Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το Ζ1 και σκέφτομαι να έρθω στο Ζ5. Θα ήθελα να μάθω όμως πως πάει από κάμερα καθώς και αν η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το Ζ1 και σκέφτομαι να έρθω στο Ζ5. Θα ήθελα να μάθω όμως πως πάει από κάμερα καθώς και αν η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική;

Ολα κομπλε.Η καμερα ειναι σαφως καλυτερη απο το z1 και η μπαταρια βγαζει ανετα 1-1,5 μερα...

Poco X3 nfc 6/128

Ολα κομπλε.Η καμερα ειναι σαφως καλυτερη απο το z1 και η μπαταρια βγαζει ανετα 1-1,5 μερα...

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες 1-1.5 ημέρα, με τι χρήση;

εξαιρέσεις εννοεις το not optimized που ειναι στο battery optimization?

στο Ζ3c δεν εχει, αρα λογικα ουτε στο Ζ5. Πρεπει να κατσω να δω πως λειτουργει η εξοικονομηση, ισως να χανεις καποια μηνυματα, με την εννοια οτι θα σου ερχονται οταν ανοιγεις την εφαρμογη θεωρω. Αυτο ειναι θεμα δοκιμων, στο s7 edge παντως ειχε εξαιρεση και στην εξοικονομηση..

Επισης στη σονυ η εξοικονομηση το λεει οτι θα ερχονται ειδοποιησεις μολις ξεκλειδωσεις οθονη, οποτε οντως ισως ειναι μαπα σαν λειτουργια αφου χωρις εξαιρεσεις δεν κανεις δουλεια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το viber δεν λειτουργεί καλά με την εξοικονόμηση ενώ το messenger δεν έχει πρόβλημα. Μόλις το βγάλω από φορτιστή θα δοκιμάσω το viber να το βάλω not optimised να δω αν χτυπάει σε εξοικονόμηση και θα ενημερώσω

Το viber δεν λειτουργεί καλά με την εξοικονόμηση ενώ το messenger δεν έχει πρόβλημα. Μόλις το βγάλω από φορτιστή θα δοκιμάσω το viber να το βάλω not optimised να δω αν χτυπάει σε εξοικονόμηση και θα ενημερώσω

μα εχουν κανει βλακεια, δεν γινεται να μην εχει εξαιρεσεις η εξοικονομηση, λογικα θα παιξει αναβαθμιση.

Απο εκει και περα βαλτο στις εξαιρεσεις της βελτιστοποιησης (να μην γινεται δηλαδη βελτιστοποιηση) και δεν αν μετα με εξοικονομηση σου ερχονται κανονικα (με το σκεπτικο οτι η μια εξαιρεση αφορα και τα 2 αν και δε νομιζω..).

αν παλι δεν λειτουργει σωστα, δες και το αλλο, να το βαλεις σε βελτιστοποιηση, να δουμε αν θα λειτουργει σωστα..αλλα χωρις εξοικονομηση, αφου οι φιλοι λενε οτι η βελτιστοποιηση δεν κοβει μηνυματα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι?

Έχω το lg v10 και σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω το z5p, τι λέτε αξίζει και αν ναι εσείς που το έχετε τι γνώμη έχετε για τη μπροστινή κάμερα?

Είναι το μόνο που με ξενέρωσε, τα χρώματα ειναι λάθος (νομίζω πολύ ψυχρά,έβγαζε τη μπλούζα μου λάθος χρώμα... ) & η ανάλυση λίγο χάλια, ισχύει?

το είδα στο πλαίσιο & έπαιξα κάνα μισάωρο μαζί του.

ps1: το stabilization στο βίντεο απλά δεν υπάρχει !!!

ps2:η πίσω κάμερα έχει το blurr στα άκρα η διορθώθηκε, ισχύει το έχετε προσέξει στις φώτο σας?

Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι?

Έχω το lg v10 και σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω το z5p, τι λέτε αξίζει και αν ναι εσείς που το έχετε τι γνώμη έχετε για τη μπροστινή κάμερα?

Είναι το μόνο που με ξενέρωσε, τα χρώματα ειναι λάθος (νομίζω πολύ ψυχρά,έβγαζε τη μπλούζα μου λάθος χρώμα... ) & η ανάλυση λίγο χάλια, ισχύει?

το είδα στο πλαίσιο & έπαιξα κάνα μισάωρο μαζί του.

ps1: το stabilization στο βίντεο απλά δεν υπάρχει !!!

ps2:η πίσω κάμερα έχει το blurr στα άκρα η διορθώθηκε, ισχύει το έχετε προσέξει στις φώτο σας?

To z5p εχει δικο του νημα, καλυτερα να ρωτησεις εκει.

Η μπροστινη καμερα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, απλα κανει τη δουλεια.

Η σταθεροποιηση ειναι το κατι αλλο. Το βιντεο στα 1080 @60 fps ειναι τελειο.

Το blur, ιδιαιτερα στα αριστερα δεν εχει διορθωθει και δεν νομιζω να γινει.

Αλλο ενα προβλγμα ειναι το blue tint, οταν εχει πολυ σκοταδι, στα αριστερα εμφανιζεται μπλε θορυβος. Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του φακου, δεν νομιζω οτι θα διορθωθουν, πρεπει να ειναι hw ζητηματα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλημερα στο forum. Μετα απο δυο μηνες αριστης λειτουργιας του Ζ5 DUAL σημερα ξυπνησα μ' ενα προβληματακι.

Μπλοκαρε η λειτρουργια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. Συγκεκριμενα χθες το βραδυ το εβαλα σε σιγαση με αυτοματη ακυρωση σε μια ωρα, μετα το εκλεισα τελειως. Οταν το ανοιξα ειχε μπλοκαρει στην ΠΛΗΡΗ ΣΙΓΑΣΗ και οσο και αν παταω τον τερματισμο στην λειτουργια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ δεν δεχεται τιποτα. Μετα απο μερικα reset επανηλθαν οι ηχοι κανονικα αλλα το σημα υπαρχει ακομα στην πανω γραμμη πληροφοριων και δεν λειτουργει η υπηρεσια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

Εχει τυχει σε κανεναν αυτο και υπαρχει καποιος τροπος να κλεισω την λειτουργια, κατι σαν να της κανω reset?

Ευχαριστω.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Μια χαρά είναι το z5 αν έχεις αυτό δεν αξίζει να πάρεις το x performance δεν θα δεις διαφορά

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/Bluetooth-audio-stutter-after-marshmallow-update/m-p/1125949#M18615

για να δουμε... Αν δεν φτιάξει το bluetooth και σε αυτό το firmware ,πάει στις αγγελίες το Ζ5.

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/Bluetooth-audio-stutter-after-marshmallow-update/m-p/1125949#M18615

για να δουμε... Αν δεν φτιάξει το bluetooth και σε αυτό το firmware ,πάει στις αγγελίες το Ζ5.

Χαχαχαχα!!!

Ναι, εχεις δικιο sfortis, το διαπιστωσα και εγω το προβλημα και ειναι οντως πολυ ενοχλητικο.

Edited by ddr2

Χαχαχαχα!!!

Ναι, εχεις δικιο sfortis, το διαπιστωσα και εγω το προβλημα και ειναι οντως πολυ ενοχλητικο.

Αυτο έγινε με την αναβάθμιση στην M??

Πάντως ουδέποτε είχα πρόβλημα στο πρόσφατο παρελθόν με το μπλε δόντι.

Και για εμένα θα ηταν deal breaker διότι το BT ειναι η προέκταση του κινητού μου σε καθημερινή βάση.

Βέβαια μπορείτε να γυρίσετε είτε στην προηγούμενη έκδοση είτε στην 5.1.1 αν εκεί ηταν άψογα.(βαβούρα βέβαια αλλα εφόσον το BT ειναι απαραίτητο να λειτουργεί απρόσκοπτα ειναι μια λύση)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και για εμένα θα ηταν deal breaker διότι το BT ειναι η προέκταση του κινητού μου σε καθημερινή βάση.

Βέβαια μπορείτε να γυρίσετε είτε στην προηγούμενη έκδοση είτε στην 5.1.1 αν εκεί ηταν άψογα.(βαβούρα βέβαια αλλα εφόσον το BT ειναι απαραίτητο να λειτουργεί απρόσκοπτα ειναι μια λύση)

στην 5.1.1 ηταν μια χαρα ναι, περίπου. Δεν ειχε stuttering, αλλα με μερικες συσκευές ειχε θεμα pairing. Με την Μ αρχισαν τα χοντρά προβληματα...

Ναι Αλεξ, με την 6 εγινε αυτο.

Μομο στην αναπαραγωγη μουσικης. Στρωνει προσωρινα με restart.

Χαχαχαχα!!!

ναι ρε συ...θέλει reboot καθε 1-2 μέρες για να ακούσεις λίγη μουσική σαν άνθρωπος!!! :wacko::D

Αυτο με τις αναβαθμίσεις σε android απο όλους τους κατασκευαστές εχει καταντήσει γελοίο και κωμικοτραγικό.

Και ευθύνη και η Google εχει εξίσου διότι πολλα στραβά εχουν αφετηρία την ίδια.

Πάντως η Sony διαφορετικά μας είχε συνηθίσει,αργούσαν μεν αλλα άψογα ηταν οι αναβαθμίσεις της τελευταία.

Τεσπα ας ελπίσουμε να δώσουν update που εξαλείφει οριστικό το θεμα.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτο με τις αναβαθμίσεις σε android απο όλους τους κατασκευαστές εχει καταντήσει γελοίο και κωμικοτραγικό.

Και ευθύνη και η Google εχει εξίσου διότι πολλα στραβά εχουν αφετηρία την ίδια.

Πάντως η Sony διαφορετικά μας είχε συνηθίσει,αργούσαν μεν αλλα άψογα ηταν οι αναβαθμίσεις της τελευταία.

Τεσπα ας ελπίσουμε να δώσουν update που εξαλείφει οριστικό το θεμα.

Sent from my iPad Air 2

Θα το φτιαξουν πιστευω γιατι ειναι προφανες προβλημα. Αν και εμενα δεν μου το εκανε απο την αρχη με την 6.0 ή δεν το ειχα καταλαβει.

αδερφε το έχω γράψει στο νημα του Ζ2 ότι μόλις πέρασα την 6αρα δεν βλεπει το ΒΤ ούτε τα ακουστικά που έχω αλλά και βασικότερο δεν βλέπει ούτε του αυτοκινήτου που μου είναι και πολύ χρήσιμο....άστα να πάνε, ελπίζω σε update ;)

Καλησπερα στην παρέα. ΕΙμαι μελλοντικός χρήστης του συγκεκριμένου κινητου. Εχω αποφασισει να το παρω (με επιδότηση απο την vodafone)

Πρεπει να προσεξω κατι ; Διαβαζω για προβλημα στο BT τι ακριβως συμβαίνει;

Στο Music app του Ζ3c δεν εχω πρόβλημα με το Bluetooth ισα-ισα μου φάνηκε καλύτερο σε 24bit flac αρχεία απο οτι πριν. Άλλα μολις άνοιξα να ακούσω μουσική στο Spotify υπήρχαν κάποιες διακοπές. Μήπως είναι θέμα του Spotify?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως τωρα ξαναδοκίμασα το Spotify και δεν μου εκανε διακοπές. Στο Z3c την έκδοση 6.0.1 ενω στα Ζ5 εχουν την αρχική έκδοση 6. Ισως αυτό να φταίει.

Στο Music app του Ζ3c δεν εχω πρόβλημα με το Bluetooth ισα-ισα μου φάνηκε καλύτερο σε 24bit flac αρχεία απο οτι πριν. Άλλα μολις άνοιξα να ακούσω μουσική στο Spotify υπήρχαν κάποιες διακοπές. Μήπως είναι θέμα του Spotify?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως τωρα ξαναδοκίμασα το Spotify και δεν μου εκανε διακοπές. Στο Z3c την έκδοση 6.0.1 ενω στα Ζ5 εχουν την αρχική έκδοση 6. Ισως αυτό να φταίει.

Άφησέ το να δουλέψει μερικές ημέρες χωρίς restart και ξαπαπροσπάθησε.

Το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως, αν παράλληλα με την αναπαραγωγή μουσικής, το κινητό κατεβάζει δεδομένα (wifi ή δίκτυο).

Άφησέ το να δουλέψει μερικές ημέρες χωρίς restart και ξαπαπροσπάθησε.

Το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως, αν παράλληλα με την αναπαραγωγή μουσικής, το κινητό κατεβάζει δεδομένα (wifi ή δίκτυο).

Τωρα το απόγευμα άκουγα περίπου 2 ώρες Spotify και δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

Κανε εκκαθάριση δεδομένων στο Spotify ή όποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς, αλλιώς αν δε φτιάξει περίμενε να έρθει η αναβάθμιση σε 6.0.1.

Τωρα το απόγευμα άκουγα περίπου 2 ώρες Spotify και δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

Κανε εκκαθάριση δεδομένων στο Spotify ή όποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς, αλλιώς αν δε φτιάξει περίμενε να έρθει η αναβάθμιση σε 6.0.1.

Περιμενε σου λεω 2-3 μερες χωρις restart και θα δεις.

• The title was changed to Sony Xperia Z5