konstantinoslp Δημ. April 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Για αυτό φωνάζουμε ότι στα major updates χρειάζεται clean installation. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Σαν υποψηφιος αγοραστης λοιπον, αν καταλαβα καλα,το καλυτερο θα ηταν, συνδεση μεσω pc companion και κατεβασμα-εγκατασταση της ΜΜ,και οχι μεσω wifi και μετα την εγκατασταση επαναφορα και ψαξιμο για wifi και σεταρισμα? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Πάντα σε μεγάλα update στα οποία αλλάζει η έκδοση του λογισμικού χρειάζεται hard reset και στήσιμο απτην αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Βιντεακι εδώ με 20 κόλπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τελικά έκανα από το Xperia companion επιδιόρθωση λογισμικού και τα πέρασα όλα καθαρά από την αρχή. Κανένα πρόβλημα πλέον, παίζουν όλα. Το viberκολλάει λίγο μόνο. Επίσης έκανα και την microsd format. Το καλυτερο εκανες ! Τα μεγαλα update συνηθος τα κανω με το pc companion και μετα κανω format την micro sd μεσα απο το ιδιο το τηλεφωνο. Μετα επαναφερω μονο μουσικη - βιντεο - φωτογραφιες. Επισης, δεν ξερω αν δινει επιλογη η sony στο z5c αλλα ΜΗΝ μεταφερετε εφαρμογες στην sd card. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εγώ πάντως χρόνια τώρα ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα: από το τηλέφωνο πάντα επαναφορά ρυθμίσεων - restart - εγκατάσταση OTA νέας έκδοσης - restart - επαναφορά ρυθμίσεων - restart και ξεκινάει το παιχνίδι. P.S Κάρτα μνήμης και SIM είναι εκτός. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Επισης, δεν ξερω αν δινει επιλογη η sony στο z5c αλλα ΜΗΝ μεταφερετε εφαρμογες στην sd card. Όχι. Πλέον η επιλογή αποθήκευση στην SDδεν υπάρχει. και ίσως για αυτό ομυ δημιούργησε πρόβλημα γιατί είχα ότι μπορουσα στην SD. επειδή με την 5.1 όταν έπαιρνα βίντεο μου κολλούσε, αποθήκευα τα βίντεο στη μνήμη τηλεφώνου όπου κολλούσαν λιγότερο. Τώρα με την 6 δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. παίρνει βίντεο στην SD κατευθείαν άψογα. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Να ρωτησω κατι παιδια καθως μαλλον καταληγω στο z5c,ειχατε καθολου θεμα με το να μην κλεινει καλα το flap στο πλαι(οπως στα παλιοτερα Ζ series),γιατι ειδα κατι βιντεακια στο ytb και ειχαν αυτο το θεμα και θορυβηθηκα...:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα,στη χρηση μπαταριάς πολλές φορες που μου έχει πρώτο το "λειτουργικό σύστημα android" και πέφτει σχετικα πιο γρηγορα η μπαταρια πως μπορω να βρω τι είναι?...συνηθως αμα του κανω επανεκκινηση σταματαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Να ρωτησω κατι παιδια καθως μαλλον καταληγω στο z5c,ειχατε καθολου θεμα με το να μην κλεινει καλα το flap στο πλαι(οπως στα παλιοτερα Ζ series),γιατι ειδα κατι βιντεακια στο ytb και ειχαν αυτο το θεμα και θορυβηθηκα...:O Το σημαντικότερο είναι ότι στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει καπάκι στη θύρα usb όπως στα παλαιότερα Ζ που έπρεπε να το ανοιγοκλείνεις σε κάθε φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Το σημαντικότερο είναι ότι στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει καπάκι στη θύρα usb όπως στα παλαιότερα Ζ που έπρεπε να το ανοιγοκλείνεις σε κάθε φόρτιση. Ναι φυσικα,αυτο ειναι ενα βημα μπροστα,αλλα αν δεν κλεινει παλι το μοναδικο flap που εχει καλα,ακυρωνει την αδιαβροχοποιηση και θελει περισσοτερη προσοχη,γι αυτο ρωταω... Edited April 8, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι φυσικα,αυτο ειναι ενα βημα μπροστα,αλλα αν δεν κλεινει παλι το μοναδικο flap που εχει καλα,ακυρωνει την αδιαβροχοποιηση και θελει περισσοτερη προσοχη,γι αυτο ρωταω... To καπάκι είναι μεγαλύτερο και φαίνεται στιβαρότερο απο του Ζ3c. Επιπλέον, αφού δεν χρειάζεται συχνό άνοιγμα, μια που η φόρτιση γίνεται από αλλού, έχει και λιγότερες φθορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι φυσικα,αυτο ειναι ενα βημα μπροστα,αλλα αν δεν κλεινει παλι το μοναδικο flap που εχει καλα,ακυρωνει την αδιαβροχοποιηση και θελει περισσοτερη προσοχη,γι αυτο ρωταω... Αυτό σου λέω... Δεν υπάρχει λόγος να μην κλείνει καλά από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αυτό σου λέω... Δεν υπάρχει λόγος να μην κλείνει καλά από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Ισως εγω δεν διατυπωσα σωστα ηθελα να πω αν υπηρχαν ποτε παρτιδες με ελλατωματικο καπακι που να μην κλεινει καλα,οπως στα παλιοτερα z,αλλα αφου δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο ολα οκ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ισως εγω δεν διατυπωσα σωστα ηθελα να πω αν υπηρχαν ποτε παρτιδες με ελλατωματικο καπακι που να μην κλεινει καλα,οπως στα παλιοτερα z,αλλα αφου δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο ολα οκ... Αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα θα σου το έλυνε το επίσημο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα παιδιά.. Αρχικά να πω πως με το κινητό έχω πάρα πολλά πρόβληματα.. Και ειδικά με την 6. το κινητό ζεματαει πραγματικά όμως... Κολλαει απίστευτα και ειδικά όταν κάνει κάποιο update απο το Play Store.. Επειδή ήρθα απο τo z3 compact και δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα αυτά φαίνονται αστεία σε ενα νέο κινητό... Την 6 την πέρασα από το κινητό και όχι απο το pc companion μετά εκανα hard reset. αυτά τίποτα άλλο.. Πραγματικά θέλω βοήθεια να μου πείτε τι να κάνω.. Να την περάσω απο το pc με το pc companion και μετα τι? Επίσης και βασικό γιατί λέτε να μην μεταφέρουμε πρόγραμματα στην SD? Εγώ μεταφέρω κανονικά.. Υπάρχει κάποιος λόγος? Επίσης format στην SD πως ρε παιδιά όταν είναι γεμάτη? Μεταφορά στο pc και μετά ξανα πέρασμα? Γενικά πολύ ταλαιπωρία από την πρώτη μέρα.. Όταν βγει το 6 και ΑΝ αξίζει αυτό εδώ θα φύγει.. Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σύνδεσε το στον υπολογιστή και κάνε απτην αρχή εγκατάσταση του λογισμικού και μην επαναφέρεις back up. Στήστο ξανά απτην αρχή και θα δουλεύει άψογα. Ζ6 δεν θα βγει. Η sony αντικατέστησε τα Ζ με την σειρά Χ. Sent from my E6653 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 το εχουμε ξανα πει για καλυτερα αποτελεσματα παντα κανουμε μια καθαρη εγκατασταση του λογισμικου και ειναι ολα κομπλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τι το βάζω για update OTA, τι το συνδέω στο xperia companion, 6αρι δε λέει να βρει. Τι στο καλό εκδοσή λογισμικού έχω και δεν αναβαθμίζεται; Έχει συναντήσει κανείς άλλος τέτοια έκδοση; Και από την άλλη, με όλες τις αναφορές για ταλαιπωρία με την 6, μήπως είμαι τυχερός και απλώς ψάχνω τον μπελά μου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Υπομονή θέλει και θα έρθει, όπως είναι λογικό δεν μπορούν να αναβαθμίζονται όλοι ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Σύνδεσε το στον υπολογιστή και κάνε απτην αρχή εγκατάσταση του λογισμικού και μην επαναφέρεις back up. Στήστο ξανά απτην αρχή και θα δουλεύει άψογα. Ζ6 δεν θα βγει. Η sony αντικατέστησε τα Ζ με την σειρά Χ. Sent from my E6653 using Tapatalk Αντε παλι απο την αρχη δηλαδη.Ελεος και το εχω οπως θελω το κινητο αντε να ξανα περναω μηνυματα αντε παλι ολα μην πω τιποτα για SONY. Αν λες αυτο εδω http://www.gsmarena.com/sony_xperia_x-pictures-7948.php ειναι απλα κουκλα... Παιδια ειναι καλυτερο απο το δικο μας ? http://www.gsmarena.com/sony_xperia_x-7948.php Edited April 10, 2016 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι,Αυτή είναι η σειρά Χ! Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε το update απτον υπολογιστή ώστε να στήσουμε τη συσκευή απτην αρχή και να μην έχουμε θέματα μετά και χρειάζεται να το ξανά κάνουμε. Sent from my E6653 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι,Αυτή είναι η σειρά Χ! Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε το update απτον υπολογιστή ώστε να στήσουμε τη συσκευή απτην αρχή και να μην έχουμε θέματα μετά και χρειάζεται να το ξανά κάνουμε. Sent from my E6653 using Tapatalk Θα το κανω τωρα λογικα..Δηλαδή το βαζω στο pc και μετα τι κανω μεσο απο το pc companion ? Το X ειναι καλυτερο απο το δικο μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Υπομονή θέλει και θα έρθει, όπως είναι λογικό δεν μπορούν να αναβαθμίζονται όλοι ταυτόχρονα. ^ Αυτό. Κι εμένα έκανε βδομάδες μέχρι να σαλέψει, είχα μια ισπανική έκδοση στην οποία φαίνεται άργησε να σταλεί το upgrade (είτε με OTA, είτε με καλώδιο). Υπομονή. Μην νομίζεις ότι αλλάζουν και πολλά πράγματα με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Παιδια ξανα εκανα καθαρη εγκατασταση απο την αρχη με το PCC ολα καλα ας πουμε..Δεν βλεπω καμια διαφορα τι κινητο συνεχιζει να ζεματαει και επισης εχω θεμα με τον ηχο.. Οταν βαζω μουσικη η οταν με παρουν εκει που ξεκινάει δυνατα κατευθείαν χαμηλώνει η ενταση..Πραγματικα βοηθηστε με..Το εχω μετανιωσει οσο δεν παει που το αγορασα και αφησα πισω το Z3 Compact. EDIT: Και μετα απο επαφορα εργοστασιακων ρυθμ το κινητο ΕΧΕΙ μεγαλο προβλημα.Το πρωι φευγω κατευθειαν για Omnitech σε σιγουρη βλαβη ηχειου και δεν ξερω και αν εχει ποιο μεγαλο προβλημα..Δεν ειναι λογικο καινουργιο κινητο 1ος μηνα να καιει πραγματικα με χρηση 2 λεπτων..Οτι και να πω λυπαμαι για την SONY απλα..Εχω SONY απο τοτε που υπηρχαν τα Walkman αλλα σιγουρα με εχασε..Με το που το παραλαβω κατευειαν για πώληση.Απο την πρωτη μερα γκρινιαζα οτι κατι δεν παει καλα..Ε τελικα βγηκα αληθινος...Κριμα ομως... Edited April 10, 2016 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts