FoT1s Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 As promised, we will be rolling out the 2.1.2 update to OnePlus 2 shortly. The OTA will be rolled out incrementally so please be patient if you don't get it right away. This update includes: Improved UX for preview in Camera Performance improvements on app install and launch Individual icon customization support Fixes for RAW format on 3rd party camera apps Russian & Turkish language support Lockscreen wallpaper support Security patches Bug fixes to System Update to improve OTA stability General bug fixes and performance improvements Απιστευτη υποστηριξη του os της η oneplus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έχω invitation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 παιδιά όσων αναφορά τις μπάντες βλέπω οτι είναι μια χαρά υποστηριζόμενες στο κινέζικο https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe 3 και 7 έχουμε Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δεν χρειάζεται καν να απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό. Χρειάζεται... αν δεν θέλει να ανεβάζει στους servers της Google τις φωτογραφίες που τραβάει από εφεξής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Χρειάζεται... αν δεν θέλει να ανεβάζει στους servers της Google τις φωτογραφίες που τραβάει από εφεξής. Ναι , αλλά δεν ρώτησε αυτό. Πιθανότατα αργούσε να του φορτώσει το gallery επειδή by default δείχνει τις ανεβασμένες. Δεν ξέρω κανέναν που έχει απενεργοποιημενο το cloud backup των φωτογραφιων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ξέρω εγώ αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Νομίζω ότι καλύφθηκε ο φίλος από τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα,Παιδιά μόλις πήρα το 1+2.Ως κάτοχος του one plus 1 δεν έχω παράπονο. Πολύ όμορφο κινητό γρήγορο αλλά η μπαταρία λίγο χειρότερη από το ένα. Έχετε να μου προτείνετε καμία ρύθμιση κάνα πρόγραμμα να κατεβάσω;επισης πως πάω στις ρυθμίσεις για την φωτογραφία και το βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα πάμε ακόμα μια.Root-Xposed framework-greenify και είσαι μια χαρά. Για τις ρυθμίσεις πατά στις 3 τελείες στα δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μπορείς να με στείλεις κάνα σύνδεσμο με οδηγίες για το πως θα το κάνω; έχω ξαναρουταρει κινητό αλλά πάει καιρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μπορείς να με στείλεις κάνα σύνδεσμο με οδηγίες για το πως θα το κάνω; έχω ξαναρουταρει κινητό αλλά πάει καιρός. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-2-how-to-unlock-bootloader-install-custom-recovery-root-efs-backup-more.345478/ https://forums.oneplus.net/threads/install-xposed-framework-on-oneplus-2-oxygenos-2-1-2.345687/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορείς να με στείλεις κάνα σύνδεσμο με οδηγίες για το πως θα το κάνω; έχω ξαναρουταρει κινητό αλλά πάει καιρός. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-2-how-to-unlock-bootloader-install-custom-recovery-root-efs-backup-more.345478/ https://forums.oneplus.net/threads/install-xposed-framework-on-oneplus-2-oxygenos-2-1-2.345687/ Να θυμίσω ότι για τα "πειράγματα" της συσκευής υπάρχει ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423390 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια,μολις βρω χρονο θα το κανω και θα σας ω εντυπώσεις.παντος είναι κινηταρα είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasz10 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους. 1 Θέλω να μου πει κάποιος αν μπορώ να κάνω ομάδες στις επαφές? 2 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη αλλαγή δικτύου? Δούλευα 2 μέρες κοντά στα σύνορα (FYROM) και άλλαξε δίκτυο αυτόματα και εκτός απο ένα μήνυμα που με ενημέρωσε δεν μπόρεσα να βρώ την επιλογή για αλλαγή. Μου ήρθε ο λογαριασμός και παραλίγο να πάθω καρδια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παντός κρίμα που το oneplus 2 δεν έχει την υποστήριξη τόσο πολύ των developers όσο το One. Για να δούμε ίσως στο μέλλον αρχίσουν να ενδιαφεροντε ποιο πολύ. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το 2 δεν έκανε το μπαμ σαν το 1 δυστυχώς Και δεν ειναι και όμορφο Το χ αντίθετος αξίζει τα χρήματα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παντός κρίμα που το oneplus 2 δεν έχει την υποστήριξη τόσο πολύ των developers όσο το One. Για να δούμε ίσως στο μέλλον αρχίσουν να ενδιαφεροντε ποιο πολύ. Λογικό γιατί δεν φοράει cm στην οποία πατούσαν οι devs. Άσε που ηλιθιωδως η oneplus δεν έχει δώσει όλον το κώδικα (fingerprint,camera). Δεν τους φταίει κανείς,ειδικά όταν θες 430€ για να έρθει στα χέρια σου. Σαν κατασκευή και απόδοση είναι πολύ καλή συσκευή, απλά δεν είναι ανταγωνιστικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχω το κινητό εδώ και 4 ημέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος έως τώρα. Είναι ότι πιο κοντά σε stock που θέλω μιας και είχα το Nexus 5 έως τώρα. Από ποιότητα κατασκευής τι να λέμε τώρα. Παρά πολύ καλή από τα καλύτερα που έχω. Αν λάβεις υπόψη ότι και για το βάρος του είναι πάρα πολύ καλοζυγισμενο τότε τους δίνεις πολλά Credit στην one plus (είχα και το βαριδιο Nokia 920). Την κάμερα δεν την έχω δουλέψει πολύ οπότε εκεί δεν μπορώ να συνεισφέρω πολλά. Θερμοκρασία δεν έχω δει ακόμα κάτι ενοχλητικό και το μόνο που έχω σε επιτήρηση για ασφαλή συμπεράσματα είναι η αυτονομία, ένας τομέας που ποναγα με το Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Επείδηψάχνω κάτι κοντά σε στοκ android, βλέπω και γω να μπαίνω στο κλαμπ. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο κοντά σε στοκ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Θα ηταν η τελειότερη συσκευή αν είχε active dual sim ραδιόφωνο, nfc και ir αλλα εχοντας αλλάξει πολλές συσκευές απο χομπυ, αυτη φαίνεται να κέρδισε το 6-8 μήνο χρήσης της ως βασικής συσκευής μου. Πολυ καλο και φθηνότερο που εχει και ολα τα καταπάνω ειναι το zenfone 2 αλλα ειναι τιγκα στο bloatware, εχει άθλια σχεδίαση και δεν ειναι το ίδιο ποιοτικό και γρήγορο ενω του λείπει και το fingerprint που πλέον ειναι must για επαγγελματικό τηλεφωνο Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω στους κατόχους πως τα παει η front camera.... εχει beautify? αντικατοπτρισμο? αλλα φιλτρα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω στους κατόχους πως τα παει η front camera.... εχει beautify? αντικατοπτρισμο? αλλα φιλτρα? Ψηθηκες κι εσυ να το παρεις, ε?:p Εγω για Δεκεμβριο με βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Με την ευκαιρία αναφέρω οτι το δικό είχε φορεμένο και screen protector το οποίο ηταν τόσο καλα βγαλμένο και ποιοτικό που δεν το καταλάβαινες. Δυςτυχως τάπητα χαμπάρι όταν έβαλα το tempered glass όποτε στην πρώτη διόρθωση που πήγα ν κάνω ξεκόλλησε το sp..... Κρίμα .... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrouli7 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κάποιος να βοηθήσει για αγορά. Από που να το πάρω; Το χω χάσει λίγο με τα invites, όποιος μπορεί ας βοηθήσει και με πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Κάποιος να βοηθήσει για αγορά. Από που να το πάρω; Το χω χάσει λίγο με τα invites, όποιος μπορεί ας βοηθήσει και με πμ. Έχεις ήδη απευθυνθεί στο σχετικό θέμα με τα invites, ας μην επαναλαμβανόμαστε μιας και στο παρόν θέμα γίνονται άλλου είδους συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Κάποιος που χρησιμοποιεί στο κάρτες μπορεί να μου πει τι επιπτώσεις είδε στον χρόνο αυτονομίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts