Jump to content

sogrwig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sogrwig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Τελικά το πήρα στο κατάστημα στα Βριλήσσια, προφανώς πρέπει να υπάρχει και σε πολλά ακόμα.
  2. Εδώ φαίνεται μη διαθέσιμο: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-ultra-6/rates#tabs-nav-0 Ξέρει κανένας αν υπάρχει πουθενά αλλού για άμεση αγορά; Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου. Και η ερώτηση βασικά είναι, από που να αρχίσω; Είχα το galaxy3 εδώ και ένα χρόνο και ανακάλυψα όλη αυτή τη φάση των mods, user upgrades, official upgrades, και δε συμμαζεύετε και γενικά ισχύει ότι δεν υπάρχει one size fits all. Μήπως υπάρχει κάποιο post σε αυτές τις 500 σελίδες του thread που να κάνει μια ανασκόπηση τι υπάρχει officially από ericsson για το neo V, και τι από users για να προχωρήσω στο upgrade πριν αρχίσω να στήνω το κινητό; Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ για την ΤΑΧΥΤΑΤΗ απάντηση. Μια απορία ακόμα για όποιον έχει ερευνήσει το θέμα μνήμης. Έχω ξεμείνει με το 1Gb από τη μέρα που το αγόρασα, και απ’ ότι βλέπω για να δουλέψει σωστά πρέπει να κάνω οπωσδήποτε upgrade (για partitioning κ.α.). Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω λεφτά (δηλαδή τα λιγότερα δυνατά)! Κάνω search στις μηχανές αναζήτησης προϊόντων και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο. Έχει κάποιος να μου κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για αγορά κάρτας 16Gb έως 32Gb μνήμη σε class10 (και πάνω) που να δουλεύει καλά στο galaxy3 και είναι πολύ φτηνή; (sorry για το off topic... αν χρειαστεί θα μεταφέρω αλλού την ερώτηση)
  5. Βάζουμε πρώτα την 9.0 και μετά update στην 9.5;
  6. Εγώ στην 6.0 του Κυριλλου το έτρεξα και επέλεξα κάποιες ρυθμίσεις που πρότεινε ο ίδιος ο Κυριλλος, αλλά η απορία είναι πως καταλαβαίνω ότι δουλεύει? Υποτίθεται ότι το κινητό θα γίνει πιο γρήγορο χωρίς lags? Γιατί δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο!
  7. Μια απορία που με βασανίζει. Στη σελίδα με τις ROM του Kyrillou λέει στην τελευταία version (7.1): "Overclock up to 1.3Ghz [Thanks to Marcellusbe]" Απ' ότι γνωρίζω το G3 έχει 667Mhz επεξεργαστή. Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει OC στα 1.3Ghz μόνιμα και να παίζει χωρίς τραγικά προβλήματα;
  8. :bow: Το έκανα και όλα έστρωσαν. Βέβαια λίγο πιο μετά, ενώ είχα πατήσει στους χάρτες και προσπαθούσα να δω αν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το gps, κόλλησε. Το έκανα re-boot (με το power button) και πάλι βλέπω το samsung παγωμένο στη μαύρη οθόνη. Η πλάκα είναι οτι προσπαθώ να 3ανακάνω wipe data/factory reset με το key combination που δίνεις εδώ αλλά δεν μπαίνει! Εκτός αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις, θα συνεχίσω τις προσπάθειες να μπω στο recovery mode... Aν όλα πάνε καλά και μπω... τότε θα προχωρήσω άμεσα σε update στην v6.0 και μετά στο gps-fix που δίνεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14206731&postcount=4618 ...και στο μέλλον σε άλλες εκδόσεις... Ελπίζω οτι αυτή είναι η σωστή σειρά... Ευχαριστώ πολύ. UPDATE: κατάφερα να μπω στο recovery mode με τον εξής τρόπο: αφού δεν δούλευε με τίποτα το key combination για το recovery mode, δοκίμασα να μπώ σε download mode... Ούτε κι αυτό δούλεψε. Οπότε δοκίμασα upload mode και το κινητό τελικά έκανε ...shutdown και έσβησε! Μετά πάτησα να μπω σε recovery mode και μπήκε αμέσως. Τώρα τι να κάνω... να παω στην v6.0 και μετά GPS-FIX; Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση;
  9. Γεια σε όλους. 3η μέρα το κινητό στα χέρια μου, και κατάφερα να τρέξω τις οδηγίες του 1ου post αυτού του thread κατά γράμμα, για εγκατάσταση της I5800XXJPN (το είχα κάνει root προηγούμενος με το z4root). Είδα “PASS” στο ODIN και το αποσύνδεσα. Το κινητό δεν έχει ξανα-boot-άρει από τότε! Στο boot μου βγάζει στο μαύρο φόντο το Samsung GT-I5800, ...μετά το animation με τα αστεράκια, ...και μετά ένα «Samsung» μένει παγωμένο στο κέντρο της μαύρης οθόνης. Το άφησα πάνω από 20 λεπτά και παραμένει έτσι ακριβώς. Καμιά 20-αριά restart προσπάθειες... το ίδιο! Με την ευχή να είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ένας μελλοθάνατος σας χαιρετά (μου το είπε πεντακάθαρα η γυναίκα μου να μην κάνω βλακείες με το κινητό)... -------------------- ODIN log ---------------------- Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> setup connection... <1> odin mode.. check plcatform verification. <1> VerifyPlatform:V2, P9,R2 <1> START!!! <1> set download environment. <1> logo.png download.. <1> 1/5 Finished. <1> zImage download.. <1> 2/5 Finished. <1> factoryfs.rfs download.. <1> 3/5 Finished. <1> cache.rfs download.. <1> 4/5 Finished. <1> modem.bin download.. <1> 5/5 Finished. <1> reset pda.. <0> Started Timer <1> Close serial port and wait until rebooting. <1> PASS!!! <0> Destroy instant.. <0> Killed timer ------------------------------------------------------
×
×
  • Create New...