referi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν αναφερεις αν η αγορά θέλεις να γίνει απο Ελλάδα η απο Κίνα.ας θελεις παντως απο ελλαδα ας κανει την οικονομική υπέρβαση ο φίλος σου και ας πάρει το p8 light που αυτή την στιγμη το βρίσκεις σε γνωστά ιντερνετικα μαγαζιά 200€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Meizu m1 note αξιοπρεπέστατο κινητό και μια πολύ τίμια προταση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού και έχω καταλήξει στα παρακάτω. Όλα δεν κυκλοφόρησαν ακόμη εκτός το τελευταίο. 1. Meizu metal 2. Letv 1s 3. Meizu mx5 Πάνω κάτω όλα τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν, ωραίο το letv αλλά με προβληματίζει ή υποστήριξη σε θέμα ρομ. Μια άποψη από κάποιους που έχουν το ίδιο δίλημμα και αποφάσισαν για κάποιο. Edited November 4, 2015 by gregor3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Λέω να πάρω το MLS destinator pro 63 από media, είναι καλό? Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε κοντινό εύρος τιμων (69€) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Φίλε αν σκέφτεσαι το elephone p800, που βγαίνει εκεί κοντά και έχει σπεκς παρόμοια με σμαρτφον άνω των 350 ευρώ μην πέσεις στη παγίδα και κάνεις το λάθος. Μακριά μόνο αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 το συγκεκριμενο το εχει στο Vickmall στα new arrivals. το έχει αγορασει κανείς? φαινεται αρκετα καλο. Εχει και μεταλλικό περίβλημα. Απο support η ΖΤΕ πως είναι ελλαδα? Συγκρίνεται με Xiaomi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Thanks για τα links. Τα letv ειναι αξιοπιστα; Απο τα specs φαίνεται απίστευτο κινητο. Με υποστήριξη τι παίζει; Σε σχέση με xaiomi; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Thanks για τα links. Τα letv ειναι αξιοπιστα; Απο τα specs φαίνεται απίστευτο κινητο. Με υποστήριξη τι παίζει; Σε σχέση με xaiomi; Σε σχέση με τα xiaomi όχι μιας και είναι νέα εταιρία στα κινητά ( γενικά είναι κολοσσός στην Κίνα ) άρα έχει προοπτικές και ήδη αρκετή καλή υποστήριξη. Σε αυτά τα λεφτά καλύτερες προτάσεις δεν υπάρχουν,μετά πάμε σε κινέζικα β' επιπέδου που δεν στο προτείνω αλλά εσύ ξέρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το απλό 640 είναι 4g ενώ το xl όχι... Το xl έχει καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη, κατά αλλά ειναι τα ίδια κινητα... τώρα είδα ότι και το xl είναι 4g αλλά μη διαθέσιμο... περίεργο... Το 640XL LTE ειναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, το 640XL LTE Dual SIM δεν ειναι! Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 το εχουν σε pre sales. Τι λετε για αυτα τα κινητά. Το s και το pro φαινονται απιστευτα κινητα.τα εχει δοκιμάσει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.αλλά η απορία μου είναι αν από απόσταση εκπέμπουν το ιδιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μπορείς να μπεις στα αντίστοιχα θέματα των κινητών οπου θα βρεις πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το mx5 παιζει σε μια κατηγορία τιμής διαφορετική απο τα υπολοιπα..μπορείς να δοκιμασεις το μικρο αδερφακι της κατηγοριας letv που το βρίσκεις εύκολα πλεον στην Ελλάδα ώστε να αποκτήσεις την δική σου εμπειρία χρήσης.προσωπικά είχα meizu m1 note και αν δεν μου είχε διαλυθεί απο πτώση με αυτό θα ήμουν ακομη:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ναι το letv le 1 το βρίσκεις και εδώ πλέον απλώς το 1s το συμαζεψαν λίγο με το facelift. κατά τα άλλα είναι τι ίδιο. Το mxxpδεν έχει και τόσο μεγάλη διάφορα τιμής στο λινκ που δίνω παραπάνω. Δεν αποφάσισα ακόμη ας μελετήσουμε λίγο ακόμη. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskio Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 καλησπέρα όπως αναφέρω και στο θέμα τι κινητό να πάρω μέχρι και 200 ευρώ???Τι προτείνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Προσωπικά δεν θα έπαιρνα το meizu mx5 λόγω του κακασχημου μπροστινού πλήκτρου.αλλιώς σαν συσκευή είναι εξαιρετική.η letv δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής αλλά είναι ακόμα καινούρια έχει να μας δείξει..δες και λίγο το g3 πλέον σαν μεταχειρισμένο είναι εξαιρετική ευκαιρία+ελληνική εγγύηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αγορά από Ελλάδα ή Κίνα;;λειτουργικό android ή windows;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Οριστε 2 αστερατα 5ιντσα http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html?from=account_favorites Ενα απο κινα μερια και ενα απο Ελλαδα. Edited November 5, 2015 by giannis074 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 J5 κοιτα στο θεμα του ειναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 P8 light θα σου πρότεινα εγώ.είναι ποιοτικο όμορφο και με καλά χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθει στην πορεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 http://www.to2c.com/letv-one.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπέρα Είμαι ανάμεσα στα ulefone be pro.smart ultra 6. Meizu m2 note.mstar $700.το κόστος είναι ανάλογα απο που θα τα πάρω Κίνα Ελλάδα απο 120 εως 170.εντύπωση μου έχει το VODAFONE που σε όλα τα βίντεο λένε όλο ότι είναι vfm παρότι βγάζει χαμηλό σκορ στο αντουτου 27000+.αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει όλα η κάποια από αυτά μπορεί να με βοηθήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Καλημέρα όπως βλέπετε και από τον τίτλο κατέληξα σε αυτά τα δύο. Το meizu δεν το έχω δει και δεν ξέρω πως είναι από ποιότητα κατασκευής σε αντίθεση με το xiaomi note 2 prime που το έχω δει και από κοντά. Θα ήθελα την γνώμη σας ίσως και κάποια πρόταση ευχαριστώ. Specs οθόνη 5 - 5,5 ιντσες Μνήμη 2gb και πάνω εσωτερική 16gb και πάνω 8πυρινο Κάρτα sd απαραίτητα Edited November 7, 2015 by hotgr αλλαγή τιτλου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημέρα! Ερχομαι από lumia 920 & είμαι εξοικειωμένος με το λειτουργικό. Ομως μετά από 21/2 χρόνια η συσκευή μου παρουσιάζει προβλήματα & λέω να πάρω κάτι άλλο. Οικονομικό. Δε θέλω να περάσω τα 250,00€. Ούτε κινέζικο. Οι επιλογές μου είναι το lumia 640 lte ή το samung a5 σε android. Μεγάλη σημασία για μένα έχει η καλή φωτογραφική μηχανή & η μεγάλη αυτονομία. Δεν έχω σκοπό να το γεμίσω εφαρμογές. Τα βασικά. Θα ήθελα τις γνώμες σας & τις εμπειρίες χρήσης σας. Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Νομίζω τις καλύτερες κάμερες σε αυτό το budget από Windows Phone τις έχει το 640 XL το οποίο χρησιμοποιεί Zeiss. Τώρα, και το Α5 που προτείνεις, έχει άνω του μετρίου φωτογραφική. Δεδομένου πως το απλό 640 όμως δεν είναι αντάξιο (φωτογραφικά) του Α5, θα προτείνω Samsung. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts