greg10 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Θελω κινητο γυρω στο 100αρι. Σκεφτομαι το Lenovo K3 Note. Εχω ακουσει καλα λογια, υπαρχει καποια αλλη προταση? θελω σιγουρα 2gb ram οθονη 5-5.5 κ καλη cpu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Τελικά του παράγγειλα το lumia 550 δεν ήθελε τόσο μεγάλο λέει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ως χρήστης του μοτορολα σε παροτρυνω με κλειστά μάτια. Παρόλα αυτά να θυμάσαι ότι παίρνεις καθαρό αντροιντ με ο,τι ; αυτό συνεπάγεται Sent from my XT1092 using Tapatalk OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Προσωπικά ως χρηστης moto g 1st gen, κλεινω προς : moto x play , nexus 5x ή να περιμενω να πεσει η τιμη του moto g4 plus 3gb. ποια ειναι η αποψη σας? Παρακαλω να λαβαιτε υποψιν και το κοστος. Εχετε να προτεινετε καποια αλλη συσκευη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Nexus 5X από μένα για την κάμερα και μόνο. Περιμένω να δω και πώς θα τα πάει στα πρώτα reviews το G4 plus, πάντως. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Σε αυτα τα χρηματα καλυτερα να πας στο Nexus 5X.θα παρει σύντομα και την Nougat οποτε θα το κρατήσεις και περισσότερο [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys00 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Γεια σας παιδια.Βρηκα το παραπανω κινητο σε πολυ καλη κατασταση με εγγυηση αγορασμενο πριν λιγους μηνες(ετσι λεει)και θα το δω απο κοντα(70 ευροπουλα).Τ λετε?Τ να προσεχω?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 moto x 2gen με κλειστα ματια και χωρις πολλα πολλα !! Αλλα να ξερεις δεν παιρνει Micro sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys00 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Γνωμη μου το Lg g5 εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα με προβληματιζει κατα ποσο θα αντεξει στο χρονο το modular.Αποκλειω σονυ δεν μ αρεσει καθολου εμφανισιακα και γενικα την εταιρει την βλεπω να κουναει μαντιλι.Τωρα το v10 εαν δεις στο σκρουτζ εχει φοβερες κριτικες.Εαν δεν σε ενοχλει το μεγεθος προτεινω αυτο.Βεβαια το Lg g4 πλεον ειναι τρελο Vfm (πρωην κατοχης και οχι δεν επαθε Bootloop) και η καμερα του ειναι απιστευτη.Και εαν φτανεις τα χρηματα για G5 κανε το ψυχικο και παρε s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γιατί δεν ψάχνεσαι για αγορά απο Κίνα; Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32. Επίσης ψάξε λίγο καλύτερα για το moto X γιατί φαίνεται πως εμφανίζει burn ins μετά τους πρώτους μήνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr1gorious Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Καλήμερα σας σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω κινητό ASUS Zenfone Max Pro 2GB 32GB ή Meizu m3 Note θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας, ψάχνω κινητό με budget κάτω των 200 ευρώ και να παίρνει dual sim η χρήση που κάνω δεν περιεχέι παιχνίδια και τα λοιπά άπλα βλέπω πολλά βίντεο σε twitch και youtube και θα προτιμούσα να μην κολλάει το κινητό. Αν πιστεύετε ότι ειναι καλή επιλογή θα ηθελα να σας ρωτήσω αν προχωρήσω την αγορά από το παρακάτω site: http://www.vickmall.com/asus-zenfone-max-2gb-32gb-4g-lte-smartphone-snapdragon-msm8916-quad-core-1-2ghz-5000mah-5-5inch-hd-screen.html ή http://www.vickmall.com/international-version-meizu-m3-note-5-5inch-fhd-4g-lte-4100mah-smartphone-16gb-silver.html αν θα πρέπει να επιλέξω κάτι έτσι ώστε να ειναι στα αγγλικά/ελληνικά και να έχει playstore και γενικά τα βασικά πράγματα που έχει ένα κινητό. Edited July 9, 2016 by gr1gorious Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω κινητό το οποίο να κοστίζει μέχρι 500 ευρώ και να έχει πολύ καλή λήψη GPS. Χρησιμοποιώ το STRAVA 4-5 φορές την εβδομάδα. Έχω ένα Samsung Galaxy S6 με Exynos και δεν είμαι ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα. Το παλιό LG G2 που είχα έπαιζε πολύ καλά. Είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy S7, OnePlus 3 και Xiaomi Mi5. Θα έπαιρνα το S7 αλλά με φοβίζει το ότι έχει κι αυτό Exynos. Παιδιά τα φώτα σας :help: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411922 καλό διάβασμα. Αν σου κάνει το παίρνεις. Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Το μονο προβλήμα μου με το nexus είναι οτι δεν έχει sd card και δεν είναι dual sim, Ο snapdragon 808 είναι πολύ καλύτερος απο τον 617? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis95 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..η αληθεια ειναι οτι ειμαι προς την μερια του v10... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γεια σας. Ποιοι να πάρω ? το Ηuawei p9 lite η το samsung j5 2016? Θέλω να έχει πολύ καλή κάμερα , να τα τρέχει όλα απροβλημάτιστα χωρις να λαγκαρει, να μην μου δη,μιουργει καθολου προβληματα και να μου αντεξει πολλύ καιρό. Ακόμα, στα 2 κινητα υπαρχει η δυνατότητα να βγαλεις selfΙe σε mirror mode? Πως σας φαινονται οι φωτογραφιες τους ? Σε νυχτερινές λήψεις φαίνονται καλές οι selfie με το screen flash? Υπαρχει η δυνστοτητα να χρησιμοποισω την sd ως εσωτερικός χωρο αποθηκευσησς? Σε θεμα αξιοπιστιας huawei πως τα πάει? Αξίζει σαν brand, και σε θεμα εγγυησης προπαντων ? Παίρνουν τα 2 κινητα αναβαθμίσεις? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙΙ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω δοκιμαστικά κάποιες μεγάλες dual sim 4G συσκευές με Android 6. Η αγορά θα γίνει απαραίτητα από Ελλάδα με τιμολόγιο. Είμαι μεταξύ των 1) Honor 4X https://www.skroutz.gr/s/6608364/Honor-4X-8GB.html (διαβάζω διθυραμβικά σχόλια) 2) Honor 4C https://www.skroutz.gr/s/7069469/Honor-4C-8GB.html 3) Huawei Y6 Dual https://www.skroutz.gr/s/7800313/Huawei-Honor-Y6-Dual-8GB.html (παλιό μοντέλο, γιατί το καινούργιο Y6 έχει μόνο 1gb ram, αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν θα πάρει το 6, με το οποίο λύνεται το πρόβλημα της μικρής χωρητικότητας με μεταφορά των εφαρμογών στην SD) 4) Hom-Tom HT7 Pro https://www.skroutz.gr/s/8720352/HomTom-HT7-Pro-16GB.html 5) Cubot Dinosaur https://www.skroutz.gr/s/9216668/Cubot-Dinosaur-16GB.html Βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει την επιλογη είναι ο δείκτης SAR καθώς μιλάμε για καθημερινή χρήση πολλών ωρών με δεδομένα ανοικτά. Κατά την επιλογή υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: Θα βγάλουμε κάποιους αριθμούς Voip οι οποίοι θα είναι σαν σταθερά Ελλάδας, Βρετανίας και Κύπρου. Για παράδειγμα, όταν κάποιος μας καλεί στο Voip αριθμό με το ελληνικό νούμερο από την Ελλάδα, θα χρεώνεται αστική κλήση, ακόμα κι αν εμείς είμαστε στην Αγγλία. Αυτό το σύστημα το έχουν τα περισσότερα ποντοπόρα πλοία που γυρίζουν τον κόσμο και συνδέονται με κάρτες sim δεδομένων τις οποίες προμηθεύονται στα λιμάνια της κάθε χώρας. Έτσι, όταν είναι τα πλοία σε περιοχές που καλύπτονται από το σήμα της κάθε χώρας, μιλούν με ελάχιστο κόστος, σε σχέση με τις δορυφορικές κλησεις του παρελθόντος ή τις διεθνείς κλήσεις και το roaming. Στη δική μας περίπτωση, για να υλοποιήσουμε τη λύση του Voip έχουμε sim με πολλά GB internet, σε πολύ χαμηλή τιμή, προσπαθώντας να μειώσουμε το κόστος επικοινωνίας που μας επιβαρύνει (πολύ) αυτή τη στιγμή. Θέλουμε λοιπόν να υποστηρίζουν οι συσκευές τη δυνατότητα καταχώρησης sip αριθμού / Voip και σε όσα καταστήματα ρωτήσαμε δεν ήξεραν να μας πουν. Πάντως σίγουρα, δεν το υποστηρίζουν όλες οι συσκευές και την πατήσαμε στο παρελθόν αγοράζοντας κάποια S Advance (τότε). Επίσης, βλέπω ότι κάποιες συσκευές από τις παραπάνω, επιτρέπουν την παράλληλη χρήση διαφορετικών accounts πχ στο viber ή στο What's up, με ξεχωριστά εικονίδια και δύο διαφορετικούς αριθμούς. Αυτό θα ήταν πολύ καλό να το έχουν. Πέραν του Voip, οι συσκευές θα χρησιμοποιούνται κυρίως για social media, φωτογραφίες και πολλές βιντεοκλήσεις (Voip, Skype, Viber, TrueConf). Συνεπώς με ενδιαφέρει να έχουν ανεκτή κάμερα μπρος-πίσω, σε σχέση πάντα με τα λεφτά που κοστίζουν (100-150 ευρώ). Η αγορά θα γίνει απαραίτητα από Ελλάδα και γνωρίζω ότι σε αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να ψάχνω το τέλειο, προφανώς. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει στην επιλογή μας; Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Προσωπικά ως χρηστης moto g 1st gen, κλεινω προς : moto x play , nexus 5x ή να περιμενω να πεσει η τιμη του moto g4 plus 3gb. ποια ειναι η αποψη σας? Παρακαλω να λαβαιτε υποψιν και το κοστος. Εχετε να προτεινετε καποια αλλη συσκευη? και το moto x play θα πάρει android n έχει εξίσου καλή κάμερα όπως το νεξους, είναι dual sim, έχει ράδιο, κάρτα και η μπαταρία του είναι αρκετά μεγαλύτερή Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπέρα και πάλι, μιας και δεν αγόρασα ακόμα κάποια συσκευή, βάζω στο παιχνίδι και το Oneplus One που αυτή τη στιγμή το βρίσκω στα 130€. Τι θα επιλέγατε και γιατί. Redmi Note 3 Pro (32GB/3GB) ή Oneplus One (16GB/3GB); Με ενδιαφέρουν κυρίως μπαταρία, οθόνη και κάμερα (με τη σειρά) και μετά όλα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Οτιδήποτε έχει Qualcomm η kirin θα κάνει δουλειά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπέρα και πάλι, μιας και δεν αγόρασα ακόμα κάποια συσκευή, βάζω στο παιχνίδι και το Oneplus One που αυτή τη στιγμή το βρίσκω στα 130€. Τι θα επιλέγατε και γιατί. Redmi Note 3 Pro (32GB/3GB) ή Oneplus One (16GB/3GB); Με ενδιαφέρουν κυρίως μπαταρία, οθόνη και κάμερα (με τη σειρά) και μετά όλα τα υπόλοιπα. Φίλε μου εφόσον είπες οτι θ αλλαξεις το zenfone λογω μπαταριας, τοτε πηγαινε σε redmi note 3 pro. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, σε καθημερινή χρηση, θα δεις λίγες διαφορες μεταξυ των μοντελων. Οσο για τη καμερα...... αν δε δεις το ενα διπλα στ αλλο, δύσκολα θα βγαλεις συμπερασμα. Νομιζω στα ιδια επιπεδα ειναι πανω κατω.Και δε μιλάω μονο για το Oneplus αλλα και για τα letv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzo71 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ειναι σε θάλασσες συμβατό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ειναι σε θάλασσες συμβατό; Εγώ δεν θα το δοκίμαζα πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 ...και δεν είναι απαραίτητο να σκάσεις 500-ρα για να χεις καλό GPS... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George168 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Μπορώ να πω ότι σκέφτομαι και το ASUS Zenfone 4! Εσείς ποιο μου προτείνετε; Edited July 10, 2016 by George168 μοθ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts