Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενα κατι καλυτερο ειναι η αληθεια. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν παλι LG και αντεξε 2 χρονια και ειπα να την εμπιστευτω αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτο το κινητο που εχω αγορασει ειναι το αυθεντικο απο την LG. Λειπουν βασικες εφαρμογες που ερχονται προεγκατεστημενες απο την LG και μου εχει κινησει την περιεργεια :/

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα σε ολους..το sony xperia που εχω μου λεει πως η σιμ εχει προβλημα και κανει απενεργοποιηση συνεχεια..

σκεφτομαι να παρω νεο κινητο με ευρος τιμων απο 120-150

εχω εντοπισει τα εξης κινητα..Huawei Ascend P8 Lite (16GB),samsung galaxy j5(8gb), Huawei xonor 4x(8gb),sony xperia M4 aqua(ugb)

ποιο απο αυτα θεωρειτε καλυτερο;κυριως με ενδιαφερει να εχει πολυ καλη μπροστινη και πισω καμερα το νεο μου κινητο..

εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο μοντελο?ευχαριστω πολυ:):)

j5 θα παρεις γιατι εχει φλας στη μπροστινη καμερα

Η ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΛΑς;

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για τη χρηση που το θες,πηγαινε για j5 :happy:

εχει την καλυτερη καμερα(και μπροστα..και σελφι) απο ολα;

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το inew έχει 1GB RAM.....που πας....:cry:

Το leagoo επίσης....:cry: :cry:

Μα και το zte 1GB RAM?? :blink: :blink:

Κατάλαβα ότι μάλλον ενδιαφέρεσαι για αγορά από Ελλάδα, απ' όπου η συγκεκριμένη τιμή είναι απαγορευτική για συσκευή της προκοπής....:(

Στα 110 περίπου ευρώ, σου παραθέτω ενδεικτικά κάποιες επιλογές από τις Ευρωπαικές αποθήκες Κινεζομάγαζων, δηλαδή το χεις στα χέρια σου σε 2-3 εργάσιμες και πανεύκολα ;) :

1) http://www.minideal.net/eu-warehouse-zte-blade-s6-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom.html

2) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_236808.html?wid=3

3) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_300418.html?wid=3

....;)

φιλε μεχρι 170 εχεις να προτεινεις καποια κινητα;με ενδιαφερουν οι μπροστα και πισω καμερες

Κινητό μέχρι 300 ευρώ απο Ελλάδα, μέχρι 250$ απο εξωτερικό.

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επιδόσεις, η μπαταρία, η ποιότητα της συσκευής(κυρίως της οθόνης 5.0-5.5΄) και η αντοχή στο χρόνο(Να αντέξει 2-3 χρόνια δλδ).

Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις της κάμερας, το στοκ λογισμικό ή η ανάγκη για πείραγμα κλπ.

Πριν απο 2,5 μήνες είχα καταλήξει στο Redmi Note 3 pro και το παρήγγειλα γύρω στα 250 ευρώ συνολικά μαζί με αρκετά έξτρα (ακουστικά, θήκες κ.α) αλλά έπεσα μέσα στους άτυχους της SG post και το δέμα δεν έφτασε ποτέ. :(

Χθες πήρα τα λεφτά μου πίσω και πρόσεξα ότι η τιμή του εν λόγω κινητού έχει πέσει κάτω απο τα 200$.

Νομίζω ότι το RN3P προσφέρει αυτά που ζητάω(γι αυτό και το είχα παραγγείλει άλλωστε) αλλά μήπως σ αυτό το διάστημα που πέρασε βγήκαν κάποιες καινούργιες λύσεις σ αυτή τη κατηγορία ή καλύτερα έπεσε κάποιο παρόμοιο μοντέλο στα 300 ευρώ απο σκρουτζομάγαζα;

Με μια μίνι έρευνα δεν βρήκα κάποιο σιγουράκι απο Ελλάδα(Νexus 5x, Samsung A5 2016, P8, P9 Lite, LG G4). Όλες φαίνονται καλές συσκευές(πιο ποιοτικές απο το Redmi) αλλά κάπου υπολείπονται όπως π.χ στη μπαταρία, στην μνήμη (2gb εν έτη 2016).

Απο Κίνα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Μέχρι τα 250$ εκτός απο το Redmi Note 3 pro υπάρχουν τα MEIZU MX5,MEIZU M3 Note 3GB, Letv LeEco Le 2, ZTE NUBIA Z11 Mini. Στα χαρτιά είναι σχεδόν όμοια με το Redmi Note 3 pro οπότε μάλλον είναι σοφότερο να επιλέξω πάλι τη Xiaomi λόγω της ελληνικής κοινότητας.

Περιμένω τις απόψεις και τις προτάσεις σας. :)

Edited by psof

Εγω παντως μιας και το αναφερεις οτι ειναι λιγα για το 2016 τα 2gb ram,θα προτιμουσα τα 2gb του nexus με το στοκ λογισμικο,με αναβαθμισεις και με εγγυηση στην χωρα μου για 2 ετη παρα τα 3gb απο καποιο note το οποιο αν μου παθει και τιποτα τρεχα γυρευε και να το σκαλισεις για να το φερεις στα μετρα σου.....Και σιγουρα δεν φτανει την καμερα του 5x

ΟΣο για το Α5 2016 (μετριο soc σε σχεση με τον ανταγωνισμο-ανυπαρκτες αναβαθμισεις) και το g4 (προβληματα) για εμενα ειναι πεταμενα λεφτα και αντι για το huawei p8 θα προτιμουσα καποιο Ζ3 η καποιο htc m8(αν ηθελα κατι σε μεταλλικο)..

Edited by mikele123

το a5 2016 και μονο που δεν εχει notification led σε αυτα τα χρηματα, δε θα το προτιμουσα.

επισης οπως εγραψες, απο τη μια συσκευη λειπει το ενα, απο την αλλη το αλλο, το ενα δεν εχει updates,

το αλλο δεν εχει ραδιοφωνο ή δεν παιρνει καρτα sd, το αλλο εχει μικρη αυτονομια, το αλλο hardware issues κ.ο.κ.

νομιζω καταληγεις παλι στο RN3P 3/32 αλλα πλεον $200. βεβαια και αυτου του λειπει κατι

που κανει πχ εμενα να μην το προτιμω (αν και το εχω παρει για φιλους): δεν εχει tap to wake :( :lol:

Edited by telefoneri

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι οτι είναι καιρός να αντικαταστήσω το Sony Z1 compact που έχω (και με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο) και να βρω ένα κινέζικο κινητό , ποιοτικό και δυνατό όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Επειδή έχω "χαθεί" στην πληθώρα των νέων συσκευών παρακαλώ για τις προτάσεις σας συσκευής που να πληρεί τα κάτωθι κριτήρια :

- οθόνη το πολύ μέχρι 5" και όσο το δυνατό πιο μικρά bezzels

- ποιοτική κατασκευή (μεταλικό σώμα ή τζάμι με μέταλο κτλ). οσο το δυνατό πιο λεπτό σε πάχος και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις

- ανάλυση full HD με ψηλά ppi και πολύ καλή φωτεινότητα , εφάμιλλη των γνωστών top smartphones

- μνήμη τουλάχιστον 2GB (ιδανικά 3GB)

- πολύ δυνατός CPU που να μην καταλαβαίνει τίποτα από multitasking και δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές

- επέκταση microSD

- αξιοπρεπής κάμερα (ας μην είναι top of the top...αν είναι πάλι, ακόμα καλύτερα)

- έκδοση Android 6 Marshmallow

τιμή με μεταφορικά από εκεί που μπορώ να το προμηθευτώ το μέγιστο € 300 !

Με λίγα λόγια θέλω μια ποιοτική συσκευή, μαζεμένη σε διαστάσεις (όχι παντόφλα), με τούμπανο specs που να μην υπολείπονται των μεγάλων γνωστών smartphones.. παρακαλώ τις προτάσεις σας !!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

Γενικά το 640 Dual το έβρισκα σε αγγελίες και ~60€, θα περιμένω να βρω κάποια καλή ευκαιρία :ninja:
The more things change, the more they stay the same...

Απο Ελλάδα μόνο το Nexus 5x με έψηνε είναι αλήθεια αλλά η κακή μπαταρία του με χαλάει πολύ περισσότερο απο τα 2gb ram και αν είναι να δώσω +300E δεν αξίζει.

Για το Ζ3 διάβασα πολλά για υπερθέρμανση κι μιας και η συσκευή προορίζεται για βαριά χρήση δεν θέλω να το ρισκάρω. Κάτι τέτοιο μου είναι ενοχλητικό απο τότε που έλιωνα το Game Boy μου!! :lol::X

Το Α5 2016 τρώει άκυρο λόγω soc.

HTC One (M8) δεν θέλω να δώσω 300Ε για ήδη 2 χρονών μοντέλο.

LG G4 δεν με προβληματίζουν τόσο τα bootloops αλλά περισσότερο ότι παίζει να έχει χειρότερη μπαταρία απο όλα τα παραπάνω.

Μάλλον θα το ρισκάρω με το RN3P εκτός κι αν προτείνει κάποιος μια παρόμοια λύση απο Κίνα ακόμη και με 40-50$ παραπάνω.

Edited by psof

Καλησπέρα!

Μου χάλασε το ηχείο του 920 μετά από τρία χρόνια που το έχω.

Οι απαιτήσεις από την επόμενη συσκευή είναι οι εξής:

1/ Η καλύτερη φωτογραφική για νυχτερινές λήψεις.

2/ Απροβλημάτιστη λειτουργία.

3/ Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

4/ Αν συμβεί κάτι να έχει καλή υποστήριξη.

Μπορεί να βάλω & άλλα στη λίστα μου όπως το huawai p9 αλλά δεν ξέρω τι φωτογραφία βγάζει σε "δύσκολες συνθήκες.

Παρακαλώ τα φώτα σας! Μέχρι 400,00€. Παραπάνω με τίποτα. Κ αυτά οριακά είναι αλλά τις συσκευές μου τις κρατάω μέχρι να λιώσουν.

Ευχαριστώ!

Edited by bill971
Samsung S8

950xl δεδομένου πως έχεις βολευτεί Windows Phone. Στο θέμα "ποιο κινητό τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες", όσες νυχτερινές (και όχι μόνο) έχω δει από 950xl με έχουν εντυπωσιάσει.

Κρίμα να μου είναι τόσο απεχθές το λειψό Store των Windows Phone.

Καλησπέρα παιδιά.

Ποιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο;

Το Moto G που έχει φυσικά πολύ ελαφρύτερο και κατά τη γνώμη μου καλύτερο android αλλά 1GB ram και 8GB αποθηκευτικό χώρο;

ή

Το LG K10 που έχει μεγαλύτερη ram (1,5GB) και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (16GB), αλλά πιο βαρύ android και που ίσως να μην λάβει τα ίδια updates όπως το moto;

Να σημειωθεί ότι και τα δύο έχουν περίπου 125 ευρώ στο σκρουτζ.

Καλησπέρα παιδιά, με ενδιαφέρει ένα κινητό για αρκετά απλή χρήση λίγο ίντερνετ λίγο YouTube λίγο Facebook. Το λοιπόν:θέλω αναγκαστικά 5.5 οθόνη και 2gb ram.

Θετικά homtom:4g και notification led

Αρνητικά:μπαταρία, design

Θετικά cubot:εμφάνιση

Αρνητικά:Απουσία 4g και notification led

Οι ερωτήσεις μου:

1) Είναι dealbreaker η μπαταρία του homtom;

2)Αν όχι είναι καλύτερο απ'το cubot;

3)Αγνοώ κάποιο μοντέλο στα 70 ευρώ που καλύπτει τις ανάγκες μου;

Ευχαριστώ πολύ

δες καλυτερα samsung j5 ή huawei p8 lite απο Ελλαδα εαν ειναι στο μπατζετ σου :)
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Για το Moto έχω να σου πω ως χρήστης του οτι την παλεύει καλά με το 1GB απλά το θέμα με τη χωρητικότητα είναι έντονο και πρέπει να υπολογιζεις και κανενα 30αρι plus για να πάρεις μία γρήγορη sd να την κάνεις εσωτερική και να περνάς εφαρμογές. Κατά τα άλλα θα πάρει σίγουρα αρκετές ενημερώσεις αλλά αμφιβάλλω αν θα βγάλει τα 2 χρόνια (λόγω RAM). Αν αυτό δε σε ψηνει πάρε το J5 όπως είπαν τα παιδιά με γαματη οθόνη και μπαταρία αλλά χωρίς ενημερώσεις (θα πεθάνει με Lollipop)

Καλησπέρα παιδιά, χτες μου κλέψανε το κινητό (xiaomi redmi note 3 :cry: ) οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης νέας συσκευής.

Επειδή δεν το είχα και πολύ καιρό, δε θέλω να δώσω πάλι 200+ οπότε το budget μου βρίσκεται περίπου στα 100 € (δε θέλω να ξεφύγω και πολύ :lol: )

Να σημειώσω πως επειδή για την ώρα είμαι με ένα xperia u το οποίο κολλάει μέχρι και όταν ανοίγω τα μηνύματα, θα ήθελα να αγοράσω από Ελλάδα για να το έχω άμεσα στα χέρια μου.

Ευχαριστώ :D

καλησπερα..

ενδιαφερομαι για αγορα κινητου για την γυναικα μου....

θελει το κινητο να μην κολαει και το θελει για φωτο και βιντεο και λιγο ιντερνετ (facebook )

εχει το samsung galaxy mini 4..κολαει πολυ και φωτο μαπα!

δεν θελω αγορα απο εξωτερικο.

ειδα ετσι προχειρα στο σκρουτζ το zte blade a570 και samsung j5 ... εχουν καλη καμερα?

εχετε καπιο αλλο να προτεινεται? τιμη εως 150 ευρω..

Αν δεν θελει κολληματα ας πατε σε moto g 3gen αλλιως ας δωσει κατι παραπανω για moto x 2 gen

Σε αυτα τα χρηματα πας σε κατι με σωστο λογισμικο

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...