johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 redmi 3 pro και βάλτου τζαμάκι.gorilla glass και κολοκύθια τούμπανα, για αυτό σπάνε με το παραμικρό. 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 συμφωνω με τον απο πανω.πηγαινε για xiaomi redmi 3 pro :) Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από Lumia θα λεγα 640XL...έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το 640 Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα.Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο στην γυναίκα μου που να αντέχει στις πτώσεις.Να σημειώσω οτι έχω δώσει μέχρι στιγμής 3χ150=450 για αλλαγή στην οθόνη του LG G2 και έχει σπάσει ΞΑΝΑ τέταρτη φορά με αποτέλεσμα να είμαι ράκος ψυχολογικά.:lol::lol::lol: Έτσι λοιπόν ψάχνω κάτι που να είναι Τουλάχιστον λίγο πιο ανθεκτικό απο όλα τα υπόλοιπα.Διάβαζα reviews απο τα Oukitell και αρκετός κόσμος λέει οτι είναι μούφα το οτι δεν σπάνε με μια απλή πτώση.Βασικα αν πέσει υπο γωνία εκεί είναι ενα θέμα.Εσεις τι λέτε παίδες?Τι έχετε να προτείνετε είτε απο προσωπική εμπειρία είτε σαν συμβουλή?Να μη ξεχάσω να πώ οτι το συνολικό Budget δε θέλω να ξεπερνάει τα 150-200€. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 δεν αξιζει πιστευω. Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ένα λουράκι που να δένει στο χέρι... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δες κάτι άλλο σίγουρα δεν αξίζει Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πάρε ένα tempered glass στην επόμενη συσκευή δεν υπάρχει άλλη λύση... Υπάρχει βέβαια ανθεκτικό πραγματικά στίς πτώσεις αλλά είναι πανάκριβο Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κάθε φορά μετα την αλλαγή οθόνης περνούσα tempered glass και μάλιστα της spiegen που ηταν άψογο.Το θέμα είναι οτι ψάχνω κατι ανθεκτικοτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 oukitel k4000 PRO $100 geekbuying.com ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημέρα, για να σταματήσω να κουβαλάω πια 2 έξτρα συσκευές, ψάχνω μια dual sim 3g (android/Windows) όσο το δυνατόν πιο φθηνή που να υποστηρίζει wifi hotspot (και προφανώς power save) και να έχουν σχετικά καλή αυτονομία (δεν με ενδιαφέρουν επιδόσεις, σπάνια θα χρησιμοποιώ whatsapp/viber στην μια sim), το χρηματικό όριο είναι 80€ περίπου (δέχομαι προτάσεις και για μεταχειρισμένες συσκευές). Ευχαριστώ! The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κινητό των 50 ευρώ...Να μην σκας ότι και να πάθει...πάρε 3-4 να έχεις να αλλάζεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Απο Oukitel έχει κανείς προσωπική επαφή?Μόνο απο το Forum οτι εχω δεί αλλιώς δε γνωρίζω τίποτα.Να σου πώ την αλήθεια είδα οτι και το K6000 Pro αξίζει.Αν είναι να δώσω 100€ δίνω άλλα 50 και παίρνω αυτό που θεωρώ οτι αξίζει για τα λεφτά του..:wacko::wacko::wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Galaxy s5 αρκετά ανθεκτικό τα καινούργια που είναι μόνο μέταλλο και τζάμι δεν ξέρω πόσο εύκολα θα μπορούν να απορροφούν τις πτώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Απλά ήθελα η τιμή του να μην υπερβαίνει τα 180€Οπότε το S5 λιγάκι δύσκολο.Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα. Σε αναζήτηση κινητού μέχρι 250 € έπεσε το μάτι μου στο oneplus x τώρα που έπεσε η τιμή του στα 239 €. Θέλω 5-5,5'', χωρις κολλήματα (το πιο βασικό) και όσο καλύτερη αυτονομία και κάμερα σε αυτά τα χρήματα. Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική, χωρίς να χρειαστεί να "μπλέξω" με κινέζικο κατάστημα; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 nexus 5x με την προυποθεση να σου φτανουν τα 16gb Αν ηθελα να παρω κινητο με snp 801 θα επερνα με κλειστα ματια το Ζ3 αλλιως το htc m8 (τα οποια ειναι 20-30 πιο ακριβα απο το μπατζετ σου) Για το 1+χ δεν εχω αποψη μιας κ δεν θα ηθεμα να μπλεξω με ρομ/εγγυησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 nexus 5x με την προυποθεση να σου φτανουν τα 16gb Αν ηθελα να παρω κινητο με snp 801 θα επερνα με κλειστα ματια το Ζ3 αλλιως το htc m8 (τα οποια ειναι 20-30 πιο ακριβα απο το μπατζετ σου) Για το 1+χ δεν εχω αποψη μιας κ δεν θα ηθεμα να μπλεξω με ρομ/εγγυησεις +1 z3 πολύ καλύτερή επιλογή από το 1+Χ Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakalias Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα , θα ηθελα την βοήθεια σας γιατι εχω χαθεί λιγο.Ψαχνω κινητό απο Κίνα η ελλαδα με οσο το δυνατο καλυτερη κάμερα και οθόνη μεχρι 5'. Ειδα&διαβασα για το Μοτο g 3rd οπως επισης και για το xiaomi mi4c .Τι προτείνετε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Είσαι σίγουρος για το mi4c?? :blink: :blink: Την 16ρα έκδοση την βλέπω στα 270 στο σκρουτζ...:wacko: Από Κινα το mi 4, το βρίσκεις σε αυτή την τιμή...:confused: Το Samsung j5 τα 150 ευρώ, πως το βλέπεις? Κάμερα έχουμε, μπαταρία έχουμε, ελάχιστο bloatware έχουμε, καλή εμπειρία χρήσης έχουμε, οθόνη έχουμε.....τι άλλο θέλουμε? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα , θα ηθελα την βοήθεια σας γιατι εχω χαθεί λιγο.Ψαχνω κινητό απο Κίνα η ελλαδα με οσο το δυνατο καλυτερη κάμερα και οθόνη μεχρι 5'. Ειδα&διαβασα για το Μοτο g 3rd οπως επισης και για το xiaomi mi4c .Τι προτείνετε ; Δεν υπάρχει κάτι άλλο στα 150 ευρώ με καλύτερη κάμερα από moto g3 Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Tο μόνο μείον του moto είναι το πάχος του....4 χιλ μεγαλύτερο από το j5. Κατά τα άλλα, ναι, είναι πολύ καλό το moto...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakalias Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ευχαριςτω για τις προταςεις.Θα κοιτάξω το j5 . To mi4c το ειδα απο kimovil στα 116€ αλλα δεν λεει ξεκάθαρα για την κάμερα του σε αλλες κριτικές που διάβασα απο εξωτερικό . Το MOto με 1 giga ram ειναι κομπλε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μπέρδεψαν τα πράγματα τώρα. Μα, απορησα κ εγώ που συμφώνησα με τον @ziaba...:blink: :lol: :blink: Αν πρόκειται για την έκδοση 8/1Gb που ξεκινάει από 130 ευρω στα σκρουτζομαγαζα: http://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html , δεν είναι και τόσο πολύ καλύτερο από το j5. Ναι θα μ αρχισετε ότι το 1GB ram ναι μεν είναι λίγο αλλά το moto κάνει τόσο καλή διαχείριση που το κάνει να φαίνεται 3!!!...:X :wacko: Οκ είναι αδιάβροχο, εχει λιγο καλύτερο επεξεργαστη, αλλά γκουμουτσα (>4 χιλ στο παχος) σε σχέση με το j5, λιγότερη μνήμη (τα νούμερα συνήθως λένε την αλήθεια, ασχέτως που κ το j5 κάνει πολύ καλή διαχείριση), χειρότερη μπαταρία, δεν έχει amoled οθονη, δεν έχει μπροστινή κάμερα με φλας, δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία και κάμποσα αλλά, βαριεμαι να τα γράφω...:lol: Αν προκειται για την έκδοση 16/2gb που ξεκινάει από τα 190 ευρώ : http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html , τοτε το συζητάμε....:D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε: VERNEE APOLLO LITE 4GB RAM 32GB ROM Helio X20 MTK6797 2.3GHz UMI SUPER 4GB RAM 32GB ROM Helio P10 MTK6755 2.0GHz Octa Core και ELEPHONE VOWNEY 4GB Helio X10 MTK6795 1.9GHz Octa Core. Δεν ξέρω τις διαφορές ανάμεσα σε Snapdragon και Helion X10, P10, X20. Μπορείτε να βοηθήσετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts