Jump to content

Diaboliakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Diaboliakos

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 5

Diaboliakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα refresh στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μόνη εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό είναι το Wear OS. Πριν τη δεκάρα δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως με τις ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Wear OS.
  2. Καλημέρα στην ομάδα. Από τη στιγμή που πέρασα τη δεκάρα και μετά, μετά από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα με το κινητό και το smartwatrch. Δεν λάμβανα καθόλου ειδοποιήσεις στο ρολόι, ενώ όταν είχα κλήσεις ερχόντουσαν κανονικά. Υπέθεσα ότι θα ήταν bug του ρολογιού (Ticwatch C2), έκανα restarts και τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του μετά από λίγες μέρες οπότε και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Κάτοχος πλέον του Fossil Gen5, ενώ οι ειδοποιήσεις έρχονταν αρχικά κανονικά, εδώ και λίγες ημέρες πάλι δεν έρχεται τίποτα στο ρολόι εκτός από τις κλήσεις και τις κλήσεις στο Viber. Έκανα αποσύνδεση κι επανασύνδεση, restart το ρολόι και το κινητό και πάλι τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι αρκετά ενοχλητικό, στην ουσία έχει αχριστεύσει το smartwatch, καθώς δεν λαμβάνει τίποτα. Έχει να προτείνει καποιος καμία λύση; (Σημειωτέον, στο προηγούμενο ρολόι είχα κάνει επαναφορα και το πρόβλημα δεν είχε λυθεί πάλι, λύθηκε μόνο του μετά από κάποιες μέρες χωρίς να έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο εγώ και το πρόβλημα ξεκίνησε μερικές ημέρες αφότου πέρασα τη δεκάρα στο κινητό).
  3. Παιδιά, έχει προσπαθήσει κανένας από εσάς να περάσει google pay υπηρεσίες; Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή από το play store και μου έβγαλε την ένδειξη ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στη συσκευή μου.
  4. Γιώργο όχι. Συνέδεσα το κινητο με τον υπολογιστή, έκανε το hi care αναβάθμιση και μετά μου εμφάνισε την ενημέρωση λογισμικού.
  5. Σήμερα ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση του λογισμικού. Αισθητές διαφορές δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Το μοναδικό πράγμα που περίμενα πως και πως και τα σκ@@σαν ήταν το αlways on display. Παρόλο που έβαλαν τα third party notifications, το μόνο που βλέπεις είναι το logo της εκάστοτε εφαρμογής. Δε σου δείχνει τον αριθμό των μηνυμάτων που μπορεί να έχεις, καθώς επίσης σταμάτησε να δείχνει την playlist όταν βάζεις μουσική από το κινητό όπως έκανε πριν την αναβάθμιση. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό που δεν την έχω ανακαλύψει ή απλά τα έκαναν θάλασσα;
  6. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση σε Oreo να μου πει αν έχει κρατήσει το κινητό τη δυνατότητ του Double tap για να σβήσει η οθόνη; Είναι για εμένα από τις πιο σημαντικές λειτουργίες και είδα τις προάλλες τα καινούρια Sony στο κατάστημα χωρίς αυτή τη λειτουργία οπότε και δε θα προβώ σε ενημέρωση σε αυτην την περίπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση, κι εσένα και τον φίλο τον ΚΕK. Το γλυκοκοιτάζω πολύ η αλήθεια είναι, αν και αρχικά προσανατολιζόμουν προς το Ζ3 το μεγάλο το οποίο πρέπει να είναι κι εκείνο πολύ δυνατό, χωρίς να έχει όμως ποικιλία στο που μπορώ να το βρω. Σε συγκριση πάντως αυτά τα δύο, το surface φαίνεται να είναι πιο ολοκληρωμένη λύση για όλες τις δουλειές. Κάτι τελευταίο που ξέχασα να αναφέρω, το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το hearthstone, αλλά ούτε απαιτητικό είναι, και μπορεί να το σηκώσει το Ζ5c οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα κι εκεί! (Εδώ σηκώνει photoshop απ όσο είδα σε βίντεο στο youtube). Από βδομάδα λογικά θα είμαι κάτοχος λογικά και θα σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου :)
  8. Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ! Επειδή έχω ένα λάπτοπ το οποίο πραγματικά σέρνεται (βρέθηκα αναγκαστικά με την επιλογή του αδερφού μου που είχε πάρει ένα χαμηλών specs laptop λόγω αλλαγής πόλης και λόγω φορητότητας που το χρειάζομαι στη δουλειά μου), αποφάσισα να προβώ σε αγορά είτε τάμπλετ είτε κάποιου υβριδικού. Το Surface φαίνεται να είναι πολύ δυνατή επιλογή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ακριβή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν κατά πόσο αξίζει να προβώ στην εν λόγω αγορά. Οι δικές μου ανάγκες δεν είναι πολύ απαιτητικές, θέλω να έχω κάτι σφαιράτο (κι ενννοώ να υπάρχει η έννοια του multitasking έχοντας δυο τρεις καρτέλες στο μοτζίλα ανοιχτές και παράλληλα να έχω Skype και vlc), παιχνίδια δε παίζω οπότε δε με απασχολεί αυτό και τέλος να μπορώ να δω μια ταινία σε 720p χωρίς να έχω κολλήματα. Πιστεύετε ότι θα μείνω καλυμμένος από τη συγκεκριμένη επιλογή, ή θα ήταν καλύτερα να στραφώ στην αγορρά ενός καλού λαπτοπ; Όπως το βλέπω χωρίς να το έχω, νομίζω είναι απο τις πιο ιδανικές επιλογες, αφου θα μπορώ να αράξω πχ στον καναπέ και να δω μια σειρά, να χρησιμοποιήσω το πενάκι για γρήγορες δουλειές και σε βαριές περιπτώσεις που έχω να κάνω δουλειά στο σπίτι να ανοίξω το office και να τρέξει κανονικά. Και κυρίως, η φορητότητα που έχει και η αυτονομία. Με βάση αυτά που σας περιέγραψα λοιπόν, πιστεύετε θα είμαι εντάξει με την αγορά του και να μείνω με αυτό για δυο χρόνια, ίσως και παραπάνω (θα το πάρω με δόσεις, οπότε το μίνιμουμ θα είναι δυο χρόνια) Ευχαρριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)
  9. Φίλέ, έχω βάλει κι εγώ τον μέσο από το αριστερό χέρι (αριστερόχειρας) και πιάνει κανονικά. Όπως επίσης τον αντίχειρα και από τα δύο χέρια και 9/10 φορές δουλεύουν κανονικά. Στις αρχές είχα κι εγώ θέματα, αλλά το κόλπο όπως ανέφερες είναι να μην το ακουμπάς με πίεση. Θέλει χαλαρό πιάσιμο και δουλεύει κανονικά, ακόμα και όταν είσαι ιδρωμένος (όχι πάντα ομως)
  10. Εξαιρετικό review! Το κινητό το είδα κι εγώ προ ημερών στα Public και το περιεργάστηκα αρκετά. Οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν, είναι πολύ όμορφη υλοποίηση και η οθόνη σου αφήνει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει app drawer αλλά όπως διάβασα στο review μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Εάν δεν περιοριζόμουν στις ίνστες (δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα κινητό πάνω από πέντε ίνστες), θα ήταν το επόμενο κινητό μου. Μπράβο στην LG που τόλμησε με το κινητό αυτό και ελπίζω να μην χάσει κι όλας (Σε αντίθεση με τη Samsung που είχε ξεχωριστό section για display των κινητών της και είχαν δίπλα δίπλα S6 S7 και έμοιζε περισσότερο με παιχνίδι spot the diferrence παρά παρουσίαση συσκευών).
×
×
  • Create New...