Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μπει στο κόσμο των smartphones εδώ και κανένα χρόνο. Έχω βολευτεί με τις Lumia συσκευές. Έχουν πέσει κατά καιρούς κάποιες Android συσκευές στα χέρια μου και βλέπω με τη λίγη εμπειρία που έχω πως μοιάζουν να είναι πιο εξελιγμένες από τις Lumia.

Και ρωτάω τα εξής:

1. Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό από μια μετάβαση ή όχι; και αν ναι, τι;

2. Είναι όντως πιο εξελιγμένες οι Android συσκευές ή μου έχει δημιουργηθεί έμενα τέτοια εντύπωση λόγω απειρίας;

Ευχαριστώ

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μπει στο κόσμο των smartphones εδώ και κανένα χρόνο. Έχω βολευτεί με τις Lumia συσκευές. Έχουν πέσει κατά καιρούς κάποιες Android συσκευές στα χέρια μου και βλέπω με τη λίγη εμπειρία που έχω πως μοιάζουν να είναι πιο εξελιγμένες από τις Lumia.

Και ρωτάω τα εξής:

2. Είναι όντως πιο εξελιγμένες οι Android συσκευές ή μου έχει δημιουργηθεί έμενα τέτοια εντύπωση λόγω απειρίας;

Ευχαριστώ

Πιο εξελιγμένες δεν θα το έλεγα, όλα πάνω κάτω τα ίδια πράγματα κάνουν. Όμως

Θα κερδίσεις σίγουρα μεγαλύτερη ποικιλία σε εφαρμογές + τις εφαρμογές της google.

Επίσης θα μπορείς να διαμορφώνεις εσύ το κινητό όπως σου αρέσει με widgets κτλ.

Θα μπορείς να συνδέεις usb stick,mouse,keyboard,εκτυπωτές στο κινητό σου μέσω της micro usb θύρας με ειδικό αντάπτορα.

Και τέλος αν ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το android και κάνεις root το κινητό σου θα μπορείς με εφαρμογή να διώξεις όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις από apps και browser.

Για μια πιο ευχάριστη εμπειρία με το android να επιλέξεις κάποιο κινητό με όσο το δυνατόν stock android όπως πχ moto e, moto g, nexus 5, moto x, oneplus one, nexus 6

Και ρωτάω τα εξής:

Ευχαριστώ

Αν εχεις σκοπο να δωσεις μεχρι 100 ευρω τοτε δεν αξιζει να πας σε αντροιντ συσκευη.Αν ομως μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα(τα διπλασια +) τοτε ναι.

1.Εχεις να κερδισεις μεγαλυτερη ποικιλια εφαρμογων οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω

2.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τον ορο πιο εξελιγμενες,μαλλον λογω των εφαρμογων θα εχεις τετοια εντυπωση.

Αλλα οπως ειπα και πιο πανω.Ολα εξαρτονται με το ποσο που μπορεις να διαθεσεις.

Χαιρετίζω την παρέα. :)

Ψάχνω ένα tablet από Ελλάδα για τον 55αρη πατέρα μου. Πριν 3-4 χρόνια του είχα πάρει ένα iPad 2 αλλά πλέον είναι αισθητά αργό.

Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για surfing (εδώ θέλω να μπορεί να φορτώνει άνετα βαριά sites π.χ. οικονομικά, news247, blogs κτλ.) και να έχει μεγάλη μπαταρία (το iPad ακόμη μετά από τόσα χρόνια κρατά ~3-4 μέρες).

Κόστος περί τα 200-250€ (the lesser the better).

Έχω κολλήσει γιατί δε ξέρω τι να διαλέξω, Windows ή Android για την παραπάνω χρήση;

129026.png?1640591734

κοίτα καλύτερα το moto g στα 155 https://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html

ή αν μπορείς να ανέβεις ακόμα λίγο πιο πάνω κοίτα το huawei p8 lite στα 169 http://www.cosmote.com/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20302687

Καλησπέρα παίδες μόλις πήρα είδηση ότι παίζει αυτή η προσφορά και ομολογώ ότι δεν το περίμενα . να το χτυπήσω επιτόπου ή αξίζει κάτι άλλο ? Μέχρι 200 πάντα και με παρόμοια χαρακτηριστικά (οθόνη , ραμ, επεξεργαστής κτλπ)? Απο Ελλάδα :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η ίδια προσφορά παίζει και Vodafone εδώ και μέρες. Και εγώ το σκέφτομαι, μιας και η αγορά από Κίνα μεριά δυσκολεύει λόγο capital control. Διαβάζω αρκετά θετικα σχόλια και το μόνο που μου μένει είναι να πάω να το δοκιμάσω από κοντά. Αν με πείσει ότι είναι καλύτερο από το ZTE v5 που έχω εδώ και 8μηνες θα το χτυπησω!

Τώρα το είδα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6226764#post6226764

Edited by nassosp

Καλησπέρα.

Λόγω καταστροφής από πτώση του Mi3 που έχω πάρει στη σύζυγο σκέφτομαι να της δώσω το Vivo Xshot μου και να πάρω κάποιο νέο εγώ. Η αγορά θα γίνει (όπως και του Vivo) από κατάστημα retail της Κίνας από συνεργάτη/γνωστό και ο οποίος θα μου το φέρει χέρι με χέρι. Τα κινητά που σκέφτομαι είναι τα γνωστά/άγνωστα... Μπορείτε να με βοηθήσετε στο πιο θα ήταν άξιος αντικαταστάτης του Vivo;

1. Xiaomi Mi4 4G (με το Baboo backcover)

2. Meizu MX5

3. ZTE Nubia Z9

4. Huawei P8

5. Huawei Honor 7

6. Letv x500

7. Ulephone Be touch 2

Θα έβαζα και το Xiaomi Mi Note Pro (πάλι με baboo back) αλλά με προβληματίζει το μεγάλο του μέγεθος.

Ευχαριστώ πολύ

καλησπερα σε ολους...

ασχετα με το λειτουργικο τους ,ποια συσκευη θεωρειτε οτι ειναι καλυτερη?

Η χρηση της θα ειναι για σερφαρισμα ,κοινωνικα δικτυα και φωτογραφιες...

Εξαιρετικές οι περισσότερες συσκευές που έχεις παραθέσει. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από πλευράς κάλυψης των αναγκών σου με καμία συσκευή. Προσωπικά, σου προτείνω ή το Meizu ή το Xiaomi.

το Mi Note Pro πάρε. το μέγεθος συνηθίζεται . θα δώσεις που θα δώσεις λεφτά πάρε το καλύτερο. και εννοείται να πάρεις την πλάτη bamboo που φαίνεται τέλειο Edited by Xander

την γνωμη σας για το ποιο απο τα 2 κινητα να αγορασω θελω...

απο κινα το p6000 pro $120 (αντικαταστατης του p6000) LINK

(βγαινει και με 3gb ram στα $140)

απο ελλαδα η συσκευη που προτεινε ο haki ειναι σε καλη τιμη-προσφορα αυτο το διαστημα

η μπαταρια της θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη αλλα ειναι αρκετα ποιοτικη συσκευη

Edited by telefoneri

ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204058.html

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-microsoft-lumia-640-dual-sim-8gb-leyko/prod7480115pp/

κάποιο νέο για Paypal?

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενας φιλος μου ζητησε να το βρω κινητο και θελει οπως και δηποτε αυριο να το παραγγειλει να το εχει μεσα στην βδομαδα. Με 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα βρηκα το a8 warrior απο εδω https://foxosmall.com/index.php/lenovo-a8-a806-4g.html?ref=bestprice.gr.

Πρωτον ξερετε καποιο αλλο μαγαζι πιο φθηνο η μηπως πιο αξιοπιστο? Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε η με αυτα τα λεφτα δεν θα βρω καλυτερο?

1 χρόνο εγγύηση.....15-25 μέρες παράδοση.....σημαίνουν πως θα το παραγγείλει από Κίνα.

Ότι κάναμε οι υπόλοιποι κάτοχοί του χωρίς το καπέλο της εξωφρενικής τιμής !!!!

Δες εδώ και σύγκρινε.....

Στα 150Ε από την Ευρωπαϊκή "αποθήκη" του Vickmall με παράδοση τη 2η εργάσιμη.

Edited by immortal207

το Mi Note Pro πάρε. το μέγεθος συνιθίζεται. θα δώσεις που θα δώσεις λεφτά πάρε το καλύτερο. και εννοείται να πάρεις την πλάτη bamboo που φαίνεται τέλειο

Αυτό που λέει ο xander,αλλιώς αν δεν θες με τίποτα να ''ρισκάρεις'' το μέγεθος, τότε το mi4

( αυτές τις μέρες θα παραγγείλω κι εγώ το Bamboo cover μιας και την δοκίμασα από φίλο κι ήταν πολύ ωραία )

1 χρόνο εγγύηση.....15-25 μέρες παράδοση.....σημαίνουν πως θα το παραγγείλει από Κίνα.

Ότι κάναμε οι υπόλοιποι κάτοχοί του χωρίς το καπέλο της εξωφρενικής τιμής !!!!

Δες εδώ και σύγκρινε.....

Nαι ομως απο εξωτερικο δεν γινεται να παρουμε τωρα τιποτα οποτε? Πιο αλλο να κοιταξω? Ειχε το public το p8 lite αλλα τελειωσε οποτε παμε σε αλλο παλι.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38492

απο εδω???

Aπ'οσο ξέρω και απ'όσο είδα και στο νήμα για τις κάρτες εδώ, ακόμα δε μπορούμε να αγοράσουμε με Ελληνικές κάρτες από το εξωτερικό... Επίσης δεν είναι γνωστό για πόσο θα ισχύει ακόμα αυτό... Οπότε Lumia 640, το οποίο έτσι και αλλιώς είναι μια πολύ καλή και πλήρης συσκευής... Αν πάντα, δεν έχεις πρόβλημα με Windows mobile... :)

Όπως τα είπαν και οι υπόλοιποι, έχουν τα πράγματα... Πιο εξελιγμένες δε θα το έλεγα... Lumia συσκευές βγαίνουν συνεχώς, οπότε μια χαρά εξελιγμένες είναι... Απλά μεταξύ των διαφόρων λειτουργικών, αλλάζει η φιλοσοφία... Προσωπική άποψη, αν σε έχουν βολέψει τα Windows μείνε εκεί που είσαι... Σε Android θα βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, περισσότερες συσκευές και περισσότερα περιθώρια customization... Ωστόσο για να πάρεις κάτι καλό που θα σου προσφέρει ικανοποιητική εμπειρία χρήσης, θα πρέπει να δώσεις παραπάνω χρήματα απ'ότι για Lumia...

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...