iceman Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πρώτο παράπονο. Οι φωτό ειδικά οι βραδινές βγαίνουν μονίμως με κόκκινα μάτια. Να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή; μου έχει χαλάσει ωραίες στιγμές ήδη Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducath Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εγώ έχω πρόβλημα με το tethering.Έχει και κανείς άλλος? Συνδέεται μεν internet yok! Το δοκίμασα και με wifi, usb, bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ναι και?σε καθημερινη πραγματικη μεικτη χρηση πανω απο 3ωρο δε βγαζει. ερωτηση,υπαρχει τροπος καταργησης του notification led? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ναι και?σε καθημερινη πραγματικη μεικτη χρηση πανω απο 3ωρο δε βγαζει. ερωτηση,υπαρχει τροπος καταργησης του notification led? Η φωτο αυτή είναι απο καθημερινή φουλ χρήση Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πρώτο παράπονο. Οι φωτό ειδικά οι βραδινές βγαίνουν μονίμως με κόκκινα μάτια. Να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή; μου έχει χαλάσει ωραίες στιγμές ήδη Σε βραδυνές φωτογραφίες με φλας, πρώτα κάνεις κλικ στην οθόνη για εστίαση και ταυτόχρονα ανάβει το φλας για να μικρύνουν οι κόρες των ματιών του προσώπου που θέλεις να βγάλεις φωτογραφία και να μην φαίνονται κόκκινα τα μάτια του..στο καπάκι βγάζεις την φωτογραφία..δοκίμασέ το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ερωτηση,υπαρχει τροπος καταργησης του notification led? Απ τις ρυθμίσεις πας Sound & Notification -> App notifications και το κλείνεις σε όποια εφαρμογή θες να μην ανάβει. Κάποιος άλλος τρόπος δεν ξέρω αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού θα ήθελα να σας ρωτήσω πως κλειδωνουμε εφαρμογές στο κινητό δηλαδή θέλω κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν με δακτυλικο αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-2-0-rollout-is-starting.418730/ Βγήκε update στο λειτουργικό! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-2-0-rollout-is-starting.418730/ Βγήκε update στο λειτουργικό! Download link: https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-2-2-2-0-update-download-link.418735/#post-14279254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απιστευτη υποστηριξη το oneplus 2. Μπραβο τους και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Για όσους έχουν root & TWRP recovery και θέλουν να παραμείνουν μετά το update, πρέπει να ακολουθηθεί ο οδηγός που περιγράφω εδώ αλλά φυσικά με τα αντίστοιχα καινούργια link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδια δεν λειτουργει το link δεν κατεβαινει το αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδια δεν λειτουργει το link δεν κατεβαινει το αρχειο. Μια χαρά κατεβαινει και λειτουργει κανονικα το Link. http://www.mediafire.com/download/e2eeje5mrp097x3/op2+2.2.0+ota.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδια δεν λειτουργει το link δεν κατεβαινει το αρχειο. To link δουλεύει. Αν ωστόσο έχεις πρόβλημα δοκίμασε και από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Με το δευτερο link το κατέβασα ευχαριστώ παιδια.μπορειτε να με πειτε την διαδικασια την εχω ξεχασει.Δεν εχω κανει ρουτ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Με το δευτερο link το κατέβασα ευχαριστώ παιδια.μπορειτε να με πειτε την διαδικασια την εχω ξεχασει.Δεν εχω κανει ρουτ το κινητο. Για not rooted devices η διαδικασία είναι ακόμα πιο απλή. Βάζεις χύμα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου το αρχείο που κατέβασες, μπαίνεις σε stock recovery (volume down + power), επιλέγεις το αρχείο και κανείς Flash/Update. Επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το εκανα ολα καλα, thx παιδια. Φυσαει η κινηταρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και εγώ την πέρασα ....Αλλά ακόμα δεν μου αναγνωρίζει το otg usb type c φλασακι που αγόρασα .. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημέρα! Εγώ περίμενα να έρθει OTA και την πέρασα με αυτό τον τρόπο :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZConstantine Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μήπως πέφτει η μπαταρία πιο γρήγορα μετά το update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μήπως πέφτει η μπαταρία πιο γρήγορα μετά το update;; Όχι στα ίδια επίπεδα είναι Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZConstantine Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Όχι στα ίδια επίπεδα είναι Ίσως ιδέα μου θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημέρα. Λοιπόν από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο κινητό την 2.2.0 δεν έχω σήμα χάνεται συνέχεια,αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Όχι.. Μια χαρά είναι το κινητό. Έχει πάντως μια δυσκολία στο δεκτή του ειδικά αν είναι σε περιοχή με χαμηλό σημα Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημέρα. Λοιπόν από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο κινητό την 2.2.0 δεν έχω σήμα χάνεται συνέχεια,αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;Τωρα αντιμετωπιζω και ενα αλλο προβλημα που διαπιστωσα μετα την τελευταια αναβαθμιση του λειτουργικου δεν μου δουλευει η εφαρμογη του viper και του WhatsApp ενω τους ακουω δεν με ακουν με τιποτα,τι προτεινεται να κανω για εξαληφθουν τα προβληματα αυτα υπαρχει καποιος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts