zebric Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 εμενα μαλλον τα επαιξε το usb port..ζοριζεται πολυ να κανει επαφη για φορτιση και δε νομιζω να φταιει το καλωδιο η ο φορτιστης γιατι δοκιμασα και αλλα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπερα και απο εμενα παιδια πηρα και εγω το κινητο χθες μια χαρα.ερωτηση του πηρα μια θηκη spigen και του εβαλα και μια ζελατινα,υπαρχει κανενα tembered glass που να καθετε καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 τελικα σχετικα με το προβλημα της φορτισης μου αλλαξαν φορτιστη και καλωδιο με καινουρια..παρολαυτα το κινητο συνεχιζει να κανει διακοπτομενη φορτιση και οχι γρηγορη..το παραδοξο ειναι οτι μεσω usb φορτιζει κανονικα..μαλλον τα εχει παιξει η μπαταρια Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αναβάθμιση ασφαλείας 24+MB σήμερα Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι...και σε εμένα....Λες να προετοιμάζει σιγά σιγά για nougat???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δεν το νομίζω για πολύ σύντομα. Μόνο για το S7 ανακοίνωσαν για μέσα στον Ιανουάριο αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπερα μια ερωτηση σχετικα SOS εκανα hard reset στο edge plus... ειχα προλαβει και ειχα κανει backup στο samsung cloud οτι ειχε το κινητο μεσα , αλλα τωρα , μετα την επαναφορα, δε μου κανει restore οταν προσπαθω να μπω στο cloud usage μου βγαζει οτι εχω backup data 285MB αλλα δε με αφηνει ουτε καν να δω τι ειναι... και παιρνω σαν μηνυμα : failed to connect to server. Try again later.. προσπαθω εδω και 3-4 ημερες.....:( καμια ιδεα μπας και καταφερω να το σωσω;; ευχαριστω Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Δεν μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας στο cloud. Βγάζει το ίδιο μνμ Στάλθηκε από το SM-G928F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 παίδες καλησπέρα, έχω το s6 edge + και το έχω βαρεθεί απίστευτα.... θέλω να το δώσω στα μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω ιδέα σε τι τιμή να το δώσω... ξέρετε καθόλου πως πάνε αυτά τα πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παίδες τα φώτα σας, μπορείτε να μου πείτε γιατί μοβίζει η κάμερα την λάμψη στα κεριά και στο τζάκι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Είχα το S6 edge plus τώρα έχω το S7 edge και νομίζω ότι το S6 edge plus τραβαει καλύτερο βίντεο την νύχτα το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Παίδες τα φώτα σας, μπορείτε να μου πείτε γιατί μοβίζει η κάμερα την λάμψη στα κεριά και στο τζάκι;;; μην εχεις βαλει καποιο φιλτρο?βρες το εικονιδειο της καμερας απο τις ρυθμισεις και κανε μια εκκαθαριση δεδομενων!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 μην εχεις βαλει καποιο φιλτρο?βρες το εικονιδειο της καμερας απο τις ρυθμισεις και κανε μια εκκαθαριση δεδομενων!! Φίλτρο δεν έχω βάλει σίγουρα, έκανα clean cache και θα δοκιμάσω το βράδυ να σου πω γιατί τώρα στο γραφείο είναι λίγο δύσκολο να βρω τζάκι ή να ανάψω κεριά. :lol: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 μην εχεις βαλει καποιο φιλτρο?βρες το εικονιδειο της καμερας απο τις ρυθμισεις και κανε μια εκκαθαριση δεδομενων!! Το δοκίμασα εχθές και πάλι τα ίδια.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 σιγουρα εχει προβλημα ο φακος σου,εχεις εγγυηση?αν ναι να το πας smartec..το χερι ειναι κοκκινο και ροζ στην πραγματικοτητα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 σιγουρα εχει προβλημα ο φακος σου,εχεις εγγυηση?αν ναι να το πας smartec..το χερι ειναι κοκκινο και ροζ στην πραγματικοτητα? Κόκκινα είναι τα κεριά. Άκου τώρα, πήρα το S7 Edge της γυναίκας μου και έβγαλα την ίδια φωτογραφία και μου έβγαλε την ίδια μοβ απόχρωση δίπλα στην φλόγα!! Σημείωση, τα κεριά δεν είναι στο κέντρο της φωτογραφίας αλλά στην άκρη. Όταν τα βάζω στο κέντρο της φωτογραφίας δεν εμφανίζεται αυτή η μοβ απόχρωση. Αυτό ισχύει και στα δύο τηλέφωνα! :wacko: Αρα δεν νομίζω να φταίει ο φακός. Μάλλον κάποιο θέμα του software της κάμερα είναι μιας και το S7 που βγάζει την ίδια φωτογραφία είναι 3μηνών Φωτογραφία απο το S7 (εχει πολύ θόρυβο γιατί μου το έστειλε με viber) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα....Αποφάσισα μετά από τόσο καιρό συμβιωσης με το s6 edge plus...ΝΑ το δώσω για αλλαγή... Επειδή όμως το τηλέφωνο ήταν στημένο με αρκετές εφαρμογές και παιχνιδια που έχουν ανανεωθεί...υπάρχει κάποια εφαρμογή για back up (από ότι καταλαβαίνω μέσω cloud...) που να μου κρατήσει τις εφαρμογές όπως είναι σήμερα και να τις περάσω στην καινούργια συσκευή χωρίς να αλλάξουν τα δεδομένα τους και πρόοδο τους? Δεν συζητάω για επαφές και αρχεία...αυτά τα έχω στο cloud έτσι και αλλιώς...Μόνο για εφαρμογές ψάχνω κάτι....Επίσης η νέα συσκευή δεν θα είναι Samsung...Οπότε δεν ξέρω και τι συμβατοτητες θα υπάρχουν....Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Νέα ενημέρωση σήμερα 69,66MB Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα..γνωρίζουμε πότε περίπου αναμένεται να πάρει την Nougat η συσκευή μας; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα..γνωρίζουμε πότε περίπου αναμένεται να πάρει την Nougat η συσκευή μας; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μόνη επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από τη Samsung αναφέρει πως θα γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 17. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Νέα ενημέρωση σήμερα 69,66MB Σαν να έχει καλύτερη απόδοση η μπαταρία μετά και την τελευταία αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Σαν να έχει καλύτερη απόδοση η μπαταρία μετά και την τελευταία αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πλέον το λειτουργώ μόνιμα σε 4G+ οπότε δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη για την μπαταρία. Κρίνοντας πάντως από την συγκεκριμένη χρήση έχω την αίσθηση ότι παρά την έντονη χρήση 4G+ η αντοχή της είναι στα ίδια επίπεδα. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Εγώ το 4g το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο..μετά από κάποιες μέρες από την αναβάθμιση νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα...anyway.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Παίδες τα φώτα σας... σήμερα το πρωί μου έπεσε απο τα χέρια απο 1.5μετρό περίπου και έσπασε η οθόνη. :cry: Έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα στην οθόνη και πολλές φορές τρεμοπαίζει. Έχει ιδέα κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή της οθόνης και αν συμφέρει να το φτιάξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Παίδες τα φώτα σας... σήμερα το πρωί μου έπεσε απο τα χέρια απο 1.5μετρό περίπου και έσπασε η οθόνη. :cry: Έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα στην οθόνη και πολλές φορές τρεμοπαίζει. Έχει ιδέα κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή της οθόνης και αν συμφέρει να το φτιάξω??? Σε επισημη αντιπροσωπεια υπολογισε περιπου 250-300€. Οπως καταλαβαινεις δεν συμφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts