Kleart Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου. Βασικά και εγώ είμαι ανάμεσα σε 2.. το Microsoft αυτό...και το Lenovo A7000.. Εσεις τι λέτε; Καλητερα 1GB Ram και 4πυρινος Snapdragon 400 1400Mhz ....ή 2GB Ram και 8πυρηνος Mediatek(MTK) 1500 MHz (lenovo) . ;; Edited December 4, 2015 by Kleart Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 οπως ειπωθηκε, το j5 με το φλας μπροστα ισως ειναι η καλυτερη επιλογη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 καποιο wp θα σε ενδιεφερε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Cubot H1 DOOGEE HT6 In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 g3 ειναι αυτο που θα παρεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 παρε απο ελλαδα το huawei, εφοσον δεν εχεις τρελες απαιτησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 εφοσον εχεις το 2, παρε το 3 με τα 3gb ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 redmi note 3 στα 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 zenfone 2 στα 4gb ram! πρεπει να ειναι πυραυλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 καμερα μπρος πισω ειναι μια γενια τουλαχτιστον πισω το φλεξ. εξαιρετικη καμερα το g4. επισης μνημη ραμ εχει 2 το φλεξ και δε ξερω αν το επιρεαζει αλλα ειναι ενα μειων. επισης πιστευω σε ρολαρισμα αν και με κατοτερο επεξεργαστη ειναι μπροστα το g4. σε λογισμικο γενικα ειναι λιγο πιο φρεσκο. αλλα το φλεξ ειναι ερωτας και οθοναρα και ας ειναι 1080ρ και 100 ευροπουλα πιο φτηνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ποιο πιστεύεται πως θα ειναι πιο lag free λόγω επεξεργαστή?και από ότι είδα το z1 δεν έχει android αυτό ειναι στα υπέρ του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaua Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Απο οτι καταλαβα η αγορα ειναι μονοδρομος για j5.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα σε όλους.. μπορώ να αγοράσω το iphone 5s 16gb με 250 € από δικό μου άνθρωπο και ως εναλλακτική σκέφτομαι το LG G3 16gb που τώρα παίζει περίπου στα ίδια λεφτά. ποιο προτείνεται ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Επειδη δεν μας γραφεις για τι χρηση προοριζεται θα σου απαντησω ξερα κι εγω LG G3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 :lol::lol: δεν εχεις αδικο. καμια ιδιαιτερη χρηση αδερφε. σε φυσιολογικα πλαισια. να μη κολλαει το κινητο με ενδιαφερει. και να μη σπαω τα νευρα μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 :lol::lol: δεν εχεις αδικο. καμια ιδιαιτερη χρηση αδερφε. σε φυσιολογικα πλαισια. να μη κολλαει το κινητο με ενδιαφερει. και να μη σπαω τα νευρα μου. 5s το εχω δουλεψει...να μην κολλαει που θες...και στην τιμη που το βρισκεις,αρκει να ειναι το s android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Lg g3 εννοείται.Για μένα smartphone με 4 ίντσες οθόνη και ένα σκασμό λεφτά είναι άχρηστο.Τώρα ο καθένας το βλέπει αλλιώς αλλά όχι και 4 ίντσες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 5s το εχω δουλεψει...να μην κολλαει που θες...και στην τιμη που το βρίσκεις,αρκεί να είναι το s το έχω στα χέρια μου το 5s και το δοκιμάζω. από δικό μου άνθρωπο το παίρνω αλλιώς δύσκολα να έπαιρνα μεταχηρισμενο. διίστανται οι απόψεις. μπέρδεμα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 το έχω στα χέρια μου το 5s και το δοκιμάζω. από δικό μου άνθρωπο το παίρνω αλλιώς δύσκολα να έπαιρνα μεταχηρισμενο. διίστανται οι απόψεις. μπέρδεμα :cool: Παρτο δεν θα το μετανοιωσεις,αν δεν σε ενδιαφερουν οι μεγαλες ιντσες...... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καμία άποψη Please;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Στα θετικα του 5s ειναι σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης του. Τωρα τα θετικα του G3 ειναι σιγουρα περισσοτερα... Μεγαλυτερη οθονη Αποσπωμενη μπαταρια Υποστηριξη καρτας sd Θα ειναι ολοκαινουριο Καλυτερη αυτονομια Πολυ καλυτερη καμερα Θες κι αλλα; Απο την αλλη τα lagακια του τα εχει το G3.... Αν ρωτας εμενα θα πηγαινα με κλειστα ματια στο LG.Το αλλο και πολυ μικρο ειναι και παλιωσε αρκετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 meizu m2 note απο public? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Απο την αλλη ομως ενα μηλοφωνο δεν χανει ευκολα την αξια του,και καλοπουλητο ειναι αν αλλαζει συνεχεια συσκευες... Προσφατα εδωσα ενα 5s σε τιμη που δεν ποιανουν κινητα android ουτε του 2015...γενιας....οπως πχ,του αβαταρ μου..... Τωρα γιατι εδωσα το 5s και κρατησα το flex 2 ας οψετε το ΕΝΦΙΑ και η αναγκες.....:( android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από τη στιγμή που πας 550 μπορείς να δεις και s6 edge plus στα 640 περίπου. Από sprouts αξίζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Την βοήθειά σας παρακαλώ. Μου έκαναν δώρο το ZTE tablet και σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα από τα δύο ανωτέρω. Και τα τρία είναι 3G. Πιο πολύ κλείνω στο Samung λόγω του ότι βρίσκεις και ανταλλακτικά και αξεσουάρ και έχεις πιο καλή υποστήριξη από την εταιρεία νομίζω. Λίγο που έψαξα για το ZTE δεν έβρισκα ούτε θήκες.. Για το Lenovo δεν έψαξα άλλα πιστεύω ότι θα είναι σε καλύτερη μοίρα σε θέμα αξεσουάρ από το ZTE. Τα χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια είναι και για τα τρία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το ZTE έχει ανάλυση 1024 x 768 pixels. Θέλω να βλέπω OTE TV GO όμως στην ιστοσελίδα του OTE αναφέρει ότι η ανάλυση της οθόνης ενός Tablet, για να είναι δυνατή η θέαση του, πρέπει να είναι 1280 x 800 ή μεγαλύτερη. Τι μου προτείνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts