Jump to content

binidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by binidis

  1. Επεσε κατω και πρασινισε η οθονη του. Πατησα το κουμπι ον/οφφ και απο τοτε δεν ξαναλειτουργησε η οθονη. Ωστοσο πατωντας το κουμπι του ηχου ακουγα τη χαρακτηριστικη δονηση που κανει οταν φτασει στο μινιμουμ, και οταν εβαζα το δαχτυλο μου στον αναγνωστη αποτυπωματος εκανε το χαρακτηριστικο κλικ. Δηλαδη φαινεται μονο η οθονη να μη λειτουργει . Εξωτερικα ειναι σχεδον αθικτη. Το μεταλλικο πλαισιο λυγισε στο σημειο που χτυπησε οταν επεσε. Πιστευετε οτι χρειαζομαι αλλαγη οθονης ή μπορει να εχει χαλασει καποιο ηλεκτρονικο; Ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη; Να παω στο καταστημα που το αγορασα ή αλλου;
  2. Το chuwi hi9 plus ειναι προβληματικο; Στο gearbest λεει πελατης στο review οτι λαγκαρει η οθονη αφης. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το air.
  3. Δεν είχα κάνει λογκιν αλλά επανέλαβα τη διαδικασία και αυτή τη φορά το κουπόνι εξαργυρώθηκε επιτυχώς και ολοκλήρωσα την παραγγελία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:)
  4. Από chrome μπήκα. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο ε; Είμαι στη σελίδα που λέει overview checkout.
  5. Εβαλα τον κωδικό του κουπονιού σύμφωνα με τις οδηγίες, με πήγε στην επόμενη σελίδα που συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά... η τιμή έμεινε ίδια. Τι σκατά κάνω τώρα;
  6. Αγόρασε κανείς προιόν σε προσφορά; Το ποσό του κουπονιού αφαιρέθηκε από την τιμή της προσφοράς ή από την αρχική τιμή (που εμφανίζεται διεγραμμένη);
  7. Είμαι ανάμεσα σε LG G3 και Samsung A5
  8. Στο νήμα του Ζ5 εδώ κάποιοι είχαν παράπονα από την κάμερα. Δίνω όχι παραπάνω από 400 ευρώ. Κατά προτίμηση λιγότερα. Τώρα είδα ότι λέει μη διαθέσιμο. Για κλείσιμο το πάνε το μαγαζί; Τίποτα δεν έχει.
  9. Γιατί η αγορά θα γίνει από Γερμανό που δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Είμαι μεταξύ Sony Z5 που υστερεί σε κάμερα, Samsung A5 που υστερεί σε επιδόσεις και δεν έχει infrared και Samsung S6 32G που δεν παίρνει επέκταση μνήμης.
  10. Είδα από κοντά Samsung A5, Samsung S6 και Huawei P9 Lite και πιστεύω ότι οι οθόνες των Samsung είναι πολύ καλύτερες. Λιγότερες αντανακλάσεις και πιο ζωντανά χρώματα. Tου A5 λίγο καλύτερη απ' του S6. Γενικά Samsung, Apple και Sony έχουν τις καλύτερες οθόνες.
  11. Νόμιζα ότι μόνο σε ταχύτητα υπερτερεί το P9 lite! Πάω για αυτό λοιπόν... Αν και σκεφτόμουν και το S6。。。。 το οποίο όμως δεν δέχεται SD card και με κλειδώνει στα 32gb rom.
  12. Ανάμεσα στο Huawei P9Lite των 2 GB RAM και του Samsung Galaxy S5 ποιό υπερτερεί σε θέματα: α) οθόνης β) κάμερας γ) ταχύτητας δ) μπαταριας ;
  13. Ούτε σε εμένα το έχουν στείλει ακόμα σήμερα Δευτέρα.
  14. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, αλλά δεν θα με ξαναδούν σαν πελάτη, για τους λόγους που ανέφερα.
  15. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση σήμερα.:rolleyes: Τελικά μετά από 20 λεπτά αναμονή κατάφερα να επικοινωνήσω με τις πωλήσεις. Τους έδωσα τον κωδικό της παραγγελίας. Με ρώτησαν αν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου. Τους είπα ναι και ότι μου πρότεινε το iphone se γιατί το 640 έχει εξαντληθεί. Τους είπα ότι δεν μου κάνει λόγω μεγέθους οθόνης. Μου απάντησαν ότι δεν έχουν κάποια άλλη πρόταση να μου κάνουν και με ρώτησαν πως θέλω να προχωρήσουμε. Εγώ εκείνη τη στιγμή αν δεν είχα ενημερωθεί από το myphone.gr για τις δωροεπιταγές το πιθανότερο ήταν να χαιρετούσα και να έκλεινα το τηλέφωνο. Ενημερωμένος όμως, ρώτησα αν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά. Με έβαλαν πάλι σε αναμονή μερικά λεπτά και στο τέλος μου είπαν ότι θα μου δώσουν εκπτωτικό κουπόνι 200 ευρώ στα πλαίσια της πελατειακής μας συνεργασίας. Στο e-mail που είχα στείλει δεν απάντησαν. Το κουπόνι, εφόσον μου το στείλουν, θα το χαρίσω γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω με το Γερμανό. Μου άφησε αρνητική εντύπωση η συναλλαγή μαζί τους και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα βρωμάει χωριάτικη κουτοπονηριά. Σωστή επαγγελματική αντιμετώπιση θα ήταν να στείλουν ενημερωτικά email σε όλους όσοι δεν έλαβαν την παραγγελία τους με υπαιτιότητα της εταιρείας, και εκεί να τους εξηγήσουν εξ αρχής τις επιλογές τους, ήτοι την αποδοχή άλλου κινητού, ή εκπτωτικού κουπονιού. Εξ αιτίας του λάθους της Γερμανός έχασα την ευκαιρία να παραγγείλω από άλλο κατάστημα, άλλη συσκευή, επωφελούμενος τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής. Ας μην νομίζουν λοιπόν ότι μου (μας) κάνουν κάποια χάρη επειδή μας προσφέρουν αυτό το κουπόνι στη θέση της παραγγελίας. Ευχαριστώ ξανά το myphone.gr και τους χρήστες του για την ενημέρωση!:)
  16. Εμένα δε μου είπαν τίποτα για δωροεπιταγή.
  17. Και εμένα μού πρότειναν να μου δώσουν το iphone SE στα ίδια λεφτά το οποίο βλέπω ότι έχει οθόνη 4 ιντσών. Δε με ενδιαφέρει να αγοράζω και να πουλάω, πάμε γι' άλλα.
  18. Φαινόταν η δουλειά φίλε... Εγώ δεν έχω κινητό γιατί χάλασε το παλιό και με καθυστέρησαν μια βδομάδα με τις βλακείες τους. Δεν ξαναψωνίζω τίποτα από Γερμανό.
  19. Στο eshop τους αναφερεται ως εξαντλημένο άρα προφανώς δεν θα το παραλάβουν όλοι, άντε να γίνει καμιά επιστροφή σε όσα ήδη απεστάλησαν και να πάει σε άλλον καθυστερημένα. Έχω περιέργεια πόσο απόθεμα είχαν αρχικά.
  20. Ρώτησα επανειλημμένως αν θα μου το στείλουν και ο υπάλληλος μού απάντησε ότι δεν μπορεί να μου δώσει βέβαιη απάντηση.
  21. Εγώ επικοινώνησα με Γερμανό και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ούτε αν θα μου το στείλουν (μπορεί να εξαντλήθηκαν), ούτε πότε θα με ενημερώσουν... Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.:mad:
  22. Υπάρχει προπληρωμένη κάρτα εξωτερικού που πωλείται στην Ελλάδα.
  23. To είδα το 640 σε μαγαζί και δε μου άρεσε η οθόνη. Ήταν υπερβολικά ανακλαστική. Το ίδιο και τα υπόλοιπα lumia. Σαν εμπειρία χρήσης δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά απ' το 535. (Επίσης ήταν κάπως φαρδύ σε σχέση με άλλα πεντάιντσα.) Η οθόνη του G2 mini ήταν πολύ ωραία αν και χαμηλής ανάλυσης. Μου άρεσε και το ZTE blade V220 σε παρόμοια τιμή.
×
×
  • Create New...