Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)


spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού ξέμεινα ΚΑΙ από κινητό (έσπασε η οθόνη) ΚΑΙ από laptop (μου το κλέψανε) υποτίθεται ότι πρέπει να κινηθώ έξυπνα και να πάρω μια συκσευή που θα μου λύσει κάπως τα χέρια τώρα που δεν έχω τίποτα.

 

Από άποψη υπολογιστή, δεν έχω σπουδαίες ανάγκες (σε ό,τι αφορά να τον φορτώσω με προγράμματα) μόνο σερφάρισμα και office. Και το τελευταίο παίζει να το λύσω με ένα παλιό laptop αν το πάω να μου το ξεκλειδώσουν και αποδειχτεί επαρκές.

 

Τα smartphone, όσο κι αν όλοι τρώμε ένα κόλλημα, δεν τα πολυχωνεύω. Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό κινητό για να τρακάρει κανείς όταν οδηγεί.

 

Οπότε.. Μπορώ να πάρω ένα απλό πατροπαράδοτο κινητό με 25 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου (να μιλάω).. και μετά τί?

Ένα tablet που θέλω να μπορώ να χαζολογάω και να βγάζω και καμιά αξιοπρεπή φωτογραφία (μια και δε θα έχω smartphone) και στα συν είναι να μπορώ να χρησιμοποιώ viber/whatsapp κλπ για να μπορεί ο πατέρας μου να με βρίσκει παντού και πάντα τώρα που θα την κοπανίσω από τη χώρα, αλλιώς θα αυτοπυρποληθεί στην πλατεία Αριστοτέλους..

Ή να έπαιρνα ένα laptop-tablet 2σε1 να μη με σκιάζει φοβέρα καμιά?

 

Είμαι ανάμεσα σε 3

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-giant-tablet-97-3g-16gb-mayro/prod6760150pp/

(κάνει ΚΑΙ τηλεφωνικές κλήσεις, έτσι για να μου φεύγει ο καημός..)

 

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-yoga-tablet-2-10-tablet-101-16gb-platinum/prod6940138pp/

(στα αρνητικά, δεν έχει ασύρματη σύνδεση WWAN)

 

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t100tal-bing-dk034b-ultrabooktablet-101-4g-32gb-gkri-plus-microsoft-office-365/prod7040426pp/

 

Κάθε βοήθεια και αντιπρόταση δεκτή, γιατί δεν έχω ιδέα για να κρίνω αν αξίζουν τα λεφτά τους..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο?http://www.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-32GB-MTK8392-Octa-Core-9_7-Inch-Android-4_4-Tablet-p-935233.html η αυτο?http://www.banggood.com/Teclast-P98-4G-MT8752-Octa-Core-1_7GHz-9_7-Inch-Android-4_4-Phone-Tablet-p-974252.html
Link to comment
Share on other sites

Θελω να βρω refurbished συσκευή. Ξέρει κανείς από Ελλάδα εαν πουλάει κάποιο Μαγαζι ;

 

τα μεταχειρισμενα απο χρηστες με πολυ καλες κριτικες απο τις αγγελιες εδω σου κανουν..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω. Επίσης θα αναβαθμιστει σύντομα και με Μ, ενώ έχει και καλύτερη μεταπωλητικη αξία σε σχέση με το letv λόγω ονόματος. Και το letv αρκετά καλο με βάση τα λεγόμενα των κατόχων του, αλλά το μειονέκτημά του για εμένα είναι ότι δεν παίρνει sd card. Επίσης χρειάζεται custom rom ώστε να το φερεις στα μέτρα σου για χρήση στην ευρωπη. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, αλλα ως ποτέ θα έχει υποστήριξη όμως με custom roms?

 

Ναι αλλά το letv έχει και 100 ευρώ λιγότερα. Το g3 το είχα και δεν αξίζει τόσα λεφτά ενώ το letv είναι πολύ vmf και πανέμορφο. Ασε που η ποιότητα κατασκευής του δεν παίζεται. Του περνάς και μια ευρωπαϊκή ρομ και τελειωσες. Ούτε lag και φωτό πολύ καλή. Τα λέω όλα αυτά επειδή τα χω δουλέψει και τα δύο. Και ή μπαταρία του letv κρατάει περισσότερο.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα επειδή δεν ξέρω τι τιμές παίζουν ελλάδα ,θα γράψω κάποια που πιστεύω ότι έχουν πολύ καλή κάμερα και φυσικά το link που μου είχε δώσει ένας χρηστης από το forum σε δικό μου σχετικό ερώτημα.

Sony Z5

Lg G4

Hauwei P8

Meizu Mx5

Moto X play (& x style)

Samsung S6

Nokia Lumia 1020

http://www.dxomark.com/Mobiles

:)
Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω ενα κινητο με Maximum τα 100 ευρω. Θα προτειμουσα κάτι απο κινα αλλα να ειναι καπως δοκιμασμενο. Εχετε να μου προτείνετε κατι?
Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου να προτιμήσεις το xiaomi.και μόνο ο επεξεργαστής που φοράει μπορεί να κάνει την διάφορα.τώρα από Ελλάδα μια καλή και τίμια πρόταση είναι το huawei 4χ με λίγο χαμηλότερα χαρακτηριστικά του meizu αλλά αξιόλογο τηλεφωνο
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά το letv έχει και 100 ευρώ λιγότερα. Το g3 το είχα και δεν αξίζει τόσα λεφτά ενώ το letv είναι πολύ vmf και πανέμορφο. Ασε που η ποιότητα κατασκευής του δεν παίζεται. Του περνάς και μια ευρωπαϊκή ρομ και τελειωσες. Ούτε lag και φωτό πολύ καλή. Τα λέω όλα αυτά επειδή τα χω δουλέψει και τα δύο. Και ή μπαταρία του letv κρατάει περισσότερο.

Μάλλον αναφέρεσαι στο LeTv le1 x600 και όχι στο LeTv le1s x500... ( Το Letv le1 x600 είναι πανέμορφο, αλλά πολύ χοντρό για τα γούστα μου)

Βασικά ρν μέρει συμφωνώ και με τους 2... απλά για το Letv le1s x500 δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για οθόνη και κάμερα... πάντα σε σχέση με το Le1

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Link to comment
Share on other sites

Την έκανα την επιλογή και πήγα στο G3 λόγω ανωτέρας βίας. :p

Πάντως, σ'αυτή την τιμή, για κάποιον που το συνηθίζει στο χέρι, η τιμή είναι σκότωμα (του Flex 2). 810 CPU, 4xx GPU, μπορεί να ψήνεις αυγό από θερμοκρασίες, αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι ό,τι πρέπει για κινητό που θες να το κρατήσεις αρκετά χρόνια.

Δεν ξέρω πόσο θα περπατήσω ακόμη ο 801 του G3, αλλά το Flex έχει μεγαλύτερο μέλλον όσον αφορά τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

 

Καλή συνέχεια σε όλους!

 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Και 'γω ειχα το ιδιο δίλημμα και εχθες πηρα το meizu απο τα public. Νομιζω με 50€ διαφορα σε σχεση με Κινα παιρνεις Ελληνικη εγγυηση, ατοκες δοσεις, αμεση αγορα, Ελληνικη ρομ χωρις καθηστερησεις. Σε σχεση με το xiaomi απο οτι διαβασα εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, και καλυτερη μπαταρια. Αυτα ηταν αρκετα για εμενα.
Link to comment
Share on other sites

Εχω κολλησει με το Ζ3 εδω και καιρο αλλα θα ηθελα να ρωτησω. Αξιζει τα 400€; Στα ιδια λεφτα υπαρχει καποιο κινητο πολυ καλυτερο; Επισης πως βλεπετε το κινητο αυτο σε βαθος χρονου απο αποψη αναβαθμισεων αλλα και δυνατοτητων. Θελω να παρω κινητο που θα το κρατησω μια τριετια. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγη καθε χρονο. Ρωταω γιατι μηπως αξιζει τελικα να παω σε καποιο πολυ πιο φθηνο και οσο βγαλει; Πχ xperia c4 ή και πιο κατω οπως το galaxy j5 που διαβαζω καλα σχολια Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις :-)

 

Επισης να πω οτι εδω και 3+ χρονια εχω το arc s και αναρωτιεμαι μετα απο τρια χρονια ενα κινητο οποιο και να ναι θα φτασει να σερνεται οπως αυτο ή εχει φτασει σε ενα καλο σημειο η τεχνολογια πλεον στα κινητα που αξιζει η επενδυση.

Edited by elias12345
Link to comment
Share on other sites

Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ωριμότητας και hardware και software που οποιαδήποτε περσινη και φετινή πολυ αξιόλογη συσκευή μια 3ετια θα σε καλύψει.

 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχα το z3 κοντά 1 χρόνο και απόλυτα ικανοποιημένο με άφησε.

Ανετα με κάλυπτε 1.5-2 ετη επιπλέον.

 

Σε σχέση με τον παρόν κινητό ειναι ειναι χαώδεις η διαφορα υπέρ του z3.

 

Ακόμα και στα 400 ευρω η συσκευή ανετα στέκεται σήμερα ως μια πολυ ολοκληρωμένη και ισορροπημενη πρόταση και απέναντι σε φετινές ναυαρχίδες.

 

Αναβαθμίσεις σίγουρα θα πάρεις σίγουρα εως το καλοκαίρι του 16.

Αρχες του 16 Γεναρη θα πάρει την τελευταία android έκδοση την 6 δηλαδη και σίγουρα εως και το καλοκαίρι του χρονου θα υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις android λογισμικού.

 

Περαιτερω δύσκολα διοτι το φθινόπωρο του χρονου συμπληρώνει 2 ετη κυκλοφοριας στην αγορά.

 

Αλλα οπως και να εχει το android απο την 4.4.4 εχει φτάσει σε πολυ υψηλα επιπεδα ωριμότητας και ολοκλήρωσης που σημαινει και στην έκδοση android 6 να τελειώσει η υποστήριξη θα σε καλύψει στο ύψιστο βαθμο στην καθημερινή σου συμβίωση.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Meizu m2 mini & ulefone paris (το 2ο ειδικα έχει όλες τις συχνότητες 4G της χώρας μας) γύρω στα 110 ευρω.

Αξίζει η υπέρβαση των 10 ευρώ...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια.

Σκέφτομαι να αλλαξω το g2 μου καποια στιγμη...Κάνοντας ερευνα επεσε το ματι μου στο LeTV Le1 το οποιο μου τράβηξε το ενδιαφέρον...Φανηκε πολυ δυνατη συσκευη σε εξαιρετικη τιμη.Ετσι μπηκε μεσα μου το εναυσμα να ψαχτω κ σε εταιρειες περα απ τις συμβατικες LG,Samsung,Apple κλπ,παρ οτι ημουν μεχρι τωρα επιφυλακτικος για τις λεγομενες "κινεζιες".

 

Θα ηθελα γνωμες για τα Letv 1 και 1s,αλλα κυριως ο λογος που ποσταρω ειναι γιατι προτασεις για συσκευες απο εταιρίες οπως Χiaomi,Meizu,Huawei κλπ,με κοστος μεχρι 200-220 ευρω...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...