Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχοντας περάσει κι εγώ τη marshmallow με το που πρωτοβγήκε για το κινητό μας, έχω να πω ότι έγινε μεν πιο smooth σε όλα, αλλά μου βγάζει ένα πολύ συγκεκριμένο bug στο ραδιόφωνο. Όχι πάντα, άλλα όταν ακούω ραδιόφωνο, αν με πάρουν τηλέφωνο και το σηκώσω το ράδιο δε σταματάει. Επίσης, όταν θέλω να το κλείσω ή να αλλάξω σταθμό κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται και σκαλώνει. Δυο φορές έχει χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει. Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός;

Οχι φιλε μου και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το ραδιοφωνο.Εχει καποια ψιλοbugakia που πιστευω θα τα βελτιωσει στις επομενες ενημερωσεις.Εχεις λαβει και την 2η ενημερωση η μονο την 1η της marshmallow;

edit:Επειδη εχω παρει και την 2η ενημερωση το προβλημα φτιαχτηκε απλως δεν ειχα δοκιμασει το ραδιοφωνο μεχρι σημερα

Edited by Nikosskk

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις το δοκίμασα και εγώ παίρνωντας και τηλέφωνο απο το σταθερό μου!!

Όλα καλα κανένα προβλημα!

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Εγώ κάθε φορά που βγαίνω/κλείνω την κάμερα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η camera stopped. Κάτι σαν fc δηλαδή. Εντάξει δεν είναι κανένα μεγάλο πρόβλημα απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει
Oneplus A6013

Έφυγε η παραγγελία από Δευτέρα η Τρίτη κάτοχος και γω

αυτής της κορυφαίας συσκευής.

Επανέρχομαι στο android μετά από απουσία λίγων μηνών.

Αν και δεν μου αρέσουν οι θήκες και τα τζαμακια στην οθόνη ,

τι έχετε να προτείνετε από θήκη και από προστασία οθόνης ;

Κάτι που να μην το ασχημαίνει .

Με το καλό να το χαρείς το κινητό! Είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Όσο για προστασία, tempered glass δεν έβαλα σε αυτό και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα όπως το Z1c που είχα πριν και ήθελε οπωσδήποτε. Θήκη όμως χρειάζεται γιατι γλιστράει πολύ το άτιμο! Εγώ πήρα την θήκη της orzly σε διαφανο λευκό (που δυστυχώς έχει αρχίσει και κιτρινίζει παρόλο που το καθαρίζω τακτικά ακόμα και με οξυζενέ όπως είχα διαβάσει στο νετ.) Υπάρχει και σε μαύρο που δε νομίζω να κάνει τα ίδια παιχνίδια, ή τουλάχιστον να πάρει περισσότερο χρόνο από τη λευκή. Η προστασία που παρέχει είναι για τα βασικά, δεν είναι για αντίξοες συνθήκες, για πτώσεις και γρατζουνιές. Δεν δίνει καθόλου όγκο όμως και το υλικό είναι πολύ ποιοτικό. Επίσης, το κάνει το κινητό πολύ πιο σταθερό στο χέρι. Σου παραθέτω link:

http://orzly.com/orzly-flexicase-for-sony-xperia-z5-compact-smoke-white.html

Με το καλό να το χαρείς το κινητό! Είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Όσο για προστασία, tempered glass δεν έβαλα σε αυτό και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα όπως το Z1c που είχα πριν και ήθελε οπωσδήποτε. Θήκη όμως χρειάζεται γιατι γλιστράει πολύ το άτιμο! Εγώ πήρα την θήκη της orzly σε διαφανο λευκό (που δυστυχώς έχει αρχίσει και κιτρινίζει παρόλο που το καθαρίζω τακτικά ακόμα και με οξυζενέ όπως είχα διαβάσει στο νετ.) Υπάρχει και σε μαύρο που δε νομίζω να κάνει τα ίδια παιχνίδια, ή τουλάχιστον να πάρει περισσότερο χρόνο από τη λευκή. Η προστασία που παρέχει είναι για τα βασικά, δεν είναι για αντίξοες συνθήκες, για πτώσεις και γρατζουνιές. Δεν δίνει καθόλου όγκο όμως και το υλικό είναι πολύ ποιοτικό. Επίσης, το κάνει το κινητό πολύ πιο σταθερό στο χέρι. Σου παραθέτω link:

http://orzly.com/orzly-flexicase-for-sony-xperia-z5-compact-smoke-white.html

Σ ευχαριστώ φίλε μου πολύ καλή επιλογή, λίγο τσιμπημένη τιμή βέβαια άλλα φαίνεται

ποιοτικό.

Εγώ έβαλα tempered μπρος-πίσω. Από ebay. Δεν προσθέτει παρά ελάχιστο πάχος στη συσκευή, ΑΛΛΑ έχει ένα μικρό ελάττωμα: Το πίσω τζαμάκι, στο ύψος του φακού της κάμερας έχει 2 τρύπες, για την κάμερα και το φλας. Όταν ανάβει το φλας στις βραδυνές κάνει διαρροή φωτός προς το φακό, γεγονός που διορθώνεται αν περαστεί με μαύρο μαρκαδόρο το εσωτερικό της οπής της κάμερας...

καλημερα με το καλο να το πάρεις...εγώ πήρα αυτη τη θήκη http://warp.gr/nillkin-super-frosted-shield-sony-xperia-z5-compact-e5823.html,ειναι σαν μια αποθήκη το μαγάζι και εχει το καλο οτι πήγα από εκεί και δοκίμασα ολες τις θήκες πάνω στο κινητο για να δω πως φαινονται

Έχει κανείς πρόβλημα με τη φόρτιση? Πολλές φορές φορτίζει πολύ αργά και θέλει restart για να φορτώσει γρήγορα.
Oneplus A6013

Έχει κανείς πρόβλημα με τη φόρτιση? Πολλές φορές φορτίζει πολύ αργά και θέλει restart για να φορτώσει γρήγορα.

αγόρασε ενα φορτιστή quick charge 2.0. Να βρεις την υγεια σου.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα σήμερα, σχόλια αργότερα , ακουστικά όπου θέλουν βάζουν;

Καλά έκανε καμία ώρα αναβαθμίσεις αλλά όλα οκ.

• Administrators
αγόρασε ενα φορτιστή quick charge 2.0. Να βρεις την υγεια σου.

Κατά προτίμηση... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html

Modpic.gif

Εγω σημερα θα παραλαβω τον κατωθι για το permium

διαβαζω καλα σχολια για αυτον

http://www.skroutz.gr/s/8477634/Aukey-PA-U28-18W-USB-Quick-Charge-2-0.html

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Tempered-Glass-Protector-Film-For-Sony-Xperia-Z5-Compact-Z5c-E5803-/201443001848?hash=item2ee6f045f8:g:JO8AAOSw9r1WEjYD κορυφαιο τζαμι, δοκιμασμενο σε sony xperia z5c και sony xperia z3 και όταν λεω δοκιμασμενη εννοω πτωση από υψος 1,3μ περιπου σε δρομο στρωμενο με τζιμεντο. το τζαμι(το προστατευτικο εννοω) ραγισε παντου αλλα το κινητο απολυτως τιποτα. Υπαρχει και η θηκη της nillkin http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Film-For-Sony-Xperia-Z5-Compact-/381431420153?var=&hash=item58cf1594f9:m:mHir5qARybdDhBJs3NFRxEw αρκετα λεπτη και καλη, ταιριαζουν απολυτα σαν πακετο και ο πωλητης που εχει και τα 2 πολύ αξιόπιστος και σχετικα γρηγορος!! και να αναφερω και κατι ασχετο δοκιμασα αυτά τα ακουστικα και στα 2 κινητα που προανεφερα και ειλικρινα για την τιμη τους δεν υπαρχουν!!!! τρομερη ποιοτητα κατασκευης και ηχου σε πολύ δελεαστικη τιμη και μαλιστα βραβευμενα περυσι στη Γερμανια http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html προσοχή όμως γιατι παιζουν και πολλα που είναι μαιμου.

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Tempered-Glass-Protector-Film-For-Sony-Xperia-Z5-Compact-Z5c-E5803-/201443001848?hash=item2ee6f045f8:g:JO8AAOSw9r1WEjYD κορυφαιο τζαμι, δοκιμασμενο σε sony xperia z5c και sony xperia z3 και όταν λεω δοκιμασμενη εννοω πτωση από υψος 1,3μ περιπου σε δρομο στρωμενο με τζιμεντο. το τζαμι(το προστατευτικο εννοω) ραγισε παντου αλλα το κινητο απολυτως τιποτα. Υπαρχει και η θηκη της nillkin http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Film-For-Sony-Xperia-Z5-Compact-/381431420153?var=&hash=item58cf1594f9:m:mHir5qARybdDhBJs3NFRxEw αρκετα λεπτη και καλη, ταιριαζουν απολυτα σαν πακετο και ο πωλητης που εχει και τα 2 πολύ αξιόπιστος και σχετικα γρηγορος!! και να αναφερω και κατι ασχετο δοκιμασα αυτά τα ακουστικα και στα 2 κινητα που προανεφερα και ειλικρινα για την τιμη τους δεν υπαρχουν!!!! τρομερη ποιοτητα κατασκευης και ηχου σε πολύ δελεαστικη τιμη και μαλιστα βραβευμενα περυσι στη Γερμανια http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html προσοχή όμως γιατι παιζουν και πολλα που είναι μαιμου.

Πολύ ωραία και σε ευχαριστώ για την απάντηση, επίσης χρειάζομαι και μια τέτοια θήκη.

Θα ήθελα μόνο να σε ρωτήσω, η θήκη στα πλαϊνά έχει καλό grip? Σε ρωτάω γιατί η συσκευή σκέτη, σε εμένα μου γλυστραει πολύ και θέλω η θήκη να "κολλάει" στο χέρι.

Επίσης με ενδιαφέρει να είναι πολύ λεπτή θήκη.

Oneplus A6013

αυριο θα το εχω και εγω!!

για αρχη πηρα θηκη nillkin nature 0.6mm

και παραγγειλα τζαμακι απο ebay αγγλιας

αυριο θα το εχω και εγω!!

για αρχη πηρα θηκη nillkin nature 0.6mm

και παραγγειλα τζαμακι απο ebay αγγλιας

Και εσύ από g4?

Oneplus A6013

Έκανα μια μικρή αναβάθμιση που μου ήρθε χθες και σαν να μου φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί κάπως στην μπαταρία

Γειά σας. Έχετε παρατηρήσει εσείς αν στην λειτουργία φακού του φλας να μην έχει σταθερή ένταση φωτεινότητας ? Γιατί εμένα έτσι κάνει. Είμαι νέος κάτοχος. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι μια χαρά.

Γειά σας. Έχετε παρατηρήσει εσείς αν στην λειτουργία φακού του φλας να μην έχει σταθερή ένταση φωτεινότητας ? Γιατί εμένα έτσι κάνει. Είμαι νέος κάτοχος. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι μια χαρά.

Και εμενα ετσι ειναι..Το εχω αναφερει και εγω..Πηγα στο service και φυσικα δεν εκαναν τιποτα.

Ωραία. Απλα να ξέρω αν το έχουν και αλλοι. Μικρο το κακο. Οσο για τα αλλα που λετε εμενα ζεσταίνεται λιγο σε εγκαταστάσεις. Κατα τα αλλα μια χαρα. Περιμενω θήκη orzly και tempered glass orzly.

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact