Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Έχει να προτείνει κανείς καλό αξιόπιστo φορτιστή fast ?

Ότι ποιο ποιοτικό κυκλοφορεί εκεί έξω... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι και ότι πιο όμορφο, αλλά δεν βαριέσαι την δουλειά του να κάνει, για φόρτιση σπιτιού κάτι ανάλογο;

την τελευταια φορα που το φορτισα παρατηρησα οτι εκανε παρα πολυ ωρα ( απο το 60 % εωσ το 90% πανω απο μια ωρα) ενω αλλες φορες σε μια ωρα φορτιζε το διπλασιο (απο 0 εφτανε 60) . τι μπορει να επηρεαζει τη φορτιση και να εχει τοσο μεγαλες αποκλισεις?

την τελευταια φορα που το φορτισα παρατηρησα οτι εκανε παρα πολυ ωρα ( απο το 60 % εωσ το 90% πανω απο μια ωρα) ενω αλλες φορες σε μια ωρα φορτιζε το διπλασιο (απο 0 εφτανε 60) . τι μπορει να επηρεαζει τη φορτιση και να εχει τοσο μεγαλες αποκλισεις?

Και εμενα μου κάνει κάτι τέτοια στη φόρτιση, του κάνω επανεκκίνηση να στρώσει

Oneplus A6013

Εγώ εδώ και κάποια χρόνια με άλλα 2 κινητά (g2, g4) με lollipop ή marshmallow, αν αφήσω το κινητό όλο το βράδυ πχ, η μπαταρία το πολύ να πέσει 1%.

Στο z5c (marshmallow) πολλές φορές αφήνει προγράμματα να του τρώνε τη μπαταρία όλο το βράδυ που δεν το χρησιμοποιώ. Σήμερα ξυπνησα και από 90% το βρήκα στο 22%.

Ξέρει κανείς τι γίνεται? Τόσο καιρό στα άλλα κινητά, ήμουν εντυπωσιασμενος με την σταθερότητα στη μπαταρία του αντροιντ στο idle.

Αυτό το z5c όλο δυσαρεστες εκπλήξεις είναι, έχω αρχίσει να μη το εμπιστεύομαι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκαρω διαφημίσεις στον Chrome? Πιο πολλές είναι οι διαφημίσεις πια από αυτό που θέλω να δω.

Edited by zxr
Oneplus A6013

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκαρω διαφημίσεις στον Chrome? Πιο πολλές είναι οι διαφημίσεις πια από αυτό που θέλω να δω.

Δοκίμασε τον adblock browser

Μπορείς και μέσω DNS http://alternate-dns.com/ ή

https://www.opendns.com/no-more-ads/

Το open DNS είναι πιο safe.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

• Administrators
Όχι και ότι πιο όμορφο, αλλά δεν βαριέσαι την δουλειά του να κάνει, για φόρτιση σπιτιού κάτι ανάλογο;

Όμορφο; Για φορτιστή αυτοκινήτου δεν μιλάμε;

Αντίστοιχα ποιοτικό και για το σπίτι: http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html

Modpic.gif

Όμορφο; Για φορτιστή αυτοκινήτου δεν μιλάμε;

Αντίστοιχα ποιοτικό και για το σπίτι: http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html

Εφυγε η παραγγελια και για σπίτι και για αυτοκίνητο, γιατί ο φορτιστής του πολλά νούμερα μου κάνει.

Ας περάσουμε στα βαριά,

Ξέρει κάποιος να μου πει (πριν χαθώ στο xda) αν υπάρχει δοκιμασμένος, ασφαλής και απλός τρόπος να ρουταρο το z5c?

Oneplus A6013

Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα να το φορτίζω με μικρότερο φορτιστή από το δικό του? Λιγότερα mA εννοώ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα να το φορτίζω με μικρότερο φορτιστή από το δικό του? Λιγότερα mA εννοώ.

δεν υπαρχει προβλημα.απλα θα κανει περισσοτερο χρονο να φορτισει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσα ίσα κάνει καλό στην μπαταρία. Εγώ φορτίζω με 5volt και 0.75 mha

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ίσα ίσα κάνει καλό στην μπαταρία. Εγώ φορτίζω με 5volt και 0.75 mha

Ωραίος! Θα το φορτίζω κι εγώ με έναν samsung 0.85 που έχω τότε :)

μου ετυχε αρκετες φορες να πεσει η εφαρμογη των επαφων ενω ψαχνω ονομα απο τη λιστα των επαφων γραφοντας το με το πληκτρολογιο,τι μπορει να φταει?

επισης το δακτυλικο αποτυπωμα δεν λειτουργει οταν υπαρχει ενεργοποιημενο το σμαρτ λοκ?

Λοιπόν, μετά από εγκατάσταση της ρομ μέσα από το PC companion το τηλέφωνο έφτιαξε κατά 95% των προβληματων .

Μετά από 1 εβδομάδα δοκιμασίες σε απλές λειτουργίες, δεν κολλάει δεν λαγκαρει και ανταπόκρινεται άμεσα σε κάθε screen touch. Η μπαταρία δεν ζεσταίνεται για πλάκα όπως πριν.

Όταν όμως το παραζορισεις (δεν εννοώ παιχνίδια) , θα τα φάει τα κολληματακια του.

Το g4 που είχα πριν, ακόμα δεν το φτάνει, αλλά τουλάχιστον τώρα φαίνεται αξιοπρεπές συσκευή που αξίζει τα λεφτά της,ειδικά για αυτό το μέγεθος και σε αδιάβροχο.

Ελπίζω να παραμείνει έτσι, αν δω κάτι άλλο θα επανέλθω.

Oneplus A6013

" Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη μακρινή Ασία, αναφέρουν ότι η Sony, όχι μόνο έχει ακυρώσει τη σειρά Xperia Z αλλά και τις Xperia C και Xperia M. Κάτι τέτοιο αυτομάτως σημαίνει ότι η εταιρεία ίσως χρησιμοποιήσει την ενιαία εμπορική ονομασία Xperia X για τη διάθεση και εμπορική προώθηση όλων των μελλοντικών συσκευών. Αυτές οι πληροφορίες, επιβεβαιώνουν κατά κάποιον τρόπο τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν το Xperia C6 Ultra να φθάνει σαν Xperia X Ultra."

Το τηλεφωνό μας έγινε συλλεκτικό ! Το τελευταίο της σειράς Ζ.

μια ερωτηση στα γρηγορα, τζαμακι καλο για την οθονη απο ελλαδα απο που να παρω?
Oneplus A6013

Από RAM πως πάτε; Βαλτε κάνα screenshot.

Πλησίαζω το 100% χωρίς ιδιαίτερη χρήση γιαυτό έχω περίεργια

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Από RAM πως πάτε; Βαλτε κάνα screenshot.

Πλησίαζω το 100% χωρίς ιδιαίτερη χρήση γιαυτό έχω περίεργια

Καλημέρα...μία από τα ίδια και εδώ τουλάχιστον δεν κολλάει πουθενά :lol:

Μέσω ενός φίλου έχω την ευκαιρία εδώ και 3 μέρες να έχω στη κατοχή μου και να κάνω άμεσο συγκριτικό το samsung S7.

Γενικά το κινητό είναι καταπληκτικό ας μη κρυβόμαστε!! Στο διαταύτα λοιπόν και στη καθημερινή χρήση σε σχέση με το δικο μου Z5.

Πολύ ωραία και ζεστή οθόνη με ξεκούραστα χρώματα καλύτερη απο αυτή του Ζ5

Φωτογραφική μηχανή μακράν καλύτερη απο αυτή του Ζ5...απλά αυτό

Τώρα στη χρήση εφαρμογών και σβελτάδας του κινητού δεν είδα καμία απόλυτως διαφορά....Μη σας πω οτι το Ζ5 σε πολλες εφαρμογες είναι και πιο γρήγορο...

Σημα το Ζ5 έχει καλύτερο ασυζητητή...

Μπαταρία το samsung τη μία μέρα τη βγαζεί οριακά (το Ζ5 έχω φτασει και 2,5 μερες με μεσο όρο τις 2)

Και στο φλέγον ζήτημα της υπερθέρμανσης... Ναι το samsung θερμένεται...και θερμένεται και πολύ... Φυσικά όλα αυτά όταν κάνει ενημερώσεις η στα παιχνίδια η άν τραβάς πολύ ώρα βίντεο...

Στο διαταύτα λοιπόν... Όποιος ειναι καμεράκιας και το σκεφτεται την αγορά του να το πάρει με κλειστά μάτια...Απο κει και πέρα δουλευωντάς τα και τα 2 μπορώ να πω οτι όχι το Ζ5 δεν θα το άλλαζα.... Είναι ένα καταπληκτικό κινητό το S7 με τρομερά χαρακτηριστικά αλλά και το Z5 το ακολουθεί κατά πόδας και μάλιστα σε κάποιους τομείς είναι και καλύτερο...

Ελπιζω να βοήθησα

Υ.Γ το κινητό είναι αυτο:

http://s32.postimg.org/pdkh9gk05/13230897_10209205337946522_727929139_o.jpg

Edited by mak25

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Ευχαριστούμε φίλε mak25. Βέβαια καλό θα ήταν να μεταφερθεί σε άλλο τομέα το συγκεκριμένο συγκριτικό αλλά το αφήνω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται αρκεί να μην αναλωθούμε άλλο στη σύγκριση μεταξύ των δύο. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

'Οποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο...

Κοιτώντας το κινητό βλέπω οτι η κάμερα πίσω έχει κάποια φθορά στο τζάμι...Μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή της?

Δεν έχω όρεξη για τα ριμαδοservice...

http://s32.postimg.org/nyb8jxwhx/13262179_10209205798998048_76881718_o.jpg

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact