Jump to content

stayros4248

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stayros4248

  1. Εχω μια απορία. Η τιμή του ξεκινάει απο 250€ και φτανει τα 350 στα πιο γνωστά μαγαζιά. Παιζει να την πατήσω και να αγοράσω κινεζια;;;
  2. που και που παίζω κανένα παιχνιδι, δεν τρελλαινομαι... Νομίζω πως θα το αγοράσω!
  3. και εγω προς το J7 κλεινω, απλα σε καποια review λενε οτι δεν ειναι τοσο καλος ο επεξεργαστης του, οτι ειναι σχετικα αργο και ψιλοκολλαει στα παιχνιδια σε σχεση με το P10 lite...
  4. Καλησπερα σε ολους! ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει....
  5. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    στο antutu το ιδιο σκορ μου εβγαλε 31 χιλιαδες και κατι ψιλα... προς το παρον δεν εχω προσεξει κατι αλλο...
  6. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    βγηκε αναβαθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και επιτελους το ξεκλειδωμα με διπλο χτυπημα δουλευει!!!!!!!!!!
  7. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    να πω και εγω τις εντυπωσεις μου.. το κινητο το εχω εδω και 10 μερες το 5,5. απο μπαταρια το βγαζω απο το φορτιστει στις 5:30 το πρωι, στην δουλεια εχω σχεδων ολοι μερα ανοιχτα τα δεδομενα (4g-3g) fb, messenger, e-mail,και ολο και κατι χαζευω στο ιντερνετ... αρκετη φωτεινωτητα γιατι ειμαι στον ηλιο, στο σπιτι το wifi συνεχεια ανοιχτο, 1-2 ωρες τηλεφωνα, πολυ λιγο παιχνιδι και το βραδυ 11:00 εχω 40% περιπου οθοναρα! πολυ ωραια χρωματα, αναλυση, φωτεινοτητα η φωτογραφικη εμενα με ικανοποιει 100% και μερα και νυχτα. πολυ ωραιες φωτο. χρωματα, φως, λεπτομεριες ο ηχος ειναι πολυ καλος, καθαρος δεν μου τρωει καθολου κολληματα το μονο που δεν δουλευει ειναι το διπλο χτυπημα για ξεκλειδωμα. πραγματικα κριμα! δουλευει οποτε θελει!!! αλλα για εμενα ειναι ψιλολεπτομερια. δεν με απασχολει. επισης μου ειμαι λιγο αβολο το κουμπι που ξεκλειδωνει το τηλ. ειναι πανω αριστερα. συνηθιζεται ομως. γενικα εμενα με ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!! Ξερει κανεις πως απενεργοποιειτε (ή απεγκατασταση) απο την αρχικη οθονη το onetouch stream????
  8. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    για βαλε link για το προστατευτικο γυαλι.
  9. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    το 5,5 πηρα θηκη http://www.cellphones.gr/p/6023/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-book-stand-alcatel-idol-3-55-6045y-black προστασια οθονης http://www.cellphones.gr/p/5623/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-alcatel-idol-3-55-anticrash-antishock-x-one-ultimate-upgrade-v2
  10. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    αυριο θα το εχω και εγω!!!!!! θα σας πω τις εντυπωσεις μου.....
  11. stayros4248

    Alcatel Idol 3

    απο αναβαθμισεις τι λεει???? υπαρχουν??
  12. stayros4248

    ZTE Blade Vec 4G

    εχει κανεις καποιο σπασμενο zte??
  13. την γνωμη σας για το ποιο απο τα 2 κινητα να αγορασω θελω...
  14. ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_122283.html?gclid=CIDWj-Oj9sYCFYLJtAodbx8GeA http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_190285.html?gclid=CPrHydKj9sYCFQ3ItAodiFQBbg πιο μου προτεινετε??? επισης αν υπαρχει καποια αλλη προταση εως 150 ευρω... γενικα δουλευω πολυ το ιντερνετ και βγαζω καμια φωτογραφια. δεν πειραζω τις συσκευες, φλασαρισματα και τετοια... σας ευχαριστω!!
  15. επειδη οι σελιδες ειναι ατελειωτες.. μπορει καποιος που το'χει να μου πει εντυπωσεις??? καμερα, προβληματα, θετικα - αρνητικα... ευχαριστω!!
  16. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Τα update με το τρόπο που εννοείς ξέχασέ τα. Αν δεν θες να μπλέξεις με πειράγματα δεν στο προτείνω. συγνωμη για το offtopic αλλα υπαρχει καποιο κινεζικο κινητο με αυτα τα λεφτα που να μην θελει ''πειραγμα''??
  17. θελω να το αγορασω αλλα δεν ξερω απο φλασαρισματα και τετοια... αν το αγορασω και δεν το πειραξω καθολου και κανω μονο τα update που μου βγαζει αυτο θα εχω καποιο προβλημα???
  18. αν το αγορασω ετσι οπως ειναι και δεν το πειραξω κανω μονο τα update που βγαζει απο μονο του, θα εχω καποιο προβλημα.
  19. καλησπερα παιδια, θελω να το αγορασω αλλα διαβαζω απο μερικους οτι κολλαει, οτι εχει θεμα η μπαταρια κτλ... εγω δεν ξερω απο φλασαρισματα, ρουτ και ολα αυτα αν το αγορασω απο το vickmall με αυτο το σχολιο που βρηκα απο κατω απο τη παρραγγελια : 1) Mark as a "gift" and declare a low value to avoid custom taxes. 2) Install Google play store and Google apps 3) Root the phone 4) Install the newest (1447 ?) multi-language (make sure Greek and English are included) 5) Remove all chinese apps 6) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches) !!!! 7) Check that the phone works properly 100% (after root) before you send it. 8) Send EU adapter 9) Make sure all gifts included 10) Send me tracking number χωρις να το σκαλισω παραπερα θα εχω θεματα με το κινητο ή θα δουλευει κομπλε??
  20. κανεις?? σας παρακαλω ειναι κριμα να παει χαμενο το κινητο μου...
  21. stayros4248

    ZTE Blade Vec 4G

    μηπως εχει καποιος σπασμενο κινητο γιατι θελω τον διακοπτη ον-οφφ. μου εκοψε η ταινια... αν υπαρχει καποιο το αγοραζω!
×
×
  • Create New...