Giannis114 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε αυτά τα λεφτά Android είναι άχρηστο πράγμα..Εγώ θα έπαιρνα lumia 640,αξιοπρεπεστατο στα 135 ευρώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα, ειμαι ακριβως στη θεση σου. Αποκλείεις το lumia 640xl? ΕΙμαι χρηστης του 1020 εδω και 1,5 χρονο και σκεφτομαι σοβαρα να ξαναπαω εκει το c5 το βλεπω κ εγω, το lenovo δεν θα το επαιρνα, ακουω για πολλα θεματα bloatware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα, ειμαι ακριβως στη θεση σου. Αποκλείεις το lumia 640xl? ΕΙμαι χρηστης του 1020 εδω και 1,5 χρονο και σκεφτομαι σοβαρα να ξαναπαω εκει το c5 το βλεπω κ εγω, το lenovo δεν θα το επαιρνα, ακουω για πολλα θεματα bloatware. Μου το πρότειναν και αλλού το Lumia, όμως είμαι πολύ επιφλακτικός με τα Windows Phone. Δεν το ξέρω καθόλου σαν λειτουγικό κινητών και φαντάζομαι πως η μετάβαση θα είναι δύσκολη. Συν το γεγονός της έλλειψης πολλών εφαρμογών προς το παρόν. Το 640 xl συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω και αν είχε αντροιντ θα το έπαιρνα σήμερα κιόλας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Συμφωνώ και εγώ για το 640 xl..Πολύ καλές κάμερες,ωραία οθόνη και θα σου περισεψουν 200-300 ευρώ. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 τελικά μπορεί κάποιος να μου προτείνει ταμπλετ που να πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gavriil91 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπερα ψαχνω κινητο για μια φιλη. τα βασικα που θελει απο τη συσκευη της ειναι να εχει καλες καμερες εσωτερικη και εξωτερικη καλη αναλυση οθονης και να ειναι αρκετα σμουθ και γρηγορο.. τελος θα ηθελε πιστευω να παιζει καποια παιχνιδια ανετα χωρις κολληματα και να εχει καλη αυτονομια!! περιμενω τις προτασεις σας.. θα πηγαινα και σε κινεζικη αγορα αν και θα προτιμουσα ελλαδα λογω ταχτητας αποστολης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Για απλο κινητο, ουτε η καμερα δεν με ενδιαφερει καν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα xiaomi mi note 4G @ 339$ ~ 300€ Για ρίξε μια ματιά: http://www.vickmall.com/xiaomi-note-4g-smartphone-snapdragon-801-android-4-4-miui-6-quad-core-2-5ghz-5-7-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) θελω ενα κινητο με τουλαχιστον HD οθονη,μια ικανοποιητικη καμερα,απο 4.5 εως 5 ιντσες.Μονο απο ελλαδα μπορω μεχρι 150 ευρω Ευχαριστω:):):) Edited October 28, 2015 by alegg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Standard-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---Gray-354975.html Μετά από αρκετό ψάξιμο...παίζει στα λεφτά του να βρω κάτι καλύτερο? Αν έχει κάποιος καμιά πρόταση θα ήθελα πολύ να την διαβάσω,πριν προχωρήσω στην αγορά του :) ps. Βέβαια στα 3-4 site που εμπιστεύομαι είναι η καλύτερη τιμή,αν έχετε και πιο φθηνό site(αξιόπιστο φυσικά) να το γράψετε :) Edited October 28, 2015 by vagelis3k Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 κοιταξε και το elephone p8000. και γω μεταξυ των 2 ειμαι και μαλλον θα παω προς το note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κανείς;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα xiaomi mi note 4G @ 339$ ~ 300€ Για ρίξε μια ματιά: http://www.vickmall.com/xiaomi-note-4g-smartphone-snapdragon-801-android-4-4-miui-6-quad-core-2-5ghz-5-7-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html Φαίνεται καλό. Παρεμπιπτόντως, μιας και πολλοί μου πρότειναν το Lumia, έριξα μια ματιά σε reviews και videos του κινητού σε διάφορα σιτε και έχω αρχίσει να το καλοβλέπω !! Τα Windows δεν φαίνονται και τόσο τραγικά τελικά, φαντάζομαι είναι θέμα συνήθειας. Ειδικά τα 10 θα είναι κορυφή. Αισθητικά με χαλάει λίγο βέβαια μιας και προτιμώ τα all-white κινητά αλλά anyways δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Πόσο πάει άραγε το 640XL 4G με dual sim και από πού το αγοράζει κανείς ? (σε σκρουτζ δεν βγάζει τίποτε) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν στα μη κινέζικα βάζεις τη Huawei, ρίξε μια ματιά στο Mate 7. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Για μη κινέζικο σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις το LG G4 αν όμως συμβιβαστείς με τον fingerprint sensor! http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html Είναι αλαγκάριστο, απροβλημάτιστο, έχει αν όχι την καλύτερη μια από τις 2-3 καλύτερες κάμερες της αγοράς, 5.5" που ζήτησες οθόνη με πολύ μικρά bezels(!!!) και γενικά είναι ένα άψογο all around κινητό! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το έχω το 640, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δύο ίδια τηλέφωνα στο σπίτι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 το lg spirit ειναι πολυ καλο και το lumia 730 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Για μη κινέζικο σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις το LG G4 αν όμως συμβιβαστείς με τον fingerprint sensor! http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html Είναι αλαγκάριστο, απροβλημάτιστο, έχει αν όχι την καλύτερη μια από τις 2-3 καλύτερες κάμερες της αγοράς, 5.5" που ζήτησες οθόνη με πολύ μικρά bezels(!!!) και γενικά είναι ένα άψογο all around κινητό! Ευχαριστώ για την απάντηση. Το g4 το είχα στα υπόψιν αλλά με προβληματίζει ή αυτονομία του.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν δε σε πειράζει που το nexus 5 ειναι ήδη 2 χρονών κινητό,πουλιέται στο e-bay καινούριο στα 160€ [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Για ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν δε σε πειράζει που το nexus 5 ειναι ήδη 2 χρονών κινητό,πουλιέται στο e-bay καινούριο στα 160€ Αυτό θα πρότεινα και εγώ... Από τη στιγμή που είναι και άσχετος όπως λες, μια χαρά θα του έρχονταν αν έπαιρνε κάτι που έχει δει/δουλέψει... Επίσης το Nexus παλιό μεν, με αναβαθμίσεις μέχρι τώρα δε και καθαρό Android, πράγμα που όπως είπες σου αρέσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 lenovo s90 Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 samsung seira alpha Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω ενα κινητο για τη γιαγιά μου με μοναδικό κριτήριο να υποστηρίζει τις βιντεοκλήσεις για να μας βλέπει απο μακριά και τετοια. Όσο πιο φτηνό γίνεται. Προφανώς θα ειναι αφής φαντάζομαι για να εχει κ μια σεβαστή οθόνη. Απλα δεν εχω καταλάβει ποια κινητά υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις. Όλοι οι γνωστοί μου που έχουν Samsung κανονικά μεταξύ τους· αλλα δεν εχει τύχει να δω κάτι αλλο σε εταιρία. Ειναι μεταξύ των κινητών που έχουν android γενικά ή μονο τα Samsung? Έχετε να προτείνετε κάτι; Σκεφτόμουν κάτι σε αυτά τα φτηνά ανώνυμα κινεζικά που υπάρχουν στο eBay αλλα δεν ήξερα αν υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις. Σημείωση: η επιλογή Skype δεν παίζει, δεν εχει Ίντερνετ η γιαγιά. Θελουμε αποκλειστικά βιντεοκλήσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το αγορασα χτες.galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts