100% με κλειστή τι συσκευή αλλά με το που την άνοιξα με το φορτιστή πάνω αποφορτίζεται διαρκώς. Εκτιμώ ότι κατι τρέχει ενδεχομενως με τις μπαταρίες (αν εχει συστοιχία κάποια είναι οφ). Μίλησα με το τεχνικό τμήμα μου είπε να κάνω αυτά που ήδη είχα κάνει και σήμερα ξαναμίλησα και θα στείλουν courier να την παραλάβει. Αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ΑΠό ότι βλέπω μόνο εγώ έχω το συγκεκριμμένο πρόβλημα. Έχω το ταμπλετ περιπου ένα 5μηνο. Έχω πρόβλημα με τι φόρτιση. Το είχε ξανακάνει μια φορά στην αρχή αλλά έκτοτε ήταν μια χαρά. Τι θέλω να πω. Το ταμπλετ το φορτίζω κάθε βράδυ. Χτες που ξύπνησα και ενω το είχα όλο το βράδυ να φορτίζει μόλις το ανοίγω στη δουλειά, διαπιστώνω ότι έχει πέσει η μπαταρία στο 15%(σαν να μη φόρτιζε όλο το βραδυ). Το έβαλα σε μια θύρα υπολογιστή , και το μεσημέρι που γύρισα σπίτι το έβαλα να φορτίζει με το φορτιστή του.Το έκλεισα κι όλας Από τότε μέχρι και τώρα έχει φτάσει στο 70% και συνεχίζει η φόρτιση αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Δεν το έχω κάνει ρουτ και τώρα σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά . Ξέρει κανείς τίποτα η να απευθυνθώ στη Lenovo ; το ειχα κ γω μολις το αγορασα. του εβαλα ενα μακρυτερο καλωδιο για να μπορω να το χρησιμοποιω οταν φορτιζει με αποτελεσμα να κανει παρα πολλες ωρες να φορτισει. προσοχη στα καλωδια και του φορτιστες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την βάλουμε λοιπόν την Lollipop το βράδυ. Για όποιον ενδιαφέρεται για TWRP recovery και Root... https://forums.lenovo.com/t5/Android-Ecosystem-Developers/TWRP-custom-recovery-for-Lenovo-Tab-2-A10-70/td-p/2247841 μη το κανεις αυτο!! το kingroot έβγαλε καινουριο strategy για το 70L (Για lollipop) δε χρειαζεται να βαλεις custom recovery γιατι μετα δε θα μπορεις να κανεις αναβαθμισεις του lollipop. εγω την πατησα ασχημα. αναγκαστηκα στο τελος να κανω ολικο format και να βαλω kitkat ... με αποτελεσμα να χασω το IME και να μου βγαλει NVRAM errors. διορθωνονται κ αυτα, του ξανα εβαλα lollipop που δουλευει αψογα πλεον αλλα αναγκαζομαι καθε φορα που θα κανω factory reset να ξαναπερναω το ΙΜΕ και να ρυθμιζω το NVRAM. Αυτο πλεον δεν εχει επιστροφη. Μακρια απο custom recovery ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μου έχει αναθέσει γνωστός μου ταξιτζής να του βρω μια ταμπλέτα για τη δουλειά αλλά και για το σπίτι για την ψυχαγωγία του. Μετά από αρκετό ψάξιμο και με όριο χρημάτων τα 250€ είμαι μεταξύ του Lenovo και του Samsung Galaxy Tab E μρ το 1,5GB Ram. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τάμπλετ να είναι απροβλημάτιστο όσο αναφορα bugs κτλ και να δουλεύει πολύ σωστά το GPS του (το χρειάζεται το επάγγελμα). Διάβασα κάμποσες σελίδες και είδα ότι η Lolipop δεν είναι και ότι καλύτεο μπορούσε να έρθει για το τάμπλετ. Σαν χαρακτηριστικα είναι ωραίο και θα τον καλύψει....αλλά με φοβίζει ρε ****το...τι να κάνω?? Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!! κοιτα το google maps δε μου κανει θεμα. ομως βαζοντας το navigon (σπασμενο) εχω προβλημα με το gps. αργει απαρα μα παρα πολυ να εντοπισει τον δορυφορο (μιλαω για το 10") ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ έχω αυτή: https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/tablet/thekes/lenovo-tab-2-a10-70-dermatine-theke-stand-mauro-oem?ref=bestprice.gr και αυτή: http://www.e-lenovo.gr/p.Memvrani-X-One-SHOCK-V2-gia-Lenovo-Tab-2-A10-70.1228602.html φιλε η δευτερη ειναι temp glass?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Να καταθέσω κ εγώ τις σύντομες μα εκπαιδευτικες μου εμπειρίες.. Αγορασμένο 25/12 απο φίλο, δεν το ήθελε κ το παίρνω εγώ. Το είχε με 4.4.4 kit kat νμζω. Του έκανα τις αναβαθμίσεις σε lollipop, πρώτα αυτή με τα ~1.2Gb κ μετά αυτή με τα ~150Mb. Και στις 2 άργησε χαρακτηριστικά στην επανεκκίνηση μετά την ένδειξη του Lenovo logo. Μην ανησυχείτε είναι φυσιολογικό. Μου έκανε μια αποσυνδεση απο το ρουτερ, και το γνωστό σκαλωμα του Dolby που χαμηλωνε υπερβολικά η ένταση και δεν ήταν δυνατόν να καλιμπραρω μέσω Dolby. Μπήκα διάβασα τα περαιτέρω, του έκανα ενα factory reset, επανεκκίνηση, σεταρισμα κ απο τότε, όλη μέρα καμία αποσυνδεση. Με το Dolby μόλις μου το έκανε (μετά το factory reset κ με lollipop) έκανα τις ενέργειες που αναφέρει παραπάνω ο συνφορουμίτης κ επιτέλους κατάλαβα πόσο καλό ήχο έχει αυτό το ταμπλετάκι! Έλεγα να ξοδευα τα διπλάσια+ για κάποιο "επώνυμο", αλλά δεμ βλέπω τον λόγο. Αυτά που θέλω τώρα είναι μια μεμβράνη για την οθόνη, κ μια άλλη θήκη, ήδη πήρα ιδέες απο όσα προτείνετε.. Για αυτό τι άποψη έχετε? http://www.e-shop.gr/lenovo-a10-70-bluetooth-keyboard-cover-blue-p-PER.213475 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- **Μιλάω για το LTE μοντέλο A10-70L Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Για αυτό τι άποψη έχετε? http://www.e-shop.gr/lenovo-a10-70-bluetooth-keyboard-cover-blue-p-PER.213475 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- **Μιλάω για το LTE μοντέλο A10-70L αυτό ωραίο φαίνεται αλλά δεν είναι για το δικό μας μοντέλο Tab 2 A10-70 είναι για το IdeaTab A10-70 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Vassar καλημέρα, είσαι σίγουρος? Γιατί στα σχετικά προϊόντα βγάζει το δικό μας μοντέλο.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Με το Dolby μόλις μου το έκανε (μετά το factory reset κ με lollipop) έκανα τις ενέργειες που αναφέρει παραπάνω ο συνφορουμίτης κ επιτέλους κατάλαβα πόσο καλό ήχο έχει αυτό το ταμπλετάκι! Ποιές ενέργειες; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ποιές ενέργειες; Ορίστε φίλε μου.. Κάτω κάτω που λέει TIP. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6532081 Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Σσσσσσσσσσσσωραίος.... ;) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Vassar καλημέρα, είσαι σίγουρος? Γιατί στα σχετικά προϊόντα βγάζει το δικό μας μοντέλο.. Στα σχετικά προϊόντα έχει το δικό μας, αν προσέξεις τη φωτογραφία όμως της θήκη με το tablet επάνω έχει το άλλο. Εδώ είναι και ένα βίντεο της θήκης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Αγαπητοί συνforumίτες... τώρα που αρκετοί δοκιμάσατε την τελευταί lollipop είναι εύκολο να γράψει κάποιος έναν οδηγό βήμα-βήμα και αναλυτικά για τους "αρχάριους" σε android για τη μετάβαση από την 4.4.4.; Δηλαδή... κατεβάζουμε πρώτα τη μεγάλη έκδοση 1.2gb, μετά χρειάζεται επαναφορά πριν βάλουμε το τελικό update το μικρότερο αρχείο και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες. Όποιος έχει την υπομονή ας γράψει έναν αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα για να κάνουμε και οι υπόλοιποι το update σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Αγαπητοί συνforumίτες... τώρα που αρκετοί δοκιμάσατε την τελευταί lollipop είναι εύκολο να γράψει κάποιος έναν οδηγό βήμα-βήμα και αναλυτικά για τους "αρχάριους" σε android για τη μετάβαση από την 4.4.4.; Δηλαδή... κατεβάζουμε πρώτα τη μεγάλη έκδοση 1.2gb, μετά χρειάζεται επαναφορά πριν βάλουμε το τελικό update το μικρότερο αρχείο και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες. Όποιος έχει την υπομονή ας γράψει έναν αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα για να κάνουμε και οι υπόλοιποι το update σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αναβάθμισα σε lollipop πριν 10 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ την έκανα με τον εξής τρόπο. Όσο ήμουν σε kit kat έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Αφού άνοιξε, κατέβασα και πέρασα την αναβάθμιση και μετά έκανα πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά μου έβγαλε ακόμα μια μικρή αναβάθμιση. Την πέρασα και έκανα άλλη μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θέλει λίγη ώρα αλλά νομίζω είναι ο καλύτερος και καθαρότερος τρόπος να πας σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Και εγώ ακριβώς τις ίδιες κινήσεις έκανα. Όπως τις περιγράφει ο παραπάνω φίλος. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παρατήρησα ότι αν είμαι μέσα στο Facebook messenger (την εφαρμογή) και πατήσω το εικονίδιο της κάμερας για να τραβήξω φώτο,μου κάνει μια στιγμιαία αλλαγή προσανατολισμου landscape-portrait (ή το αντίθετο αναλόγως πως κρατάω το τάμπλετ εκείνη την ώρα) και επιστρέφει στην συνομιλία. Δεν ανοίγει η κάμερα δλδ. Το παρατήρησε κάποιος άλλος αυτό? Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και σε μένα γίνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα. Έχω το 7" (WiFi). Πώς μπορώ να κάνω clear cache partition; Έχω δοκιμάσει κάποιους τρόπους που βρήκα στο νετ αλλά δεν μπορώ να βγάλω αυτό το κλασσικό μενού στα αγγλικά (με τα. Κόκκινα και μπλε γράμματα και τις διαφορες επιλογές). Βγαίνει ένα άσχετο κινέζικο μενού που δεν έχει σχέση (και πρέπει να είναι κάτι σα self test). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perkos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Τό tableτάκι είναι αστέρι, το έχω μια εβδομάδα και σε όλα είναι πρώτο. Παίζει 1080p 60fps από το youtube και το wifi είναι σταθερό. Να πω επίσης ότι πήρε την αναβάθμιση σε 5.0.1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Έκανα επαναφορά μετά την αναβάθμιση βέβαια όπως διάβασα εδώ μέσα και πετάει. Έχω την έκδοση F(wifi). Ίσως τα προβλήματα που έχετε παρουσιάζονται στην έκδοση L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts