BACK12345 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Βαλε nova και καπου στις ρυθμισεις της αρχικης οθονης διαλεγεις να μην υπαρχει μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Βάλτε nova και ένα ωραίο widget για τον καιρό κι είστε αρχηγοί. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Με Nova Prime και Lollipop 5.1.1 σταμάτησε να δουλεύει το διπλό tap για ενεργοποίση του κινητού. Ο Nova υποστηρίζει διπλό tap;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Με Nova Prime και Lollipop 5.1.1 σταμάτησε να δουλεύει το διπλό tap για ενεργοποίση του κινητού. Ο Nova υποστηρίζει διπλό tap;; Σε μένα ο συνδυασμός δουλεύει μια χαρά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 το πηρα και γω σημερα απο τον deadp.πρωτες εντυπωσεις,μια χαρα κινητακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μια ερώτηση επειδή ειμαι στο παρα πέντε να το παρω υπάρχει κάποιο θεμα με ηχείο - ακουστικό γιατι κάποιος ειπε οτι ακούγεται πολύ χειρτοτερα απο άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ηχείο του έχει όντως ένα (μικρό) θέμα παραμόρφωσης / τριξίματος όταν ανεβάζεις πολύ την ένταση αλλά με headset δεν υπάρχει θέμα. Το πιο περίεργο είναι ότι το παρατηρείς μόνο με κάποιους ήχους (συστήματος κυρίως) ενώ με κάποιους άλλους ούτε ιδέα... Γενικά δεν ενοχλεί πολύ και δεν αποτελεί λόγο να σε σταματήσει από την αγορά του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μια ερώτηση επειδή ειμαι στο παρα πέντε να το παρω υπάρχει κάποιο θεμα με ηχείο - ακουστικό γιατι κάποιος ειπε οτι ακούγεται πολύ χειρτοτερα απο άλλες συσκευές. ικανοποιητικα ειναι και τα δυο.μην περιμενεις και ποιοτητα αλλων ακριβων κινητων αλλα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το θεμα μου ειναι να ακούω και να με ακούνε καθαρά γιατι το χρησιμοποιώ πολύ το τηλ. Αν δεν υπάρχει προβλημα σε αυτο τοτε ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μην φοβάσαι τα πάει καλά, όσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν μου έχει κάνει κανένας παράπονο ότι δεν με ακούει καλά, ούτε έχω πρόβλημα να τους ακούσω. Είχα και πιο ακριβά κινητά που είχαν χειρότερη απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μην φοβάσαι τα πάει καλά, όσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν μου έχει κάνει κανένας παράπονο ότι δεν με ακούει καλά, ούτε έχω πρόβλημα να τους ακούσω. Είχα και πιο ακριβά κινητά που είχαν χειρότερη απόδοση σε αυτόν τον τομέα. ετσι ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κύριοι, επειδή το σκέφτομαι για την σύζυγο, θήκη βρήκαμε κάπου;;; Γιατί χωρίς θήκη δεν βλέπω να μένει για πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κύριοι, επειδή το σκέφτομαι για την σύζυγο, θήκη βρήκαμε κάπου;;; Γιατί χωρίς θήκη δεν βλέπω να μένει για πολύ καιρό. Το αγόρασα εχθές, στο κατάστημα της Vodafone μου είπαν ότι έχουν θύκες αλλά ψάχνοντας δεν βρήκε η κοπέλα γιατί είχαν τελειώσει... Πήρα ζελατινες που έχουν για την οθόνη και είναι ίσα ίσα στην επιφάνεια του κινητού οπότε αν σου φύγει λίγο θα έχεις θέμα σε κάποια γωνία. Στο ebay πάντως υπάρχουν τα πάντα για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και πήρα θήκη σιλικόνης με 8.5€ και μια τύπου πορτοφόλι με 15.0 € και είναι πολύ ποιοτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και πήρα θήκη σιλικόνης με 8.5€ και μια τύπου πορτοφόλι με 15.0 € και είναι πολύ ποιοτικές Στο eshop παντως δεν ειδα καμια θηκη για αυτο... Και λεω να παρω κ εγω μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) κατεβηκα κεντρο σημερα στην σωκρατους σε ενα κινεζικο και ταιριαξα θηκη και tempered glass απο iphone 6 plus (θελει λιγο κοψιμο να μονταριστει) και πηρα και ενα tempered glass για το g4.ολα αυτα 10 ευρω!μια χαρα!:D:D η μπαταρια ειναι βραχος.ημουν στο 25% και ειχα 4,5 ωρες οθονη πριν το βαλω για φορτιση.καθαρο android!!!μια χαρα. Edited December 20, 2015 by gustom2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogrwig Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εδώ φαίνεται μη διαθέσιμο: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-ultra-6/rates#tabs-nav-0 Ξέρει κανένας αν υπάρχει πουθενά αλλού για άμεση αγορά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 στην καλλιθεα στην δαβακη που ειχα ρωτησει ειχαν κομματια διαθεσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogrwig Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 στην καλλιθεα στην δαβακη που ειχα ρωτησει ειχαν κομματια διαθεσιμα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Τελικά το πήρα στο κατάστημα στα Βριλήσσια, προφανώς πρέπει να υπάρχει και σε πολλά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το πήραμε και εμείς. Ζεσταίνεται αρκετά θα έλεγα, πίσω εκεί που είναι το λογότυπο της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ξέρει κανείς αν αλλάζουν οι συντομεύσεις που έχει πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το πήραμε και εμείς. Ζεσταίνεται αρκετά θα έλεγα, πίσω εκεί που είναι το λογότυπο της Vodafone. Nαι οντως ζεστενεται, αλλα δεν ειναι οτι υπερθερμενεται πολυ, απλως ζεστενεται, εκτος και αν πεζεις βαρια παιχνιδια που φτανει τους 55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ζεσταινται οπως ολα τα κινητα,αν το ζορισεις.δεν υπερθερμενεται ομως σε καμια περιπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εχθες προσπαθούσαν να βγάλω βίντεο και ξαφνικά μου έλεγε αποτυχία της κάμερας και έκλεινε η κάμερα. Φωτογραφία όμως μπορουσα να βγάλω κανονικά. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο; να ανησυχω; το τηλ είναι ακόμα σε doa οπότε μπορώ να το πάω πίσω για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts