Jump to content

Flandre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Flandre

  • Ημ. Γέννησης 05/05/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Flandre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Flandre

    Doogee Y6 MAX

    Έχει τα διάφορα "δωράκια" adware που βάζει η Doogee στο λειτουργικό;
  2. Σε motoG 2gen φίλου, ήρθε η 6.0 - κανένα πρόβλημα με την απόδοση, το κινητό πάει κατά 99% όπως πήγαινε με την Kitkat. Επιλέχτηκε η SD ως εξωτερική αλλά όταν συνδεόταν στο PC δεν εμφανιζόταν το περιεχόμενο της με κανένα τρόπο, μόνο της εσωτερικής μνήμης. Μετά από αρκετό ψάξιμο στο net, το πρόβλημα λύθηκε με τον εξής τρόπο: - Ανοίγουμε "Ρυθμίσεις" -> "Εφαρμογές" - Πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά -> Επιλέγουμε "Εμφάνιση Συστήματος" - Σκρολάρουμε στην λίστα για να βρούμε την εφαρμογή "Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος" - Την ανοίγουμε και πατάμε εκεί που γράφει "Αποθηκευτικός χώρος" -> Πατάμε "Εκκαθάριση Δεδομένων" - Γυρνάμε στην λίστα με τις εφαρμογές, και βρίσκουμε την εφαρμογή "Χώρος αποθήκευσης μέσων" - Ανοίγουμε και πατάμε εκεί που γράφει "Αποθηκευτικός χώρος" -> "Εκκαθάριση Δεδομένων" και εδώ. - Κάνουμε reboot. Μετά το reboot, to PC βλέπει πάλι κανονικά την κάρτα. (Ίσως χρειαστεί 4-5 λεπτά μετά το rebοot μέχρι να τη δει)
  3. Το PIN το ζητάει ξανά όταν χαθεί η επαφή με την sim, προφανώς έχασε στιγμιαία την επαφή της για κάποιο λόγο. Αν δεν το κάνει συχνά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. @memostrikas Δυστυχώς δεν ρουτάρω συχνά πια τα κινητά μου κι έτσι δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα root στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Πάντως αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα (factory reset και ξανά root, πέρασμα της rom από την αρχή και ξανά root, δοκιμή άλλου τρόπου root αν υπάρχει, διάφορα utilities που αν έχεις root παίζεις με αρκετές ρυθμίσεις συστήματος), είχα λύσει αρκετά προβλήματα τέτοιου είδους σε προηγούμενες συσκευές έτσι. @DrGiannis Μάλλον ο εργοστασιακός Launcher έχει καταστραφεί για κάποιο λόγο. Κανονικά με έναν άλλο θα έπρεπε να λύνεται το πρόβλημα αλλά συνήθως (ανάλογα τον κατασκευαστή) παρόλο που εγκαθιστούμε και χρησιμοποιούμε άλλον launcher ο εργοστασιακός συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο, κρασάρει και δημιουργεί προβλήματα. Αν όντως είναι έτσι και η αλλαγή launcher δεν βοηθήσει, μπορούμε να διαγράψουμε τον εργοστασιακό (κάποιες συσκευές έχουν το ρίσκο να μπρικαριστούν έτσι, δεν μου έτυχε ποτέ αλλά μπορεί να συμβεί) ή να περάσουμε την rom από την αρχή. Όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν έχω ασχοληθεί με root, πέρασμα rom κλπ με αυτό το κινητό και δεν μπορώ να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, αλλά υποθέτω ότι μπορείς να το πας στη voda να την ξαναπεράσουν αυτοί. :)
  4. Throttling test mi5 και s7edge (exynos), 5 φορές antutu απανωτά. Δεν τα πάει και άσχημα.
  5. Το πήρε ή αδελφή μου σε χρυσό και μου άναψε φωτιές, ότι πιο όμορφο έχει βγάλει ή Samsung. Πρέπει να κρατηθώ όμως, θέλω το επόμενο note.:lol:
  6. Περίεργο να είναι κλειδωμένο... Μάλλον πρέπει να περαστεί ή rom από την αρχή. Τώρα, ή τελευταία έκδοση του play store σας έχει κάνει κανένα πρόβλημα; Έχω κάνει επανεγκατάσταση του τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Πότε μου έβγαζε το 907 error, πότε κόλαγε στο update των εφαρμογών. (Η έκδοση του είναι 6.2.13.A-all [0] 2655766, πολύ διαφορετικός κωδικός από πρίν).
  7. Δεν αποκλείεται να θέλει factory reset για να λυθεί. Καλό θα ήταν να το κάνεις. Εάν επιμένει και μετά τότε κάτι τρέχει :(
  8. Gravity Rush Remastered στο PS4, lost journey στο κινητό. πολύ αξιόλογα και τα δυο.
  9. Flandre

    Doogee F7

    http://www.gizchina.com/2016/03/10/doogee-f7-pro-scores-93476-points-helio-x20-chipset/ Πρώτα benchmarks. Αν ισχύουν αυτά τα specs/επιδόσεις σε αυτή την τιμή μιλάμε για αξιόλογη πρόταση (στα χαρτιά πάντα). Να δούμε και την υλοποίηση / επίπεδο ποιότητας.
  10. Αν αγόραζα κινητό τώρα φίλε μου θα έπαιρνα το S7 edge ακόμα κι αν είχε snapdragon S1 me 512MB :lol::lol: τόσο πολλή εντύπωση μου έκανε η εμφάνισή του. Πρέπει να κρατηθώ για το Note 6 όμως :ninja:, κλείσανε 4+ μήνες χωρίς το Note 4 και το σύνδρομο στέρησης S-pen είναι εμφανές:lol:.
  11. Περίεργα πράγματα... Προσωπικά δεν το έχω δουλέψει με SIM άλλου δικτύου αλλά έχω την εντύπωση ότι άλλοι εδώ στο forum ανέφεραν ότι το χρησιμοποιούν με wind/cosmote χωρίς πρόβλημα. Είναι αγορασμένο από εδώ ή από το εξωτερικό; (Διάβαζα σε κάτι forums ότι π.χ. τα Αγγλικά vf τηλέφωνα είναι κλειδωμένα στην vf και χρειάζονται κωδικό για να ξεκλειδώσουν, άλλα ιδέα δεν έχω για το αν ισχύει όντως αυτό:confused:)
  12. Πάντα τα χαρακτηριστικά έλεγα... Μέχρι που είδα από κοντά το S7 Edge σε χρυσό:lol:.
  13. Το Hardware για ΜΜ το έχει και με το παραπάνω. Τώρα είναι θέμα των Voda/ZTE αν θα το υποστηρίξουν περαιτέρω. Κρατάμε μικρό καλάθι άλλα ποτέ δεν ξέρεις.
  14. Όντως το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό. Μαζί με το Mage & Minions ίσως τα καλύτερα diablo-like παιχνίδια στο store:)
×
×
  • Create New...