manolis Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μετα την αναβάθμιση έχω lag σε ότι ανοίγω έχει μια καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 εγώ όποτε μπαίνω στις επαφές βγάζει την ένδειξη ότι μπαίνει στο Ίντερνετ κάθε φορά. Έκανα hard reset αλλά δε διορθώθηκε. Επίσης όταν γράφω όπως εδώ δε λειτουργεί η ηχογράφηση κ αυτόματη μετάφραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 απο τις γνωστοποιησεις την επιλογη μετοχες πως την αφαιρω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το Bug με το Assistive touch που γίνεται η συσκευή ένα ρημάδι όταν μπλοκάρει ακόμα τίποτα .Νισαφι πια....10 εκδόσεις της 9 άρας έχουν περάσει και ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 απο τις γνωστοποιησεις την επιλογη μετοχες πως την αφαιρω ?? Σε ξεκλειδωμενο τηλεφωνο, μενου γνωστοποιησεων, κατω κατω, επεξεργασια, αφαιρεις και προσθετεις οτι θελεις! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σε ξεκλειδωμενο τηλεφωνο, μενου γνωστοποιησεων, κατω κατω, επεξεργασια, αφαιρεις και προσθετεις οτι θελεις! ευχαριστω πολυυυ!!! μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα βαλω τραγουδι για ηχο κλησεις ?? προσπαθω μεσω itunes αλλα τιποτα κατι κανω λαθος:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για να βάλεις ένα τραγούδι για ήχο κλήσης πρέπει να έχει κατάληξη .m4r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ευχαριστω πολυυυ!!! μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα βαλω τραγουδι για ηχο κλησεις ?? προσπαθω μεσω itunes αλλα τιποτα κατι κανω λαθος:O Δες εδώ αναλυτικά: http://www.yac.mx/el/mobile-security/ios/how-to-set-any-song-as-a-ringtone-on-your-iphone.html Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά την 9.3 την περνάμε με iTunes και επαναφορά ή OTA καλύτερα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά την 9.3 την περνάμε με iTunes και επαναφορά ή OTA καλύτερα; Και OTA μπορείς ελεύθερα μιας και δεν πρόκειται για major update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά την 9.3 την περνάμε με iTunes και επαναφορά ή OTA καλύτερα; Εγώ την πέρασα με ota από πάνω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) καλημερα !!! κατι τετοιο δεν παιζει πια στο τηλεφωνο ?? http://www.hongkiat.com/blog/sync-birthday-event-iphone-cal/ προσπαθω να βρω τις επιλογες μεσα στο fb αλλα τιποτα .. edit : χθες παρελαβα την συσκευη το εβαλα για φορτιση 2 φορες αλλα δεν εκανα πληρη φορτιση γιατι δεν ειχα χρονο .. εφυγα απο πρωι με 60% με ανοιχτα τα δεδομενα και το μονο που εκανα ηταν να στειλω μηνυματα στο viber αρκετα ισως γυρω στα 20-30 και γυρισα σπιτι με 7% ειναι φυσιολογικο ? Edited March 23, 2016 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Παιδιά γιατί από τότε που έβαλα την 9.3 όποτε πάω στις επαφές συγχρονίζει συνέχεια στο Ίντερνετ; Με το cloud λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπέρα .. Και άλλο πρόβλημα μόλις πήγα να δοκιμάσω το 3D Touch και δεν δουλεύει ../ Είναι κανονικά στο on . Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Πατάω παρατεταμένα σε εφαρμογές και το μόνο που κάνει είναι να τρεμοπαίζουν οι εφαρμογές όπως όταν πάμε να μεταφέρουμε η να σβήσουμε κάποια .. Τι φταίει ;; :(((((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ερωτηση, αν την πατησα με "monkey" iphone: Αγορασα προχτες στον αδερφο μου, απο skroutz-μαγαζο, ενα iphone 6s 64 GB, ,space grey(παιζει ρολο το χρωμα γι ´αυτο το αναφερω). Αφου εκανε τα backup του στο παλιο του ,τα μετεφερε στο καινουργιο, το αναβαθμισε στην 9.3 και παρατηρησαμε το εξης: στο restart, η οθονη ειναι μαυρη κ ασπρο το μηλαρακι! Στο δικο μου, που ειναι το ιδιο αλλα white gold, η συγκεκριμενη οθονη ειναι: Ασπρη με μαυρο μηλαρακι!!! Τι παιζει;; Εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι space grey? Ευελπιστω... Αλλιως... Θα του δωσω και μια μπανανα chiquita! χαχαχαχα Ετσι να λεμε κ καμια @@ρια να γελαμε... Περιμενω τα φωτα σας παιδες!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπέρα .. Και άλλο πρόβλημα μόλις πήγα να δοκιμάσω το 3D Touch και δεν δουλεύει ../ Είναι κανονικά στο on . Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Πατάω παρατεταμένα σε εφαρμογές και το μόνο που κάνει είναι να τρεμοπαίζουν οι εφαρμογές όπως όταν πάμε να μεταφέρουμε η να σβήσουμε κάποια .. Τι φταίει ;; :(((((( Δες στις ρυθμίσεις το επίπεδο της ευαισθησίας του 3d touch. Tο θέμα είναι να μην το πατάς παρατεταμένα αλλά να ασκείς σταδιακή πίεση. Δοκίμασε ξανά. Ερωτηση, αν την πατησα με "monkey" iphone: Αγορασα προχτες στον αδερφο μου, απο skroutz-μαγαζο, ενα iphone 6s 64 GB, ,space grey(παιζει ρολο το χρωμα γι ´αυτο το αναφερω). Αφου εκανε τα backup του στο παλιο του ,τα μετεφερε στο καινουργιο, το αναβαθμισε στην 9.3 και παρατηρησαμε το εξης: στο restart, η οθονη ειναι μαυρη κ ασπρο το μηλαρακι! Στο δικο μου, που ειναι το ιδιο αλλα white gold, η συγκεκριμενη οθονη ειναι: Ασπρη με μαυρο μηλαρακι!!! Τι παιζει;; Εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι space grey? Ευελπιστω... Αλλιως... Θα του δωσω και μια μπανανα chiquita! χαχαχαχα Ετσι να λεμε κ καμια @@ρια να γελαμε... Περιμενω τα φωτα σας παιδες!!! Στα μαύρα iphone η οθόνη είναι μαύρη και το μήλο άσπρο, στα υπόλοιπα χρώματα είναι άσπρο φόντο και μαύρο μήλο. Από την στιγμή που το έκανες αναβάθμιση και πέρασες backup πως γίνεται να είναι μαϊμού το κινητό; Δεν γίνεται χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δες στις ρυθμίσεις το επίπεδο της ευαισθησίας του 3d touch. Tο θέμα είναι να μην το πατάς παρατεταμένα αλλά να ασκείς σταδιακή πίεση. Δοκίμασε ξανά. Στα μαύρα iphone η οθόνη είναι μαύρη και το μήλο άσπρο, στα υπόλοιπα χρώματα είναι άσπρο φόντο και μαύρο μήλο. Από την στιγμή που το έκανες αναβάθμιση και πέρασες backup πως γίνεται να είναι μαϊμού το κινητό; Δεν γίνεται χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol: :(:(:( δεν μπορώ να το πετύχω ... Έχει 3 επίπεδα είναι στο μεσαίο τι να κάνω ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 :(:(:( δεν μπορώ να το πετύχω ... Έχει 3 επίπεδα είναι στο μεσαίο τι να κάνω ; :( Σε ποιες εφαρμογές δοκιμάζεις; Δεν το "προσφέρουν" όλες οι εφαρμογές... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Σε ποιες εφαρμογές δοκιμάζεις; Δεν το "προσφέρουν" όλες οι εφαρμογές... Πάτησα στην κάμερα και στα μηνύματα που είδα ότι γίνεται . Δεν ξέρω που άλλου γίνεται το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί πουθενά . Τι να κάνω ; Να έχει πρόβλημα η συσκευή ; Ούτε όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή παίζει το 3 d να είναι ελαττωματικό ; Edited March 23, 2016 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_1 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δες στις ρυθμίσεις το επίπεδο της ευαισθησίας του 3d touch. Tο θέμα είναι να μην το πατάς παρατεταμένα αλλά να ασκείς σταδιακή πίεση. Δοκίμασε ξανά. Στα μαύρα iphone η οθόνη είναι μαύρη και το μήλο άσπρο, στα υπόλοιπα χρώματα είναι άσπρο φόντο και μαύρο μήλο. Από την στιγμή που το έκανες αναβάθμιση και πέρασες backup πως γίνεται να είναι μαϊμού το κινητό; Δεν γίνεται χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol: Και γω 6s space grey μαύρη οθόνη άσπρο μηλαράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Και γω 6s space grey μαύρη οθόνη άσπρο μηλαράκι Το ίδιο και σε μένα! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπερα στην ομαδα,μετα απο καποια lag του s6 edge και την τεραστια καθυστερηση του 6.0 στο κινητο μου (δεν ειχε κανει εμφανιση στο κινητο μου εδω και μια βδομαδα που πουληθηκε) προχωρησα στην αγορα του 6s .Μπορω να πω οτι μου λειπει η οθοναρα του edge αλλα το λογισμικο των apple απλα με την 2αρα ram ειναι αλλου..Ειχα και iphone 6 απο ωπου και εφυγα για να αγορασω s6 edge. 6s 16 gb silver λοιπον με ηδη κοκκινη θηκη φορεμενη της apple +ζελατινουλα. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπερα στην ομαδα,μετα απο καποια lag του s6 edge και την τεραστια καθυστερηση του 6.0 στο κινητο μου (δεν ειχε κανει εμφανιση στο κινητο μου εδω και μια βδομαδα που πουληθηκε) προχωρησα στην αγορα του 6s .Μπορω να πω οτι μου λειπει η οθοναρα του edge αλλα το λογισμικο των apple απλα με την 2αρα ram ειναι αλλου..Ειχα και iphone 6 απο ωπου και εφυγα για να αγορασω s6 edge. 6s 16 gb silver λοιπον με ηδη κοκκινη θηκη φορεμενη της apple +ζελατινουλα. Κάποια lag τα Samsung? Μα γιατι το λες αυτό αποκλείεται. Μήπως κανεις κάποιο λάθος; Να τα ακούνε κάποιοι κάποιοι γιατι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ούτε οι πυρήνες τα κινητά. Καλορίζικο φίλε να το χαρείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πάτησα στην κάμερα και στα μηνύματα που είδα ότι γίνεται . Δεν ξέρω που άλλου γίνεται το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί πουθενά . Τι να κάνω ; Να έχει πρόβλημα η συσκευή ; Ούτε όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή παίζει το 3 d να είναι ελαττωματικό ; δες αυτο το video μηπως σε βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά, από τη στιγμή που αναβάθμισα το αναθεματισμένο iTunes στη 12.3.3 δεν βλέπει ούτε iPhone, ούτε iPad! Τί συμβαίνει; Έχει να κάνει τίποτα με το jailbreak; Στον windows explorer φαίνονται οι συσκευές (για λήψη των φωτογραφιών τους). Και κάτι ακόμη: Δεν μπορώ να αντιγράψω φωτογραφίες από τη μνήμη της μιας συσκευής στην άλλη; Αν όχι, για μια ακόμη φορά απογοητεύομαι από την Apple. Tasos19s, μην ειρωνεύεσαι, γιατί εγώ που δεν είμαι κολλημένος με καμμία μάρκα και κανένα λειτουργικό και έχω αυτή τη στιγμή όλες τις ναυαρχίδες, μπορώ να σε διαβεβαιώσω: 1) Τα τελευταία Samsung (από S6 Edge+ και Note 5 έως τα S7 & S7 Edge) δεν έχουν ίχνος lag και ρίχνουν στα αυτιά στα αντίστοιχα iPhones και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση και σε ποιότητα κατασκευής. 2) Η ελευθερία που σου προσφέρει το Android (παρότι σαν UI δεν το προτιμώ σε σχέση με το IOS) να κάνεις τα πάντα γρήγορα και απλά, όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς να δεσμεύεσαι από data, iclouds, PCs, iTunes και λοιπές π@@@ές, δεν ανταλλάσσεται φίλε μου με τίποτα! Τώρα λοιπόν που η Samsung διόρθωσε τις αδυναμίες της έναντι της Apple, αν η τελευταία δεν κάνει την υπέρβαση με το 7άρι και το IOS 10, βλέπω να πουλάει μόνο μέσω του πολύ καλού της marketing και πάλι μόνο στους κολλημένους με αυτήν, στις γυναίκες και σε εκείνους που δε σκαμπάζουν από τεχνολογία και θέλουν κάτι απλό, αλλά με "status". Να σημειώσω ότι οι 2 βασικές μου συσκευές είναι το iPhone 6s 128GB και το Note 5 64GB Duos, αλλά τώρα που πήρα το S7 Edge, το 6s θα μπει στο συρτάρι. Από την άλλη, στις ταμπλέτες καμμία δεν μπορεί να αντικαταστήσει (για μένα) τα iPads, όσες Android & Windows και αν δοκίμασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts