Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

Μιας και κλαπηκε το nexus 5 μου ψαχνω νεα συσκευη κοντα σε αυτο. Αυτο που βρηκα και που αρεσε περισσοτερο ηταν το Galaxy S5. Το βρηκα μεταχειρισμενο στα 180 ευρω αλλα χωρις εγγυηση. Αξιζει σαν αγορα? Να εμπιστευτω τη Samsung οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης και να το παρω η λετε να αντιμετωπισω προβληματα hardware οπως καμμενη μητρικη, καμμενα pixel, προβληματα με digitizer κλπ? Ειναι αρκετα αδιαβροχο για αφοβη χρηση κατω απο βροχη η για να αντεξει καμια πτωση ποτηριου πανω του? Επισης ενδιαφερομαι να αγορασω την extended battery που ειδα οτι εβγαζε η samsung αλλα δεν την βρισκω πουθενα Ελλαδα. Τελος, λεω να παραγγειλω και ενα dual sim adapter. Εαν γνωριζετε κανενα που να δουλευει καλα με το S5 παρακαλω προτεινετε.

Ευχαριστω εκ των προταιρων για ολη τη βοηθεια! :D

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

180 για μεταχειρισμενο s5 και μαλιστα χωρις εγγυηση;; Γιατι;;

Πηγαινε στην wind και με 200ευρω παιρνεις το nexus 5x (16gb)

Αλλιως Παρε το moto x2gen στα 165, το οποιο εχει τον ιδιο επεξεργαστη και με καλυτερο λογισμικο(16gb)

Aλλιως παρε κατι απο Κινα μερια οπως xiaomi redmi note 3 pro

Αλλιως παρε κατι αλλο μεταχειρισμενο,οπως ενα xperia Z3 η htc m8 τα οποια ηταν πολυ καλυτερα απο το s5 (κυριως σε λογισμικο)

Με λιγα λογια για εμενα ειναι κακιστη αγορα στα 180 και χωρις εγγυηση !!

Ψαχνω κατι μεχρι το πολυ 5.2 ιντες. Με τα Z3 ειδα οτι υπαρχει προβλημα στην υπερθερμανση σε ανησυχητικα επιπεδα. Επισης ο επεκτασιμος αποθηκευτικος χωρος ειναι απαραιτητος για μενα οποτε το Nexus 5x και το moto x βγαινoυν εκτως. Ειχα παρει ενα Redmi note 3 αλλα δε μου αρεσε και το εδωσα και δε θελω παλι κατι κινεζικο. Εαν βρω ενα Z3 η S5 με αρκετη εγγυηση κατω των 200 λεω να το χτυπησω

Καλημέρα

Έχω το Iphone 6s 64Gb και σκέφτομαι να το αλλάξω με android. Είμαι λίγο μπερδεμένος με αυτά που διαβάζω σε θέμα μπαταρίας στα Android 6.0.

χετε να προτείνεται κάτι ώστε να:

• Έχει μπαταρία τουλάχιστον μια ημέρα
  • Είναι γρήγορο χωρίς lags και stuters
  • Να ε´ιναι άνετο στο χέρι μιας και δεν έχω και τη μεγαλύτερη παλάμη
  • Να βγάζει καλύτερες βραδυνές φωτό απο τό IPhone

Ευχαριστώ :)

Καλημερα φιλοι και φιλες,

αφου πηρα το refund απο μια αποτυχημενη αγορα ειπα να ξαναγορασω κινητο με ταβανι τα 250 ευρω

Ειμαι μεταξυ 3 κινητων και θελω την βοηθεια σας.

1) Redmi note 3 pro 3/32gb (Με προβληματιζει αν παει σε αντροιντ 6 και η χαμηλη ενταση την διαρκεια της κλησης)

2) LG Nexus 5X (Με προβληματίζει η μικρη μπαταρια)

3) Huawei P9 Lite

οπως ειπα το πρωτο... ποιους προβληματισμους εχω... αλλα εχει καλυτερη ραμ και antutu και επιδοσεις αλλα... Τα αλλα 2 εχουν ηδη αντροιντ το τελευταιο 6αρι

τι προτινετε? Η ισως κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα

+bobb -=azor=-

Είδα πρόσφατα το redmi note pro απο έναν φίλο καο θεωρώ πως μόνο απο το γεγονός οτι έχει χαμηλό ήχο στο ηχείο (τουλάχιστον συγκριτικά με το redmi 3 άλλου φίλου) βγαίνει off.. Επίσης η κάμερα του τίποτα το ιδιαίτερο.

Ωραία οθόνη πάντως, design,πιάσιμο και μέγεθος. Και πολυ smooth.

P9 lite ειδικά σε αυτη τη τιμή που παίζει από μεγάλα Καταστήματα και με το μπόνους των ατόκων δόσεων είναι απλά μονόδρομος.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω ένα tablet αξιόπιστο για την γιαγιά μου για fb αλλά χωρίς να σέρνεται γιατί όλο την ώρα γκρινιάζει και μου σπάει τα νεύρα με το bitmore 9 που Έχει! Κάνα 150 € με μεγάλη οθόνη από Ελλάδα και από μεγάλο μαγαζί γιατι θέλει να το πάρει με κάρτα.

χρειαζομαι γνωμες απο εχοντες κ μη,με ενδιαφερει κυριως οθονη καμερα κ ηχος,τωρα ειμαι με V10,αλλα χρειαζομαι μια αλλαγη!!!:lol::p
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Καλησπέρα. Ανοίγω νέο θέμα γιατί πρόκειται για διαφορετική περίπτωση επιλογής κινητού. Είμαι στο τσακ να αγοράσω (από Ελλάδα πάντα), το HT7 Pro, αλλά κολλάω λόγω του ότι κανένα κατάστημα δεν το έχει ανοικτό να το δω και διαβάζω στο thread του ότι ενώ είναι καλό, έχει θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας μέχρι να βγει η αναβάθμιση σε Marshmallow (αν βγει), ενω στο skroutz επίσης διάβασα ότι έχει και ένα malware το οποίο βγάζει διαφημίσεις. Η κάμερά του, όμως όπως λένε είναι της Sony.

Η άλλη μου επιλογή είναι το Huawei Y6, αλλά το dual sim, το οποίο η Huawei και τα καταστήματα στα οποία ρώτησα λένε ότι δεν θα ξαναβγεί, επειδή πλέον βγαίνει μόνο το μονόκαρτο. Με προβληματίζει η πολύ μικρή του χωρητικότητα, καθώς έχουμε και ένα Y625, το οποίο είναι πρακτικά άχρηστο γιατί με Viber, What's up, Messenger και Skype είναι σχεδόν γεμάτο και δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην sd. Το touch έχει lag, ενώ όταν το κινητό είναι στο πλάι, δεν πατιούνται τα πλήκτρα αφής (πχ όταν δουλεύει το απίστευτο σε λήψη GPS του). Επίσης, οι κάμερές του δεν είναι καθόλου καλές, εκτός αν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο. Η μπροστινή αποκλείεται να είναι 2MP.

Στα λεφτά αυτά (100-120 ευρώ), εσείς ποιό θα επιλέγατε με κριτήρια:

-τις όσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες (με πολύ ενδιαφέρον και στην μπροστινή, λόγω συνεχών βιντεοκλήσεων)

-το χαμηλό δείκτη SAR

-2 ram

-την αυτονομία

-εγγύηση

-ανοικτά διαρκώς viber, skype, messenger, line.

-αγορά από Ελλάδα

-dual sim

-4G

Η αγορά θα γίνει αύριο, λόγω "τέλους" του προηγούμενου κινητού.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Έχω s7 edge εγώ και ένα v10 η γυναίκα (που σημαίνει το δουλεύω και εκείνο που και που).

Εγώ λέω για την αλλαγή σου να σκεφτείς nexus 6p η s7 edge.

Αν και μετά το v10 το s7 edge θα σου φαίνεται μικρό "παιδικό", εγώ τα βάζω δίπλα δίπλα καμία φορά και σκέφτομαι που πας μ αυτό το "παιδικό".

Τα p9 και g5 δεν τα έχω σε εκτίμηση.

Αν θες και την huawei στο παιχνίδι δες λίγο το mate 8.

kountouraN

Να μην κάνεις τίποτα. Στο λέω ως παθόν.... Άλλαξα το 6άρι μου με τούμπανο htc e9 pw (5,5 ίντσες, 8πύρηνο, 3 γίγα ραμ) και αφού κατάλαβα το πόσο πίσω είναι το android στην κατηγορία εφαρμογών για επαγγελματική χρήση (άποψή μου παιδιά, δεν αρχίζω πόλεμο) το έστειλα σπίτι του και ξαναπήρα μήλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να βοηθήσετε να μου πειτε μήπως ξέρετε πιο κινητό να παρω στον ανιψιο μου μεχρι 250 το πολύ!!! Αλλα θελει μονο Samsung η LG

Εγω έχω το 6S 64Gb, και ταυτόχρονα το S6 Edge. Είναι ισάξια κινητά...αν έπρεπε να διάλεξε όμως και να μείνω με ένα, θα διάλεγα το 6S. Ακόμα και το S7 Edge να πάρεις είσαι καλημενος σε όλα!

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα, ψαχνω κινητο στα 150-200max (να μην το υπερβουμε) για κοπελα. Εχω κοιταξει ηδη αρκετα και εχω μεινει μεχρι τωρα στα:

Samsung Galaxy A5 2015

Huawei P9 lite

Samsung Galaxy J5 2016

ενω εχουν απορριφθει ειτε απο εμενα ειτε απο αυτην τα Nexus 5X και τα Xiaomi.

Η κοπελα ενδιαφερεται για καμερα (και η selfie καμερα να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και αν εχει και φλας ειναι ενα +), να μην της κολλαει (για αυτο κοιταξα για 2 GB ram, χρησιμοποιει το κινητο για facebook,messenger,instagram,browsing κυριως, δεν παιζει games) και να της κρατησει 1.5+ χρονο.

Τι θα μου προτεινατε με βαση τις απο πανω απαιτησεις αλλα και γενικα;

Edited by Pavlos1908

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Τι να την κάνεις τη γρήγορη φόρτιση αν δεν βρίσκεις πρίζα να χωσεις τον φορτιστή, όταν το ποσοστό της μπαταρίας κοκκινιζει επικίνδυνα με καταιγιστικους ρυθμούς 20%-15%-10%-5%?? :X :cry: :worry: :lol: :p

χρειαζομαι γνωμες απο εχοντες κ μη,με ενδιαφερει κυριως οθονη καμερα κ ηχος,τωρα ειμαι με V10,αλλα χρειαζομαι μια αλλαγη!!!:lol::p

Αν σε ενδιαφέρει η οθόνη σε μεγάλο βαθμό το s7 edge είναι ότι καλύτερο θα βρεις. Σε κάμερα γενικά όλες οι ναυαρχίδες παίζουν στα επίπεδα με διάφορα συν και πλην η κάθε μία αλλά όλες είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Ήχο σε αντίστοιχο επιπεδο με του v10 βρίσκεις μόνο στο htc m10 με τα υπόλοιπα υπάρχει σημαντική διαφορά αλλά εξαρτάται σε τι βαθμό πάλι σε ενδιαφέρει. Προσωπικά θα πρότεινα να μείνεις στο10 αλλά εάν πρέπει σώνει και καλά να αλλάξεις πήγαινε στο m10 εάν δεν έχεις πρόβλημα με την σημαντικά μικρότερη οθόνη του. Εάν δεν θέλεις τόσο μικρή οθόνη s7 edge

Καλημέρα

Έχω το Iphone 6s 64Gb και σκέφτομαι να το αλλάξω με android. Είμαι λίγο μπερδεμένος με αυτά που διαβάζω σε θέμα μπαταρίας στα Android 6.0.

χετε να προτείνεται κάτι ώστε να:

• Έχει μπαταρία τουλάχιστον μια ημέρα
  • Είναι γρήγορο χωρίς lags και stuters
  • Να ε´ιναι άνετο στο χέρι μιας και δεν έχω και τη μεγαλύτερη παλάμη
  • Να βγάζει καλύτερες βραδυνές φωτό απο τό IPhone

Ευχαριστώ :)

1) Αν είσαι ικανοποιημένος από την αυτονομία του 6s τότε δεν θα έχεις πρόβλημα αγοράζοντας οποιαδήποτε android ναυαρχίδα.

2) Και lags δεν βρίσκεις εύκολα σε android ναυαρχίδα τουλάχιστον σε ενοχλητικό βαθμό. Εξαρτάται βέβαια το πόσο σε ενοχλούν αλλά εάν δεν τρελαίνεσαι με κανένα μικρολαγκ τη μέρα δεν έχεις πρόβλημα αγοράζοντας μία κορυφαία συσκευή.

3) Στον τομέα τις κάμερα όλες οι android ναυαρχίδες των κορυφαίων κατασκευαστών θα σου δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα (s7,g5, m10)

4) Πιο κοντά στις διαστάσεις που θέλεις είναι το s7 που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το 6s (2mm σε πάχος) 4-5mm μεγαλύτερα είναι τα g5 και m10. Ότι από αυτά και να πάρεις θα σε καλύψει

S7 edge φιλε μου θα το ερευτυτεις.. ειμαι παθων και ξερω..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Σας ευχαριστώ πολύ. Προσανατολιζομαι σε S7/S7 edge. Θα πάω να τα δω Λαιβ Δευτέρα και αν δεν ειναι πολύ μεγάλο στο χέρι θα πάρω το edge αλλιώς το S7

Γεια σας παιδια ,

Φιλος ψαχνει κινητο android 5αρι με τιμη περι τα 130 ευρω. Του προτεινα το δικο μου ,redmi3 . Υπαρχει κατι καλυτερο ; Χρηση κλασσικη , λιγο ιντερνετ , λιγα παιχνιδια...

Ευχαριστω

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...