Kozi0 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Επειδή η OP δεν αναφέρει κάτι, αυτό που βλέπω εγώ να επιβεβαιώνεται από το site της Qualcomm είναι ότι το OP2 υποστηρίζει 4G cat7 X8 LTE με download 300mbps και upload 100mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_gld Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε την εφαρμογή otetv go στο oneplus 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν δεν το υποστηρίζει η ίδια η cosmote δεν νομίζω να μπορείς ούτε σπασμένο να το βάλεις. Πλάκα πλάκα δεν το ήξερα ότι δεν είναι συμβατή σαν συσκευή. Μπορούμε να μαζευτούμε και να στείλουμε στην cosmote για να φτιάξουν την εφαρμογή και για OnePlus... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_gld Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι δεν υποστηρίζεται ούτε σε oneplus2 ούτε σε oneplus x . Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές της cosmote υποστηρίζονται κανονικά όπως και η εφαρμογή nova go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) :confused::confused: Ήρθε η πρώτη απογοήτευση.. Μπαταρία το μέγιστο μία μέρα. Οθόνη δύο με τρεις ώρες. Μας είχε καλομάθει to nokia 5 μέρες. Edited March 22, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 :confused::confused: Ήρθε η πρώτη απογοήτευση.. Μπαταρία το μέγιστο μία μέρα. Οθόνη δύο με τρεις ώρες. Μας είχε καλομάθει to nokia 5 μέρες. Ωχ και εσυ ? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλημέρα. Ψάχνω για δίκαρτο ως αντικαταστάτη του honor 6 που μου έκλεψαν. Επειδή το 1+2 είναι dual stand by, να ρωτήσω εάν όταν χρησιμοποιείς τα δεδομένα στην μία κάρτα μπορείς ταυτόχτονα να δέχεσαι κλήση στην άλλη. Στο honor(dual active) γινόταν. Ευχαριστώ. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλημέρα. Ψάχνω για δίκαρτο ως αντικαταστάτη του honor 6 που μου έκλεψαν. Επειδή το 1+2 είναι dual stand by, να ρωτήσω εάν όταν χρησιμοποιείς τα δεδομένα στην μία κάρτα μπορείς ταυτόχτονα να δέχεσαι κλήση στην άλλη. Στο honor(dual active) γινόταν. Ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν γίνεται... Δέχεσαι την κλήση κανονικά αλλά δεν μπορείς να σερφάρεις ταυτόχρονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Δυστυχώς δεν γίνεται... Δέχεσαι την κλήση κανονικά αλλά δεν μπορείς να σερφάρεις ταυτόχρονα... Κρίμα.Οπότε να κοιτάω μόνο dual active συσκευές. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κρίμα.Οπότε να κοιτάω μόνο dual active συσκευές. Σε ευχαριστώ. Γενικά οι dual active είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ίσως το LG G4 Dual να είναι dual active γιατί το chipset του το υποστηρίζει σίγουρα. Γενικά για να γίνεται αυτό που θέλεις πρέπει είτε το κινητό να υποστηρίζει VoLTE είτε να έχει 2 κεραίες μία για κάθε κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) ASUS Zenfone2 είναι καλή περίπτωση dual active συσκευής αλλά ρουφάει μπαταρία αρκετά (έχει όμως fast charging) Edited March 24, 2016 by MarkosVL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekpap Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Χαιρετώ όλη τη παρέα Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος της ευρωπαϊκής έκδοσης. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω όμως μια ερώτηση. Το κινητό ήρθε με την έκδοση 2.0.3 και φαίνεται να δουλεύει καλά. Είδα ότι μετά τις αναβαθμίσεις παρουσιάζονται προβλήματα. Τι λέτε να προχωρήσω στην αναβάθμιση ή να περιμένω την έκδοση με το Android Marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Δεν θα έλεγα ότι παρουσιάζονται προβλήματα με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Συμφωνώ και γω. Με 2.2.1 είμαι και όλα καλά. Ελάχιστα τα θέματα. Αλλά σίγουρα καλύτερα από 2.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χθες έκανα την αναβάθμιση του oxygen os και εντελώς ξαφνικά σήμερα η συσκευή δεν ξεκλειδώνει,δεν διαβάζει δακτυλικό αποτύπωμα ούτε δέχεται τον κωδικό ασφαλείας που έχω βάλει εξαρχής. Πως παρακάμπτεται να αποκτήσω πρόσβαση ; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χθες έκανα την αναβάθμιση του oxygen os και εντελώς ξαφνικά σήμερα η συσκευή δεν ξεκλειδώνει,δεν διαβάζει δακτυλικό αποτύπωμα ούτε δέχεται τον κωδικό ασφαλείας που έχω βάλει εξαρχής. Πως παρακάμπτεται να αποκτήσω πρόσβαση ; Κανε ενα clear cache.Και μένα μου το έκανε Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 hello everybody , πριν μια ώρα μου πέθανε το home button , δεν κάνει τίποτα ούτε το fingerprint δουλεύει , googlara και είδα πολύ κόσμο με προβλήματα , έχει πάρει το μάτι σας κάνα οδηγό που μπορεί να το επαναφέρει ? γιατί δεν βρίσκω άκρη Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν δουλεύει ούτε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Πριν την επαναφορά εργοστασιακών δοκίμασε και αυτό που προτείνει και ο φίλος πιο πάνω με διαγραφή της cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Δεν δουλεύει ούτε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Προσπαθώ να το αποφύγω μιας και περιμένουμε Marshmallow , πρέπει να τραβήξω backup τα πάντα και να το ξαναφέρω στα μέτρα μου Πριν την επαναφορά εργοστασιακών δοκίμασε και αυτό που προτείνει και ο φίλος πιο πάνω με διαγραφή της cache. Πως ? Δοκίμασα με power down, power+ volume down , wipe cache αλλά το ίδιο Edited March 27, 2016 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/general/guide-oneplus-2-home-button-dead-t3324321 ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- hello everybody , πριν μια ώρα μου πέθανε το home button , δεν κάνει τίποτα ούτε το fingerprint δουλεύει , googlara και είδα πολύ κόσμο με προβλήματα , έχει πάρει το μάτι σας κάνα οδηγό που μπορεί να το επαναφέρει ? γιατί δεν βρίσκω άκρη http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/general/guide-oneplus-2-home-button-dead-t3324321 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/general/guide-oneplus-2-home-button-dead-t3324321 ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/general/guide-oneplus-2-home-button-dead-t3324321 Ευχαριστώ έκανα το τεστ , και τα 2 πρώτα , θα δοκιμάσω και το 3ο , ελπίζω να μην φτάσω στο 4 :O EDIT: Δεν δούλεψε και ο τρίτος τρόπος , άσε που μέχρι να στραγγίξει θέλει παραπάνω από 20 restart:wacko: Άντε να δούμε... σε μια βδομάδα περίπου θα έχουμε Marshmallow , θα το flashαρω και ελπίζω να φτιάξει Edited March 29, 2016 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 OxygenOs 3.0 Beta από την oneplus σημερα...επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 OxygenOs 3.0 Beta από την oneplus σημερα...επίσημα. Και συμπληρώνω... :) https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-0-community-build-now-available-for-oneplus-2.439059/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Από ότι διάβασα δεν είναι της one plus η beta αλλά απο το community Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts