Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/883770a0b65f07d24781411c6a570609.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/825292e0adb8906f05fb036921eba035.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επιτελους εφτιαξαν και τα εικονιδια στο battery graph!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, στις δύο παραπάνω εικόνες βλέπω εικονίδιο 4g+, έχω Ζ5 premium dual sim και τα εικονίδια έχουν ως εξής Η+ και LTE. Πως και σε εσένα τα δείχνει αλλιώς;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/883770a0b65f07d24781411c6a570609.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/825292e0adb8906f05fb036921eba035.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επιτελους εφτιαξαν και τα εικονιδια στο battery graph!

Νομιζω οτι αυτο με τα εικονιδια ηταν γενικο φαινομενο στην 6.0

Νομιζω το εχω συναντησει και σε αλλες συσκευες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

στο επισημο site δεν λεει κατι εγω βρηκα την ειδηση εδω http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z5-series-stamina-mode-back-4323/

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδω μπορουμε να τσεκαρουμε τα fw και να δουμε ποιος την εχει παρει και να το κατεβασουμε https://xpericheck.com/device/E6653 οποτε να μην ψαχνωμαστε τσαμπα εμενα δεν εχει ερθει κατι ακομα

φλάσαρε την ιταλική (IT generic) ...ουτε bloatware και τα updates ερχονται πρωτα ;)

Με την εγγύηση τι παίζει αν βάλω ιταλική; Και πως μπορώ να δω την προέλευση της συσκευής; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο του LG Phone Info?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

*#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου

Με την εγγύηση τι παίζει αν βάλω ιταλική; Και πως μπορώ να δω την προέλευση της συσκευής; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο του LG Phone Info?

Και ανοίγεις το xperia firm και συγκρίνεις το κωδικο με όλους τους κωδικούς που θα σου βγάλει έτσι ώστε να βρεις της χώρας του κι είναι unbranded η branded.

Όταν το βρεις κατέβασε το αν θες να επαναφέρεις στην εργοστασιακή του έκδοση για να μην έχεις θέμα με εγγύηση φλασαρωντας την εργοστασιακή rom.

Όλα μέσω xperia firm γίνονται και το κατέβασμα/ φλασαρισμα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδή που εγώ έχω ένα branded της telenor αν βάλω ελληνικό unbranded είμαι οκ στην εγγύηση μου ?

Edit: μόλις ξανατσεκαρα έχω customized Noba. Νομίζω είναι το unbranded Nordic. Ποιο firm προτείνετε ?

Edited by apopet26

Εμένα μου ήρθε χτες το βράδυ μέσω του Companion. Όσον αφορά την stamina κάποιοι σχολιαστές στο xperiablog λένε ότι το νέο stamina δεν είναι τίποτα αλλο από την απλή εξοικονόμηση ενέργειας με άλλο όνομα. Έχουν αλλάξει και κάποια εικονίδια όπως αυτό του ραδιοφώνου. Πάντως αυτό που παρατήρησα αν και μπορεί να είναι ιδέα μου, είναι ότι η θερμοκρασία της μπαταριας(έχω το Battery Bot) ανεβαίνει λιγότερο από πριν. Το πρωι που ξεκίνησα για την δουλειά έδειχνε 25.5 βαθμούς κελσίου ενώ πριν σε idle κατασταση έδειχνε γύρω στους 30 συνήθως. Καλό σημάδι αυτό;)
IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

εμενα φοραει αυτην 1298-7321 Customized GR 32.1.A.1.185-R7C αλα απο το κουτι που το σκαναρα και εψαξα στο google γραφει οτι ειναι ιταλικη εκδοση απλως εδω τα παδια στο καταστημα πρεπει να το ανοιξαν δεν ξερω παντως η ταινειες ασφαλιας ηταν κανονικα κλειστες παντως cosmote και vodafone το ξερω οτι τα ανοιγουν και δεν εχει της sony της σφραγιδες εχουν μονοτικη λευκη ταινεια για να περνασουν το λογοτυπο τους ακομα δεν εχει ερθει η αναβαθμιση σε εμενα το γραφει και το site στην υπογραφη μου

Καλημερα,

μου ηρθε ενημερωση για νεο λογισμικο χθες το πρωι με email.

Εχω Z5 DUAL EUR.

Το PC COMPANION μου ζητησε 5 GB ελευθερο χωρο στο δισκο.

Πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο μεγαλη η αναβαθμιση?

Υπαρχει περιπτωση να σβηστουν τα παντα μεσα?

Ευχαριστω!

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Όχι ..Η αναβάθμιση είναι περίπου 1 και κάτι ψιλά γίγα ...

send from my cave using smoke signals

Καλησπέρα σε όλους.

Χρήστης Z5 εδώ και λίγες μέρες, πρώτη φορά είμαι με Sony συσκευή και θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει να κάνω unlock bootloader/root ή να το αφήσω ως έχει κι αν ναι, ποια custom rom προτείνετε?

Παρατηρώ πως το System τρώει πάνω από 1giga ram σταθερά και με προβληματίζει.

Καλησπέρα σε όλους.

Χρήστης Z5 εδώ και λίγες μέρες, πρώτη φορά είμαι με Sony συσκευή και θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει να κάνω unlock bootloader/root ή να το αφήσω ως έχει κι αν ναι, ποια custom rom προτείνετε?

Παρατηρώ πως το System τρώει πάνω από 1giga ram σταθερά και με προβληματίζει.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην το πειραξεις,μια και δεν υπαρχουν και αξιολογες ρομ για να περασεις...

Poco X3 nfc 6/128

Προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην το πειραξεις,μια και δεν υπαρχουν και αξιολογες ρομ για να περασεις...

Σ' ευχαριστώ.

Το ότι το σύστημα τρώει τόσο πολύ RAM, είναι συνηθισμένο?

Σ' ευχαριστώ.

Το ότι το σύστημα τρώει τόσο πολύ RAM, είναι συνηθισμένο?

Δεν ξερω αν ειναι συνηθισμενο,αλλα ποτε δεν με απασχολησε...Και αν το εχω παραφορτωμενο το δικο μου με εφαρμογες και παιχνιδια...Ολα δουλευουν απροβληματιστα και αλαγκαριστα...

Poco X3 nfc 6/128

Το πρόβλημα παραμένει...έλεος Sony

Σοβαρα?? Ελεος πια!!!

Γενικως, καμια βελτιωση βλεπεις? Στην αποκριση, μπαταρια κλπ?

Ρε παιδιά στην αυτόματη φωτεινότητα, καμία φορά η οθόνη φαίνεται σαν να ξεθωριάζουν τα χρώματα και χωρίς να έχει πολύ φως! Μήπως είναι θέμα πάνελ και όχι bug της φωτεινότητας; Έχει λίγες μέρες που το κάνει συχνά και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω αν ειναι συνηθισμενο,αλλα ποτε δεν με απασχολησε...Και αν το εχω παραφορτωμενο το δικο μου με εφαρμογες και παιχνιδια...Ολα δουλευουν απροβληματιστα και αλαγκαριστα...

Μάλιστα, ευχαριστώ, θα παραμείνω ως έχει χωρίς να πειράξω κάτι.

Ρε παιδιά στην αυτόματη φωτεινότητα, καμία φορά η οθόνη φαίνεται σαν να ξεθωριάζουν τα χρώματα και χωρίς να έχει πολύ φως! Μήπως είναι θέμα πάνελ και όχι bug της φωτεινότητας; Έχει λίγες μέρες που το κάνει συχνά και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε τι εκδοση εισαι? Δεν εχω παρατηρησει κατι. Στην 6.0 διορθωθηκε ενα bug που, οταν ξεκλειδωνες την οθονη, η οθονη φαινοταν για 1-2 δευτερολεπτα πιο φωτεινη και με ξεθωριασμενα χρωματα.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλιστα, ευχαριστώ, θα παραμείνω ως έχει χωρίς να πειράξω κάτι.

Ναι φιλε, μην ασχολεισαι. Το τηλεφωνο παει μπαλα, χωρις προβληματα αποδοσης.

Σοβαρα?? Ελεος πια!!!

Γενικως, καμια βελτιωση βλεπεις? Στην αποκριση, μπαταρια κλπ?

σοβαρα! δεν βλεπω καμια βελτίωση... η απόκριση παραμένει καλή, η μπαταρία λίγο χειρότερη!

Εγώ του έχω πάρει και ένα Intenso USB 5200mAh Powerbank

Για ώρα ανάγκης ήταν για το z δεν το χρειάστηκα ποτέ αλά μιας και το έχω πάρει σήμερα το ξεσφραγισα

Οσοι εχουν κανει την τελευταια αναβαθμιση, υπαρχει στον launcher επιλογη για double tap to screen off? Οπως στο z3 tablet? Edited by ddr2

• The title was changed to Sony Xperia Z5