kostas_kanal0011 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πως τα πάει το κινητό λαγκαρει καθόλου; Τον φοβάμαι λίγο τον snap615... με την 6.0.1 ούτε για δειγμα και με πολλες διεργασιες ταυτοχρονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τελικά είναι "σίγουρο" πως θα πάρει Ν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) περα απο αυτα που λενε οτι εχει 18 μηνες αναβαθμισεων (ειμαστε μεσα χρονικα δλδ) και παρ'ολο που η moto πκεον ανηκει στη lenovo και οχι στη google,θα παρουμε N σιγουρα.και μαλιστα κατευθειαν μετα τα nexus θα παρουμε εμεις και μετα ολοι οι αλλοι...και περα απο αυτο ενα παιδι στο xda επικοινωνησε με εναν που δουλευει στη moto και του το επιβεβαιωσε ο ιδιος. Edited June 21, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ρε παιδια ολα λειτουργούν αψογα, πολυ γρηογορο κτλ αλλα συνεχεια μου κρασαρουν εφαρμογες. Π.χ. η καμερα, την ανοιγω πανω να βγαλω φωτο φορτώνει το φλας και μου βγαζει το κλασικο μνμα:Δυστυχως η εφαρμογη Καμερα εχει σταματησει. Κανω επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικα. Μετα απο λίγο παλι τα ιδια. Το κανει με συγκεκριμένες εφαρμογές: Καμερα(μανισια) Mozzila, App of the day κτλ κτλ. Καποια τα εχω στην εσωτερική καποια στην SD. Δεν ειμαι ροοτ. Δεν βρίσκω καποια συνδεση μεταξύ των εφαρμοφων ωστε να καταλαβω γιατι το κανει αυτο. Καμια ιδεα? Ευχαριστω Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 εγω με ΜΜ δε θα εβαζα ποτε εφαρμογη στην SD διοτι παρα πολλοι αναφερουν πολλα προβληματα.εξαλλου ποιοε ο λογος;εχει αρκετο χωρο στην εσωτ. μνημη.και γενικα στην SD κολλανε και τρωει παραπανω μπαταρια.μαλιστα εχουν αναφερθει και κατεστραμενες SD λογω αυτου που εκανες...προτεινω f.reset και την SD μονο για αποθηκευση φωτογραφιων κλπ. Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 +1 Μετά από πολλά πειράματα και σε άλλη συσκευή με μικρότερο αποθηκευτικό χώρο (moto e) που προσπάθησα δοκιμάζοντας 3-4 διαφορετικές "γρήγορες" κάρτες, βλέπω πως είναι αρκετά προβληματικό σαν υλοποίηση το συγκεκριμένο feature. Εκτός του ότι η ταχύτητα δεν φτάνει (στο Moto X play) την θεωρητική των π.χ. 90/80 r/w που υπόσχεται η καλύτερη από όλες τις κάρτες που πήρα, αλλά είχε ταβάνι στα 45, που και πάλι είναι χαμηλότερα από την εσωτερική μνήμη, αυτό το πέτυχα όσο την είχα δοκιμαστικά σαν φορητό μέσο αποθήκευσης(για φωτογραφίες και βίντεο κλπ). Μόλις την έκανα διαμόρφωση σαν επέκταση της εσωτερικής, η ταχύτητα έπεσε στα 16/12 αντίστοιχα. Χώρια που αρκετές φορές έδειχνε να χαλάει η κάρτα, και στις 2 συσκευές και ήθελε format μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 εγω με ΜΜ δε θα εβαζα ποτε εφαρμογη στην SD διοτι παρα πολλοι αναφερουν πολλα προβληματα.εξαλλου ποιοε ο λογος;εχει αρκετο χωρο στην εσωτ. μνημη.και γενικα στην SD κολλανε και τρωει παραπανω μπαταρια.μαλιστα εχουν αναφερθει και κατεστραμενες SD λογω αυτου που εκανες...προτεινω f.reset και την SD μονο για αποθηκευση φωτογραφιων κλπ. Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Δηλαδη να κανω freset και να κρατήσω την SD ως φορητή συσκευή και έχει ως επέκταση της εσωτερικης? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αυτό θα πρότεινα. Εκτός αν έχεις τόσες πολλές εφαρμογές που δεν σου φτάνουν όσα έχει ελεύεθερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 τιποτα,καντο εντελως μαμα και ολα καλα.το κινητακι ειναι εργαλειο με την 6.0.1.εγω το εχω μια stock based rom με squid kernel (κυριως για το απιστευτα φωτεινο led ειδοποιησεων) και εδω και 2 μηνες δεν ειχα ουτε ενα bootloop ουτε ενα παγωμα εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπερα σε ολους..Νεος κατοχος του κινητου απο χθες...Να ρωτησω κατι?Ειχα παλιοτερα ενα moto x 16gb και ειχα τραβηξει τα πανδεινα μεχρι να το ρουταρω και εκτος αυτου στο τελος το μπρικαρα εκαψα τη μητρικη....Ειναι και αυτο τοσο δυσκολο να ρουταριστει δινοντας στοιχεια για να δωθουν κωδικοι για ξεκλειδωμα μπουτλοαντερ και να μεινουν τα στοιχεια μας για παντα στα καταστιχα της moto? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οχι φιλε μου ειναι γελοιο το root!ξεκλειδωνεις bootloader (χανεται εγγυηση) περνας custom recovery και μετα το supersu!τωρα για το αλλο που ρωτας νομιζω μονο το S/N ειχα δωσει η κατι τετοιο θα σε γελασω!αλλα και να αλλαξε αυτο η να μη θυμαμαι,τι αγχωνεσαι απο τη στιγμη που εισαι φακελωνενος στη google και στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) οχι φιλε μου ειναι γελοιο το root!ξεκλειδωνεις bootloader (χανεται εγγυηση) περνας custom recovery και μετα το supersu!τωρα για το αλλο που ρωτας νομιζω μονο το S/N ειχα δωσει η κατι τετοιο θα σε γελασω!αλλα και να αλλαξε αυτο η να μη θυμαμαι,τι αγχωνεσαι απο τη στιγμη που εισαι φακελωνενος στη google και στο facebook? Σε μένα πάει ή απάντηση;Αν ναι υπάρχει ελληνικός οδηγός ;Δε με νοιάζει ή εγγύηση..Κάτι άλλο όσες συσκευές εινΙ αγγλικές παιζει σύντομα να μην καλύπτονται εδώ;Δεν με ενδιαφέρει το φακελωμα απλά αν κάποια στιγμή πάθει κάτι και το γυρίσω σε στοκ θα με έχουν σταμπαρισμενο οπότε το κοιτάξω καιαυτο Edited June 30, 2016 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Υποστηριζει αναπαραγωγη 4κ και Miracast?Σ ενα βιντεο στο youtube σε συγκριση με ενα G4 το ΜΟΤΟ φαινοταν να εχει καλυτερη αναλυση-λεπτομερεια.Ειναι τοσο καλη η καμερα η ο τυπος μπερδεψε τις φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα, είδα ότι έχει πέσει η τίμη του κοντά στα 230 σε καναδύο σκρουτζομάγαζα (https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html). Δε ξέρω αν τα εμπιστεύομαι βέβαια γιατί δεν έχω ξαναπάρει από τα συγκεκριμένα. Από που το έχετε πάρει; Εγώ συνήθως από expansys αλλά δεν είναι σε απόθεμα τώρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του δίκαρτου μοντέλου. Αφού διάβασα τα πάντα εδώ, έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) έχει δυνατότητα λειτουργίας ξυπνητηριού όντας απενεργοποιημένη η συσκευή; 2) το on/off πλήκτρο αντέχει τελικά ( για παλιούς χρήστες) 3) διάβασα ότι απουσιάζουν κάποιοι αισθητήρες. Είναι σημαντική η έλλειψη αυτή στην καθημερινή χρήση; Ευχαριστω. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 1) Όχι. Μπορείς να το βάλεις όμως σε flight mode αντί να το απενεργοποιήσεις εντελώς, και έτσι λειτουργεί το ξυπνητήρι. 2) Δεν τίθεται κανένα θέμα για την αντοχή του πλήκτρου. Αυτό που πιέζεις δεν είναι το ίδιο το πλήκτρο, αλλά ένα "καπάκι" ας πούμε που μεταφέρει την πίεση στο φυσικό πλήκτρο που είναι κολλημένο στην πλακέτα. Το μόνο που έχει είναι ότι κουνιέται αυτό το καπάκι περισσότερο από ότι θα περίμενες. Δεν έχει καμία επίπτωση στην αίσθηση και την αντοχή. Αν βάλεις θήκη ούτε αυτό θα παρατηρείς μετά. 3) Στην καθημερινή χρήση δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Από όσο ξέρω μόνο το γυροσκόπιο λείπει. Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις με Google cardboard. Δεν έχω υπόψιν μου κάτι άλλο που θα σε περιορίσει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) 1) Όχι. Μπορείς να το βάλεις όμως σε flight mode αντί να το απενεργοποιήσεις εντελώς, και έτσι λειτουργεί το ξυπνητήρι. 2) Δεν τίθεται κανένα θέμα για την αντοχή του πλήκτρου. Αυτό που πιέζεις δεν είναι το ίδιο το πλήκτρο, αλλά ένα "καπάκι" ας πούμε που μεταφέρει την πίεση στο φυσικό πλήκτρο που είναι κολλημένο στην πλακέτα. Το μόνο που έχει είναι ότι κουνιέται αυτό το καπάκι περισσότερο από ότι θα περίμενες. Δεν έχει καμία επίπτωση στην αίσθηση και την αντοχή. Αν βάλεις θήκη ούτε αυτό θα παρατηρείς μετά. 3) Στην καθημερινή χρήση δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Από όσο ξέρω μόνο το γυροσκόπιο λείπει. Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις με Google cardboard. Δεν έχω υπόψιν μου κάτι άλλο που θα σε περιορίσει. Sent from my XT1562 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμη . Έχει 4g και στα δύο slot , και 2.5D οθόνη. Edit: Πήγα και είδα σε μαγαζί ζωντανά το κινητό. 2.5D δεν έχει αλλά δεν είναι τελείως flat το γυαλί. Αυτό με το 4g για τα δύο slot το έχει ήδη απαντήσει ο Mark_K λίγο πριν..... έχει. Κρατιέται με το ζόρι από το να το αγοράσω. Περιμένω να ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο κάποια δίκαρτα μοντέλα. Βέβαια αν είχε 3g ram δεν θα περίμενα καθόλου. Edited July 10, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Και εγώ παιδιά θα ήθελα να ρώτησω το LTE τι κατηγορία είναι έχει 4g+; sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Όχι, έχει LTE CAT.4 150/50mbps. Sent from my Moto E2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση sent from my Mi4LTE Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Το πήρα και γώ τελικά.:D:D:D Το έχω για φόρτιση.Λίγο που το σκάλισα είδα ότι είναι γαλλίκο και ήρθε με την 6.0.1 έκδοση. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου.:) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το πήρα και γώ τελικά.:D:D:D Το έχω για φόρτιση.Λίγο που το σκάλισα είδα ότι είναι γαλλίκο και ήρθε με την 6.0.1 έκδοση. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου.:) θα παθεις πλακα!αλλα μη μου πεις οτι εισαι και συ αναμεσα σε αυτη τη μαζα με το pokemon go που κλαιγονται που δεν μπορουν να το παιξουν επειδη δεν εχουν αισθ. gyroscope! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ευτυχώς φίλε δεν είμαι. Το θέλω κυρίως για επαγγελματική χρήση. Βέβαια ότι παραπάνω έχει μία συσκευή καλό είναι. Ένα από τα βασικά στοιχεία που με ενδιαφέρει και θα χαλαστώ αν δεν με καλύψει,είναι η μπαταρία.Ίδωμεν! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το γυροσκόπιο δεν είναι μόνο για το pokemon go, έχει και κάποια άλλα αρνητικά η έλλειψή του (π.χ. η κίνηση για να ανοίξει ο φακός). Το βασικότερο μείον για μένα είναι η έλλειψη μπροστινών αισθητήρων για το Moto Display με την κίνηση του χεριού, συν ότι δεν έχει breathe στις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 προς το παρον να πω την αληθεια δε μου χρειαστηκαν αυτοι οι αισθητηρες για καποοα σοβαρη εφαρμογη παλι καλα..τωρα αν εννοεις breath για led ειδοπ. γινεται αλλα με custom kernel.το εχω ετσι και σας πληροφορω οτι το led ειναι 5 φορες πιο δυνατο απο οτι εχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts