Jump to content

Diaboliakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diaboliakos

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα refresh στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μόνη εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό είναι το Wear OS. Πριν τη δεκάρα δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως με τις ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Wear OS.
  2. Καλημέρα στην ομάδα. Από τη στιγμή που πέρασα τη δεκάρα και μετά, μετά από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα με το κινητό και το smartwatrch. Δεν λάμβανα καθόλου ειδοποιήσεις στο ρολόι, ενώ όταν είχα κλήσεις ερχόντουσαν κανονικά. Υπέθεσα ότι θα ήταν bug του ρολογιού (Ticwatch C2), έκανα restarts και τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του μετά από λίγες μέρες οπότε και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Κάτοχος πλέον του Fossil Gen5, ενώ οι ειδοποιήσεις έρχονταν αρχικά κανονικά, εδώ και λίγες ημέρες πάλι δεν έρχεται τίποτα στο ρολόι εκτός από τις κλήσεις και τις κλήσεις στο Viber. Έκανα αποσύνδεση κι επανασύνδεση, restart το ρολόι και το κινητό και πάλι τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι αρκετά ενοχλητικό, στην ουσία έχει αχριστεύσει το smartwatch, καθώς δεν λαμβάνει τίποτα. Έχει να προτείνει καποιος καμία λύση; (Σημειωτέον, στο προηγούμενο ρολόι είχα κάνει επαναφορα και το πρόβλημα δεν είχε λυθεί πάλι, λύθηκε μόνο του μετά από κάποιες μέρες χωρίς να έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο εγώ και το πρόβλημα ξεκίνησε μερικές ημέρες αφότου πέρασα τη δεκάρα στο κινητό).
  3. Παιδιά, έχει προσπαθήσει κανένας από εσάς να περάσει google pay υπηρεσίες; Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή από το play store και μου έβγαλε την ένδειξη ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στη συσκευή μου.
  4. Γιώργο όχι. Συνέδεσα το κινητο με τον υπολογιστή, έκανε το hi care αναβάθμιση και μετά μου εμφάνισε την ενημέρωση λογισμικού.
  5. Σήμερα ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση του λογισμικού. Αισθητές διαφορές δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Το μοναδικό πράγμα που περίμενα πως και πως και τα σκ@@σαν ήταν το αlways on display. Παρόλο που έβαλαν τα third party notifications, το μόνο που βλέπεις είναι το logo της εκάστοτε εφαρμογής. Δε σου δείχνει τον αριθμό των μηνυμάτων που μπορεί να έχεις, καθώς επίσης σταμάτησε να δείχνει την playlist όταν βάζεις μουσική από το κινητό όπως έκανε πριν την αναβάθμιση. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό που δεν την έχω ανακαλύψει ή απλά τα έκαναν θάλασσα;
  6. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση σε Oreo να μου πει αν έχει κρατήσει το κινητό τη δυνατότητ του Double tap για να σβήσει η οθόνη; Είναι για εμένα από τις πιο σημαντικές λειτουργίες και είδα τις προάλλες τα καινούρια Sony στο κατάστημα χωρίς αυτή τη λειτουργία οπότε και δε θα προβώ σε ενημέρωση σε αυτην την περίπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση, κι εσένα και τον φίλο τον ΚΕK. Το γλυκοκοιτάζω πολύ η αλήθεια είναι, αν και αρχικά προσανατολιζόμουν προς το Ζ3 το μεγάλο το οποίο πρέπει να είναι κι εκείνο πολύ δυνατό, χωρίς να έχει όμως ποικιλία στο που μπορώ να το βρω. Σε συγκριση πάντως αυτά τα δύο, το surface φαίνεται να είναι πιο ολοκληρωμένη λύση για όλες τις δουλειές. Κάτι τελευταίο που ξέχασα να αναφέρω, το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το hearthstone, αλλά ούτε απαιτητικό είναι, και μπορεί να το σηκώσει το Ζ5c οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα κι εκεί! (Εδώ σηκώνει photoshop απ όσο είδα σε βίντεο στο youtube). Από βδομάδα λογικά θα είμαι κάτοχος λογικά και θα σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου :)
  8. Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ! Επειδή έχω ένα λάπτοπ το οποίο πραγματικά σέρνεται (βρέθηκα αναγκαστικά με την επιλογή του αδερφού μου που είχε πάρει ένα χαμηλών specs laptop λόγω αλλαγής πόλης και λόγω φορητότητας που το χρειάζομαι στη δουλειά μου), αποφάσισα να προβώ σε αγορά είτε τάμπλετ είτε κάποιου υβριδικού. Το Surface φαίνεται να είναι πολύ δυνατή επιλογή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ακριβή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν κατά πόσο αξίζει να προβώ στην εν λόγω αγορά. Οι δικές μου ανάγκες δεν είναι πολύ απαιτητικές, θέλω να έχω κάτι σφαιράτο (κι ενννοώ να υπάρχει η έννοια του multitasking έχοντας δυο τρεις καρτέλες στο μοτζίλα ανοιχτές και παράλληλα να έχω Skype και vlc), παιχνίδια δε παίζω οπότε δε με απασχολεί αυτό και τέλος να μπορώ να δω μια ταινία σε 720p χωρίς να έχω κολλήματα. Πιστεύετε ότι θα μείνω καλυμμένος από τη συγκεκριμένη επιλογή, ή θα ήταν καλύτερα να στραφώ στην αγορρά ενός καλού λαπτοπ; Όπως το βλέπω χωρίς να το έχω, νομίζω είναι απο τις πιο ιδανικές επιλογες, αφου θα μπορώ να αράξω πχ στον καναπέ και να δω μια σειρά, να χρησιμοποιήσω το πενάκι για γρήγορες δουλειές και σε βαριές περιπτώσεις που έχω να κάνω δουλειά στο σπίτι να ανοίξω το office και να τρέξει κανονικά. Και κυρίως, η φορητότητα που έχει και η αυτονομία. Με βάση αυτά που σας περιέγραψα λοιπόν, πιστεύετε θα είμαι εντάξει με την αγορά του και να μείνω με αυτό για δυο χρόνια, ίσως και παραπάνω (θα το πάρω με δόσεις, οπότε το μίνιμουμ θα είναι δυο χρόνια) Ευχαρριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)
  9. Φίλέ, έχω βάλει κι εγώ τον μέσο από το αριστερό χέρι (αριστερόχειρας) και πιάνει κανονικά. Όπως επίσης τον αντίχειρα και από τα δύο χέρια και 9/10 φορές δουλεύουν κανονικά. Στις αρχές είχα κι εγώ θέματα, αλλά το κόλπο όπως ανέφερες είναι να μην το ακουμπάς με πίεση. Θέλει χαλαρό πιάσιμο και δουλεύει κανονικά, ακόμα και όταν είσαι ιδρωμένος (όχι πάντα ομως)
  10. Εξαιρετικό review! Το κινητό το είδα κι εγώ προ ημερών στα Public και το περιεργάστηκα αρκετά. Οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν, είναι πολύ όμορφη υλοποίηση και η οθόνη σου αφήνει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει app drawer αλλά όπως διάβασα στο review μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Εάν δεν περιοριζόμουν στις ίνστες (δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα κινητό πάνω από πέντε ίνστες), θα ήταν το επόμενο κινητό μου. Μπράβο στην LG που τόλμησε με το κινητό αυτό και ελπίζω να μην χάσει κι όλας (Σε αντίθεση με τη Samsung που είχε ξεχωριστό section για display των κινητών της και είχαν δίπλα δίπλα S6 S7 και έμοιζε περισσότερο με παιχνίδι spot the diferrence παρά παρουσίαση συσκευών).
  11. Δε πειράζει φίλε, βρήκα τη λύση, μπορείς να κάνεις repair και από το pc companion. Όντως ΟΤΑ δεν είχε περάσει καλά ούτε η 6 ούτε η 6.0.1. Βλέπω πραγματική αλλαγή στο κινητό. Πριν ανέβαζε θερμοκρασίες για barbeque, τώρα είναι σε πολύ νορμάλ επίπεδα και η μπαταρία έγινε σκυλί, όπως και στην 5. Κάτι άλλο, μήπως έχει πάρει κανένας σας την επίσημη θήκη που έχει βγάλει η Sony για το κινητό; Στις φωτογρραφίες φαίνεται να το παχαίνει και να είναι πολύ χοντροκομένη, αλλά είδα βντεάκια και δεν το παχαίνει, το προστατεύει και μπορείς να κάνεις πολλές λειτουργίες με το άνοιγμα που έχει μπροστα στην οθόνη (όπως είναι η θηκή για το G3 που έχει ένας φίλος μου και είναι πολύ βολική). Συν τοις άλλοις, είχε πάρει τη θήκη της orzly αλλά επειδή το έχω σε λευκό την πήρα διάφανη και κατέληξε κίτρινη και το κινητό χάνει πολλή από την ομορφιά του....
  12. Φίλε, πως ακριβώς έκανες repair; Κατέβασα το λογισμικό το xperia tool, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω το emma κάνει εκκίνηση αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει! Τι κάνω λάθος;
  13. Με το καλό να το χαρείς το κινητό! Είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Όσο για προστασία, tempered glass δεν έβαλα σε αυτό και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα όπως το Z1c που είχα πριν και ήθελε οπωσδήποτε. Θήκη όμως χρειάζεται γιατι γλιστράει πολύ το άτιμο! Εγώ πήρα την θήκη της orzly σε διαφανο λευκό (που δυστυχώς έχει αρχίσει και κιτρινίζει παρόλο που το καθαρίζω τακτικά ακόμα και με οξυζενέ όπως είχα διαβάσει στο νετ.) Υπάρχει και σε μαύρο που δε νομίζω να κάνει τα ίδια παιχνίδια, ή τουλάχιστον να πάρει περισσότερο χρόνο από τη λευκή. Η προστασία που παρέχει είναι για τα βασικά, δεν είναι για αντίξοες συνθήκες, για πτώσεις και γρατζουνιές. Δεν δίνει καθόλου όγκο όμως και το υλικό είναι πολύ ποιοτικό. Επίσης, το κάνει το κινητό πολύ πιο σταθερό στο χέρι. Σου παραθέτω link: http://orzly.com/orzly-flexicase-for-sony-xperia-z5-compact-smoke-white.html
  14. Έχοντας περάσει κι εγώ τη marshmallow με το που πρωτοβγήκε για το κινητό μας, έχω να πω ότι έγινε μεν πιο smooth σε όλα, αλλά μου βγάζει ένα πολύ συγκεκριμένο bug στο ραδιόφωνο. Όχι πάντα, άλλα όταν ακούω ραδιόφωνο, αν με πάρουν τηλέφωνο και το σηκώσω το ράδιο δε σταματάει. Επίσης, όταν θέλω να το κλείσω ή να αλλάξω σταθμό κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται και σκαλώνει. Δυο φορές έχει χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει. Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός;
  15. Καλορίζικο φίλε, να το χαρείς! Το είχα δει σε έκθεση το κοραλί στη Βουλγαρία. Σα χρώμα δεν ήταν άσχημο, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η διχρωμία κοραλί μαύρο (που έχει στα bezel μπροστά). Κατά τα άλλα, γούστα είναι αυτα και σίγουρα με μια ωραία θήκη θα κάνει όμορφη αντίθεση. Το UI όντως δεν έχει αλλάξει, έχει παραμείνει ακριβώς το ίδιο. Αυτό που παρατήρησα με τη ΜΜ είναι ότι στις εφαρμογές δε σου δείχνει πλέον πόση RAM χρησιμοποιείς. Όσο για τη διάρκεια της μπαταρίας, όντως κρατάει το ίδιο με το stamina mode κι ελπίζω όντως να έρθει ενημερωμένο stamina όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω, εκεί θα απογειωθεί πραγματικά το κινητό.
  16. Μετά από ένα μήνα περίπου στην κατοχή μου, έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό! Η μπαταρία του αντέχει άνετα την ημέρα και θέλει φόρτιση το βράδυ που πέφτω για ύπνο. Αρκετές φορές είναι και στο 40% αλλά το φορτίζω περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους κι επειδή στη δουλειά μπορεί να το χρειαστώ και να μην το αφήσω να κάνει πλήρη φόρτιση. Η κάμερά του είναι πολύ καλή, δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτήν, αλλά από video κλήσεις που έχω κάνει είμαι πολύ ευχαρισστημένος. Το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει, είναι ότι κι εμένα όπως και κάποιου άλλου παιδιού που το ανέφερε, σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να το έχω ζορίσει, μου έχει κάνει δυο τρεις επανεκκινήσεις. Έχετε ιδιέα αν το θέμα είναι σοφτγουερικό ή έχει πρόβλημα το κινητό; Επίσης όταν ανάβω την οθόνη από κατάσταση stand by, μερικές φορές μου δείχνει την εικόνα πολύ ξεθωριασμένη, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα φτιάχνει. Τέλος, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει άψογα με στεγνά χέρια. Εμένα ιδρώνουν σχετικά εύκολα κι έχω ένα θέμα μ την αναγνώριση, αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Έχω βάλει τον ανττίχειρα του δεξιού χεριού και τον μέσο του αριστερού περισσότερες από μια φορές για καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πάλι μερικές φορές δεν αναγνωρίζει. Δεν είχα όμως πρροηγούμενη εμπειρία από αισθητήρα δαχτυλικών και δε μπορώ να ξέρω αν το πρόβλημα είναι της Sony ή είναι γενικότερο το θέμα όταν τα δάχτυλά σου είναι ιδρωμένα. Overall, έχω να πω ότι είναι ένα άψογο κινητό που δεν κολλάει πουθενα, δε ζεσταίνεται (κι έχω περάσει το hearthstone μέσα και παίζω απο εκεί και δεν έχω προβλήματα υπερθέρμανσης, ίσα ίσα με το Ζ1 Compact είχα μεγαλύτερα προβλήματα υπερθέρμανσης, σε σημείο να ξεκολλήσει το πίσω καπάκι και να χάσω την αδιαβροχοποίηση). Από την άλλη, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, ούτε το κουράζω το κινητό, αλλά νομίζω ότι ακόμα κι αν χρειαστώ πιο απαιτητική χρήση, θα σταθεί σττο ύψος του! Και κάτι off topic λίγο, υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσεις την θήκη από την κιτρινίλα που βγάζει; Πήρα μια της orzly, η οποία κολακεύει πάρα πολύ το κινητό χωρίς να του δίνει όγκο, αλλά με τον καιρό έχει αρχίσει και αλλάζει χρώμα και χάνεται η λευκάδα που έχει το κινητό (το οποίο το θεωρώ κόσμημα, ειδικά η πλάτη η frost white το κάνει πολύ premium).
  17. Ούτε το δικό μου είχε ακουστικά από σκρουτζομάγαζο που το αγόρασα και μου κακοφάνηκε λίγο. Αλλά το κινητό ήταν όντως άθικτο και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Καλορίζικο φίλε, να το χαρείς! Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος! :)
  18. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο το Ζ1c πλέον δεν ήταν άσπρο από την πλάτη, ήταν ένα ξεθωριασμένο γκρι! Σας καταλαβαίνω κι εγώ απόλυτα! Γι αυτό το λόγο δεν έχω βγάλει ακόμα τη ζελατίνα από πίσω, μέχρι να πάρω θήκη. Έχει βγάλει η orzly μια πολύ λεπτή και όμορφη, σας αραθέτω το link παρακάτω που έχει και βίντεο που δείχνει πως εφαρμόζει. Επιτέλους έβγαλαν κάτι όμορφο από άποψη προστασίας και δεν είναι για μηλόφωνα! :lol: Το κινητό πάντως είναι εκπληκτικό από άποψη αυτονομίας, το έχω εκτός φόρτισης από τις εφτά με δεδομένα όλη μερά ανοιχτά και 4G, με χρήση μέσων και χαρτών στη δουλειά και ενώ παίζει αυτή τη στιγμή βίντεο στο youtube είναι στο 20%! Νομίζω ότι αν ρίξω τα δεδομένα σε 3G θα έχω πολύ καλύυτερα αποτελέσματα αυτονομίας. Σημειωτέον ότι του έχω κάνει μόλις δυο φορτίσεις όλο κι όλο, οπότε με το callibration έχει περιθώρια! http://orzly.com/orzly-flexicase-for-sony-xperia-z5-compact-smoke-white.html
  19. Με 40% μεγαλύτερη αυτονομία είμαι υπερκαλυμμένος! Το κινητό είναι εκτός πρίζας από τις εφτά το πρωί και με το ραδιόφωνο να παιζεί την περισσότερη μέρα και είναι μόλις στο 82% (Βέβαια δεν του έχω βάλει ακόμα SIM και ξέρω ότι όταν θα ψάχνει σήμα και δεδομένα, θα πέφτει πιο πολύ, αλλά θέλω να το παραμετροποιήσω πλήρως πρωτού βάλω κάρτα μέσα). Μια συνάδελφος στη δουλειά πήε το S6 edge και το περιεργάστηκα λίγο σήμερα. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Δεν ξέρω ειλικρινά πως συνηθίζεται τόσο μεγάαλο κινητό, ειδικά για χρήση με το ένα χέρι. Ήδη η οθόνη του Ζ5 μου φαίνεται μεγάλη και είναι μόνο 0,3 ίντσες μεγαλύτερο από το Ζ1. Ξεκάθαρα κατ εμέ, αυτές είναι οι ιδανικές διαστάσεις για κινητό χωρίς περιορισμούς και μπράβο στη Sony που σκέφτεται μια μερίδα κοινού που δεν αγαπάει την "παντοφλοποίηση" :p
  20. Μόλις το παρέλαβα! Το κινητό αφήνει απλά τις καλύτερες εντυπώσεις! Πολύ βολικό στο χέρι, μεγάλη και ευπρόσδεκτη η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης στο ίδιο σασί με το Ζ1, στιβαρό (δεν μου αρέσει τα κινητά να είναι πανάλαφρα, αισθάνομαι ότι είναι ψεύτικα). Το λευκό του πάει πάρα πολύ, αν και αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Ερχόμενος από κινητό της ίδιας εταιρίας, βλέπω πολλές αλλαγές στα σημεία, ακόμα και στο μενού όπου έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές αλλά σημαντικές για την εμπειρία χρήσης. Όσο για την μπαταρία του, φαίνεται να είναι θηρίο! Το άνοιξα με 43% και μετά από δύο μεγάλες ενημερώσεις συστήματος είναι στο 39%! Περισσότερο feedback όταν το έχω στην κατοχή μου μερικές ημέρες για να είναι λίγο πιο "αντικειμενική" :p
×
×
  • Create New...