yperkatanalotis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τελικά φίλε βρήκες λύση γιατί και έξω από την πρώτη μέρα που το αγόρασα έχω το ίδιο πρόβλημα με το Viber... Όχι ακόμα δυστυχώς. Η τελευταία ενημέρωση που είχα από το support της viber ήταν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και θα το διορθώσουν στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής... βέβαια από τότε έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες... ελπιζω να κανουν κατι άμεσα ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φίλε μια χαρά δουλεύει σε μένα. Και εγώ λόγω της δουλειάς μου έχω συνέχεια το viber ανοιχτό και έρχονται κανονικά τα μηνύματα. Το δουλεύω καθημερινώς πολλές φορές την ημέρα. Δηλαδή αν έχεις κλείσει το viber (κλ. Ολων εφαρμογής) αφήνεις το κινητό στην άκρη για πχ 40 λεπτά, σου έρχεται μήνυμα εισερχόμενο χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογη; Κοινώς ρωτάω αν κάνει το αυτονόητο... Γιατί εμένα μετά από κάνα 20 λεπτό (να έχει μπει σε deep sleep το κινητό) μου κλείνει τα push notification. Και το κάνει μόνο σε αυτή την εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 ξερουμε θα παρει adroid 6 η συσκευη? Ειχα διαβάσει παλιά Ότι δεν θα πάρει αλλα καπου διάβασα πρόσφατα οτι θα πάρει κανονικά και ειναι λογικό αφου την συσκευή την παίρνεις με 5.1.1 δεν θα σου δώσει καποια αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε τώρα. Σας λέω κανονικά δουλεύει το viber. Μιλάω και στέλνω μηνύματα όλη τη μέρα. Το κινητό είναι ιταλικό. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω από που το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε τώρα. Σας λέω κανονικά δουλεύει το viber. Μιλάω και στέλνω μηνύματα όλη τη μέρα. Το κινητό είναι ιταλικό. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω από που το πήρα. Ναι ρε συ μην στραβωνεις οκ. Απλά ρώτησα. Και μένα το Ιταλικό είναι btw. Ασχετο, πάροχο; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στο google cloud messaging. Edited November 12, 2015 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι ρε συ μην στραβωνεις οκ. Απλά ρώτησα. Και μένα το Ιταλικό είναι btw. Ασχετο, πάροχο; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στο google cloud messaging. Cosmote ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Cosmote ειναι. Εμένα Vodafone. Δεν ξέρω αν παίζει και αυτό το ρόλο του, απλά το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos80 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εμένα Vodafone. Δεν ξέρω αν παίζει και αυτό το ρόλο του, απλά το αναφέρω. Χμμμμμμμ Εγώ το πήρα από πλαίσιο και έχω vodafone...Άλλες συσκευές με viber προβληματικό τι πάροχο έχουν....ας το δούμε ρε παιδιά ιτο πρόβλημα γιατί είναι η μοναδική καθημερινή μου επαφή με οικογένειά κάτι φίλους καθώς ζω μακριά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsetselis4 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 +1 και από εμένα με το θέμα του viber και πάροχο Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το viber. Είναι ελληνικής αντιπροσωπίας unbranded με καρτοκινητό Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 καλημερα παιδια.διαβαζω πολλα καλα το νετ για αυτο το κινητο πλην οτι το ηχειο ειναι αδυναμο.κατα ποσο ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 καλημερα παιδια.διαβαζω πολλα καλα το νετ για αυτο το κινητο πλην οτι το ηχειο ειναι αδυναμο.κατα ποσο ισχυει αυτο? Δεν ισχύει μια χαρά ειναι το ηχείο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Γεια σας παιδια. Σκεφτομαι και εγω να αγοράσω το J5. Εκει που κολλαω ομως ειναι στον επεξεργαστη και κυριως στα 1.5gb ram. Πιστευετε οτι σηκωνει ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δεν ξέρω τι και πόσες εφαρμογές εννοείς αλλά γενικά μην το φοβάσαι, μια χαρά τρέχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση yperkatanalotis. Εννοω οτι αν πχ εχω καυτοχρονα τις εφαρμογες viber, facebook, gmail, youtube ανοιχτες και παιζω ενα παιχνιδι απο πανω τους θα κολλαει καθολου? Ξερω οτι η ερωτηση ειναι υποθετικη, κατα την προσωπικη σας αποψη ρωταω. Ολα τελεια με το κινητο, αυτη η RAM ειναι το αγχος μου εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά.usb otg υποστηρίζει;για να μπορώ να συνδέω φλασάκι στο τηλέφωνο. εχω και μια ακόμα ερώτηση.πόσος χώρος μένει μετά απο την πρώτη ενεργοποίηση για εγκατάσταση εφαρμογών; Edited November 15, 2015 by truckman Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα παιδιά.usb otg υποστηρίζει;για να μπορώ να συνδέω φλασάκι στο τηλέφωνο. εχω και μια ακόμα ερώτηση.πόσος χώρος μένει μετά απο την πρώτη ενεργοποίηση για εγκατάσταση εφαρμογών; Βλέπει κανονικά usb otg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 εχω και μια ακόμα ερώτηση.πόσος χώρος μένει μετά απο την πρώτη ενεργοποίηση για εγκατάσταση εφαρμογών; Κάπου 4.5 GB. Απαραίτητη ή micro sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ.θα βάλω σίγουρα micro sd αλλά θα μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές εκεί;γιατί στο tablet μου ( samsung pro 10.1 ) κάτι λίγα mb από κάθε εφαρμογή μεταφέρεις στην sd και όχι ολόκληρες τις εφαρμογές.πάντως δεν σκοπεύω να το φορτώσω πολύ.τώρα έχω ένα παμπάλαιο ace 2 με 1 gb χώρο.οπότε με το 4,5 πιστεύω θα είμαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν θυμάμαι να σου πω σίγουρα... Το ειχα πριν δίμηνο για λίγο. Νομίζω ότι δεν μεταφέρει ολόκληρη την εφαρμογή αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Επειδή το ξαναπήρα γιατί κακώς το πούλησα μπορώ να απαντήσω στο θέμα εγκατάστασης των εφαρμογών στην SD, Μεταφέρει περίπου το 70% εκεί όχι ολόκληρη την εφαρμογή. Νομίζω οτι το συγκεκριμένο κινητό είναι μεγάλη επιτυχία της Samsung... Δεν τα έχει όλα αλλά στην τιμή του είναι χαλαρά η καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ξοδεύσει ένα μισθό για ένα κινητό... Edited November 16, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω, με προβληματίζει όμως η έλλειψη πυξίδας. Ξέρετε αν δημιουργεί πρόβλημα στο gps ή σε άλλες εφαρμογές; Που χρειάζεται γενικά η πυξίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω, με προβληματίζει όμως η έλλειψη πυξίδας. Ξέρετε αν δημιουργεί πρόβλημα στο gps ή σε άλλες εφαρμογές; Που χρειάζεται γενικά η πυξίδα; Κανένα πρόβλημα στο gps φίλε. Μην το σκέφτεσαι, το κινητό πετάει!! Συναγωνίζεται στα ισα ακριβα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Σκέφτομαι να το πάρω, με προβληματίζει όμως η έλλειψη πυξίδας. Ξέρετε αν δημιουργεί πρόβλημα στο gps ή σε άλλες εφαρμογές; Που χρειάζεται γενικά η πυξίδα; Με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς λόγω της ταχύτητας καταλαβαίνει προς τα που κατευθείνεσαι και γυρίζει την οθόνη ανάλογα. Όταν όμως θέλεις να πλοηγηθείς με τα πόδια δε θα ξέρει προς τα που κοιτάς. Επίσης εφαρμογές στις οποίες είναι απαραίτητη ή πυξίδα είναι αυτές που γυρνάς το κινητό στον ουρανό και σου δείχνει ποιά αστέρια κοιτάς (sky map, stellarium κτλ). Τέτοιες εφαρμογές δεν δουλεύουν χωρίς πυξίδα. Κάποιου άλλου τύπου εφαρμογές που να μη δουλεύουν χωρίς πυξίδα δε μου έρχονται στο μυαλό, σίγουρα όμως θα υπάρχουν. Εγώ παραπάνω με το stellarium ξενέρωσα γιατί το έχω αγοράσει και το χρησημοποιούσα στο προηγούμενο κινητό. Edited November 16, 2015 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 To phone info της Samsung δινει την οθονη 4.8 ιντσες και οχι 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το αγόρασα κι εγώ από κοσμοτε. Θέλω να ρωτήσω αν στα μηνύματα μπορεί να φύγει η σειρά των αριθμών και αν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αντί για κάθετα όλες μπορεί να πάει κάθε κατηγορία αριστερά δεξιά όπως στο LG g4c που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts