ernesto1983 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλυτερα να το αφησεις ετσι!οτι και να βαλεις θα ξεκολλησει .ε τον καιρο!!εγω εχω βαλει ενα διαφανη μπρος πισω.μπροστα εχει κατι σαν glitter!σε ολα τα edge τα tempered glass δεν καθονται καλα!!!οποτε καλυτερα να το αφησεις ετσι με λιγη προσοχη δν παθαινει τιποτα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Και εγω εχω πεταξει ενα σωρο χρηματα με τα tempered glass. Εβαλα και ζελατινα αλλα αφηνε πολλες δαχτυλιες και την εβγαλα. Τωρα το εχω ετσι και το χαιρομαι. Θελει φυσικα προσοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 καλησπέρα. θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που σίγουρα το ξέρετε φαντάζομαι. όταν είμαι σε φόντο λευκό στον ήλιο βλέπω μέσα στο πάνελ 2 τεράστιες κάθετες μοβ γραμμές. είναι πρόβλημα είναι η αντανάκλαση κι αν το πάω στο service στο αλλάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 καλησπέρα. θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που σίγουρα το ξέρετε φαντάζομαι. όταν είμαι σε φόντο λευκό στον ήλιο βλέπω μέσα στο πάνελ 2 τεράστιες κάθετες μοβ γραμμές. είναι πρόβλημα είναι η αντανάκλαση κι αν το πάω στο service στο αλλάζουν; Μαλλον το πας για σερβις. Στο δικο μου δεν φαινεται τιποτα σε λευκο φοντο ουτε ακομα και στον ηλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πως μπορώ να βάλω το iron man το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) καλησπέρα. θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που σίγουρα το ξέρετε φαντάζομαι. όταν είμαι σε φόντο λευκό στον ήλιο βλέπω μέσα στο πάνελ 2 τεράστιες κάθετες μοβ γραμμές. είναι πρόβλημα είναι η αντανάκλαση κι αν το πάω στο service στο αλλάζουν; Φίλε μου θα σου πω συγκεκριμένα οτι προσωπικά εχω δει πανω απο 10 συσκευες στον ηλιο και όλες κανανανε καποια νερά και και κατι σαν περιγραμμα στο σχημα της μπαταριας που έχει εσωτερικα. Αυτο ειναι μαλλον λεπτό το εσωτερικό υλικο και δημιουργεί ειδωλα απο μεσα. Αυτο το έχει αναφέρει και το service που έχει ρωτηθει απο αλλους. Και μιλαω μονο για edge plus. Ομως σε καμια περιπτωση δεν φαίνονται μωβ. Αν κάνεις μια βολτα σε βιτρινες καταστηματων και ψαχτεις με καποιον που εχει το ιδιο τηλ θα διαπιστωσεις οτι ολα το κανουν. Και το λεω αυτο διοτι ξερεις ακριβως τι βλέπεις οποτε το εντοπιζεις πιο ευκολα. Χωρις να θέλω να προσβαλω τον φιλο που ανεφερε οτι το δικο του δεν κανει κατι που οντως μπορεί να ειναι εξαιρεση, στην δουλειά που βρισκομαι εχουνε 2-3 ατομα το ιδιο τηλ και όταν τους ειχα ρωτήσει μου λεγανε οτι τα δικά τους ητανε αψογα. Όταν ομως βγηκαμε εξω στον ηλιο και τους το έδειξα εχασαν τα λόγια τους. Γι αυτο σου λεω πριν το πας service ψαξτο λιγακι για να δεις αν όντως προκειται για το ιδιο θεμα ή το δικο σου εχει καποιο αλλο προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 10, 2016 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πως μπορώ να βάλω το iron man το θέμα; Δες στο xda ,έχει οδηγίες για το πως μπορείς να το βάλεις . http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/themes-apps/avengers-theme-individual-mode-t3140647 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Φίλε μου θα σου πω συγκεκριμένα οτι προσωπικά εχω δει πανω απο 10 συσκευες στον ηλιο και όλες κανανανε καποια νερά και και κατι σαν περιγραμμα στο σχημα της μπαταριας που έχει εσωτερικα. Αυτο ειναι μαλλον λεπτό το εσωτερικό υλικο και δημιουργεί ειδωλα απο μεσα. Αυτο το έχει αναφέρει και το service που έχει ρωτηθει απο αλλους. Και μιλαω μονο για edge plus. Ομως σε καμια περιπτωση δεν φαίνονται μωβ. Αν κάνεις μια βολτα σε βιτρινες καταστηματων και ψαχτεις με καποιον που εχει το ιδιο τηλ θα διαπιστωσεις οτι ολα το κανουν. Και το λεω αυτο διοτι ξερεις ακριβως τι βλέπεις οποτε το εντοπιζεις πιο ευκολα. Χωρις να θέλω να προσβαλω τον φιλο που ανεφερε οτι το δικο του δεν κανει κατι που οντως μπορεί να ειναι εξαιρεση, στην δουλειά που βρισκομαι εχουνε 2-3 ατομα το ιδιο τηλ και όταν τους ειχα ρωτήσει μου λεγανε οτι τα δικά τους ητανε αψογα. Όταν ομως βγηκαμε εξω στον ηλιο και τους το έδειξα εχασαν τα λόγια τους. Γι αυτο σου λεω πριν το πας service ψαξτο λιγακι για να δεις αν όντως προκειται για το ιδιο θεμα ή το δικο σου εχει καποιο αλλο προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ακριβώς φίλε. Και μένα το έκανε αλλά δεν είναι ενοχλητικό και δεν φαίνεται τόσο. Το κάνουν όμως όλα ακόμα και κάποια μικρά edge. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πρόκειται να το παραλάβω και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες, και ανυπομονώ! Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν το κινητό εκτός από την εξωτερική συσκευασία (το ναϋλον δηλ.). φέρει προστατευτική ζελατίνη στην οθόνη. Ρωτάω για να ξέρω αν θα πρέπει να παραγγείλω έξτρα μεμβράνη προστασίας, γιατί από ότι διαβάζω τα tempered glass δεν κάνουν δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Φίλε μου θα σου πω συγκεκριμένα οτι προσωπικά εχω δει πανω απο 10 συσκευες στον ηλιο και όλες κανανανε καποια νερά και και κατι σαν περιγραμμα στο σχημα της μπαταριας που έχει εσωτερικα. Αυτο ειναι μαλλον λεπτό το εσωτερικό υλικο και δημιουργεί ειδωλα απο μεσα. Αυτο το έχει αναφέρει και το service που έχει ρωτηθει απο αλλους. Και μιλαω μονο για edge plus. Ομως σε καμια περιπτωση δεν φαίνονται μωβ. Αν κάνεις μια βολτα σε βιτρινες καταστηματων και ψαχτεις με καποιον που εχει το ιδιο τηλ θα διαπιστωσεις οτι ολα το κανουν. Και το λεω αυτο διοτι ξερεις ακριβως τι βλέπεις οποτε το εντοπιζεις πιο ευκολα. Χωρις να θέλω να προσβαλω τον φιλο που ανεφερε οτι το δικο του δεν κανει κατι που οντως μπορεί να ειναι εξαιρεση, στην δουλειά που βρισκομαι εχουνε 2-3 ατομα το ιδιο τηλ και όταν τους ειχα ρωτήσει μου λεγανε οτι τα δικά τους ητανε αψογα. Όταν ομως βγηκαμε εξω στον ηλιο και τους το έδειξα εχασαν τα λόγια τους. Γι αυτο σου λεω πριν το πας service ψαξτο λιγακι για να δεις αν όντως προκειται για το ιδιο θεμα ή το δικο σου εχει καποιο αλλο προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς..εμένα έκανε και πολλές σκιές από εικονίδια κλπ μαζί με τις κάθετες γραμμές...το πήγα για service έγινε αλλαγή οθόνης αλλά οι γραμμές εξακολουθούν να υπάρχουν..όπως και σε όλα όσα έτυχε να δω.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειας αγοράς tempered glass από ebay θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά..έχετε να προτείνετε κάτι; με ενδιαφέρει να μην αφήνει δαχτυλιες και να είναι φουλ διαφάνεια χωρίς αυτά τα ενοχλητικά κομμάτια αλλού χρωματις πάνω κ κάτω που αλλάζουν το χρώμα του κινητού.. Μόνο spigen ζελατίνα...σαν να μν υπάρχει..μετά από 4 προσπαθειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Γιατί όταν κατεβάζω ένα αρχείο pdf μετά δεν το ανοίγει; λέει δεν βρίσκει πρόγραμμα ενώ έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειας αγοράς tempered glass από ebay θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά..έχετε να προτείνετε κάτι; με ενδιαφέρει να μην αφήνει δαχτυλιες και να είναι φουλ διαφάνεια χωρίς αυτά τα ενοχλητικά κομμάτια αλλού χρωματις πάνω κ κάτω που αλλάζουν το χρώμα του κινητού..ποια spigen φίλε μου; την crystal η την flex; οι δαχτυλιες φαίνονται έντονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Την crystal..Τπτ δεν φαίνεται..Άριστη σε όλα..Τν στιγμή που θα κολλάς τα πλαϊνά να έχεις βγάλει τν ζελατίνη από πάνω που συνήθως τν βγάζουμε στο τέλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Φίλε μου θα σου πω συγκεκριμένα οτι προσωπικά εχω δει πανω απο 10 συσκευες στον ηλιο και όλες κανανανε καποια νερά και και κατι σαν περιγραμμα στο σχημα της μπαταριας που έχει εσωτερικα. Αυτο ειναι μαλλον λεπτό το εσωτερικό υλικο και δημιουργεί ειδωλα απο μεσα. Αυτο το έχει αναφέρει και το service που έχει ρωτηθει απο αλλους. Και μιλαω μονο για edge plus. Ομως σε καμια περιπτωση δεν φαίνονται μωβ. Αν κάνεις μια βολτα σε βιτρινες καταστηματων και ψαχτεις με καποιον που εχει το ιδιο τηλ θα διαπιστωσεις οτι ολα το κανουν. Και το λεω αυτο διοτι ξερεις ακριβως τι βλέπεις οποτε το εντοπιζεις πιο ευκολα. Χωρις να θέλω να προσβαλω τον φιλο που ανεφερε οτι το δικο του δεν κανει κατι που οντως μπορεί να ειναι εξαιρεση, στην δουλειά που βρισκομαι εχουνε 2-3 ατομα το ιδιο τηλ και όταν τους ειχα ρωτήσει μου λεγανε οτι τα δικά τους ητανε αψογα. Όταν ομως βγηκαμε εξω στον ηλιο και τους το έδειξα εχασαν τα λόγια τους. Γι αυτο σου λεω πριν το πας service ψαξτο λιγακι για να δεις αν όντως προκειται για το ιδιο θεμα ή το δικο σου εχει καποιο αλλο προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικα φιλε μου εχεις δικιο, τις ειδα και εγω κατι σκιες πολυ ξεθωριασμενες που αν δεν ξερεις δεν φαινονται καθολου. Αλλα δεν ειναι μωβ. Τι να πω..Οσο μεγαλώνουμε μαθαινουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τελικα φιλε μου εχεις δικιο, τις ειδα και εγω κατι σκιες πολυ ξεθωριασμενες που αν δεν ξερεις δεν φαινονται καθολου. Αλλα δεν ειναι μωβ. Τι να πω..Οσο μεγαλώνουμε μαθαινουμε... Είναι πολύ περιεργη τεχνολογια. Και οταν αναζητας κατι πρωτοτυπο οπως η edge οθονη πληρωνεις και το τίμημα. Χαχαχα. Περα απο την πλάκα εχω δει παρα πολλα και ειναι ετσι ολα. Απλά το αναφερα διότι είναι κριμα να ανοιχτει το τηλ χωρις λογω. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 αύριο το περιμένω και εγώ......πριν λίγο αποχωρίστηκα το g4 μετά από 6 μήνες συμβίωσης μαζί του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ποιο λέτε για καλύτερο adblock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Η οθόνη edge υπάρχει δυνατότητα να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη ώστε να μπορώ να έχω εικόνα για τυχόν αναπάντητες ή μηνύματα ή θα πρέπει κάθε φορά που θέλω να δω κάποια ειδοποίηση να σέρνω το δάχτυλο κατά μήκος της? Γνωρίζω μόνο ότι έχει την δυνατότητα να εμφανίζει νυχτερινό ρολόι και ημερομηνία. Και σχετικά με την αναβάθμιση από Lollipop σε ΜΜ, αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την όλη διαδικασία, έγινε κανονικά μέσω ΟΤΑ και όσοι από εσάς εγκαταστήσατε την νέα έκδοση παρατηρήσατε διαφορές ή βελτίωση σε σχέση με την παλιά? Σκοπεύω να το αγοράσω μέσα στην εβδομάδα και θα ήθελα να έχω μια όσο γίνεται καλύτερη εικόνα για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 αύριο το περιμένω και εγώ......πριν λίγο αποχωρίστηκα το g4 μετά από 6 μήνες συμβίωσης μαζί του Ποιες οι εντυπώσεις σου φίλε από συσκευή LG? Και πως δεν προτίμησες την καινούργια LG V10 που σε πολλά χαρακτηριστικά της μοιάζει με την S6 Edge+? Σε ρωτάω γιατί προσωπικά βρέθηκα σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στις δύο συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Η οθόνη edge υπάρχει δυνατότητα να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη ώστε να μπορώ να έχω εικόνα για τυχόν αναπάντητες ή μηνύματα ή θα πρέπει κάθε φορά που θέλω να δω κάποια ειδοποίηση να σέρνω το δάχτυλο κατά μήκος της? Γνωρίζω μόνο ότι έχει την δυνατότητα να εμφανίζει νυχτερινό ρολόι και ημερομηνία. Και σχετικά με την αναβάθμιση από Lollipop σε ΜΜ, αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την όλη διαδικασία, έγινε κανονικά μέσω ΟΤΑ και όσοι από εσάς εγκαταστήσατε την νέα έκδοση παρατηρήσατε διαφορές ή βελτίωση σε σχέση με την παλιά? Σκοπεύω να το αγοράσω μέσα στην εβδομάδα και θα ήθελα να έχω μια όσο γίνεται καλύτερη εικόνα για την συσκευή. και κλειστη που ειναι εχεις φωτεινες ενδειξεις Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το onedrive το δουλεύετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ξέρει κανείς πως μπορείς το εικονίδιο που πατάς για να μπεις στο μενού εάν γίνεται να το κάνεις μαύρο; το είδα σε καταστήμα public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εχει απειρα θεματα να βαλεις..κοιτα να χαρεις την συσκευη σου,ειναι η κορυφαια Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Θέματα για root ή no root συσκευές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3315103 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Νασε καλα. Εχει πολυ πραγμα εκει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts