Jump to content

Evilsnap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Evilsnap

  1. Καλημέρα και καλή επιτυχία. Πολύ ωραίο δώρο. Ευχαριστούμε.
  2. Καλημέρα...μία από τα ίδια και εδώ τουλάχιστον δεν κολλάει πουθενά :lol:
  3. Αυτό φίλε δε το γνωρίζω συγνώμη Έχει βελτιωθεί αρκετά και στο αυτόματο μπορείς να αυξομοιώσεις χρώμα και φωτεινότητα. Μπαταρία βελτιώθηκε αρκετά Λόγο δουλειάς δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και πολύ με την MM Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος από το update. Ένα "πρόβλημα" στην mm είναι τα on screen buttons να πέφτουν πάνω στις μικροεφαρμογές, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις , αλλά με boot σε safe mode και μετά ξανά επανεκκίνηση λύνεται.
  4. Το gps δουλεύει μόνο όταν το χρειάζεται το app αλλιώς είναι σε αναμονή και ασ είναι ανοιχτή η οθόνη ( αν κατάλαβα καλά τι λες)
  5. Αν βιαζεσαι με flashtool κάνεις δουλειά
  6. Την έχω 2 μέρες. Ναι έχει καταργηθεί το stamina mode. Το τηλέφωνο έχει βελτιωθεί σε όλα.
  7. Καλημέρα σε όλους. 3 (2 ημέρες και 23 ώρες για την ακρίβεια) μέρες με φωτεινότητα στο 70% (όχι στο αυτόματο δηλαδή) 2 ώρες κλήσεις - 40 λεπτά Need for speed most wanted - 30 λεπτά Angry Birds - 10 λεπτά Zombie Smasher 18 λεπτά 3G internet (όταν δεν το χρησιμοποιώ το έχω μόνιμα στο 2G) 1 ώρα μουσική. Stamina Mode το έχω ανοιχτό αλλά με τα e-mail , facebook , flashscore , playstore να δουλεύουνε όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την μπαταρία , ερχόμενος από Galaxy s5 που ήτανε επίσης πολύ καλό σε χρόνους μπαταρίας.
  8. Τέλη Μαρτίου πιστεύω ... αν και η ελπίδα πεθαίνει τελεταία :lol:
  9. Καλή μας επιτυχία και καλή εβδομάδα σε όλους!
  10. Εντυπώσεις Συσκευή: Μέγεθος αυτό που χρειαζόμουνα και πολύ καλή κατασκευή. Ξενέρωσα που δεν είχε hands free μέσα στο κουτί. Οθόνη : Πολύ καλή και πολύ πιο φωτεινή από ότι την περίμενα. Μπαταρία : Μετά από 3 φορτiσεις που έχω κάνει είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι με την Μ θα βελτιωθεί. Επίσης μου άρεσε πολύ στο Stamina Mode ότι μπορείς να επιλέξεις ποια apps θα είναι ενεργά (όπως gmail-facebook κτλ) για να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Επεξεργαστής : Πολύ γρήγορο όντως και ναι ζεστένεται αρκετά (όχι τίποτα ενοχλητικό αλλά το νιώθεις καλά), όμως το ζόρισα με 4Κ βίντεο , 2 βαριά παιχνίδια (και download ταυτόχρονα) και δεν κόλισε πουθενά , για μένα αυτό είναι που μετράει. Κάμερα : Πολλές ρυθμίσεις για να παίξεις σε manual ειδικά σε χαμηλό φωτισμό μπορείς να πετύχεις πολύ καλό αποτέλεσμα, πολλά mods και εφέ για να ασχοληθείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την Κάμερα , απλά δεν έχω καταλήξει στα πόσα MP να ρυθμίσω την Κάμερα, 8 (16:9) , 20 (16:9) , 23 (4:3) , αν και μόνο σε monitor πιστεύω θα καταλάβει κάποιος την διαφορα (με ζουμ κτλ). Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη με βάσει τις δικές μου ανάγκες. Το Ζ5 compact αξίζει τα λεφτά του και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Ελπίζω να αποδειχθεί και ανθεκτικό στο βάθος του χρόνου. Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω: Ακουστικά http://www.skroutz.gr/s/4724614/Sony-MDR-EX110AP.html Θήκες http://www.agorashop.gr/store/xperia-z5-black-compact-hybrid.html http://www.shop-now.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5956&virtuemart_category_id=284 http://www.tech-in.gr/roxfit-sony-original-slim-shell-black-aluminium-xperia-z5-compact-sma6159b.html Tempered Glass http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-sony-e5823-xperia-z5-compact.html http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185619 http://plus3.gr/tempered-glass-sony-xperia-z5-compact-e5803-4-6-and-quot-9h-0-26mm-vl Ευχαριστώ :)
  11. Το πήρα !!! Σήμερα το πρωί αν και τώρα θα καθήσω (κατεβάζω ενα update 225 mb) να ασχοληθώ. Πολύ ωραίο smartphone!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Πολυ ωραίο ήχο, κάμερα, design , οθόνη, ταχύτητα. 400 ευρώ VFM το κινήτο κατά την γνώμη μου. Πάω να το σκαλίσω τώρα. :lol::lol::lol:
  12. Επαγγελματίας φωτογράφος δεν είμαι φίλε αλλά μου αρέσει να παίζω με την κάμερα στο manual που το sony z5 compact έχει αρκετές ρυθμίσεις από ότι είδα και πιστεύω οτί θα με καλύψει. 1,5 χρόνο με το Samsung Galaxy S5 και μέχρι και σήμερα το θεωρώ απο τα καλύτερα camera phones. Αν για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή και βελτιωθεί με κανένα update τότε δεν με νοιάζει τι λένε οι "ειδικοί" , αλλά σέβομαι την γνώμη τους και τις γνώσεις τους. +1 Δεν έτυχε να το δω απο κοντά (και είναι ρίσκο το ξέρω) αλλά έτσι είχα πάρει και το S5 και το καταευχαριστήθηκα. Ελπίζω να μου αρέσει γιατί για 2 χρόνια δεν αλλάζω ξανά κινητό :D
  13. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από αύριο παραλαμβάνω και εγώ από το phonegallery (ελπίζω να μην έχω κανά θέμα) το Ζ5 compact σε μαύρο μετά απο 1,5 χρόνο με τον Samsung Galaxy s5, είπα να κατέβω λίγο σε ίνστες γιατί με κούρασε το μέγεθος και λίγο η Amoled (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο σε μερικούς) Πρώτη φορά Sony και θα ήθελα κάποια tips (αν υπάρχουν) για ρυθμίσεις κτλ. διότι λόγο δουλειάς δεν έχω χρόνο να ψάχνω. :mad: Το κινητό με κέρδισε από το μέγεθος φυσικά που έψαχνα κάτι μικρό και τούμπανο με πολύ καλή κάμερα (κατί που δεν είχε το Z3 compact τουλάχιστον όσο το είδα απο ένα φίλο ), τρομερό σημείο και ευκολία πιστεύω το On/Off με δαχτυλικό αποτύπωμα.
  14. Καλημέρα. Με αφορμή το σχόλιο σου για το Samsung Galaxy Note 4 Θα ήθελα να σε ρωτήσω από που το βρήκες ποιο φθηνό γιατί στο Skroutz το έχει 450 € . Ευχαριστώ.
  15. Καλημέρα. Έχω το S5 1 χρονο και είναι μία απροβλημάτιστη συσκευή με πολύ καλή μπαταρία (με custom rom φυσικα). Τώρα κάμερα, ταχύτητα κτλ. είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι και λίγο υποκειμενικό.
  16. Κάλη επιτυχία σε όλους.... Το Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! :happy:
  17. Πολύ καλή ερώτηση....εμένα με ενδιαφέρει αν έχει και το ίδιο μέγεθος (να μην είναι πιο παχιά δηλαδή), και αν κρατάει σαν 3500 mAh.
  18. Σημασία έχει να πάρουμε ένα σωστό update και να συνεχίσει η συσκευή να είναι απροβλημάτιστη (όπως είναι μέχρι τώρα). Τι να την κάνω την 5.1.1 ή την Μ άμα είναι να έχω προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι η Samsung έχει και πολλές high end συκευές. ;)
  19. Θα σου πρότεινα να κάνεις απενεργοποίηση των εφαρμογων.
  20. Καλησπέρα φίλε. Έχω περάσει και omega και xtrestolite και phoenix και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Τελικά κατέληξα σε SlightRom v3. Στη θέση σου θα έκανα εγκατάσταση μέσω Kies και μετά root, custom rom και ότι άλλο σε βολεύει. Κατά την γνώμη μου πιο clean install από το Kies δεν υπάρχει. Και απροβλημάτιστο.
  21. http://www.skroutz.gr/s/443422/Nokia-Asha-302.html http://www.skroutz.gr/s/435181/Motorola-Gleam.html http://www.skroutz.gr/s/3828676/Nokia-515.html http://www.skroutz.gr/s/3961793/Samsung-C3590.html Εμένα μου αρέσει το Nokia 515 :happy:
  22. Καλησπέρα....Αυτά είναι δώρα!!! Καλή μου τύχη λοιπόν.
×
×
  • Create New...