georgerapp Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια προβλημα.το κινητο που αγορασα χθες μεταχειρισμενο σημερα που εβαλα την καρτα nanosim γιατι ειχα micro ανακαλυψα οτι δεν πιανει 4g κ γενικα δικτυο μεσο του παροχου.εβαλα αλλη σιμ τα ιδια, την δικια μου σε αλλο τηλ επιασε δικτυο 4g κανονικοτατα.τι γινετε ρε γαμοτο την πατησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Παιδια προβλημα.το κινητο που αγορασα χθες μεταχειρισμενο σημερα που εβαλα την καρτα nanosim γιατι ειχα micro ανακαλυψα οτι δεν πιανει 4g κ γενικα δικτυο μεσο του παροχου.εβαλα αλλη σιμ τα ιδια, την δικια μου σε αλλο τηλ επιασε δικτυο 4g κανονικοτατα.τι γινετε ρε γαμοτο την πατησα; Στις Ρυθμίσεις, είναι επιλεγμένο το LTE στις λειτουργίες δικτύου? (ή εννοείς δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ δίκτυο...?) Edited June 24, 2016 by spaul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Στις Ρυθμίσεις, είναι επιλεγμένο το LTE στις λειτουργίες δικτύου? (ή εννοείς δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ δίκτυο...?) Ναι κανονικα τωρα μιλησα με το παιδι που μου το πουλησε κ μου ειπε να παρω τον παροχο vodafon να μου στειλει τις ρυθμισεις internet γιατι δε τις περνει αυτοματα οπως τα περισσοτερα τηλ.τους πηρα κ περιμενω τα μηνυματα που θα κανουν την ρυθμιση.βασικα εγραψα πρωτα εδω πριν τον παρω τηλ πανω στην ανταρα μου.θα σας πω αν φτιαχτει.παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις Ρυθμίσεις, είναι επιλεγμένο το LTE στις λειτουργίες δικτύου? (ή εννοείς δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ δίκτυο...?) Φιλε μου πηγα μονος μου ρυθμισεις, , περισσοτερα, ρυθμισεις ιντερνετ εκανε μια μικρη ληψη κ επιασε καμπανα.τσαμπα ανχοθηκα γιατι το εχω ερωτευτει το μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ναι κανονικα τωρα μιλησα με το παιδι που μου το πουλησε κ μου ειπε να παρω τον παροχο vodafon να μου στειλει τις ρυθμισεις internet γιατι δε τις περνει αυτοματα οπως τα περισσοτερα τηλ.τους πηρα κ περιμενω τα μηνυματα που θα κανουν την ρυθμιση.βασικα εγραψα πρωτα εδω πριν τον παρω τηλ πανω στην ανταρα μου.θα σας πω αν φτιαχτει.παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε. Συνδέσου σε ένα WiFi και πήγαινε Ρυθμίσεις-Περισσότερα-Ρυθμίσεις Internet (σε Android 4.4.4), στο δικό σου δεν ξέρω πως ακριβώς είναι το μενού. ...με πρόλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Συνδέσου σε ένα WiFi και πήγαινε Ρυθμίσεις-Περισσότερα-Ρυθμίσεις Internet (σε Android 4.4.4), στο δικό σου δεν ξέρω πως ακριβώς είναι το μενού. ...με πρόλαβες... Ναι αδελφε σε προλαβα οπως κ την voda την οποια ακομη περιμενω.αμαν ειχα συνηθησει με τα sammy κ μου εκοψε την χολη.ακομη το μαθαινω.λιγο η ζεστα χρειαζετε συνηθεια αλλα τι να κανουμε 8πυρηνο γυαλι κ ζουμπιγμενο το δικαιολογω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ναι, και μετα εκανα repair με το xperia tool. Φίλε, πως ακριβώς έκανες repair; Κατέβασα το λογισμικό το xperia tool, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω το emma κάνει εκκίνηση αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει! Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Φίλε, πως ακριβώς έκανες repair; Κατέβασα το λογισμικό το xperia tool, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω το emma κάνει εκκίνηση αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει! Τι κάνω λάθος; δεν χρησιμοποιησα το emma αλλα ενα εργαλειο της sony απο το επισημο site της που έχει μεσα την λέξη xperia. Δεν το εκανα στον υπολογιστη μου γιατι εχω μονο linux και ετσι δεν μπορω να βρω τωρα το ονομα. Σορυ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 δεν χρησιμοποιησα το emma αλλα ενα εργαλειο της sony απο το επισημο site της που έχει μεσα την λέξη xperia. Δεν το εκανα στον υπολογιστη μου γιατι εχω μονο linux και ετσι δεν μπορω να βρω τωρα το ονομα. Σορυ Δε πειράζει φίλε, βρήκα τη λύση, μπορείς να κάνεις repair και από το pc companion. Όντως ΟΤΑ δεν είχε περάσει καλά ούτε η 6 ούτε η 6.0.1. Βλέπω πραγματική αλλαγή στο κινητό. Πριν ανέβαζε θερμοκρασίες για barbeque, τώρα είναι σε πολύ νορμάλ επίπεδα και η μπαταρία έγινε σκυλί, όπως και στην 5. Κάτι άλλο, μήπως έχει πάρει κανένας σας την επίσημη θήκη που έχει βγάλει η Sony για το κινητό; Στις φωτογρραφίες φαίνεται να το παχαίνει και να είναι πολύ χοντροκομένη, αλλά είδα βντεάκια και δεν το παχαίνει, το προστατεύει και μπορείς να κάνεις πολλές λειτουργίες με το άνοιγμα που έχει μπροστα στην οθόνη (όπως είναι η θηκή για το G3 που έχει ένας φίλος μου και είναι πολύ βολική). Συν τοις άλλοις, είχε πάρει τη θήκη της orzly αλλά επειδή το έχω σε λευκό την πήρα διάφανη και κατέληξε κίτρινη και το κινητό χάνει πολλή από την ομορφιά του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά καλή 64άρα sd που μπορώ να βρω? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Όντως με την τελευταία αναβάθμιση άλλο τηλ.σε θέματα θερμοκρασίας και μπαταρίας. Μόνο ένα θέμα έχω , όταν μιλάω μετα την απομάκρυνση από το αφτί κατεβαίνει συχνά η μπάρα με τις ειδοποιήσεις και αντί να πατήσω το κόκκινο για τερματισμό κλήσης ,πετιέται η το εικονίδιο για τα δεδομένα που αν δεν έχω χρεώνοντας 1 ευρώ για ημερήσια χρήση ή το μην ενοχλείται που αν δεν το καταλάβεις θα έχεις θέμα. Το έχεις παρατηρήσει κάποιος άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδιά καλή 64άρα sd που μπορώ να βρω? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 Μπας και ξέρεις γιατί από γερμανία είναι 10 ευρώ φθηνότερη? Παίζει να είναι μούφα? http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-plus-64GB-80MB-s-Class-10-Micro-SDXC-Speicherkart-mit-SD-Adapter-/131723800246?hash=item1eab59aeb6:g:QB0AAOSwe7BWuddu Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μπας και ξέρεις γιατί από γερμανία είναι 10 ευρώ φθηνότερη? Παίζει να είναι μούφα? http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-plus-64GB-80MB-s-Class-10-Micro-SDXC-Speicherkart-mit-SD-Adapter-/131723800246?hash=item1eab59aeb6:g:QB0AAOSwe7BWuddu Οχι. Δες πόσο καλώς πωλητής είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά έχω εντοπίσει κάποιες ελλείψεις στην εφαρμογή του μηνύματος κ διορθώστε με αν κάνω λάθος. Α όταν ξεκινάς να γράφεις ένα μήνυμα στα ελληνικά σε ξεκινά με 160 χαρακτήρες στο δεύτερο γράμμα κεφάλαια πάντα σε πετά 70 χαρακτήρες.αρα δε γράφω ποτέ 160. Β η αναφορά παραδόσης δεν είναι σε μορφή ειδοποίησης αλλά πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα λεπτομέρειες κ σου λέει αν παραδόθηκε. Εσείς έχετε αλλάξει app; Να σας πω δε θα το ήθελα γιατί το βολευτικα κ τα ξένα apps είναι γεμάτα διαφημίσεις.χωρια ότι όπου μπορεί με διορθώνει γιατί από ορθογραφία είμαι κλαφτα χαραλαμπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά εδώ και 5 μέρες έχω 6.0.1 και στο idle μου τρώει την μπαταρία για πλάκα. Μου βγάζει 2 ώρες sot. Πριν μς την 6 μου έβγαζε μέχρι 5. Έχει άλλος αυτό το θέμα? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά εδώ και 5 μέρες έχω 6.0.1 και στο idle μου τρώει την μπαταρία για πλάκα. Μου βγάζει 2 ώρες sot. Πριν μς την 6 μου έβγαζε μέχρι 5. Έχει άλλος αυτό το θέμα? Φίλε μου ψαξου λιγο με τις ανοικτες εφαρμογες στο παρασκηνιο... Μετα την 6.0.1 εμενα η μπαταρια στο idle στο 7ωρο να μου φαει αντε 3% Πριν απο λιγο το έβαλα στη μπρίζα μετα απο 2,5 μερες!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Φίλε μου ψαξου λιγο με τις ανοικτες εφαρμογες στο παρασκηνιο... Μετα την 6.0.1 εμενα η μπαταρια στο idle στο 7ωρο να μου φαει αντε 3% Πριν απο λιγο το έβαλα στη μπρίζα μετα απο 2,5 μερες!! Android system και Google play services μου τρώνε την μπαταρία. Γενικά έχω μόνο τις βασικές εφαρμογές στο κινητό. Στο g4 θυμάμαι όλο το βράδυ μου έτρωγε 2% μόνο. Πάντως τώρα που θυμήθηκα και πριν την 6.0.1 μου έτρωγε μπαταρία, του έκανα καθαρή εγκατάσταση με το PC companion αλλά από ότι φαίνεται δεν έφτιαξε αυτό. Καμία άλλη συμβουλή? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά έχω εντοπίσει κάποιες ελλείψεις στην εφαρμογή του μηνύματος κ διορθώστε με αν κάνω λάθος. Α όταν ξεκινάς να γράφεις ένα μήνυμα στα ελληνικά σε ξεκινά με 160 χαρακτήρες στο δεύτερο γράμμα κεφάλαια πάντα σε πετά 70 χαρακτήρες.αρα δε γράφω ποτέ 160. Β η αναφορά παραδόσης δεν είναι σε μορφή ειδοποίησης αλλά πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα λεπτομέρειες κ σου λέει αν παραδόθηκε. Εσείς έχετε αλλάξει app; Να σας πω δε θα το ήθελα γιατί το βολευτικα κ τα ξένα apps είναι γεμάτα διαφημίσεις.χωρια ότι όπου μπορεί με διορθώνει γιατί από ορθογραφία είμαι κλαφτα χαραλαμπε. Αυτό συμβαίνει γιατί το τηλ σου δεν είναι ελληνικό, πρέπει να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή απ το store η να φλασαρεις ελληνική ρομ, όσο αφορά την παράδοση έτσι είναι πλέον δεν έχεις έξτρα ειδοποίηση Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αυτό συμβαίνει γιατί το τηλ σου δεν είναι ελληνικό, πρέπει να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή απ το store η να φλασαρεις ελληνική ρομ, όσο αφορά την παράδοση έτσι είναι πλέον δεν έχεις έξτρα ειδοποίηση Ενταξη μαλλον θα κατεβασω καποιο αλλο app.αλλα απο περιεργια ελληνικη rom παντα εντως εγγυησης πως περναω;απο pc companion η με κανα flashtool με μη επισημο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μέσα από το flashtool. Το pc companion θα σου περάσει την έκδοση της περιοχής που είναι το τηλέφωνο. Η παράδοση είναι ένα τικ πράσινο αν είσαι ακόμα μέσα στην εφαρμογή ή το μήνυμα είναι αχνό αν δεν έχει παραδοθεί (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος). Αν έχεις βγει από την εφαρμογή και ξαναμπείς βλέπεις όπως είπες την κατάσταση πατώντας παρατεταμένα το μήνυμα. Ξεχωριστή ειδοποίηση για την παράδοση δεν έχει (ή δεν έχω βρει) Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μέσα από το flashtool. Το pc companion θα σου περάσει την έκδοση της περιοχής που είναι το τηλέφωνο. Η παράδοση είναι ένα τικ πράσινο αν είσαι ακόμα μέσα στην εφαρμογή ή το μήνυμα είναι αχνό αν δεν έχει παραδοθεί (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος). Αν έχεις βγει από την εφαρμογή και ξαναμπείς βλέπεις όπως είπες την κατάσταση πατώντας παρατεταμένα το μήνυμα. Ξεχωριστή ειδοποίηση για την παράδοση δεν έχει (ή δεν έχω βρει) Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι πράγματι τώρα το κατάλαβα το πράσινο τικ.μια χαρά κ έτσι βολικό είναι.για τους 160 χαρακτήρες τελικά κατέβασα το Greek keyboard με το οποίο γράφω αυστηρά τα μηνύματα που θέλω να στείλω κ για ότι άλλο θέλω να κάνω πληκτρολογω κανονικά με το μαμά αφού σου βγάζει την αλλαγή δεξιά κάτω στα navigation πλήκτρα κ πας από το ένα στο άλλο πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicky1978 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Android system και Google play services μου τρώνε την μπαταρία. Γενικά έχω μόνο τις βασικές εφαρμογές στο κινητό. Στο g4 θυμάμαι όλο το βράδυ μου έτρωγε 2% μόνο. Πάντως τώρα που θυμήθηκα και πριν την 6.0.1 μου έτρωγε μπαταρία, του έκανα καθαρή εγκατάσταση με το PC companion αλλά από ότι φαίνεται δεν έφτιαξε αυτό. Καμία άλλη συμβουλή? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγαινε Ρυθμισεις-Δημ.αντ.ασφαλειας και επαναφορα και απενεργοποιησε τη δημιουργια backup (δημ.αντιγρ.ασφαλειας και επαναφορα google).Και μετα κανε επανεκκινηση.Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με σενα ( μου ετρωγε ολη την μπαταρια το android system) και σε ενα αλλο topic βρηκα αυτη τη συμβουλη και οντως επιασε σε μενα..Μακαρι να πιασει και στο δικο σου.. Edited June 30, 2016 by vicky1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πηγαινε Ρυθμισεις-Δημ.αντ.ασφαλειας και επαναφορα και απενεργοποιησε τη δημιουργια backup (δημ.αντιγρ.ασφαλειας και επαναφορα google).Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με σενα ( μου ετρωγε ολη την μπαταρια το android system) και σε ενα αλλο topic βρηκα αυτη τη συμβουλη και οντως επιασε σε μενα..Μακαρι να πιασει και στο δικο σου.. Φίλε (η φίλη) αν είναι αυτό που λες κερνάω μπύρα στο Brixton. Πάω να το κάνω ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν πήγα στις ρυθμίσεις αλλά αυτό που λες είναι μια βασική λειτουργία του κινητού, δηλαδή παράδειγμα όταν δημιουργούμε μια επαφή αυτή αποθηκεύεται αυτόματα Online στον λογαριασμό Google μας. Αυτή τη λειτουργία την είχα πάντα ενεργοποιημενη σε άλλα κινητά και δεν μου ετρωγε μπαταρία. Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicky1978 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Φίλε (η φίλη) αν είναι αυτό που λες κερνάω μπύρα στο Brixton. Πάω να το κάνω ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν πήγα στις ρυθμίσεις αλλά αυτό που λες είναι μια βασική λειτουργία του κινητού, δηλαδή παράδειγμα όταν δημιουργούμε μια επαφή αυτή αποθηκεύεται αυτόματα Online στον λογαριασμό Google μας. Αυτή τη λειτουργία την είχα πάντα ενεργοποιημενη σε άλλα κινητά και δεν μου ετρωγε μπαταρία. Σε ευχαριστώ πάντως H αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι ειναι.Ειδα στο topic του z3 compact (σελ.310) το ιδιο προβλημα με την μπαταρια και καποιο μελος συνεστησε αυτο ως λυση.Παντως σε μενα ειναι ενταξει τωρα αμεσως μετα απο αυτο.Ενω μου εβγαζε πριν οτι το συστημα android καταναλωνει πανω απο 40% και η διατηρηση λειτουργιας του ηταν πανω απο 8 ωρες,τωρα εχει πεσει σε 7% και η διατηρηση λειτουργιας σε 4 με 6 λεπτα.Πριν την αναβαθμιση σε 6.0.1 κι εγω την ειχα ενεργοποιημενη και δεν μου ετρωγε μπαταρια οπως λες...Δεν ξερω μηπως αλλαξε κατι με την αναβαθμιση και κρατουσε ''ξυπνιο'' το συστημα για 8 ωρες και βαλε και ετσι η μπαταρια επεφτε κατακορυφα. Edited July 1, 2016 by vicky1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Χρησιμοποιεί καποιος φιλος κανενα app για να δυναμωσει τον ηχο της συσκευης με ακουστικα;επαιξα με τις ρυθμίσεις και το εχω φερει σε ενα ανεκτο σημειο.για το κατι παραπανω; Επισης κατω αριστερα μπαινει κορδονι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts